World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.293.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Meni je od novog patcha fps pao sa 32 na nekih 22-21 a jos sam cistio graficku i mjenjao term pastu na njoj u nadi da ce porasti koji fps {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
kaw_liga kaže...

Meni je od novog patcha fps pao sa 32 na nekih 22-21 a jos sam cistio graficku i mjenjao term pastu na njoj u nadi da ce porasti koji fps {#}

Meni fps nije ni prasto i pao ali je zato sada stabilan sto mi je bitnije od velikog fps-a :) 

11 godina
neaktivan

Specc req se generalno povećao od HD modela patcha, tako da tko god ima malo slabiju kantu igra šteka na ovaj ili onaj način...Jedino rješenje je sve ugasiti što se može a što se nemože staviti na low, a i u tim slučajevima igra opet šteka dok je prije HD patcha radilo ok na medium detaljima...Dodano je velika količina sitnih detelja na terenu, nebu , po tenkovima, samom zvuku, tako da ništa čudno da šteka...Sad recimo crvene siemke na 386 DX/2 više ne voze tenk do capa, nego stoje na pola njive i čekaju da ih se pokosi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 14:35 (sk0MI).
15 godina
World of Tanks

sjećate se dok sam napisao da je bishop najOP arty u igri? nije, ovaj FV poslije njega je

http://www.wotreplays.com/site/940577#self

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...

sjećate se dok sam napisao da je bishop najOP arty u igri? nije, ovaj FV poslije njega je

http://www.wotreplays.com/site/940577#self

Govno...mrzim ga...ne hebe njega šta stojiš iza kamena, granata koda iz nebesa stiže...

Neda mi se nikako grindat do njega...ali odličan tenkić...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
najjače mi je dok trackam jadne kv-1 i 1-sove bez repair skilla, i treba im taman oko 11 sekundi da poprave kolko meni treba da reloadam... nemoraju bit ni spottani, samo držiš tipku na mišu tak dugo dok ne vidiš dolje desno da si ga riješio :D
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prodajem WOT account. Zainteresirani u PM.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

U 9.3 dolaze novi americki tenkovi ja mislim walker bulldog i tier 8 LT (jadan raven ode mu chaffee) i jos krajem godine engleska LL linija koja ce se spojit sa turreted TD linijom na tieru 6 tj. poslije firefly-a a tier 10 ce bit FV4005 stage 2 koji ima 183mm top (to ce prorjedit WTF E100) onda koliko sam shvatio mozda zamjene FV4202 vickers MBTom a ovaj postane britanski tier 8 prem ili ce ga buffat uglavnom rekli su da ce se nesto promjenit sa britanskim tenkovima do kraja ljeta i jos se ona Tank you very much emisija prestala snimat uglavnom Evilly je rekao da ce bit dobra godina za britance...

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 20:22 (Duble).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
najjače mi je dok trackam jadne kv-1 i 1-sove bez repair skilla, i treba im taman oko 11 sekundi da poprave kolko meni treba da reloadam... nemoraju bit ni spottani, samo držiš tipku na mišu tak dugo dok ne vidiš dolje desno da si ga riješio :D

Zaista fascinantno, pretpostavljam da ti se to ne događa s drugim tenkovima?

{#}

17 godina
World of Tanks

Vise nikada necu moci voziti TOG-a kao prije nakon ovoga {#} {#}

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo se bas ne dogada u randomu i druga slika je pola minute nakon prve {#}

EDIT: ja sam mislio da siemke spavaju u ovo vrijeme...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 1:56 (ja111).
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
ja111 kaže...

Ovo se bas ne dogada u randomu i druga slika je pola minute nakon prve {#}

EDIT: ja sam mislio da siemke spavaju u ovo vrijeme...

Na prve dvije po meni se trebalo ić s amx-ovima pogotovo  kad je njih 5 i vi u T54 to je ko kad naleti roj pčela/osa na tebe, no opet ne vidi se što su oni imali u timu pa je glupo pričat.

Pretpostavljam da su naletili na protivničke tenkove pa se stali napucavat s njima umisto da su flankali crklali, no opet random je pa su možda naletili na leming train  od drugod tima. A da su opet igrali ko što klasično preporučuju bila bi ljepa slika od mape a i chat-a od HT-ova, meds and lt WTF are you doing on mid 6 tanks in mid omg omg , {#}{#} .... , while they are raping us {#}

A zadnje dvije T 54 seal clubing {#} jel to navala kad piše poraz  je isteklo vrijeme ?

No da pitam jel se popravila igra što u ovom patchu,  fps jel stabilniji i tako  to ? Dobra ova pauza od wota mnogo manje nažicviran tj puno mi veći prag tolerancije na idiotizam 

{#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...
ja111 kaže...

Na prve dvije po meni se trebalo ić s amx-ovima pogotovo  kad je njih 5 i vi u T54 to je ko kad naleti roj pčela/osa na tebe, no opet ne vidi se što su oni imali u timu pa je glupo pričat.

Pretpostavljam da su naletili na protivničke tenkove pa se stali napucavat s njima umisto da su flankali crklali, no opet random je pa su možda naletili na leming train  od drugod tima. A da su opet igrali ko što klasično preporučuju bila bi ljepa slika od mape a i chat-a od HT-ova, meds and lt WTF are you doing on mid 6 tanks in mid omg omg , {#}{#} .... , while they are raping us {#}

A zadnje dvije T 54 seal clubing {#} jel to navala kad piše poraz  je isteklo vrijeme ?

Ma odmah sam znao da je partija gotova jer su amx-ovi u chat spammali yolo i lol rofl i sto je najgore naletili su na 2 tenka ali su izletili na otvoreno(K2) i zastavili se gadat tu dvojcu dok su ih iz baze samo pogasili svi.

Kod ove druge partije je falilo 3 sekunde za cap. kazem frendu da ih on zaustavi dok ce mo mi capat i naravno 2 nisu htjela uci u cap a t34 majmun je usao u sredinu na pocetku partije i nije mu se dalo ici natrag te je do kraja partije pokusavao izaci na uzbrdici od 70°

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 13:50 (ja111).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

auuuu, cini se da ce micro patch brzo!!!

pucam danas na e100 i st-i, kad ono prolaze granate kroz njih ko da ih i nema!!!

nit "ding" nit "we didnt penetrate..." ni nista - samo suti (mozda ga boli grlo:D)

nije to bas bilo blizu, al e100 bas i nije mali ;)

1 0 hvala 0
16 godina
mrki98 kaže...

pucam danas na e100 i st-i, kad ono prolaze granate kroz njih ko da ih i nema!!!

nit "ding" nit "we didnt penetrate..." ni nista - samo suti (mozda ga boli grlo:D)

Ghost shellovi se već provlače dosta kroz patcheve, tako da čisto sumnjam u taj micropatch.

15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
mrki98 kaže...

Ghost shellovi se već provlače dosta kroz patcheve, tako da čisto sumnjam u taj micropatch.

Ja često i najviše problema imam stime da granata, na bilo kojoj udaljenosti, padne u zemlju ispred mete. Rng me baš nevoli...

666+999=zlo i naopako
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
mrki98 kaže...

ma da, al partiju prije se jgtiger zalio (ne jednom) da granate samo prolaze (a on nije bas bio daleko od mete), pa slijedecu se to i meni desilo i to cca 6-7 suteva zaredom!!

a zna se da nije isto kad se nekom to desi i kad se tebi to desi :D

btw. znam da se to vec provlaci...

14 godina
World of Tanks

Jel mi moze tko linkat mod za statistiku poslije bitke? Ono sto se pojavi u Notification panelu?

Puno hvala {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
mrki98 kaže...

nisu tolko ghost shellovi kolko ghost "prepreke"

više puta mi se od ovog patcha dogodilo da se shell razleti u zraku koda je nevidljivi zid pred njim

17 godina
World of Tanks

Kad je krenulo sa tim ''ispovjestima'' ranije mi se nije desavalo ali u zadnje vrijemeje pravi uzas {#}

Prvo naciljam do kraja, suzi se nisan skroz i granata padne ispred tenka u zemlju se zabbije, gravitacija je jaca kod njih izgleda {#}

Ovo mi se veoooma cesto desava sa premium tenkovima, T34 najvise i ponekad ono fakat mislim da sam retardiran ali zna se desiti i po 4 suta za redom da zavrse tako {#}

Druga stvar koja ne znam je li do moje graficke ili sta ali ubijem nekoga iza drugog protivnickog tenka npr. (ima manje HP-a) i onda njegova olupina pocne da klizi bukvalno po terenu i prodje kroz ovog sto je idalje ziv i blokira njega ili slicni dogadjaji, ono wtf dawn of dead {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Kad je krenulo sa tim ''ispovjestima'' ranije mi se nije desavalo ali u zadnje vrijemeje pravi uzas {#}

Prvo naciljam do kraja, suzi se nisan skroz i granata padne ispred tenka u zemlju se zabbije, gravitacija je jaca kod njih izgleda {#}

Ovo mi se veoooma cesto desava sa premium tenkovima, T34 najvise i ponekad ono fakat mislim da sam retardiran ali zna se desiti i po 4 suta za redom da zavrse tako {#}

Druga stvar koja ne znam je li do moje graficke ili sta ali ubijem nekoga iza drugog protivnickog tenka npr. (ima manje HP-a) i onda njegova olupina pocne da klizi bukvalno po terenu i prodje kroz ovog sto je idalje ziv i blokira njega ili slicni dogadjaji, ono wtf dawn of dead {#}

baš to

i ja retard pucam iza olupine jer mislim da ju neko od neprijatelja gura, al' ne, dopi.zdilo joj biti na mjestu pa se odlučila prošetat po mapi

16 godina
World of Tanks

Working as intended...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna neloša (iako je moglo i bolje) sa hellcatom

http://wotreplays.eu/site/946440#steppes-rubinhowhr-m18_hellcat

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...

baš to

i ja retard pucam iza olupine jer mislim da ju neko od neprijatelja gura, al' ne, dopi.zdilo joj biti na mjestu pa se odlučila prošetat po mapi

Je, to se dešava i to je bug, ali dajte za ove ghost shellove okačite replay...zanima me kako izgleda, jer se meni nije niti jednom još to dogodilo...

Pogotovo kad ti je 7 shellova za redom ghost shell...da vidimo kako to izgleda..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo meni se dogodilo danas, s jagdtigerom 3-4 puta rokam u kv3 koji je bio u punom krugu i nista, nikakve poruke, eksplozije. Stavit cu replay sutra.

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
protjeran
DamageHigh kaže..

Je, to se dešava i to je bug, ali dajte za ove ghost shellove okačite replay...zanima me kako izgleda, jer se meni nije niti jednom još to dogodilo...

Pogotovo kad ti je 7 shellova za redom ghost shell...da vidimo kako to izgleda..

Ovo za olupine se dogada da,i u jednu ruku je smijesno a u drugu ruku je "jadno" kad se tako ozbiljni bugovi dogadaju u ovako jednoj popularnoj igri,mislim nista nije savrseno ali sve mi se cini da sto vise patcheva izlazi sa sto vise nekih "dida mida" da sve vise ima i bugova i to nije dobro...Sto je najgore od svega neznas da li se taj les stvarno mice ili je i dalje na istom mjestu pa kad imas metu iza lesa neznas ni sam sto ti je pametno ciniti...

Za gost shellove ti moram rec da postoje,do sad ih nisam "previse" vidao (mozda se tu i tamo znao koji desit a da je manje bitan), ali u zadnje vrijeme to jako dobro vidim i osjetim...Onaj osjecaj kad vozis WTE100,is3-ojka puna ispred tebe stoji,ti lijepo napunio klip i izletis da hladno napunis tu is3-jku kad frajer hladno stoji ispred mene i upija shellove kao u filmu "Maska"...{#}{#} I gledam ja tako reko nisam mozda obracao pozornost gore na hitlog, (sigurno je upisan taj dmg ili bounce ili nesto) pa mi se samo pricinilo ali na kraju kada sam ispraznio cak 6 granata i  kada sam "laka meta" pogledam hitlog i pogledam is3-jku, frajer full hp, on meni dvije uvaljao, a ja bez cca 900 hp-a i prazan kao novcanik,wtf?? I sto je najgore nije mi se desilo jednom ili dva puta nego se pocelo dogadat mozda svaku 20-30-tu partiju sto je bar meni jako iritiracuje...{#}

Ako uspijem naci replay,a imam ga,okacit cu par komada bas da vidis kako se stvarno dogada...

dedaa kaže...

Evo meni se dogodilo danas, s jagdtigerom 3-4 puta rokam u kv3 koji je bio u punom krugu i nista, nikakve poruke, eksplozije. Stavit cu replay sutra.

O tom pricam,postoji i pocelo se sve vise dogadat...{#}

A i ovo moram reci,pa sta se dogada sa wotom,sa igranjem,sa taktikama igranja,sa probijanjem,sa mm-om, sa ljudima koji igraju? {#}

Neznam kako vama ali meni zadnjih tjedan-2 dana igrati sam je da razbijes sve oko sebe,da poludis,ili da toliko psujes da vise nisi svjestan ni sta psujes ni koliko ni nista,za ludnicu zreo...{#}

Djeca zavrsila skolu i to kao da su dosle najvece njubare i pocetnici ovoga svijeta da igraju i probaju wot...Sanse za pobjedu da ne pricam (iako nista ne znace i gledam na njih onako sa smijehom) ali igraci i njihova igra e to je nesto sto se zove "poremecaj za krivu igru"...{#} U platoonu takoder nista bolje,ako ne odigras jako jako dobro ne vrijedi,opet gubis,kakve sve nove taktike vidam na nekim mapama s kojima ili izgubimo 15-0,15-2,15-3 ili pobijedimo 15-0,15-2,15-3 neznas da li bi se covjek smijao ili plakao...Neznam stvarno kojim bi rijecima vise poceo opsivat "botove" u toj igri i novi still igranja jer je totalno neopisivo...

Bas sam dns igrao jednu bitku,pro platoon preko puta, FAME,KAZNA i SKILL u platoon medium uskladenim tenkovima,bat,t62a i e50m, sa cistim "robotima" u svom timu i izgubili su kao da ih nije ni bilo, a kad je na to spala ova igra onda stvarno znas da nesto (netko) nije uredu (zdrav)...Rijesili su jednu stranu normalno,pocistili skupa 5-6 ili 7 tenkova ali uzalud kad idioti s njima u timu nisu mogli niti drzat cijelu jednu stranu,niti je pogurat niti ih omeksat nego samo stajat i da ih mi  izlupamo i naravno naknadno na cap ili na deff izlupamo i pro platton...

Iz svega ovoga mozemo zakljucit da su botovi (lova i zarada) a ne skill,znanje i taktika, nabitnija i bit ce najvaznija stvar ove igre s cim ce  otjerat dosta igraca pa im novi "stronghold modovi" i novi patchevi nece nista pomoc...{#}

Toliko od mene,sve mi se cini da cu minimalno 2 tjedna pauzirat igru koju igram 2 godine bez neke vec pauze,bravo WG...{#}

EDIT: pogledao replay-e i  na njima se jasno vidi da je les tenka ispred toga tenka kojeg ja hocu gadat dok ga meni u stvarnom vremenu nije bilo,ili je "odlutao" pa se vratio u "replayu" ili je mozda do onog moda za bijele tenkove,ali probat cu i bez moda pa cu vidjet da li je do toga,iako cisto sumnjam,vole lesevi malo da se "setaju"...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 7:18 (Tomo53nja).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam mislio da ja samo umisljam...aj sto od kad su počeli raspusti ne mogu sastaviti partije kako treba...već što od zadnjeg peča, neću slagati ako kažem jedno dobrih deset puta, nanišanim opalim i čekam godoa poslije toga...granate nigdje, nema ni eksplozije ničega...il opalim a granata ni ne doleti do tenka već se skljoka negdje prije mete kao da gadjam na osam kilometara udaljenost a ne na par stotina metara...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 7:18 (malina22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Ja sam mislio da ja samo umisljam...aj sto od kad su počeli raspusti ne mogu sastaviti partije kako treba...već što od zadnjeg peča, neću slagati ako kažem jedno dobrih deset puta, nanišanim opalim i čekam godoa poslije toga...granate nigdje, nema ni eksplozije ničega...il opalim a granata ni ne doleti do tenka već se skljoka negdje prije mete kao da gadjam na osam kilometara udaljenost a ne na par stotina metara...

Totalna zabava. Opalim u tenk koji je doslovno 10 metara ispred mene i jedino što čujem je zvuk topa koji opali. Čak nije ni bilo glupo serversko nišanjenje gdje ti granata odleti 90° naspram cijevi, nego sam stajao opalio i ništa. Commander šuti, ja blejim a protivnik se smije valjda.{#}

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma dečki sve to vam je smišljeno da se napuni novi odjel za psihijatrijsko liječenje {#}

ak se sjećate pred nekih mjesec dana bandić i svita to otvorili, pa još malo rezuckali po parku ko dodatni radovi ( čitaj zarada ).

sada sve to zjapi prazno pa treba "mušterija" da radi kak se spada {#}

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Danas pobijediti je nemoguća misija. Prije ću na lotu dobiti. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice