Ciscenje razer goliathus control podloge

poruka: 12
|
čitano: 1.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, imam podlogu iz naslova teme, velicina large.

E sad nakon par mjeseci igranja vidim da mis zapinje po njoj, ne ide glatko i jednostavno trza, pa je moj zakljucak da se nakupilo prasine, znoja od dugih gejmova i na dodir primjetim da je i masna nekako.

Kako da je ocistim a da je ne unistim? moram pitati ovdje posto na internetu nisam nasao niti jedan konkretan odgovor.

eto puno bi mi znacilo ako netko ima iskustva sa ovim problemom, lijepi pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Control nemres nikako oprati, brazde su pre velike i previse je tkaninasta(cufa se), mozes samo pogorsati, verzija 2103/2014 je mrvu bolja jer je sitnije tkana i ima rubove okolo, no opcenito problem je ostao!

Nazalost to je jedna prevelika mana te fantasticne podloge! imao sam ih nekoliko! sad koristim speed zbog doticnog problema jer mi se neda savkih godinu dana davati 170kn za podlosku!

Inace osobni broj 1 od svih podloga za mis(control)!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Ciscenje razer goliathus control podloge
Stjepanj kaže...

Control nemres nikako oprati, brazde su pre velike i previse je tkaninasta(cufa se), mozes samo pogorsati, verzija 2103/2014 je mrvu bolja jer je sitnije tkana i ima rubove okolo, no opcenito problem je ostao!

Nazalost to je jedna prevelika mana te fantasticne podloge! imao sam ih nekoliko! sad koristim speed zbog doticnog problema jer mi se neda savkih godinu dana davati 170kn za podlosku!

Inace osobni broj 1 od svih podloga za mis(control)!

auf nisam znao da je toliko osjetljiva :/ a nista evo ja sam svoju preko ebaya uzeo i platio smijesnih 7 dolara ako se ne varam, u kombinaciji sa deathadderom je bila cudo stvarno, ali ipak sam nasao jednu caku na linus tech tips pa cu probati sa njom, cak i ako ne uspije najmanji problem je kupiti novu sa ebaya :D

17 godina

Ja sam svoju stavio u kadu, namočio mlakom vodom i stavio malo tekućeg sapuna. Mekanom spužvom sam malo po njoj ribao (iako ne pre čvrsto), splavio i ostavio da se suši preko noći. Tako svakih 5-6 mjeseci i nisam ju uništio. Iako znaj da neće neke tvrdokorne masnoće tako otići iz nje jer ima duboke brazde kao što je rekao kolega, svakako će biti bolje nego da ju ne pereš.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lovac kaže...

Ja sam svoju stavio u kadu, namočio mlakom vodom i stavio malo tekućeg sapuna. Mekanom spužvom sam malo po njoj ribao (iako ne pre čvrsto), splavio i ostavio da se suši preko noći. Tako svakih 5-6 mjeseci i nisam ju uništio. Iako znaj da neće neke tvrdokorne masnoće tako otići iz nje jer ima duboke brazde kao što je rekao kolega, svakako će biti bolje nego da ju ne pereš.

neznam bas da ides po njoj derati s spuzvicom? slazem se da je u pitanju neka druga no ovo je zaista poseban slucaj!, jednu sam unistio samo s misem( teflonske nozice su mi je podrapale), no ak je zaista u tako losem stanju nemas kaj niti izgubiti onda!LP

11 godina
neaktivan

Uspjesno ociscena, izgleda kao da je upravo sad izvadjena iz kutije :D moram priznat da nisam ocekivao veliki uspjeh nakon stjepanovog komentara ali eto uspjelo je :D

sve sto sam napravio je pranje pod mlazom tople vode i trljanje rukom bez ikakvog detrdzenta ili bilo cega, znaci samo cista voda i jako dobro trljanje rukama i onda je pustio da se osusi sama od sebe i eto, sve super mis opet klizi, cijeli radostan sam ocitao malo bukvice na cod2 sad :P eto momci zahvaljujem na komentarima i savjetima :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Ja ne znam o čemu kolega Stjepanj priča. Imam svoju skoro 5 godina i izgleda kao nova. Perem ju bez problema.

I da, radi se o toj verziji s dubokim brazdama.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pa ocigledno je pre malo koristite! cistio sam ja i svoje! no nije to to...sry ali podloska meni mora biti kao prvog dana, pa neam kuglicni mis na njoj pobogu! osjetljiv sam na bilo kakve smetnje na misu sry! ako je covjek zadovoljan super kaj drugo!LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 0:49 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hoću ti reći da mi je čudno da je tebi tako brzo otišla. Jer ako ja svoju podlogu ne koristim, onda stvarno ne znam što je korištenje...:P

Kažem ti, moja i dan danas šljaka savršeno. Već treći miš se vozika po njoj, ali ona ostaje. Jedini Razerov proizvod, a da valja...

Evo i fotka. Već je lagano i za ponovno pranje...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina

Ja svoju, doduše neku jeftinu noname, protrljam po tepihu da izade prljavstina i masnoca od ruku. Iako je malo sjajnija tj izlizanija glatka je opet ko nova:-)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
15 godina

Vjerovao ili ne, ja ju perem u vešmašini. Podlogu imam oko 5 godina ako ne i duže i perem ju svakih 4-5 mjeseci. 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj Stjepan je lik..... vlažna maramica resi podlogu najbrže. Stjepan, nemoj poslje njom brisat šminku s lica, frik. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice