World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.284.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Daj slikaj tu posadu...moram priznati da to nisam nikad vidio..o.O

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
Ziga kaže...
Sepultribe kaže...

valjda bi netko došao mi pomoči ::......

moraš vikat i psovat da bi uopće reagirali i klikati po mapi....

imam trenutni ban na chat nemogu vikat i pisat nikom .....  pokrenuo sam jedan mail WOT commanderima da se makne JNA tag jer me vrijeđa ..... prijavili me oni i tražim peticiju , budem vidio dali bude se kaj dogodilo ... netnam kako vas al takav tag nebi smio postojat u igri ipak je to igra da se zabavljamo .....

Što je najgore za taj JNA tenkira podosta Hrvata, umijesto da pomognu nekom našem klanu. To su ti Rusi ne očekuj ništa pa jeste vidjeli kakav je klanski poster pobjedio na onom natjecanju, čišti srpski fašizam, a zamislite da je netko naš postavio poster s ustaškim i NDH obilježjima nebi stajao ni minutu na forumu.

Ako je već igra rađena na povijesnim temeljima i ako se u drugim igrama i filmovima može bez problema koristiti stvarno znakovlje Wermachta, zašto je to Rusima problem.

Naravno po njima komunistička obilježja nikoga ne vrijeđaju pa su ona kao "normalna".

16 godina
Sepultribe kaže...

posada ti raste svakih 5000 ex-a mislim 1% ili2% nisam siguran ..tako sam jednom vidio na wot-ovom forumu

bubnuo pa ostao živ.

Prvo. vrlo vjerojatno nije isto za svakog tenka.5000 xp sa is7 i sa kv nije isto.Drugo.

Zamisli koliko bi ja imao xp-a jer mi je posada na is4 odavno došla na 100.Već sam drugi red skill-a napunio a još mi fali 70k xp-a do is7.:D

po toj logici već bi odavno skupio za is7

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 13:45 (Kill Frenzy).
14 godina
World of Tanks

Evo kolege 0ptImusa (Mystik) u akciji na test serveru , juri prema pobjedi . Primjetite da je kod njegovog imena 4 uništena , a kod jednog lika -1 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Sepultribe kaže...

posada ti raste svakih 5000 ex-a mislim 1% ili2% nisam siguran ..tako sam jednom vidio na wot-ovom forumu

bubnuo pa ostao živ.

Prvo. vrlo vjerojatno nije isto za svakog tenka.5000 xp sa is7 i sa kv nije isto.Drugo.

Zamisli koliko bi ja imao xp-a jer mi je posada na is4 odavno došla na 100.Već sam drugi red skill-a napunio a još mi fali 70k xp-a do is7.:D

Mislim da broj xp-a za povećanje postotka raste po svakom dobivenom postotku...A i mislim da je to neoviisno o tieru tenka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
g12356 kaže...

Mislim da broj xp-a za povećanje postotka raste po svakom dobivenom postotku...A i mislim da je to neoviisno o tieru tenka.

Moguće.

A 5000 je za onih par zadnjih postotaka

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
g12356 kaže...

Moguće.

A 5000 je za onih par zadnjih postotaka

kaj moguče pa o tome je i bila riječ nakon 90% da se diže svakih 5000exp-a , a ti bubnuti pametnjaković čitaj malo forume od WoT-a i budeš nekaj znal sve ti ljepo piše na wiki.stranici od wot-a čak i postoji grafikon

14 godina
protjeran
zrimo kaže...
Sepultribe kaže...
Ziga kaže...
Sepultribe kaže...

imam trenutni ban na chat nemogu vikat i pisat nikom .....  pokrenuo sam jedan mail WOT commanderima da se makne JNA tag jer me vrijeđa ..... prijavili me oni i tražim peticiju , budem vidio dali bude se kaj dogodilo ... netnam kako vas al takav tag nebi smio postojat u igri ipak je to igra da se zabavljamo .....

Što je najgore za taj JNA tenkira podosta Hrvata, umijesto da pomognu nekom našem klanu. To su ti Rusi ne očekuj ništa pa jeste vidjeli kakav je klanski poster pobjedio na onom natjecanju, čišti srpski fašizam, a zamislite da je netko naš postavio poster s ustaškim i NDH obilježjima nebi stajao ni minutu na forumu.

Ako je već igra rađena na povijesnim temeljima i ako se u drugim igrama i filmovima može bez problema koristiti stvarno znakovlje Wermachta, zašto je to Rusima problem.

Naravno po njima komunistička obilježja nikoga ne vrijeđaju pa su ona kao "normalna".

gle kužim ja to al treba probat možda se nekaj pokrene .btw.  ja sve ruske tenkove koje imam u garaži su s njemačkim oznakama s prepravljenim skinovima jer petokraku nemogu gledat ....jednostavno mi se gadi i bljuje od nje ......

17 godina

Ako ti posada stoji i ne diže se znači da si ju prebacil iz drugog tenka i nisi "prekvalificiral" za ovaj u kojem su sad.
Jelda?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 14:43 (NEW_MAN).
15 godina
World of Tanks

Jel se posada može istrenirat za više dodatnih vještina ili samo za jednu?

EDIT.

Evo dobih odgovor u postu prije moga.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 14:45 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Jel se posada može istrenirat za više dodatnih vještina ili samo za jednu?

3 po članu.

16 godina
Sepultribe kaže...

kaj moguče pa o tome je i bila riječ nakon 90% da se diže svakih 5000exp-a , a ti bubnuti pametnjaković čitaj malo forume od WoT-a i budeš nekaj znal sve ti ljepo piše na wiki.stranici od wot-a čak i postoji grafikon

Nisam čitao wot forume jer mi se neda.Pročitao sam tvoj post u kojem piše da svakih 5000xp raste 1-2 % .

U tvom postu nigdje ne piše poslje 90%.Pamtenjakoviću.Neznaš ni šta si napisao

17 godina
neaktivan

Ovaj test server je *ebe,10k zlata 300k para i 16k exp.Brzo se kupuju najbolji tenkovi.Ma uživancija!!!{#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
moderator
World of Tanks

Hm, nisam baš siguran u one njihove linearne grafove za treniranje posade. Mislim da je u pitanju krivulja, odnosno da više xpa treba za 1% skilla kad si blizu 100%, nego kad si na 50% ili 75%. Još neko primjetio to?

Evo sad sam napravio takav rush na neprijateljsku artiljeriju (4 tier 6 artyja), da su čak i oni rekli gj :). Poginuo sam, ali je sva artiljerija otiša (ja sam uništio gw panther).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Ovaj test server je *ebe,10k zlata 300k para i 16k exp.Brzo se kupuju najbolji tenkovi.Ma uživancija!!!{#}

Da ja još malo i E-100 i onda ima da Ruse kosim ko ´42 u Staljingradu.

Ako si nekad za platoon zovi.

17 godina
neaktivan
zrimo kaže...
PC Street Hacker kaže...

Da ja još malo i E-100 i onda ima da Ruse kosim ko ´42 u Staljingradu.

Ako si nekad za platoon zovi.

Može sad kad završim?

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Sepultribe kaže...

Nisam čitao wot forume jer mi se neda.Pročitao sam tvoj post u kojem piše da svakih 5000xp raste 1-2 % .

U tvom postu nigdje ne piše poslje 90%.Pamtenjakoviću.Neznaš ni šta si napisao

gle dečko je pital zakaj se ne diže iznad 90% svako malo pametan ili ti ga načitan skuži na kaj se odnosi , pa netreba napisat a to kaj ti ne kužiš to je tvoja stvar ....

15 godina

Zainteresirali ste me opet s ovih 10k zlata na testnom serveru. Mislim da krećem opet ispočetka :D

Database from the main European server was copied as of July 28, so only players who have registered prior to this date can access public test server.

fuuuuuuuuu

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 16:03 (The Unforgiven).
16 godina
World of Tanks

Ovaj testni mi se sviđa. 17k xp-a i 197k silvera sa jagpz-om.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

postoji neki torrent sa full EU klientom?

postoji, opet sam brzoplet

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 16:31 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kojom verzijom

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koga ću kupiti:T-28 ili Luchsa

0 0 hvala 0
15 godina
Moja preporuka za T-28. Brz, jaki top, slabiji oklop.
14 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
zrimo kaže...
Sepultribe kaže...
Ziga kaže...
Sepultribe kaže...

gle kužim ja to al treba probat možda se nekaj pokrene .btw.  ja sve ruske tenkove koje imam u garaži su s njemačkim oznakama s prepravljenim skinovima jer petokraku nemogu gledat ....jednostavno mi se gadi i bljuje od nje ......

Ma gledajte ljudi,da su kriteriji jednaki za sve taj klan bi bio u najmanju ruku uklonjen sa EU servera.Igrače baniraju zbog vrijeđanja po tkz nacionalnoj osnovi,a zašto nebi onda i jedan klan poput [JNA] .Pa cijeli svijet zna što je ta vojska učinila gotovo svim susjednim državama,a i svom narodu rekao bih.Klan [JNA] igra WoT pod privilegijama i još uz to promoviraju svu krvavu povijest koju su počinili ,žalosno a i jadno za WoT koji obečava !!!!

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo sa mog T32 je ispaljeno premium streljivo na E-100 i ništa.Odbilo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Street Hacker kaže...

Upravo sa mog T32 je ispaljeno premium streljivo na E-100 i ništa.Odbilo se

Ah...to ne znači ništa...ako se dobro postaviš, nema topa i streljiva koje se neće odbit. A i koliko znam, premium ammo nema nikakvog utjecaja na bounce.

16 godina
World of Tanks

Evo i mene u klubu 9 {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Može li se pojava koja mi se maloprije dogodila objasniti ikako drugačije osim - bug?

Daklem, Hummelom gađam IS čini mi se. HE granate, naravno (druge ni ne prima). Direktan pogodak u tenk - niti jedan HP mu nisam skinuo, posada javlja - we just dinged them! {#}

Ziga kaže...

inače KV-5.... bogte koje je to smeće od topa na njemu... primi milijun pogodaka ali on pogađa k...c

1 direktnim pogotkom ne mogu ubiti KV-a

Pa ni Maus ne može AP granatama one-shootat KV-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 18:14 (DamageHigh).

2 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Može li se pojava koja mi se maloprije dogodila objasniti ikako drugačije osim - bug?

Daklem, Hummelom gađam IS čini mi se. HE granate, naravno (druge ni ne prima). Direktan pogodak u tenk - niti jedan HP mu nisam skinuo, posada javlja - we just dinged them! {#}

To se meni događa na Grillu

16 godina
mancekk kaže...
DamageHigh kaže...

To se meni događa na Grillu

Koje granate ispucavaš? Koliko znam, Grille ima i AP..s njima nije neobično.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice