World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
AirLive kaže...

Evo napokon 1. upgrade na posadi. 

Šta preporučujete za staviti? Nekako mi se najvažnije čini na zapovjednika za početak staviti 6. čulo, a za ovo ostalo nisam baš siguran. Posada je inače na t40, ali bit će premještena na m3 lee.

svima repair, guneru snapshot

ako ih bacil u m3 mislim da ti on ima 2 gunera, i mislim 1 loadera i radio operatera

ono kaj je bitnije je gubitak postotka, jer ce ti posada sa 100% pasti na 80% zbog promjene tipa tenka, iz td-a u mediuma, a sa 80 do 100% treba 40k expa sto je dosta

onda ti je bolje posadu cuvat za neki drugi td di ce past na 90% i onda ce im trebat 25k expa nazad do 100% a za m3lee uzet novu na 75% za kredite

Zaja kaže...

Novi rekord po exp i killovima za su100y.

ajmeeee medalja ko da ih je SlavkecDC nafoto$hopiral™ stronk skor

MoF0 kaže...
Meni je jučer wg poslao pismo da imam neprihvatljivo ime pa sam ga morao promijeniti u MuF0

mofo je

Bruner kaže...

Nisu mi jasni ovakvi ljudi. Jednostavno ne kužim kako mogu biti tako bezobrazni i ignorantni. Odigrao sam savim solidno s obzirom na mm i meni lik i dalje tijekom bitke prigovara kako sam useless i kako su arty-i u protivničkom timu bili bolji.

arty je na tom tiru totalni rng, mozda server stucne nakon kaj si full nanisanil i opalil i dok granata doleti lik se izmakne, pa fulas, ili se okrene pa dobije u motor pa se izrostilja nazad u garazu...

nemoj nista od toga uzimat srcu, najcesce onaj koji prigovara na napravi sam nista, i UVIJEK je ARTA KRIVA za poraz, i naravno svako ko puca gold je nub.... wot logick™

dasoo988 kaže...
Uzivo sa rijeckog karnevala 😊

cek cek jel to tenk na prikolici? neko je demountal stock ovjes a nije istrazil i stavil unaprijedjeni ??!? ili nemate za popravak po bitwie?™©®

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

Tek prošao 150 borbi i tenk me odusevljava iz dana u dan, danas konačno pao i As i 2. oznaka 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
Uzivo sa rijeckog karnevala 😊

cek cek jel to tenk na prikolici? neko je demountal stock ovjes a nije istrazil i stavil unaprijedjeni ??!? ili nemate za popravak po bitwie?™©®

Da da na prikolici :) to je neka ekipa bila na temu Alo alo serije...

11 godina
Bruner kaže...

Nisu mi jasni ovakvi ljudi. Jednostavno ne kužim kako mogu biti tako bezobrazni i ignorantni. Odigrao sam savim solidno s obzirom na mm i meni lik i dalje tijekom bitke prigovara kako sam useless i kako su arty-i u protivničkom timu bili bolji. Ok, jedan od njih i je bio bolji, ali budimo realni, lik je 2 tiera veći od mene.

Kažem ja liku neka pogleda post game statse ako mi ne vjeruje da sam napravio solidan dmg, a on meni kasnije u chat odgovori ovo (vidi sliku):

Nisu mi jasni ti zeleni playeri i njihovo vječito prigovaranje. Ok, ja jesam prosječan/žuti igrač, ali to nikome ne daje za pravo da se ovako ponaša. I da, uzimam si te stvari k srcu jer sam kulturan i ne vrijeđam ljude po chatu bez razloga pa onda očekujem da takvi budu i drugi prema meni. Al očito previše tražim.

@game789 Mislim da ću na kraju i ja samo isključiti chat pa da se prestanem živcirati radi whinera.

Ne sekiraj se, to su obična telad. Lik i nije bajan:

https://wot-life.com/eu/player/whiteleo/

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Takav sam ja slučaj imao jučer,neki lik me napadne zbog WN8 (kolko znam nizak mi je,al ne zamaram se time ionak igram iz gušta) i na kraju sam imao bolji score od njega...

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Grindanje gumarksa vikendom big no-no,s 94% na amx30 na 86%

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

3 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...

ako ih bacil u m3 mislim da ti on ima 2 gunera, i mislim 1 loadera i radio operatera

ono kaj je bitnije je gubitak postotka, jer ce ti posada sa 100% pasti na 80% zbog promjene tipa tenka, iz td-a u mediuma, a sa 80 do 100% treba 40k expa sto je dosta

onda ti je bolje posadu cuvat za neki drugi td di ce past na 90% i onda ce im trebat 25k expa nazad do 100% a za m3lee uzet novu na 75% za kredite

Razumijem ja tebe, ali... Pametno je uzeti posadu i držati je na istom tipu tenka, ali po tome onda moram imati garažu sa puno mjesta ili veliku vojarnu sa puno ležajeva da mi stoji posada. Problem je što ja nemam golda, a jedino goldom to mogu proširivati.

15 godina
AirLive kaže...
ED63 kaže...

Razumijem ja tebe, ali... Pametno je uzeti posadu i držati je na istom tipu tenka, ali po tome onda moram imati garažu sa puno mjesta ili veliku vojarnu sa puno ležajeva da mi stoji posada. Problem je što ja nemam golda, a jedino goldom to mogu proširivati.

Ma kada je popust kupis to, nesto se skupi i preko onih njihovih misija, ja imam 35 mjesta, prosirio vojarnu, ukupno utrosio svega 30kn na 1000 i nesto golda kad bilo na akciji, cekao popust na garazu i lezajeve, nakupovao i eto imam jos 5-6 praznih mjesta, sve tenkove zadrzavam, kad popunim opet kupujem na akciji

15 godina
World of Tanks

Vratio se igri nakon podužeg vremena, odmah dobrodošlica od salty art smećara

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
ficosime kaže...

Ma kada je popust kupis to, nesto se skupi i preko onih njihovih misija, ja imam 35 mjesta, prosirio vojarnu, ukupno utrosio svega 30kn na 1000 i nesto golda kad bilo na akciji, cekao popust na garazu i lezajeve, nakupovao i eto imam jos 5-6 praznih mjesta, sve tenkove zadrzavam, kad popunim opet kupujem na akciji

A znam, ali eto ne želim na to trošiti novac, a i veći mi je gušt kad nešto sam zaradim trudom u igri. Imam trenutno 12 mjesta, još 1 za ovu sad vikend misiju i imam 458 golda za 3 mjesta kada bude popust. Eto ostane mi još 8 golda :D. To je znači 16 mjesta, a trebalo bi mi otprlike 2x više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 23:40 (AirLive).
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Maus scouting na lakevillu. Copy paste sa redddita.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo kako to švabe rade

8 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pozdrav

dvojica smo sredovječnih muškića od 40 na plećima, tražimo trećeg za platoone, 2-3 puta tjedno u večernjim satima (kad sam napisao i pročitao, shvatio sam kako zvuči :) :) :) )

Igrači smo s WN8 cca 1300, znači srednji jad.

Znamo suicide spotat, rage quitat i trolat arty kad nas ubije, ali zezancija je zajamčena :)

Imamo TS, igramo osmice na dalje ali nije uvjet.

Zainteresirani pls u inbox.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Hehe. Dvojica naših pobijede njih 6 na cap...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Spiridon kaže...

Hehe. Dvojica naših pobijede njih 6 na cap...

Ista situacija kod mene nekidan. Zgazili nas ljudi ali su ostavili praznu bazu i nas 3 scouta otišli u cap 

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj wargaming je lud, imam chat ban do 9.2. danas upisem nesto da vidim do kada mi je sutra ban i dobijem ovu poruku, znaci dok imam chat ban radio sam insults i provocations hahahahhaa.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Mali , ali pali :D .Volim kad dan krene sa ACE :)

paciVK#2312
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 15:21 (paci).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

Ovaj wargaming je lud, imam chat ban do 9.2. danas upisem nesto da vidim do kada mi je sutra ban i dobijem ovu poruku, znaci dok imam chat ban radio sam insults i provocations hahahahhaa.

Sta vi radite da dobite chat ban? znao dobiti one jednodnevne kad opalim svog jel mi digne tlak s guranjem i blokiranjem puta, al na chatu kad sam nad*rkan taj dan svaku bitku se s nekim izvrijedam (uglavnom arty) i nikad nista

16 godina
neaktivan
ficosime kaže...
Mquany kaže...

Sta vi radite da dobite chat ban? znao dobiti one jednodnevne kad opalim svog jel mi digne tlak s guranjem i blokiranjem puta, al na chatu kad sam nad*rkan taj dan svaku bitku se s nekim izvrijedam (uglavnom arty) i nikad nista

A mi jadni artići na XANAXu i plačemo u kutu... (jedva čekam da završim tu misiju pa da ga mogu ostavit negdje u zakutku garaže)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 21:43 (zerocool12).
14 godina
World of Tanks

Ni meni nije jasno...svaki poraz brutalno vrijeđam...nikad dobio to :)

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ficosime kaže...
Mquany kaže...

I rape you dead mother in ass, I will find where you live, kill your kids, chop them and make you eat them, go fuck your father in ass as well, you are gay niger gipsy jew, fuck your entire retarded family I hope you all get cancer and die slow and fuck each other you fucking spawn on incest braindead son of whore...

I tako .

17 godina
World of Tanks

Kreativno, ali malo sirovo. I zabavno.

Rvat katolik!

0 1 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...

I rape you dead mother in ass, I will find where you live, kill your kids, chop them and make you eat them, go fuck your father in ass as well, you are gay niger gipsy jew, fuck your entire retarded family I hope you all get cancer and die slow and fuck each other you fucking spawn on incest braindead son of whore...

I tako .

Divno. Sve zbog igre nacrtanih tenkova proizvedenoj u bjelorusiji kojoj je jedini cilj zarađivanje na njihovim igračima.

Napisao sam ja gluposti ljudima i vrijeđao ih, ali ovo je jednostavno odvratno. Željeti nekom rak? Bravo.

Eto zašto je wot community smeće prve klase sa idiotima koji mogu pisati ovakve stvari. Da, idiot si ako pišeš ovakve stvari. Neodgojen, jak iza ekrana, ili jednostavno balav i glup.

Treb ukinut chat u wot-u pa se grizite u samoći svoje sobe.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 23:22 (Entry Point).
15 godina
Entry Point kaže...
Mquany kaže...

I tako .

Divno. Sve zbog igre nacrtanih tenkova proizvedenoj u bjelorusiji kojoj je jedini cilj zarađivanje na njihovim igračima.

Napisao sam ja gluposti ljudima i vrijeđao ih, ali ovo je jednostavno odvratno. Željeti nekom rak? Bravo.

Eto zašto je wot community smeće prve klase sa idiotima koji mogu pisati ovakve stvari. Da, idiot si ako pišeš ovakve stvari. Neodgojen, jak iza ekrana, ili jednostavno balav i glup.

nije to ništa,jesi li ikada igrao league of legends?

11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Mquany kaže...

I tako .

A gledaj ja nikada nisam rekao rijeci covjeku sto ne zna igrati, tipa ne zna pen tenka ili ima sporu reakciju i to, ali kad lik na assault modu kada napadamo stoji u osmoj minuti i nece da se pomakne, ima full hp, a njima ostala dva tenka koji treba pogledati da umru onda poludim. Nitko te ne sili da igras, nemoj igrat i gotovo idi lovi ribu i gg. Kao recimo ovaj moj M u gradskoj mapi sa tenkom koji nema dpm, stid me sto sam ih pobio koji su to idioti, iznenadio me malo ovaj M, netreba puno za njega.

11 godina

Vidi eto i mene u borbi.  Sjećam se ovog, bilo je nedavno.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Najsladja pobjeda u mojih 20k i kusur partija, ne znam koga sam vise troll svoj tim ili njihov hahahahaah. Easy win!!! Jadnici na kraju nisu skontali sta ih je snaslo looooooooooooool.

http://wotreplays.com/site/2469568#stats

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Steta sto se za takve bitke u assault modu ili kako vec dobivaju Kolobanove medalje, ne samo tvoje vec i druge... Sakrijes se cijelu partiju i prezivis protiv petorice sa 0 dmg... Misljenja sam da to nije pravi Kolobanov.

5 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
game789 kaže...

Steta sto se za takve bitke u assault modu ili kako vec dobivaju Kolobanove medalje, ne samo tvoje vec i druge... Sakrijes se cijelu partiju i prezivis protiv petorice sa 0 dmg... Misljenja sam da to nije pravi Kolobanov.

Ja sam dobio partiju, da se nisam hide izglubili bi. To ti je lukavstvo u boju, nesto kao trojanski konj i tako, nadmudris nepriatelja. Snaga klade valja, um caruje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice