World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.294.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

igra je postala totalno neigriva

slobodno mogu reci smece u odnosu kad sam poceo igrat na 8.6...

da mi mm moze dat ekipu i 25% sanse za pobjedu ne vjerujem 

kako on to glupo racuna???

pa daj 50:50 pa da se vidi ko je bolji ovako je cisto sranje i jedva cekam da izade warthunder odmah idem na njih i brisem ovo sranje od igre....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
thabigjc kaže...

Pazi sad - random.

Ali razumijem frustracije :)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
World of Tanks

Uletim da uzmem x2 na AT8, odigram 4 i pobijedim 4.

Izgleda da bolje igram sam, bez stronk plutona ;)

(šala mala, da mi moji plotunci ne uruče stronk otkaz ;))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
=xfact= kaže...

nije mi jasno kako netko tko igra random moze imat dobre statse. pa to je epic ako je 49. danas od 30 odigranih partija 5 pobijeda.trololo

evo sad zadnja nama ostala 3 tda njima dve arty i 1 td. oni ganjaju arty po gradu a likovi ih capaju ..debilikus domestikus

Sve se može kad se hoće...ja sam statse uglavnom nabio u random soliranju(mada mi je sve više muka)...

imas srece na mm nista vise.ako je tim retardiran i negleda mapu mos ti bit ultra mega pro..ne pomaze

xfact
15 godina
=xfact= kaže...
Ćoby kaže...
=xfact= kaže...

nije mi jasno kako netko tko igra random moze imat dobre statse. pa to je epic ako je 49. danas od 30 odigranih partija 5 pobijeda.trololo

evo sad zadnja nama ostala 3 tda njima dve arty i 1 td. oni ganjaju arty po gradu a likovi ih capaju ..debilikus domestikus

Sve se može kad se hoće...ja sam statse uglavnom nabio u random soliranju(mada mi je sve više muka)...

imas srece na mm nista vise.ako je tim retardiran i negleda mapu mos ti bit ultra mega pro..ne pomaze

Dobar platoon. :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnjih 7 borbi wr 28% a eff 2032. Igro samo amx 13 90 3.6kdmg po borbi i eto šta ti tim uradi

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 18:27 (Duble).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Je li se vama dogada da imate visok tj. zadovoljavajuce visok postotak pobjeda sa nekim tenkom bez obzira na tier i onda sto ste blizi sljedecem tieru postotak krene slobodnim padom?

Meni se to dogada skoro u svakom tenku. Sto sam blize sljedecem tieru to sam veca pusiona. To je za poluditi totalno. Ono dodem do zadnjih 10.000 exp do sljedecg tenka i sa 58% zavrsim sa 51% ili sa 62% na 53%. Ja cak sumnjam da je igra namjestena tako da namjerno rusi postotak iliti namjerno stavlja sa totalnim kretenima sto sam blize kraju istrazivanja!

4 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji sam ja lucker:P fino se zavuka u rupu cisto da prezivim, mislim amx ce uspit capat kad mu ono falila 1 sekunda. Kolobanov's Medal! {#}

Ubila ih pohlepa, neka ovo bude pouka, uvik capat bazu u assaultu. {#}

http://wotreplays.com/site/655268#sand_river-themicko-st-i

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sint1 kaže...

Je li se vama dogada da imate visok tj. zadovoljavajuce visok postotak pobjeda sa nekim tenkom bez obzira na tier i onda sto ste blizi sljedecem tieru postotak krene slobodnim padom?

Meni se to dogada skoro u svakom tenku. Sto sam blize sljedecem tieru to sam veca pusiona. To je za poluditi totalno. Ono dodem do zadnjih 10.000 exp do sljedecg tenka i sa 58% zavrsim sa 51% ili sa 62% na 53%. Ja cak sumnjam da je igra namjestena tako da namjerno rusi postotak iliti namjerno stavlja sa totalnim kretenima sto sam blize kraju istrazivanja!

A mozda se jednostavno zasitis tog tenka, a i sto si blize otkljucavanju igras neopreznije jer si zeljniji tog xp-a pa se ide na rizike koje inace ne bi radio, to sam barem primjetio kod sebe, mada ja opet nemam strpljenja pa izlijecem i sa stock tenkom {#}

Evo jedna partija u kojoj sam igrao glavom i koja pokazuje sve prednosti americkog hevija {#}

http://wotreplays.eu/site/655650#self

16 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

upravo mi se desava ista stvar sa su100m1.

WoT: GuntherPrien
11 godina
neaktivan
World of Tanks

1 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

A mozda se jednostavno zasitis tog tenka, a i sto si blize otkljucavanju igras neopreznije jer si zeljniji tog xp-a pa se ide na rizike koje inace ne bi radio, to sam barem primjetio kod sebe, mada ja opet nemam strpljenja pa izlijecem i sa stock tenkom {#}

Ma nema sanse! Igram identicno skoro svaku partiju bez obzira je li tenk stock ili je skroz nabrijan. Npr. dobijem 1st class, high caliber i confederate i popusim ili budem na dnu spotam ovo ono igram koliko mi tenk i tier dopusta, ali nista od toga, redovito sam u top 3 igraca po steti i nema sanse sto sam blize sljedecem tieru to me stavlja sa vecim debilima.

Jedina iznimka mi je arl v39 s kojim nemam niti ace tankera pa cak niti top gun i po mojoj procjeni u vecini partija sam doprinosio jako malo, ali zato 61% pobjeda bez ikakvog problema, pa to je za ne vjerovati.{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj mm je shit,čekan ga 2 minute da bi me uvik svrstavao u više tierove sa siemkama{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon i s ovom kanticom mapa gdje dominira i normalno M {#}

http://wotreplays.com/site/656160#province-junior_cro-fcm36_pak40

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Otključani i istraženi E-75, ST-1, IS 8, T-54 i E-50... A meni treba jova do kjova {#}

4,7k borbi imam {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedne od danas slike jest da sam izgubio ali odavno nisam ovako puno potencijalne stete primio

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

ovaj at8 je smeće u usporedbi sa at2 :( 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Znate onaj osjećaj kad vam fali par stotina xp-a do nekog modula/vozila pa kažete ufff, idem još jednu i to je to?

E tako i ja odem još jednu da dobijem top i nakon bitke pogledam:

22 0 hvala 2
15 godina
thabigjc kaže...

pa daj 50:50 pa da se vidi ko je bolji ovako je cisto sranje...

cek, kaj cvilis thunder fanboy?

znas da rusi u svom mentalitetu zele nadmocno zgazit mrske im neprijatelje i to je ugradjeno u MM

ne da budu 2 balansirana tima igraca, nego 1 nadmocan, da zdrobi drugi, to je priznal i onaj njihov developer na blogu, i svi to znaju, i to im je u narodnoj predaji

za kaznu: --- kod dedee na razgovor{#} 50:50? kaj je iduce? jednaki broj td-a po timu? {#} jednakih tirova? {#} svasta

DrNasty kaže...

Uletim da uzmem x2 na AT8, odigram 4 i pobijedim 4.

Izgleda da bolje igram sam, bez stronk plutona ;)

(šala mala, da mi moji plotunci ne uruče stronk otkaz ;))

ah pa ti ces memoare pisat "patnje mladog waltera wertera doktora" u anti talent osam

raptor22 kaže...

Ovaj mm je shit,čekan ga 2 minute da bi me uvik svrstavao u više tierove sa siemkama{#}

evo danas je cekanje po 1-2 minute, tir 8 je preopterecen, mislim da zbog team battle

jer sumnjam da t8 dijele na placu i po cesti

Entry Point kaže...

Otključani i istraženi E-75, ST-1, IS 8, T-54 i E-50... A meni treba jova do kjova {#}

4,7k borbi imam {#}

evo imam ja skoro 14 miljona konvertibilnih pa cu ti u privatnoj poruci giftat {#}

ionak nisam blizu da kupim nekaj novo, grajnd more stronkie {#}

Rucipe kaže...

nije tocno, bar je malo mobilniji, ima daleko bolji top i pen za tier, jedino kaj su obadva strasno osjetljivi na arty, granata odozgora i puf-u garazu

al at-2 sa onim 57 topom moze se slikat u t6 i 7 di zna uci

a at-8 moze i tir 8 busit bez problema, pen je 170 mislim, ko vecini ruskih 122 topova, ko is-6 npr.

DrNasty kaže...

Znate onaj osjećaj kad vam fali par stotina xp-a do nekog modula/vozila pa kažete ufff, idem još jednu i to je to?

E tako i ja odem još jednu da dobijem top i nakon bitke pogledam:

1 exp? gore i daleko gore o toga je kad ne vidis da ti fali samo malo expa, pa napravis dobru partiju i onda ti ostane 3-4-5k expa na tom tenku koji elitas i moras konvertat expe...

a jesi cicija ko bracki slovenac na privremenom radu u $kotskoj {#}

aj giftacu ti ja i 5 free expa ak treba, pa nek ti je taj top, sigurno vec imas vlazne snove o njemu

btw. kad je bio is-6 grajnd, free expam dugi top-jedan gejm-nevalja-free expam zadnji top-rijeseno u 10 minuta

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 1:38 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj kv-3 me skroz iznenadio!! Na pocetku sam mislio da ce bit veeeeliko njesra, a kad ono...

Pogotovo zato sto dolazi iza t-150 koji me bas nije impresionirao

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Svi su smece dok ne dodes do tortoise i njegovog topa.

Vulgar Display Of Power
17 godina
thabigjc kaže...

igra je postala totalno neigriva

slobodno mogu reci smece u odnosu kad sam poceo igrat na 8.6...

pa daj 50:50 pa da se vidi ko je bolji ovako je cisto sranje i jedva cekam da izade warthunder odmah idem na njih i brisem ovo sranje od igre....

lol da tenkovi i avioni ista stvar.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Rucipe kaže...

Svi su smece dok ne dodes do tortoise i njegovog topa.

Meni se nekak cini da je at2 losiji. Cak bih reko da mi at8 nije ostao u losem sjecanju, al je signifikantno da sam tu stao i da nisam isao dalje ;)

Moz bit da sam tad skuzio da 183 bez hash-a nema smisla, pa...

17 godina
moderator
mrki98 kaže...

Čitao sam na wot forumu da je lik na ''operativne troškove'' odnosno na igranje FV(183) potrošio 7 miliona kredita :D

17 godina
DrNasty kaže...
mrki98 kaže...

Čitao sam na wot forumu da je lik na ''operativne troškove'' odnosno na igranje FV(183) potrošio 7 miliona kredita :D

Jbg, "skill" košta {#}

15 godina
World of Tanks

moram onda to čudo izgrindad nakupilo mi se 40 milja.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo jedna predivna. Gubimo 11:2, jedina dva protivnička tenka sam ja skinuo i uzeo im bazu. {#} Pretpostavljam da je bilo jako ljutih igrača u protivničkoj ekipi {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
World of Tanks

Imaju li gdje neka bolja detaljnija upustva pola stvari nerezumijem u igri..zasto stalno u slucajnim bitkama igram skoro pa iste mape..zasto kad unaprijedim tenk ulozim u njega postane gori nego prije recimo prije je mogao ispaljivati 5 granata sad 1 pa 1..kako su neki tenkovi nevidljivi mislim dok ti ne dodju na par metara

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kaw_liga kaže...

Imaju li gdje neka bolja detaljnija upustva pola stvari nerezumijem u igri..zasto stalno u slucajnim bitkama igram skoro pa iste mape..zasto kad unaprijedim tenk ulozim u njega postane gori nego prije recimo prije je mogao ispaljivati 5 granata sad 1 pa 1..kako su neki tenkovi nevidljivi mislim dok ti ne dodju na par metara

https://www.youtube.com/results?search_query=wot%20mehanics&sm=3

11 godina
kaw_liga kaže...

Zato jer postoji ograničeni broj mapa.

Zato jer si povećao kalibar, time i vrijeme punjenja itd.

Kamuflaža. Tank destroyere ćeš teže spotati jer ti tenkovi se kamfliraju (u realnim situacijama), a još ako je posada trenirana za kamuflažu te ako ima kupljenu i postavljenu kamuflažu onda ćeš ih još teže primjetiti.  Uz to naravno i ovisi view range tvojeg tenka, koliko je utrenirana itd itd.

Za početak:

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice