Canon PIXMA iP4500

poruka: 3
|
čitano: 2.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
offline
Canon PIXMA iP4500
pitanje

Evo zanimaju me iskustva s ovim printerom.. Canon PIXMA iP4500..

Jel itko koristi zamjenske tinte i ima li problema?..tnx

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Canon PIXMA iP4500

Imam taj printer, s orginalnim bojama i najbolje je što za tu lovu možeš dobiti. Što se zamjenskih tiče, moraš naravno čip s oriđiđi premjestiti, paziti da ne potrošiš tintu do kraja. Kavaliteta je nešto slabija, ali neprimjetno. Ako ti se da čipe premještati i golim okom provjeravati kolko ima boje samo naprijed. Uostalom uštediš si dosta love. A i frend koji ima zamjenske nikad nije imao problema

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
RE: Canon PIXMA iP4500

Pred nešto više od pola godine sam se isto raspitivao o ovom printeru i dobio sam pozitivne odgovore o njegovoj kvaliteti, pa sam ga odlučio i kupiti. Sad ga  preporučam svima koji žele malo bolji printer. Još su orginalne tinte i sada su na polovici a  ispisao sam jedan paket slika (100 kom) 15×10 cm i dosta CD DVD-a a listove A4 teksta i nacrta ni ne brojim.

Na poslu koristimo iste i starije Canon printere sa zamjenskim tintama i razlika se počne osječati oko šest mjeseci od kad se stave zamjenske tinte a tada i počnu i problemčiči koji prate zamjenske tinte. Ja osobno ču kupovati samo orginalne tinte jer sve prijašnje printere sam ubio zamjenskim tintama. prije Pixme 4500 sam imao Pixmu 1500 koja mi je trajala oko tri godine sa zamjenskim tintama i najduže mi je trajala, ostale marke nisu mi toliko trajale. Poslije ovog printera opet Canon ovog ranga. Do sada ni najmanji problemčić a spremnici sa bojama se ne mjenjaju svi od jednom več mjesec dva jedan poslije drugoga.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice