Preporuka multifunkcijskog printera do cca 600kn

poruka: 7
|
čitano: 1.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav svima!

Treba mi što bolji multifunkcijski printer do max. 700kn. Naravno sa što jeftinijim bojama (mislim nemoraju biti extra jefnine, ali ni pretjerano skupe). Brzina ispisa mi nije bitna, bitna mi je kvaliteta ispisa.

Uvijet je da printer bude iz Linksa ili Portio informatike.

Ako sam što zaboravio spomenuti slobodno pitajte, jer nisam baš upućen u današnje stanje sa printerima.

Unaprijed hvala svima koji će pomoći.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Može preporuka printera do nekih 750kn.

Da koristi zamjenske tinte, ima više boja, a ne 3u1/5u1, itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Preporuka multifunkcijskog printera do cca 600
Matozan kaže...

Može preporuka printera do nekih 750kn.

Da koristi zamjenske tinte, ima više boja, a ne 3u1/5u1, itd.

BUMP

Kakvo je stanje sa HP-om?

Mislim na kvalitetu i cijene (mogućnost korištenja) zamjenskih boja?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 10:38 (Matozan).
14 godina
neaktivan

Evo ja isto preporučam Epson bx305f. Osobno imam 300f (mislim da je razlika u malom redizajnu) i jako sam zadovoljan. Zamjenske boje se nađu za 20kn (znači za 80kn napuniš printer) i odvojene su, nije baš ekstra brz ili tih, ali lijepo printa i ja čak tu i tamo isprimtam fotografiju na Aro Glossy papir i mogu reći da dosta dobro ispadaju (žena voli svako toliko mijenajti slike u okvirima, a veće formate se ne isplati izrađivat). Uglavnom vjerujem da ni s canonom nećeš pogriješiti i koliko sam upoznat također je moguće nabaviti zamjemske tinte prilično povoljno.

17 godina
miki13 kaže...

Evo ja isto preporučam Epson bx305f. Osobno imam 300f (mislim da je razlika u malom redizajnu) i jako sam zadovoljan. Zamjenske boje se nađu za 20kn (znači za 80kn napuniš printer) i odvojene su, nije baš ekstra brz ili tih, ali lijepo printa i ja čak tu i tamo isprimtam fotografiju na Aro Glossy papir i mogu reći da dosta dobro ispadaju (žena voli svako toliko mijenajti slike u okvirima, a veće formate se ne isplati izrađivat). Uglavnom vjerujem da ni s canonom nećeš pogriješiti i koliko sam upoznat također je moguće nabaviti zamjemske tinte prilično povoljno.

Gdje nabavljaš (i koje marke) zamjenske tinte?

14 godina
neaktivan

Gdje se zateknem :). Kupovao sam orink u tehnomax-u, ali oni su zatvorili u west gate-u, nedavno sam kupio u elipsu neke s crveno-bijelom kutijicom (isto 20kn) i u konikomu nađeš za 25kn ako se dobro sjećam. Ako ti se da narućivat u protisu su ti 16,24kn trenutno. Ja nisam neki zahtjevni korisnik tako da ni ne vidim razliku između printanja različitim tintama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice