World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.493
|
čitano: 9.272.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

90% igrača T30 puca gold. Bez pretjerivanja. Zar je tak teško probiti tenk "normalnim" granatama? (ne znam jer ga nemam pa me zanima).

{#}

Ej alo, pa što je tebi? Zar da još i moraju ciljati weakspote? Pa normalne granate su preslabe, puno je bolji APCR jer ti smanjuje vrijeme ciljanja, tj. ne ciljaš, a uvijek probiješ metu. {#}

*sarcasm off*

Danas ću si kupiti tog T30. Već ga dosta dugo imam otključanog. Ako se mene pita, taj tenk uopće ne treba gold granate (kao i većina T10 tenkova), al dobro tako ne razmišlja WG.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 14:04 (crystal6).
15 godina

T30 ajoj:

Top prva liga buši super, al zato armor katastrofa, uvijek se moraš skrivat.

Može te i jedinica probušiti.

Ako čekaš iz pozadine svi te napadaju što sa takvim super tenkom kampaš jedva sam čekao da ga se riješim.

armor 0

top 10

16 godina
hummer0 kaže...

T30 ajoj:

Top prva liga buši super, al zato armor katastrofa, uvijek se moraš skrivat.

Može te i jedinica probušiti.

Ako čekaš iz pozadine svi te napadaju što sa takvim super tenkom kampaš jedva sam čekao da ga se riješim.

armor 0

top 10

On je kao T34, trup nema oklopa ali zato prednja strana kupole uredno odbija, i tako ga treba i igrati, sakriti trup i pokazivati mantlet.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene to podsjeća na T49 i Hellcat.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikad gore jutro, 2/10 pobjeda,znalo se odmah čim je u 9h ujutro bilo 70k na serveru,ali bar jedna vesela{#}

http://www.wotreplays.com/site/935652#erlenberg-panzer944-is-7

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/935714#siegfried_line-stealbreaker100-waffentr_ger_auf_e_100

na wotreplays nađo zanimljivu borbu, sve tier X tenkovi ali i ja (kao loš igrač) se pitam kako neki dođoše do desetki..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

http://wotreplays.com/site/935714#siegfried_line-stealbreaker100-waffentr_ger_auf_e_100

na wotreplays nađo zanimljivu borbu, sve tier X tenkovi ali i ja (kao loš igrač) se pitam kako neki dođoše do desetki..

Čekaj to je sa test servera? Jer vidim da ima i RU igrača. Ma test server je upravo to, test server. Rusi redovno teamkillaju i prave s*anja, a ni ostali nisu bolji.

15 godina
neaktivan
T0013 kaže...

registrirao se samo da kazem par stvari...iako cesto citam forum..jbg.

losa serija prati vec danima.umjesto da ides nabolje po svemu jer si bolji igrac a ti si sve gori.ne zbog samog sebe vec zato jer ovisis o ekipi pomidora koja je stalno uz mene.

izbrisao wot jednom ali ce biti i zauvjek.WT je za sada bolji.vidjet cemo do kada ce to trajati

Što si onda doso pisat u ovu temu idi pisat u WT temu o tome kako je bolji ,a ne nama kako je WoT gori jer fizika u WT je katastrofa jer tenkovi proklizavaju na svakom terenu kao da su 50kg teski ,a ne mrcine od 60 tona. Osim toga igre su kao nebo i zemlja te su totalno ne usporedive. Pa molim te nemoj pisati gluposti steći ćeš lošu reputaciju. A MM je u world of tanksu odličan s obzirom kako je teško napravit tako dobar MM.

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
17 godina
Entry Point kaže...

90% igrača T30 puca gold. Bez pretjerivanja. Zar je tak teško probiti tenk "normalnim" granatama? (ne znam jer ga nemam pa me zanima).

E3, E4 i E5 su postali hit u WoT-u. Svi ih imaju i kupuju. To je i meni sljedeće.

p.s. Da igram opet. LOL. Konsolidirao sam se i priznajem da sam si previše zabrijao prije. {#}

Ja se ne sjecam kada je na mene neko pucao zlatnim sa T30, a i siemke znaju da sa 270+ pena ti ne treba zlatna {#}

Zato doduse svaki drugi vozac T34 me gadja sa APCR i to ne kontam, tenk je tu da zaradjuje srebro i ti onda se rasipas zlatnim granatama {#}

Bez uvrede nis licno ali ti fakat imas neke krize identiteta {#}

11 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja se ne sjecam kada je na mene neko pucao zlatnim sa T30, a i siemke znaju da sa 270+ pena ti ne treba zlatna {#}

Zato doduse svaki drugi vozac T34 me gadja sa APCR i to ne kontam, tenk je tu da zaradjuje srebro i ti onda se rasipas zlatnim granatama {#}

Bez uvrede nis licno ali ti fakat imas neke krize identiteta {#}

Ma nije to kriza identiteta, to bespotrebno živciranje {#} Al eto prošlo me {#}

Eto dokaz je da se nisam ni živcirao danas kada sam igrao sa AT7 i lik sa hellcatom me blokirao od početka do kraja partije bez ikakavog razloga. Igra počela i on oko mene. Gurao sam ga do pola mape gdje su ga protivnici ubili. Doduše i mene, ali nema veze. Prijavio ga, mada neće biti ništa od toga. U garažu i sljedeći tenk :)

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Naš idiot u 50b prestiže tenkove i staje ispred njih, non stop, opucam jednom u idiota da se makne (ja u is3, ne mogu ga zaobići ne da mi) skinem 400 i cijeli je izgorio....

odma u startu tX manje, a ovaj idiot spamma {#}

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

već pola sata neće da me uloguje u WoT, ima li još neko da se pati tako ?

na forumu i portalu mi sve OK, račun nije blokiran ( bar ne da bi ja znao i vidjeo to negdje ) :-)

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve je ok. Provaj maknut modove ako radi ako onda skini najnoviju verziju istih ako ih ima.
13 godina
World of Tanks

Danas oko 19 h mi stalno pucala veza sa serverom. Srećom pa sam igrao na nećakovom acc... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

i dalje mi se neće logirati ako je uključen AUTO na odabiru servera :-(

kada se to stavi na EU1 ili EU2  ručno sve radi...

jasno mi nije ništa, ali sve ovako ručnim odabirom severa ipak riješio.

igra normalno radi ovako nemam nikakvih problema osim ovoga, opet pokušavam sutra da vidim jel proradilo.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

EDIT: nema svrhe uopće stavljat partije od 1100dmg sa hellcatom, za taj tenk to je prosjek...

Ovak nekaj? ;)

Seal clubbing all the way...al kaj mogu kad je zabavno...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
DamageHigh kaže...
Del_Boy97 kaže...

EDIT: nema svrhe uopće stavljat partije od 1100dmg sa hellcatom, za taj tenk to je prosjek...

Ovak nekaj? ;)

Seal clubbing all the way...al kaj mogu kad je zabavno...

E za ovu bi replay molio {#}

16 godina
Del_Boy97 kaže...

E za ovu bi replay molio {#}

Hir ju go.

Razmišljao sam na kraju da ispucam jednu granatu bezveze, pa da dobijem Fadinovu medalju, ali zaključih da mi je bitnije osigurat partiju...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
World of Tanks

Imam jedno pitanje, a neda mi se provjeravat pa ću vas pitat.

Recimo kao što je slučaj sa ovim T62A sport tenkom koji ima samo JEDNOG člana posade koji obavlja sve ostale uloge; vodi se kao commander, ali može uzimati skillove i od ostalih članova posade.

Kad ga se hoće prebacit na neki drugi tenk, recimo T-54, tog člana se može staviti samo na mjesto commandera, logično, i na tom tenku možemo mu birati samo skill za commandera, opet logično.

Ali šta ako smo mu na T62-a sportu odabrali skill koji ima npr. loader, safe stowage. Taj skill će se moć i dalje trenirat ako nije došao do 100%, ali dal on djeluje?

Postoje li neke mogućnosti za iskorištavanje tog sistema? Postoji nekoliko situacija gdje neki član obavlja više uloga.

To mi je palo na pamet dok sam gledao šta da stavim kao skill na T110E5 za commandera. Kao 4. skill sam mogao staviti RECON, ili Situational Awarness što je skill od Radio operatera. S obzirom da oba skilla daju veći view range, ali recon daje 2% a SA daje 3%, logično je da odaberem SA. Iako u ovom slučaj ne vidim kako se ovo može iskoristit jer i ostali amerikanci imaju comm/radio ili commander i radioman setup, može li se u nekim drugim nacijama ovo iskoristit?

0 1 hvala 0
12 godina
World of Tanks

na t110e5 nema radio operatora, zato se to i može

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina

Pa znam da nema i da se zbog tog i može staviti Situational Awareness. Ali isti taj commander se onda može prebaciti na  neki tenk, recimo T1 heavy koji ima radio operatera, i u tom bi slučaju commander imao dostupan skill koji u normalnim okolnostima nebi imao. Iako se ovo ne može nikako iskoristit u ovom slučaju, u nekom drugom bi se možda i mogao, i to je ono što me zanima.

17 godina
moderator

Skill/perk koji je vezan za sekundarnu ulogu (kojeg obavlja član posade kojem je primarna uloga nešto drugo, npr komandir/gunner, loader/radio operater) i kojeg si istrenirao na tom tenku će ti postati neaktivan kad tog člana prebaciš u tenk koji ima člana posade za tu ulogu (npr komandir gubi skill/perk radio operatera ako tenk ima člana posade koji je radio operater).

EDIT: Da pojasnim, pod ovim ''gubi'' znači da je neaktivan skill/perk. Ako se prebaci u tenk koji nema člana za to, postaće opet aktivan (ili ako se vrati u prvi tenk nakon vožnje nekog drugog).

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 14:29 (DrNasty).
17 godina
World of Tanks

Nasty... kako ti je legao comet?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Odličan. Za moj stil igre dosta bolji od T20 i T43 (kojeg sam jaaako davno igrao, kad je WoT izašao, tad sam bio veći njub nego sad ;)).

Hull down, po mogućnosti na flank i udri po bokovima (support) dok se fajtaju teškaši.

Ostale t7 mediume nisam igrao pa ne znam.

U biti: nemoj biti jedina meta, prcaj dok su zauzeti, bježi kad okrenu na tebe.

12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
tnakir kaže...

Odličan. Za moj stil igre dosta bolji od T20 i T43 (kojeg sam jaaako davno igrao, kad je WoT izašao, tad sam bio veći njub nego sad ;)).

Hull down, po mogućnosti na flank i udri po bokovima (support) dok se fajtaju teškaši.

Ostale t7 mediume nisam igrao pa ne znam.

U biti: nemoj biti jedina meta, prcaj dok su zauzeti, bježi kad okrenu na tebe.

dobra teorija ali teško izvodiva u praksi,,,

nekako prečesto nayebem....

inače mediumi mi se počinju sviđati iako su nacije i tierovi "nebalansirani" pa nekad se mučiš a nekad uživaš...

17 godina
moderator
bivsi branitelj kaže...

dobra teorija ali teško izvodiva u praksi,,,

nekako prečesto nayebem....

inače mediumi mi se počinju sviđati iako su nacije i tierovi "nebalansirani" pa nekad se mučiš a nekad uživaš...

A jbg, t7 i t8 medsi imaju nezahvalan mm jer susreću t10 topove. A tad možeš jedino ih izbjegavati i čekati da se malo linije prorijede pa pokušati doprinjeti timu. Treba paziti pa nenayebati na početku.

16 godina
neaktivan

ARL 44 je stvarno... "poseban" tenk{#}

imam skoro dovoljno exp pa pitam s kojim ganom ste igrali:

16 90mm
4 105mm
17 godina
Voltron kaže...

ARL 44 je stvarno... "poseban" tenk{#}

imam skoro dovoljno exp pa pitam s kojim ganom ste igrali:

Iako vecina ide na 90 mil top ja sam ga presao sa 105. Mnogo manji aim time, rof je skoro isti malo bolji na 90 mm a iskreno otkida vise i pogotovo u tier VI bitkama je po meni barem mnogo efikasniji. Sto se tice oklopa tenk je za tier VI odlican i uz malo naginjanja zna veoma dosta da bounca, po meni jedna od boljih hevija na tom tiru. 

Uglavnom sta god uradio obavezno otkljucaj 90mm top na njemu jer ce ti biti mnogo lakse nego na M4 {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta nije aim time isti, sad baš gledam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram ja i vidim ono kako me tracka E-25 u mom omiljenom Centurionu 7/1 dok mi se gusjenica popravila napravi mi oko 500 dmg pa si ja kontam odo ga probat na burazov acc i dobra je makina mozda si ga nabavim u svakom slucaju evo kako je borba zavrsila

EDIT: Nadam se da je borba dovoljno dobra {#}

btw evo replay http://wotreplays.eu/site/939295#prokhorovka-panzer990099-e-25

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 22:28 (Duble).
Moj PC  
8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice