Ovo stvarno nema smisla šta rade glupi Rusi, prvo su nerfali E-100 da je to ubitačno, a evo sada ide patch u kojem će naravno nerfati E-50 i E-75 zbog prigovora Rusa da su OP moš mislit čim je neki njemački tenk konkuretan nekom ruskom istog tiera to se odmah mora ukloniti, pa je*ote koda su Rusi u Drugom svijetskom ratu imali vanzemaljsku tehnologiju a bili su zaostali u svakom tehnološkom pogledu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo stvarno nema smisla šta rade glupi Rusi, prvo su nerfali E-100 da je to ubitačno, a evo sada ide patch u kojem će naravno nerfati E-50 i E-75 zbog prigovora Rusa da su OP moš mislit čim je neki njemački tenk konkuretan nekom ruskom istog tiera to se odmah mora ukloniti, pa je*ote koda su Rusi u Drugom svijetskom ratu imali vanzemaljsku tehnologiju a bili su zaostali u svakom tehnološkom pogledu
Upravo to...njemački tenk s češkim čelikom bio je ubojito oružje na svim frontama...rusi su pobijedili samo kvantitetom............
Oni prvo naprave njemacki tenk onakav kakav bi trebao bit. Onda kad taj tenk pomete sve sto su rusi ikad napravili onda dolaze verzije kojima osakacuju sve ne-ruske tenkove. To su napravili i americkim tenkovima, tako da danas ne mogu sa T34 raznjet ruski T44.
Upravo to...njemački tenk s češkim čelikom bio je ubojito oružje na svim frontama...rusi su pobijedili samo kvantitetom............
Rusi su pobjedili zato što su njemce sa druge strane napali amerikanci, englezi, kanađani, francuzi...
Ja neznam,kako vi koji vozite Tiger I imate zivaca,ali ja sa T40 se vozam ispred neprijateljskog Tigera,tip me pukne ravno i bouncam,pukne me opet i opet bounce,al zato nije bilo trece srece.
Inace,ovaj SU 85 je odlican,a mozda cu ic na SU 100 da vidim sto je to.
Ma ne znam, vidim da ekipa iz klana hvali amere, da je Patton zabavniji od 54ke, a T29 je superioran IS-u (meni nije bilo svejedno kad naletim na T29 dok sam vozio IS, dingy turret i top su strašni).
Al da je dizajn T-54ke superioran WW2 dizajnima, jest.
Rusi su pobjedili zato što su njemce sa druge strane napali amerikanci, englezi, kanađani, francuzi...
Ako si upoznat s Istočnim frontom (ili ako si čitao Olegovu Dretvu zalaza uma na forumu), znao bi koliki je raspon ruskih i njemačkih snaga bio. Ostali mogu stati u jedan hex igre ;)
Ja sam na testnom serveru razbijao IS-4, a kad ga uništiš to je kukanje kako je moguće koda sam ga uništio s traktorom.
Na supertest serveru E-100 je bio drama oklop kao i u Mausa i top nevjerovatan, a sad su na testnom serveru prvo uklonili onu kupolu i oslabili oklop da je to smiješno, a sad žele smanjiti i jačinu topa.
Što se tiče E-75 na testnom serveru mene je oduševio brz, prednji oklop jak i solidan top u potpunosti konkuretan IS-4, mogu mislit kako će sad izgledat a da ne govorim šta će uradit E-50.
Ja se ne mogu spijit na test server. Pises Unable to conect tak nest.
pa dovoljno ti je pogledat omjer tenkova Saveznika i Nijemaca pri iskrcavanju na Normandiju i sve je jasno šta je donijelo prevagu.
Unit Allies Germans Ratio
Tanks 5500 1400 3.93:1
Artillery 4800 3200 1.5:1
Others 2000 800 2.5:1
a da ne govorimo o brojevima na Istiočnom frontu.
Nisu imali ništa posebniji čelik njemci, imali su čak lošiji kako se rat bližio kraju zbog nedostatka resursa, negdje je bila linkana ruska studija u vezi toga ili ima na wikiju, da se čelik na tigrovima žvakao, a da ne ulazimo u to koliko su se kvarili. Ruse je zeznuo staljin koji je pobio sve časnike i neiskusna posada, slab radio u u konačnici nepostoječa kordinacija.
Pogledaj Rommelove tenkove u Africi, Rommel je rasturao tamo doslovno, čak je bilo da su na dan prolazili i po 400 km..Tak da sumnjam da su se baš njemački tenkovi kvarili...Al što jest jest, Njemački tenkovi su bili beskorisni u Rusiji, nisu htjeli upaliti na velikim hladnoćama,što su Rusi dobro iskoristili...
Pogledaj Rommelove tenkove u Africi, Rommel je rasturao tamo doslovno, čak je bilo da su na dan prolazili i po 400 km..Tak da sumnjam da su se baš njemački tenkovi kvarili...Al što jest jest, Njemački tenkovi su bili beskorisni u Rusiji, nisu htjeli upaliti na velikim hladnoćama,što su Rusi dobro iskoristili...
Ne samo da nisu palili na -40, već su se zaglavljivali u blatu, vojnici nisu imali zimsku opremu, nasmrt su se smrzavali.... no opet u africi pijesak se zavlačio svuda..nitko nije bio imun na probleme.
ljudi tiger je bio uber tank skoro do kraja rata, računica saveznika je bila da na jednog tigra moraju poslati 20 shermana....rusi su imali go.na od tenkova do dolaska T34-85 koji je bio robusan jeftin i brzo se pravio omjer kako su računali rusi 35 komada T34 na jednog tigra....pa sad vi probajte sami shvatiti koliko ova igra ima veze sa WW 2, isto kao i ja :)
njemci su bili ratno najrazvijenija nacija u WW2 imali su kvalitetu ali ne i kvantitetu, gdje su ih Rusi i Saveznici prepišali
da ne spominjem V1, V2 rakete, ME-262...itd
Da to ih je najviše i koštalo ne spremnost za zimske uvjete jer su mislili da će sve riješiti prije. Još uz to njemački tenkovi nisu ni testirani na takve zimske uvjete nego su odmah bacani u borbu te su se zbog toga kvarili i uz takve nepogode omjer je 5:1 u izgubljenim tenkovim na strani Nijemaca.
Ja se ne mogu spijit na test server. Pises Unable to conect tak nest.
ni ja..
Nisu imali ništa posebniji čelik njemci, imali su čak lošiji kako se rat bližio kraju zbog nedostatka resursa, negdje je bila linkana ruska studija u vezi toga ili ima na wikiju, da se čelik na tigrovima žvakao, a da ne ulazimo u to koliko su se kvarili. Ruse je zeznuo staljin koji je pobio sve časnike i neiskusna posada, slab radio u u konačnici nepostoječa kordinacija.
Tigru sa prednje strane nitko nije mogao ništa do pred kraj rata i dolaska ISovog 122mm i 90mm Američkog, i ne zaboravimo činjenicu da se Tigar pojavio u 1942. godini, a pojačani ruski i američki topovi dolaze u prvom Q 1944. godine, čak i tada su se mučili s njima jer je 88mm top kod njemaca imao za onda ograman domet od nekih 2-2,5km tako da večina ISova nije nikada prišla Tigru na domet svojih 122mm topova koji su jamčili probijanje prednjeg oklopa....
...ali opet ovo je sama igra i nema veze sa stvarnošću...zato samo uživajte ;)
Ma njemci su glupani. Nemreš protiv cijelog svijeta. Nikakva tehnologija ne može nadoknadit razlike u brojkama tipa recimo od oka 80 milja švaba vs recimo miljardu ljudi iz cijelog svijeta. Ameri fino ostali doma netaknuti sa najjačom industrijom na svijetu.
Do kraja WWII nije bilo rusa koji nije imal cipele ili neki dio opreme koji je proizveden u USA. Rusi su na početku rata izgubili žitnicu koja je bila na zapadu, ameri su ih hranili inace bi pocrkali od gladi a vecina transportnih kamiona za pješadiju i arty je bila made in usa.
Uglavnom debelo idemo OT i ako očekujete realnost u igri koja je arkada onda ste malo zabrijali.
Nisu "njemci" glupani,sigurno misli na Hitlera,to je bila njegova vizija
Test server je trenutno ne dostupan jer izlazi test patch 3 i u njemu naravno nerf E-serije. Ovi Rusi na testnom serveru su gamad za ne povjerovat koliko je tu vrijeđanja i rasizma.
Naručito mi je bilo krivo kada su se svezali jadnog Amera što vozi ruski tenk, pa da oni nisu govna nebi čovjek vozio njihov krš u stvarnosti nego bi ih razbijo us tenkom. Kako ću uživati, nek barem naprave pošten balans a ne da Tigera razvaljuje KV, i da se netko ko vozi KV3 ljuti i bjesni kad ga uništi Tiger, gdje je tu smisao. Tako će uvijek i biti jer sve diktiraju ruski korisnici pa na test serveru nema ni 5% EU korisnika, tako nam onda i treba biti.
Ne treba nama simulacija stvarnosti nego pošten balans.
Ma njemci su glupani. Nemreš protiv cijelog svijeta. Nikakva tehnologija ne može nadoknadit razlike u brojkama tipa recimo od oka 80 milja švaba vs recimo miljardu ljudi iz cijelog svijeta. Ameri fino ostali doma netaknuti sa najjačom industrijom na svijetu.
Do kraja WWII nije bilo rusa koji nije imal cipele ili neki dio opreme koji je proizveden u USA. Rusi su na početku rata izgubili žitnicu koja je bila na zapadu, ameri su ih hranili inace bi pocrkali od gladi a vecina transportnih kamiona za pješadiju i arty je bila made in usa.
Uglavnom debelo idemo OT i ako očekujete realnost u igri koja je arkada onda ste malo zabrijali.
Slažem se sa većinom što si napisao osim sa jednim, nisu njemci glupani nego je Hitler bio opsesivni bolesnik...da je uspio atentat na njega sada bi u Europi bilo četiri države :)
Slažem se.... igra je igra :)
Hitler je odlično vodio prvi dio rata,onda ga je ponjelo, bio je fanatični luđak i to ga je i shebalo...Njemačka da je ostala u svojim granicama, sada bi još bila nacional socijalna republika njemačka, ali evo, jedan vođa koji ju je i podigao ju je i srušio...I dobro si rekao,nemožeš sam protiv svijeta...
Vi očekujete da neki tenk koji je postojao na papiru bude bolji od drugog tenka koji nije prošao testiranja kao prototip (karikiram situaciju).
Ljudi su inspirirani stvarnim modelima tenkova napravili arkadni MMO i imaju slobodu balansirati ih zbog gameplay-a.
Ovo je kao NFS, stvarni modeli, a auto ide 400 kmh i ima handling 8/10 (???). Niko od NFS ne očekuje da je realan već zabavan.
WW2 rasprava je offtopic ;)
Baš sam slučajno naišao na ovu stranicu sa max postignutim exp za pojedine tenkove, i kad netko kaže da KV nije OP pa što onda njega ne nerfaju.
3303 exp with KV by kurtan.
Ako imate bolje rezulate možete ih postaviti na ovu stranicu http://jts.kapsi.fi/planetwot/ircHighscores/.
hm..pise mi da obnovim verziju klijenta na test patchu,nije se moglo logirat do nekih 14h,sad ovo..wtf ?'i baci me na njihovu stranicu naravno sve na čirilici..
Baš sam slučajno naišao na ovu stranicu sa max postignutim exp za pojedine tenkove, i kad netko kaže da KV nije OP pa što onda njega ne nerfaju.
3303 exp with KV by kurtan.
Ako imate bolje rezulate možete ih postaviti na ovu stranicu http://jts.kapsi.fi/planetwot/ircHighscores/.
107mm top je premocan na KV-u.
Ovo mijenjaju u v.6.6 test3
E-100 is installed in the strength of 2400.
Penetration 15cm guns set to 235/334 mm BB shells and KM, respectively.
Reloading guns 12.8sm set at 12.5 seconds.
Reloading guns 12.8sm Maus tank is set to 13 seconds.
Booking top of the tower E-75 will be equal to booking top of the tower VK4502 ausf B.
In addition to improving reservation Tower, E-75 Test 3 will be slightly nerfed: NLD will be reduced to
130mm and will be deterioration of secondary characteristics: acceleration, accuracy on the move and a
few other little things
Naravno E-75 smanjuju prednji oklop i brzinu, kojeg li iznenađenja.
Glupi rus stvarno su gamad.treba nam malo njemackih OP tenkova.dao boga da ne bude puno nerfa na novim tenkovima E serije.
Ovo mijenjaju u v.6.6 test3
E-100 is installed in the strength of 2400.
Penetration 15cm guns set to 235/334 mm BB shells and KM, respectively.
Reloading guns 12.8sm set at 12.5 seconds.
Reloading guns 12.8sm Maus tank is set to 13 seconds.
Booking top of the tower E-75 will be equal to booking top of the tower VK4502 ausf B.
In addition to improving reservation Tower, E-75 Test 3 will be slightly nerfed: NLD will be reduced to
130mm and will be deterioration of secondary characteristics: acceleration, accuracy on the move and a
few other little things
Naravno E-75 smanjuju prednji oklop i brzinu, kojeg li iznenađenja.
nisam bio na testu srveru i nisam proba nove tenkove ali bi volio nabavit jednog mediuma za promjenu.mislio sam na e50 ali izgleda da je t54 i dalje OP
T-54 OP? daj molim te, Patton ga pojede u sekundi a E-50 je zvijer takodjer, tako da sad aT-54 pada u drugi plan.
Ja sam kao neki supertester, pa sam dosta igrao sa tim tenkovima
T-54 OP? daj molim te, Patton ga pojede u sekundi a E-50 je zvijer takodjer, tako da sad aT-54 pada u drugi plan.
Ja sam kao neki supertester, pa sam dosta igrao sa tim tenkovima
Malo sutra ga pojede,kad god sam naletio na patona nije dobro zavrsilo po njega.