World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.294.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Tanks

Mislim....ono....razbacivanje hranom....svašta. Da li je to neki bug ili stvarno moram na plac po agrume?

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nas četiri zajedno 150 kutija

Niti jedna jedina osmica

Ispao jedan E-25

Petice i skinovi

Pih

dr.zharre

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Tako bi i meni bilo da kupim :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
marionezi82 kaže...

Nekako prezalio i dao 20 ojra za xmas box 11x, i sve sto sam dobio je 4k zlata, 5 dana premiuma, onaj qurac od ovce premium T5 i par onih za kicenje jelke. Tak da nataknem ih na onu stvarcicu. Nikad vise ni centa za wg.

Prosle godine za 10e dobio vise nego ove za 20.

Identicno, od prve do zadnje stvari.. Bah..

7 godina
World of Tanks

Koju od ovih osmica uzeti? Imam crew za is-3 samo ,ali nije presudno. Valja ovaj američki TD?

0 0 hvala 0
7 godina
World of Tanks

Koju od ovih osmica uzeti? Imam crew za is-3 samo ,ali nije presudno. Valja ovaj američki TD?

https://imgur.com/a/ttOwicK

0 0 hvala 0
7 godina
World of Tanks

Ako ništa drugo...barem sam kompletirao 2017./2018. godinu 

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2018 17:38 (dawor).

2 0 hvala 0
16 godina
protest431 kaže...

meni osobno t28 prot. najbolji tenk u igri odkad je dobio buff na svoju brzinu,prije je bio prespor. Ovako kad je low tier napravi solidno,a kad je top tier ga je tesko probit sprijeda, a on zna to iskoristit topom. OD ponudenih is3 mi je jos bio odlican.

7 godina
protest431 kaže...

Ja sam sa T28 prototip osvojio sve što je trebalo za  tu granu kod onih napredaka..jednostavno je bio super u to doba iako spor. A sada je stvarno jako jako dobar.

11 godina
stiv23 kaže...

Pozdrav 

Na kojoj bi grafici mogo igrat World of Tanks sa ovim komponentama

AMD Ryzen 3 1200 AM4, 3.1Ghz, box cpu

Memorija Adata DDR4 8GB 2666MHz

Grafička MSI GTX 1060 GDDR5 6GB/192bit, ARMOR 2X

Trebalo bi max moć, ovisi o postavkama, ako se stavi adaptivna rezolucija da ne rendera 100% rezolucije i 1050ti moze max gurat.

Procesor nije nešto pretjerano jak, al uzmite b350 ploču pa možete oc na 3,6 7 ghz, budući da vam je ryzen, gledajte da bude što brži ram,  obavezno uzmite dva keksa tj stika da rade u dual channel...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
7 godina

Ja sam dobio 14 dana prem, 4k zlata isto i neka ona dva skina. Ni jedan jedini tenk. Mislim da neću više uzimati.

13 godina
World of Tanks

ja dobio 1 dan premijuma i 1250 golda iiiiii  to je to

naj sugavija kutijca u povijesti kutijuca?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2018 22:39 (Žiga82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Žiga82 kaže...

ja dobio 1 dan premijuma i 1250 golda iiiiii  to je to

naj sugavija kutijca u povijesti kutijuca?

Hebiga, bar mozes mjesec prem i neki t8 sa goldom kupit.

Edit: na brzinu mi se ucini 12500 golda.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2018 16:52 (marionezi82).
8 godina
protjeran
World of Tanks

Potrudio sam se da napravim video, ovom jadniku jos nije jasno sto ga je snaslo.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dr.zharre kaže...

Nas četiri zajedno 150 kutija

Niti jedna jedina osmica

Ispao jedan E-25

Petice i skinovi

Pih

Ne mogu vjerovat ovo. Ja sam uzeo 11 kutija i dobio par hiljada golda, i u posljednjoj kutiji defendera. Ovo vase je zbilja uzas....

11 godina
protjeran
protest431 kaže...

Ja sam dobio 14 dana prem, 4k zlata isto i neka ona dva skina. Ni jedan jedini tenk. Mislim da neću više uzimati.

Haha kao vas navukli rusi na foru. Izgleda da su samo prvi dan bili široke ruke a onda počeli dijeliti ćorke. Barem po skinovima mogu prepoznati te luzere :) 

I ova fora sa samo 6 dnevnih misija gdje tim tempom sve možeš okititi tek negdje pred novu godinu, a sakupiti sve ukrase bez kupnje kutija ispada-nemoguće. Ako se dobro sjećam prošle godine su bili puno darežiljiviji s tim ukrasima, valjda računaju na nestrpljivost ekipe-nice one wg. E kad bi im i razvoj igre bio približno kreativan i lucidan kao strategije sisanja love naivcima

P.S. Defenderi i is3-a mi imaju prioritet kad vozim conwaya ovih dana ;)  a nakon blagdana igra definitivno ide na duže hlađenje dok je ne poprave, ovo igranje svake druge partije protiv 3 artija nema smisla

7 godina
Spitfire_zg kaže...
protest431 kaže...

Haha kao vas navukli rusi na foru. Izgleda da su samo prvi dan bili široke ruke a onda počeli dijeliti ćorke. Barem po skinovima mogu prepoznati te luzere :) 

I ova fora sa samo 6 dnevnih misija gdje tim tempom sve možeš okititi tek negdje pred novu godinu, a sakupiti sve ukrase bez kupnje kutija ispada-nemoguće. Ako se dobro sjećam prošle godine su bili puno darežiljiviji s tim ukrasima, valjda računaju na nestrpljivost ekipe-nice one wg. E kad bi im i razvoj igre bio približno kreativan i lucidan kao strategije sisanja love naivcima

P.S. Defenderi i is3-a mi imaju prioritet kad vozim conwaya ovih dana ;)  a nakon blagdana igra definitivno ide na duže hlađenje dok je ne poprave, ovo igranje svake druge partije protiv 3 artija nema smisla

Mislim da ipak nisu navukli. Oni samo ponude, a svatko sam kupuje što želi. Kada se realno zbroji ono što se nalazi i u najjadnijoj kutiji još uvijek je jeftinije nego da sve kupuješ redovnim putem. Ja sam uzeo ona dva mala paketa i dobio sam 3.000 zlatnika , 15 dana premijuma i oko 1.500.000 srebrnjaka. Plus toliko kuglica da sam okitio sve , a tu su ipak i 4 ženska člana posade i popusti na kupnju tenkova.Onda sam rasprodao kuglice i sa tom lovom popunio cijeli album od prošle godine i dobio 3 skina- nije nešto bitno ali je lijepo . Ja sam kupnjom kutijica zadovoljan iako to nije nešto što jako bitno. Ali da su kutijice prevara...mislim da nisu. Svi bi htjeli defendera za par eura...e pa klinca malo !

7 godina
World of Tanks

Kako uopće izgledaju ti skinovi koji se dijele po kutijicama ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se isplatilo itekako (postao prvi dan da se ne ponavljam).

Išao sam svijesno u rizik znajući da možda stvarno dobijem ćorke, al na kraju dobio sve ono najslađe iz paketa.

A to sam sve prije svega zbog golda radio. Ne planiram u dogledno vrijeme igrati premiume koje sam dobio. 

Trenutno uživam u SU-158 a ovi premiumi nek čekaju.

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2018 9:43 (KRISTIJANJE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
World of Tanks

Uzeo sam 25 kutija:

1 400 000 credits

8250 golda  = 209kn 

22 dana premium

is3a

m4 improved

kv 220 2

turan

Nisam imao niti jedan od tih tenkova pa nije tako puno golda. Inače dobro sam prošao. :)

I da dva skina za grille 15 i batchat ali nemam ih tako da jos godinu dana samo stoje, a is3a je realno previše op. 

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je u 11 kutija ispalo:

- 3400 golda

- 13 dana premiuma

- ono tier 5 smetje M4 improved - prodano iste sekunde za silvere

- skin za T57 Heavy koji je stavljen na tenk odmah

- skin za Grille 15 koji je stavljen na tenk odmah

- cca 1 milja silvera

- bor u startu okitio na tier 9, puno tier 5 kuglica je bilo u paketima

Sve u svemu, isplatilo se za te novce, ali kako sam i očekivao - gola kifla od tier 8 premiuma. I prošle godine me zaobišlo. A za više paketa im nemam namjeru plaćat :)

P.S. Gade mi se ovi IS-3A. Prioritiziram ih kao cilj kod svake borbe :)

10 godina
neaktivan
Jučer sam ušao u okršaj na otvorenom protiv IS3a sa Centom X....greška samo takva :D

Mućko đubre od tenka....

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala

karlo stević
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Otvorio sam vec tri camo iz ovogodisnjeg albuma, ali zasto ih nemogu stavit niti na jednu desetku==???

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Današnji Progetto za kupiti?

0 0 hvala 0
13 godina
Ako mislis istrazivati talijane i ako si strpljiv u igranju to je definitivno jedan od najboljih mediuma za kupnju.
Nemam ovog premium Progetta, ali imam X. tier i meni je ta cijela grana tenkova super sjela.
Iako nisu bas jednostavni za igranje pa pogledaj koji video i odluci.
17 godina
Majesty kaže...
Ako mislis istrazivati talijane i ako si strpljiv u igranju to je definitivno jedan od najboljih mediuma za kupnju.
Nemam ovog premium Progetta, ali imam X. tier i meni je ta cijela grana tenkova super sjela.

Ma muči me taj oklop, to je tanko kao papir za tier 8..

11 godina
Ziga kaže...
Majesty kaže...

Ma muči me taj oklop, to je tanko kao papir za tier 8..

Oklop u 2018 i press 2  you lose your shit and you are slow...

Simpa je progeto, oklop je jedino problem kad te americka arty ili rus pena kad dobiju dobar rng na pen, a ostalo ok...

Tenk je zabavan za igrat, ima odlican standard pen, cak i moj virtualni siemka  frend koji roka gold ko da nema sutra ne roka s njim previše apcr...(dosad je odigro preko 1k gamova u njemu)

Mobilan je i ima dobar camo, a i burst s autoloderom je zabavan pogotovo s vjerovatno najboljim gun handilngom...

Uglavnom ako znate koristit mapu i relocirat uživat ćete, ako ne uzmte škorpiona, strva, su pm i ezy life from red line

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
8 godina
protjeran
Ziga kaže...

Današnji Progetto za kupiti?

Ova ponuda danas im je odlicna, nema se tu sto puno razmisljati, ako mozes kupiti. Tenk je bombona, brz, imas pen, ne trebas spam gold s njim, auto loader ovog tipa je zabavan, ma extra tenk. Jedan od top 5 premiuma za igrati trenutno u igri, ovisi kakav stil igre volis.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
13 godina
World of Tanks

a ak nisi strpljiv i nedati se kampat onda ?

263 i u kost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice