World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
emi kaže...

Istrazen is-4, po obicaju fali mi para {#}.

Al polako napredujem i sa svabama.

Dok lovu skupiš, moraćeš kupiti object150, jer će IS-4 biti tier X :D

Što ne forsiraš arty ako love nemaš, najlakši način. Što sam ja zabrijao da si ti već istražio IS-4 (možda jer mi je zlaja rekao prije par dana da si blizu)?

17 godina
World of Tanks

igra mi se neki MMO pa sam bacio malo oko na WOT pa me zanima kakav je način plaćanja,znam da je igra f2p ali me zanima koliko su u prednosti oni koji plaćaju premiume razne i slično...isplati li mi se uopće igrati ako ne namjeravan plaćati igru? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
lobotomac90 kaže...

igra mi se neki MMO pa sam bacio malo oko na WOT pa me zanima kakav je način plaćanja,znam da je igra f2p ali me zanima koliko su u prednosti oni koji plaćaju premiume razne i slično...isplati li mi se uopće igrati ako ne namjeravan plaćati igru? :D

Do tiera 5 i 6 da, za napredovanje u većim tierima trebaš premium (ili baš puno vremena i živaca). Premium ti donosi 50% više xp-a i love.

16 godina
DrNasty kaže...

Do tiera 5 i 6 da, za napredovanje u većim tierima trebaš premium (ili baš puno vremena i živaca)

Tell me about it...;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Igra je potpuno besplatna bez premiuma možeš doći do tiera 9 sigurno (ja sam trenutno izgrindao tier 8 - King Tiger) bez premiuma pa čak se može i do tiera 10 ali dosta teže treba ti puno više vremena. Ako želiš skratiti vrijeme grindanja onda kupiš premium 10€=2500 zlata=30 dana premiuma. S premiumom imaš veću i ljepšu garažu, 50% više iskustva i kredita po borbi, te mogućnost kreiranja voda s dvojicom prijatelja. Druga mogućnost je kupovina premium tenka s kojim također zarađuješ 50% više iskustva i kredita po borbi.

15 godina
World of Tanks

Nemam komentara. U prvoj minuti svi poginuli.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 15:39 (deadman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
zrimo kaže...

Igra je potpuno besplatna bez premiuma možeš doći do tiera 9 sigurno (ja sam trenutno izgrindao tier 8 - King Tiger) bez premiuma pa čak se može i do tiera 10 ali dosta teže treba ti puno više vremena. Ako želiš skratiti vrijeme grindanja onda kupiš premium 10€=2500 zlata=30 dana premiuma. S premiumom imaš veću i ljepšu garažu, 50% više iskustva i kredita po borbi, te mogućnost kreiranja voda s dvojicom prijatelja. Druga mogućnost je kupovina premium tenka s kojim također zarađuješ 50% više iskustva i kredita po borbi.

Igra je skupo mučko đubre.

Ukoliko želiš napredovat nekom pristojnom brzinom da ti igra ne postane dosadna uzmi premium. Doći do tiera 10 bez premiuma će samo najveći pacijenti jer ti treba godinu dana igranja. toliko vremena ali za samo jednu liniju. Zamisli doć do zadnjeg ruskog medium,heavy tenka i artiljerije.Nemoguće

Meni je ovo već treći mjesec.Dakle 210 kn. Bc2 sam platio 160 i igrao ga godinu i pol.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 15:43 (Kill Frenzy).
14 godina
World of Tanks

Evo stabla lagano rastu :

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok svima,

Dogurao sam do KV-a (još fali 107zis) i PzIV (fali duga75ica), vrijeme je i da odigram koji platoon, koja je procedura za to?

I naravno da li se mogu nekom od Vas tu pridružit :)

Pitanje, koji VK se više isplati za kupit nakon PzIV i zašto?

Hvala unaprijed na odgovoru.

WoT nick: Variola

0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Doći do tiera 10 bez premiuma će samo najveći pacijenti jer ti treba godinu dana igranja. toliko vremena ali za samo jednu liniju.

Khm...hvala...lol

15 godina
protjeran

to si dobro rekao

demo do lvl 5-6 zivciranje od 6-8 i onda pakao zvani dosada

i da bude sladje  imas trenera za 25$ koji omogucava da jpz4 ubije 10 (2x kila ferdu on njega 2x dingao)

i to vise manje legalno

jer se ruje hvale da matematika je sa server strane i nema varanja

e sad svi koji su igrali znaju da im je matematika losaaaaa strana :))

tako :))

17 godina
BIPS kaže...

Bok svima,

Dogurao sam do KV-a (još fali 107zis) i PzIV (fali duga75ica), vrijeme je i da odigram koji platoon, koja je procedura za to?

I naravno da li se mogu nekom od Vas tu pridružit :)

Pitanje, koji VK se više isplati za kupit nakon PzIV i zašto?

Hvala unaprijed na odgovoru.

WoT nick: Variola

Koji VK?

Samo odluci oces krenuti prema heavy-ima ili nastaviti prema medium-ima i to je to. Ako ces prema heavy-ima vk3601, ako prema medium vk3001 nemas se tu sto misliti...

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
zrimo kaže...

Igra je skupo mučko đubre.

Ukoliko želiš napredovat nekom pristojnom brzinom da ti igra ne postane dosadna uzmi premium. Doći do tiera 10 bez premiuma će samo najveći pacijenti jer ti treba godinu dana igranja. toliko vremena ali za samo jednu liniju. Zamisli doć do zadnjeg ruskog medium,heavy tenka i artiljerije.Nemoguće

Meni je ovo već treći mjesec.Dakle 210 kn. Bc2 sam platio 160 i igrao ga godinu i pol.

Pa normalno da će grindati jednu granu bez premiuma, tko bi grindao sve grane. Zašto bi mu igra dosadila, ako će mu dosaditi brzo onda će to biti bez obzira ima li premium ili ne.

Ja sam imao premium mjesec dana i u tom vremenu sam izgrindao Jagdtigera, a evo sad igram više od dva mjeseca i tek sam tier 8 tako da je potpuna istina da premium olakšava stvari i to mnogo. Ako želiš imati tier 10 to moraš dobro platiti ako pak želiš opušteno igrati bez visokih ciljeva i bez ulaganja u igru (jer je po meni zaista preskupo 10€ za mjesec dana, za te pare kao što je rekao KillFranzy možeš kupiti key za npr: BC2, COD:BO ili neku drugu igru i igrati je zauvijek) onda možeš bez problema početi igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 16:04 (zrimo).
16 godina

Meni uopće nije muka igrati bez premiuma. Sa svakim tenkom mi je bio gušt igrati, i ne igram s njim samo da bi došao do sljedećeg...

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
emi kaže...

Istrazen is-4, po obicaju fali mi para {#}.

Al polako napredujem i sa svabama.

Dok lovu skupiš, moraćeš kupiti object150, jer će IS-4 biti tier X :D

Što ne forsiraš arty ako love nemaš, najlakši način. Što sam ja zabrijao da si ti već istražio IS-4 (možda jer mi je zlaja rekao prije par dana da si blizu)?

ma ima oko 15-20 dana da sam istrazio, samo se nemogu  natjerat da sjedem dovoljno dugo igrat. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ko kaže da se ne može voziti tier X bez plaćanja, evo upravo nova mrcina na testiranju, sad ima da strašim Ruse {#}

E-100 E-100
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...
h51ph kaže...

Nakon hrpe partija konačno sam se riješio 122mm topa i kupio pravu stvar.

ISU-152 i BL-10 (istražen freeXP). Malo sam težak, čak imam modul za ojačan ovjes da mogu odmah mountat topić {#}

Vidam puno vise igraca sa objectom nego sa jagdtigerom.valjda zato sto misle oo vidi dmg koji radi to cu uzet i brzi je od jagdtigera pa time i laksi za igranje

Ako pogledaš šta sam vozio, vidjet ćeš da sam istražio njemačke TDe do Hetzera. Nakon Mardera II koji je savršenstvo za igrati, Hetzer me nevjerojatno naživcirao, što sporošću što lošim topovima i budući da nije bilo američkih TDa dao sam ruskima priliku i zaljubio se u SU-85. Ne znam iz prve ruke kakav je Jagdtiger ali mislim da će mi Object u svakom slučaju bolje ležat. Ne volim ogromne i spore tenkove.

potpisujem se
16 godina
h51ph kaže...

Ako pogledaš šta sam vozio, vidjet ćeš da sam istražio njemačke TDe do Hetzera. Nakon Mardera II koji je savršenstvo za igrati, Hetzer me nevjerojatno naživcirao, što sporošću što lošim topovima i budući da nije bilo američkih TDa dao sam ruskima priliku i zaljubio se u SU-85. Ne znam iz prve ruke kakav je Jagdtiger ali mislim da će mi Object u svakom slučaju bolje ležat. Ne volim ogromne i spore tenkove.

Hetzer je najbolji TD u svom tieru. Ima, za većinu tenkova njegovog tiera, neprobojan prednji oklop. 105 one-shoota većinu tenkova u njegovom tieru..

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
h51ph kaže...

Hetzer je najbolji TD u svom tieru. Ima, za većinu tenkova njegovog tiera, neprobojan prednji oklop. 105 one-shoota većinu tenkova u njegovom tieru..

Da, ima odličan oklop koji nekad zna bouncat i većim tenkovima. U 105 je i bio problem većinom nakon što sam upgreado motor. Taj top mi je super na PzIV, ali mi na Hetzeru nije sjeo. Kad igram TD većinom snipeam iz daljine, a za tako što mi je bio dosta neprecizan. Ali to sam samo ja {#}

potpisujem se
15 godina
DamageHigh kaže...
h51ph kaže...

Hah,ja se nebi slozio da je najbolji u svom tieru...Ipak su tu jos i T40 i SU85b(sa kojim sam igrao,sjeo mi je odlicno,ipak sa njim imam 7 killova u jednoj partiji).T40 je pravi razbijac,imam 76mm top,iako jedva cekam M10,ovaj TD je odlican za sebe,brz,okretan,veliki hod topa(lijevo-desno).

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz ljudi,jedno pitanje,jer i vama ta testna verzija igre na ruskom jeziku{#},mislim ne sve al većina,meni je.pa jer se može kako promijeniti jezik u toj testnoj verziji?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jackal kaže...

pozz ljudi,jedno pitanje,jer i vama ta testna verzija igre na ruskom jeziku{#},mislim ne sve al većina,meni je.pa jer se može kako promijeniti jezik u toj testnoj verziji?

ne, samo instlalacija. sve je ingame na engleskom.

15 godina
neaktivan

Odlican dan danas. :) Kupio Jgpanthera i tenk je genijalan sve zivo probija , brz , precizan i odma dobio par top guna i 2 witmanna.

A onda CW-i danas predobri bili u par polufinala i finala ali jos nam malo t10ki fali. Ugl u jednoj sam napravio bolesnu partiju sa GW Tigerom. 87k credita 1998 exp.

Jel imo iko bolju partiju ? :D  Eto slikice gw tiger i jgpanther partije.

GW ownaza GW ownaza
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 21:57 (Ztuna).
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Jackal kaže...

ne, samo instlalacija. sve je ingame na engleskom.

meni ne,meni je ingame gotovo sve na ruskom{#}

17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...
h51ph kaže...

Hah,ja se nebi slozio da je najbolji u svom tieru...Ipak su tu jos i T40 i SU85b(sa kojim sam igrao,sjeo mi je odlicno,ipak sa njim imam 7 killova u jednoj partiji).T40 je pravi razbijac,imam 76mm top,iako jedva cekam M10,ovaj TD je odlican za sebe,brz,okretan,veliki hod topa(lijevo-desno).

Object je pila,svidit ce ti se.Izaziva fear factor.ja cesto igram platoon sa  2 objekta i ja u jagdtigeru.da vidis kako is7 i ostali teskasi bjeze. Jagdtiger je bas za sniping,okidam svaki tenk dok object cesto bounca i ima neprecizan top.Jedino imam problema sa mausom sa sprjeda sve drugo prolazi a najdrazi su mi mini maus koji se zaleti i misli da ne mogu probusit{#} a ove nize tiereve one shotam{#}. Nikad ne idi prvi,bas nikad. Budi podrska iza heavya ili snipaj iz baze. Postavljanje je najbitnije jer arty ti je najveci neprijatelj. Sto duze budes igrao skuzit ces dobra mjesta za td.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 22:08 (Zaja).
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Object je pila,svidit ce ti se.Izaziva fear factor.ja cesto igram platoon sa  2 objekta i ja u jagdtigeru.da vidis kako is7 i ostali teskasi bjeze. Jagdtiger je bas za sniping,okidam svaki tenk dok object cesto bounca i ima neprecizan top.Jedino imam problema sa mausom sa sprjeda sve drugo prolazi a najdrazi su mi mini maus koji se zaleti i misli da ne mogu probusit{#} a ove nize tiereve one shotam{#}. Nikad ne idi prvi,bas nikad. Budi podrska iza heavya ili snipaj iz baze. Postavljanje je najbitnije jer arty ti je najveci neprijatelj. Sto duze budes igrao skuzit ces dobra mjesta za td.

Vjerujem da hoće, već sad uživam sa ISU zbog BL-10, jedino mi fali malo više izdržljivosti koje ću dobit s Objectom. Da, top ja malo zbugan. Malo prije smo obrazinho i ja igrali na Sand Riveru, cijela ekipa ošla na jednu stranu, sam sam branio bazu. Oštećeni Tiger II i T-54, a uništena 2 IS 7 {#} Sljedeća partija, 1 hitac prođe kroz IS 3 i ne napravi ništa štete, 1 pogodi i samo skine gusjenice {#} Igram TD dosta dugo već tak da sam si već više-manje našo omiljena mjesta, samo su mi par uništili izmjenom mapa {#}

2 pitanja:
Kako se nosiš 1 na 1 s Objectom? Probijaš ga lako? Jer ja sa BL-10 nisam još nijednom bounco Jagdtigera, probijam ih sprijeda i skidam oko 40%

I di si našo taj mod za sat? Baš lijepo popunjava prostor i dobro dođe da me upozori kad se zaigram {#}

potpisujem se
15 godina
neaktivan
Jackal kaže...

Pokreni igru preko WOTlauncher.exe i tu promijeni jezik kao na obicnoj verziji.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...
Zaja kaže...

Vjerujem da hoće, već sad uživam sa ISU zbog BL-10, jedino mi fali malo više izdržljivosti koje ću dobit s Objectom. Da, top ja malo zbugan. Malo prije smo obrazinho i ja igrali na Sand Riveru, cijela ekipa ošla na jednu stranu, sam sam branio bazu. Oštećeni Tiger II i T-54, a uništena 2 IS 7 {#} Sljedeća partija, 1 hitac prođe kroz IS 3 i ne napravi ništa štete, 1 pogodi i samo skine gusjenice {#} Igram TD dosta dugo već tak da sam si već više-manje našo omiljena mjesta, samo su mi par uništili izmjenom mapa {#}

2 pitanja:
Kako se nosiš 1 na 1 s Objectom? Probijaš ga lako? Jer ja sa BL-10 nisam još nijednom bounco Jagdtigera, probijam ih sprijeda i skidam oko 40%

I di si našo taj mod za sat? Baš lijepo popunjava prostor i dobro dođe da me upozori kad se zaigram {#}

zavisi koliko Hp imam i tko prije koga skuzi. probusim ga uvjek u donji dio,opcenito samo mi maus bounca naprjed.ako ga prvim skuzim ubit cu object jer cu opalit 2 puta dok on opali jednom,velika prednost je brutalno precizan top i veliki ROF.Ne mogu se sjetit di sam skinuo taj mod.trazio sam po wot forumu. evo ti jedan drugi mod, bez njega ne mozes.

http://games.nicolasprof.com/wot-mods

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 1:22 (Zaja).
17 godina
neaktivan
Ztuna kaže...

Odlican dan danas. :) Kupio Jgpanthera i tenk je genijalan sve zivo probija , brz , precizan i odma dobio par top guna i 2 witmanna.

A onda CW-i danas predobri bili u par polufinala i finala ali jos nam malo t10ki fali. Ugl u jednoj sam napravio bolesnu partiju sa GW Tigerom. 87k credita 1998 exp.

Jel imo iko bolju partiju ? :D  Eto slikice gw tiger i jgpanther partije.

Vidim ti imas bolji top pa daj reci kakav je jer me ovaj stock zajebaje.poslje gw panhtera ne mogu nikako da se naviknem

15 godina
h51ph kaže...

http://mirtankov.net/md/3704-2011-07-14-16-42-50.html

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice