Evo napokon 1. upgrade na posadi.
Šta preporučujete za staviti? Nekako mi se najvažnije čini na zapovjednika za početak staviti 6. čulo, a za ovo ostalo nisam baš siguran. Posada je inače na t40, ali bit će premještena na m3 lee.
svima repair, guneru snapshot
ako ih bacil u m3 mislim da ti on ima 2 gunera, i mislim 1 loadera i radio operatera
ono kaj je bitnije je gubitak postotka, jer ce ti posada sa 100% pasti na 80% zbog promjene tipa tenka, iz td-a u mediuma, a sa 80 do 100% treba 40k expa sto je dosta
onda ti je bolje posadu cuvat za neki drugi td di ce past na 90% i onda ce im trebat 25k expa nazad do 100% a za m3lee uzet novu na 75% za kredite
Novi rekord po exp i killovima za su100y.
ajmeeee medalja ko da ih je SlavkecDC nafoto$hopiral™ stronk skor
mofo je
Nisu mi jasni ovakvi ljudi. Jednostavno ne kužim kako mogu biti tako bezobrazni i ignorantni. Odigrao sam savim solidno s obzirom na mm i meni lik i dalje tijekom bitke prigovara kako sam useless i kako su arty-i u protivničkom timu bili bolji.
arty je na tom tiru totalni rng, mozda server stucne nakon kaj si full nanisanil i opalil i dok granata doleti lik se izmakne, pa fulas, ili se okrene pa dobije u motor pa se izrostilja nazad u garazu...
nemoj nista od toga uzimat srcu, najcesce onaj koji prigovara na napravi sam nista, i UVIJEK je ARTA KRIVA za poraz, i naravno svako ko puca gold je nub.... wot logick™
cek cek jel to tenk na prikolici? neko je demountal stock ovjes a nije istrazil i stavil unaprijedjeni ??!? ili nemate za popravak po bitwie?™©®