World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...

rekao bi deda da ste svi nubovi

i definitivno bi se složio, ja nikakvu razliku nisam primjetio od novog patcha (za FOV nit nemam dosta veliki monitor da primjetim), poljaka idiota ima u istim količinama ko i prije, pozicioniranje timova je jednako debilno ko i prije, a uspjevam dobit >55% WR svaki dan (oko 20-ak borbi, nit sam nešto posebno dobar, nit platoonam)

evo da se pridruzim dedi ;)

14 godina
Bacelj kaže...

IS3 ACE

N-A-P-O-K-O-N

Znači sve što trebam je napraviti 5k+ dmg?

Challenge accepted!

14 godina
neaktivan
World of Tanks

krenuo ujutro.. pa 10 komada sve redom porazi. odusto sam j.bem im svima mater glupu redom. tako

xfact
Moj PC  
2 8 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa nije da si ti napravio tu neki rezultat...msm da ne odstupas od svog tima previse.

Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

...neki dan igram Lakeville...(MM tier 8, vozim JagP. - very u redu)...50:50 kak bi se reklo. Crvenih, žutih, Zelenih beretki... vamo i tamo.

Ono što me iznenadilo (ili ne...) je "magični kanjon". Pa gameri moji šta se pobogu dešava u tom kanjonu...

Ljudi lude za tim kanjonom... Pohode ga kao neko svetište, dope mjesto, supermarket...pitaj boga šta....

Što je najviše tragično... ili bolje grotesktno...je "bijeli krug" na desnoj, a oni bježe lijevo na "bijelu crtu".

Naravno, poraz je uslijedio i svi smo bili sretni. Palim cigaretu, pokušavam se smirit.

Uzimam ISU-152 sa BL10, ulazim total inflames...te pokrštavam silom. 3 partije me uvlače u nirvanu.

Ono što sam htio napisati svima koju muku muče i mole se previše.

Prije sam grmio na sve strane i proklinjo MM, poljake (inače, Poljska je lijepa zemlja..;)), wargaming itd.

Ako Vam ne ide; prvi tip - odi radit nešta drugo - bolje 5 poraza nego 15.

drugi tip - pronađi svoj omiljeni tenk/stronk tenk i liječi se njime kada ti je najteže

treći tip - uči na svojim greškama...živciranje ne vodi nikud (osim u kanjon, a tamo se drogiraju)

treći i po - brojke su za knjigovođe i ljude koji vole mjerit ( ponekad i ti izmjeri, ali samo ponekad) ;)

treći 0.75 - možda nisi za wot, mijenjaj struku (povijesno proučavaj tenkove)

Eto...ako sam nekome odmogao...np :D

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

22 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

......................................

Ljudi lude za tim kanjonom... Pohode ga kao neko svetište, dope mjesto, supermarket...pitaj boga šta....

....................

...............................

Uzimam ISU-152 sa BL10, ulazim total inflames...te pokrštavam silom. 3 partije me uvlače u nirvanu.

........................................

...............................................

Ako Vam ne ide;.................

.......................... 

.................................  

........................................... 

care {#}{#}{#}

pogodio si u sridu, možda se vratim kad nebudem nizašto drugo {#}

13 godina
World of Tanks

Pozdrav ekipa!

Htio sam vas pitati kad otprilike izlazi 0.9?

Hvala

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
paleopajdash kaže...

...neki dan igram Lakeville...(MM tier 8, vozim JagP. - very u redu)...50:50 kak bi se reklo. Crvenih, žutih, Zelenih beretki... vamo i tamo.

Ono što me iznenadilo (ili ne...) je "magični kanjon". Pa gameri moji šta se pobogu dešava u tom kanjonu...

Što je najviše tragično... ili bolje grotesktno...je "bijeli krug" na desnoj, a oni bježe lijevo na "bijelu crtu".

Naravno, poraz je uslijedio i svi smo bili sretni. Palim cigaretu, pokušavam se smirit.

Ono što sam htio napisati svima koju muku muče i mole se previše.

Prije sam grmio na sve strane i proklinjo MM, poljake (inače, Poljska je lijepa zemlja..;)), wargaming itd.

Ako Vam ne ide; prvi tip - odi radit nešta drugo - bolje 5 poraza nego 15.

drugi tip - pronađi svoj omiljeni tenk/stronk tenk i liječi se njime kada ti je najteže

treći tip - uči na svojim greškama...živciranje ne vodi nikud (osim u kanjon, a tamo se drogiraju)

treći i po - brojke su za knjigovođe i ljude koji vole mjerit ( ponekad i ti izmjeri, ali samo ponekad) ;)

Ma nije problem u gubicima, to tako mora biti i to tako ide. Problem je kad vidiš ekipu sa tier 8-9-10, sa neznam koliko kilobitaka, koja se ponaša kao da su prije 3 minute instalirali igru.

Naravno pljuga pomaže, forsiranje omiljenog tenka itd. Ali ponekad, ponekad bi šakom kroz ekran.

Naravno, ponekad ni ja ne briljiram, pa igram ko siemka {#}

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Pa nije da si ti napravio tu neki rezultat...msm da ne odstupas od svog tima previse.

pa vidio bih tebe kolega.. heavy izgore u 2 min napravivsi 300dmga- svaki ako i toliko.. i onda ostanes sa supljim spersingom sam u gradu sa 3 is-a okolo {#}

xfact
15 godina
=xfact= kaže...

krenuo ujutro.. pa 10 komada sve redom porazi. odusto sam j.bem im svima mater glupu redom. tako

lol pa sta ocekujes da dobis bez da ista napravis?

to su lose borbe s tvoje strane i zasluzeni porazi, u t8 borbi s super pershingom da napravis manje od 1k dmg...

ako inace dobijas partije s takvim ucinkom onda imas srece, a sad te prestala maziti...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
Ekipa, kako pogledati stari replay bitke?
Javlja mi da je snimka iz pre stara verzije..
11 godina
World of Tanks

E-75 full opremljen u garaži {#}

Sad pitanje, što sljedeće? t-54, is-8, st-1 svi otključani i čekaju. Mislim si nekak da t-54 uzmem da trolam, jer t-44 mi je predobar bio.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Ma nije problem u gubicima, to tako mora biti i to tako ide. Problem je kad vidiš ekipu sa tier 8-9-10, sa neznam koliko kilobitaka, koja se ponaša kao da su prije 3 minute instalirali igru.

Naravno pljuga pomaže, forsiranje omiljenog tenka itd. Ali ponekad, ponekad bi šakom kroz ekran.

Naravno, ponekad ni ja ne briljiram, pa igram ko siemka {#}

Heh... kad su loše brojke ni hostija ne pomaže.

Prije bi uzeo u obzir Eff. nego broj bitaka. Masa ljudi ronda WR% u nebesa, a ne obraća pozornost na performans u bitkama (preživi, što veći dmg, ciljaj kao da ti život o tome ovisi, prkosno pokosi sve što se kreće, imaj trunku obzira na kartu i trenutno geopolitičko stanje...itd)

Što se tiče rage-anja...ako ne udariš jednom o stol tako da čuje susjeda vrata do...posao ne valja. :)

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 11:57 (DrNasty).
12 godina
World of Tanks

Ja npr. kad igram sa is-3 i napravim od 1000-1500 dmg većinu puta izgubimo, a ako napravim više od toga većinu puta dobijemo tako da sa razlogom imam 55% WR sa IS-3

Edit: http://wotreplays.com/site/653417#self - jedan replay sa pravom ekipom

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 12:30 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovi sto se prijave za natjecanja u kojima je nagrada type59.. ako ga vec imaju sto onda oni dobiju? jos jedan type? golde? kredite? 

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kad malisan kao sto je t49 izdominira veliku bracu :D

t49 t49
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Ekipa, kako pogledati stari replay bitke?
Javlja mi da je snimka iz pre stara verzije..

Ako baš moraš:

Naći staru verziju igre negdje za skinuti(teško).Instalirati ju u drugi folder i spriječiti ju da se ne updatea.Pokrenuti replay sa tom starom verzijom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Ovi sto se prijave za natjecanja u kojima je nagrada type59.. ako ga vec imaju sto onda oni dobiju? jos jedan type? golde? kredite? 

golde u vrijednosti type59-ke, a to je 7500 golda

11 godina
World of Tanks

Koliko će stvari  i pecheva trebat da ovo dovedu u red {#}

A i ako ovo bude funkcioniralo mislim da ce batovi a i ostali mediumi ipak žaliti kad ammo rackaju Mausa ili E 100 dok iz kruže.

A t 95 bi mogo postat nemoguć za trakat ako se drugi par gusjenica nastavi rolat. 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
LordNIbbler kaže...

A t 95 bi mogo postat nemoguć za trakat ako se drugi par gusjenica nastavi rolat. 

Ke? Pa ti ćeš ga "trakat" normalno, samo će njemu biti malo lakše nego prije.

Trebao si napisati, t95 će biti idalje opasan sa ili bez tračnice :D

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
World of Tanks
dobri dan,ovako instalirao sam si igru world tanks,i poceo s igrom danas ono sto me zanima su tenkovi. koji su jako losi,u izboru kad ga izaberem bilo koji tenk
igram protiv dr, kad ga gadam dok se napuni ja poginem, ili dok ga naciljam neprijatelkjski me vec 5 puta pogodio recimo imali kakava pomoc za to,kako dod do boljeg tenka,u bit sto moram radit,i imali u igri,recimo neka druga
taktika igre gdije da dodem do recimo boljeg tenka i kako podesit aj ciljnik,mislim kak je najbolje da bude.lp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fight kaže...
dobri dan,ovako instalirao sam si igru world tanks,i poceo s igrom danas ono sto me zanima su tenkovi. koji su jako losi,u izboru kad ga izaberem bilo koji tenk
igram protiv dr, kad ga gadam dok se napuni ja poginem, ili dok ga naciljam neprijatelkjski me vec 5 puta pogodio recimo imali kakava pomoc za to,kako dod do boljeg tenka,u bit sto moram radit,i imali u igri,recimo neka druga
taktika igre gdije da dodem do recimo boljeg tenka i kako podesit aj ciljnik,mislim kak je najbolje da bude.lp

https://www.youtube.com/results?search_query=wot+mechanics

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 16:05 (anarky1988).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

..POZZ.. Grindam američku med liniju. Imam t69 i posadu 100% + 1 100%skil. Sad sam istražio T54E1 i ne znam da li cu prebacivati posadu s t69 ili kupit novu na 75 % a ovu čuvat za t57... ili...???

0 0 hvala 0
15 godina
elCarismo kaže...

..POZZ.. Grindam američku med liniju. Imam t69 i posadu 100% + 1 100%skil. Sad sam istražio T54E1 i ne znam da li cu prebacivati posadu s t69 ili kupit novu na 75 % a ovu čuvat za t57... ili...???

Zasto bi ju "cuvao" za T57???

Pa normalno da stavis na t54e1 pa se ona jos podigne dok otkljucas t57 i onda stavis na t57, ne kuzim zasto bi ju "cuvao"

Jedino ako mislis ostaviti T69 u garazi pa da za njega imas posadu...

12 godina
neaktivan
fight kaže...

kupi tablete za smirenje, opskrbi se čajevima za smirenje, meditiraj 5 sati prije igre, pohađaj tečaj za suzdržavanje bijesa, sparinguj mirku filipoviću, i ako nisam napiso uzmi nešto za smirenje {#}

a sad ozbiljno, na početku dobivaš pretpotopne tenkiće koji nemogu pogodit niti kuću a kamoli malog "scouta", onda dobiješ hemoroide tj. tier 5, i onda kad ti hemoroidi dobiju hemoroide dolaziš do tier 8 i shvatiš da npr. heavy nije za tebe i počinješ iz početka sa destroyerima (jer kao oni su OP) pa gubiš živce do tier 5 i odlučnije nego ikad kupuješ prvi premium pa novu naciju/liniju, i dolaziš do toga da (gotovo) perfektno poznaješ stranjske psovke iako ne govoriš strani jezik te se pitaš di prođe 2-3 mjeseca mog života...

sad najozbiljnije, do tier 5 je igra a onda savjetujem zadržavanje na tom tieru jer ipak treba naučit mape (školovat posadu) i spoznat trenutak kad te je ekipa izdala ali ne prestaješ pružat otpor...u igri pokušavaj uraditi čim više štete (damage) a pogotovo višim tierovima jer to donosi exp i srebrnjake, a nemoj jurit za killovima...već na tier 5 možeš vidjet koji tip igre ti odgovara (light, medium, heavy, destroyer, arty) i polako se informiraj koja nacija ima atribute u kojem području (armor, accuracy, mobility...) i kreće zabava zvana grind tj. učiš plivat u maloj bari punoj krokodila....

nemoj žurit i (pre)rano  kupovat premium tenkove nego to čini kad već malo očvrsneš (počneš sr.t kamenice) i uvidiš koji tip igre ti odgovara (izviđanje, prva crta, podrška, sniping..)

nadam se da sam bio jasan i objektivan te da neću dobit "kaznu" zbog teških izraza..{#}

11 godina
World of Tanks

Dakle, pitanje jest: t-54, is-8 ili st-1?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

..DA, mislio sam ostaviti t69 u garaži... tako da cu trebati bar dvije dobre podade.... zato pitam

15 godina
Entry Point kaže...

ST-I ili T54,oboje su ogromna zabava,nećeš pogriješit sa ni jednim od ta 2 :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sad znam kako vi smradovi toboz pro igraci statse nabijate {#}

hacker cheater u chatu i sl pogrdni nazivi hacker cheater u chatu i sl pogrdni nazivi
xfact
Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
Entry Point kaže...

t-54 još nemam  98 k do njega,  is8 odgrindo, za moj stil igre puno bolji tenk od is 7.

St-1 je bruka stock, No  pošto imate otključan is 8 imate bar bl-9 s is 3. Tako da izmedu is 8 ili St-1 je što vam više odgovara armor ili "mobilnost" iako pravo pitanje je šta na kraju želite is 7 bolji  frontalni armor i mobilnost al lošiji top ili bolji top i side armor u IS-4. E i da is 4 gold je Heat(citaj ako je ravno ono što gadas i nije spaced armor to je dmg), dok je apcr u IS-7 ap s većom brzinom pa time i većim penom no s udaljenosti to otpada. također za is 7 će te vjerovatno morat uzet novaka za loadera, ako nećete  s nekog drugog tenka pretrenirat.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice