Ima li neko kod za početnike? Ne da mi se davati 20-30kn za one s njuške koji su ih dobili badava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li neko kod za početnike? Ne da mi se davati 20-30kn za one s njuške koji su ih dobili badava.
imam ja
Kad smo vec kod vračanja FOVa na staro, nakon ovog mini patcha FPS mi pada u sniper modu na 10-15. Inace prije je bio oko 50-60 i u sniper i arkad modu, s povremenim dropovima. Ima netko sličnih problema? Riješenja?
cini se da i ja imam slicno iskustvo :(
ovo gore je proslo, al se zato za ulazak ceka po par minuta :(
p.s. neg o cemu je bilo prepucavanje i jesu li se bar posteno izvredjali?
Kad smo vec kod vračanja FOVa na staro, nakon ovog mini patcha FPS mi pada u sniper modu na 10-15. Inace prije je bio oko 50-60 i u sniper i arkad modu, s povremenim dropovima. Ima netko sličnih problema? Riješenja?
cini se da i ja imam slicno iskustvo :(
p.s. neg o cemu je bilo prepucavanje i jesu li se bar posteno izvredjali?
netko je popljuvao novu njemačku TD liniju (Waffeltregere) i tu je počelo.
71% winrate danas. Čudo!
Ne igram wot već sedam dana, prodao stari komp narucio nove djelove pa sad cekam da dodju...ponekad mi nedostaje, kad mi je dosadno, u medjuvremenu palo auto pa se sad sa njim malo zabavljam al moram priznati da sam mnogo opušteniji, nema siemki da mi jedu džigere moje.
Pa ferdievu superstrukturu je lakše probit nego onu na jg2. Sveukupno jg2 je bolji tenk, je da ferdi ima bolji armor ali mobilnost i okretnost je to što često presudi.
Nebih rekao,ja kada u tier 7,8 heavijima igram protiv JPII čini mi se kao da većina prolazi.A na ferdinandima si znam 'metaforički' razbit zube.
armor je li-la, osim superstrukture koja je oko 300mm efektivno ako se ne varam (ako ga malo ukosis)... ak uspijes naci pravu hulldown poziciju za njega onda te ni t10 td nece probiti.
malo je teze naci dobar hulldown jer superstruktura pocinje dosta visoko, a i glavni weakspot onda mu je top... tu prolazi cak i sut od nizih tierova. sve u svemu meni je bil odlican td i obozaval sam ga. mobilnost mi je bila glavna prevaga kod izbora izmedu njega i ferdinanda... isto tak ferdi ima relativno jak armor al to prolazi protiv nizih tierova. osobno nikad nisam imal nekih problema probiti ga ni s osmicama, a kamoli s t9 ili t10. ako imas vremena i volis igrati t8 probas oba i bok. cak razmisljam kupiti natrag tigra p pa nagrindati ferdinanda prek njega (dosta cesto me bacalo s njim u cisti t7 ht fajt di se doslovno prosetas kroz partiju i bolje mi je sjeo nego t29 koji mi je bil dosadan - jako dobar tenk al dosadan, nemrem rec zbog cega) cisto tolko da ga probam i da ne serem bezveze kak je jp2 bolji.
s druge strane, kak volim mobilne td-e reko ajmo rusku stronk liniju prema 263. i nakon stronk su100m1 koji je fakat stronk (dobar camo, odlican aimtime i preciznost, pa i top za svoj tier) naletis na su101... kad sam ga gledal imal sam neku teoriju da bude funkcioniral slicno ko jp2... NO NO NO... FECK NO! sve jos mogu prozvakati ali top trolla tolko da to nije normalno. full aimano i svejedno leti u vrazju mater cak i na srednjim udaljenostima. posada zavrsava drugi skill, svi imaju camo na 100% osim commandera koji ima na 98%, full paint job, camonet + grmlje i svejedno me vide kak hoce (mada po tablicama ima super camo). mislim, nije tolko los, ali bas iziskuje dosta pazljivu igru cak i protiv losijih timova. jedino u cleanupu briljira ko i jp2. (ne tolko zbog malo slabije alfe al svejedno je ok kad protutnji i radi drive-by)
uglavnom, sad da se vratim opet na pocetnu temu, tu je po meni najveca prednost jp2 nad ferdijem (po nekoj mojoj predodzbi posto nisam probal ferdinanda osim na testu). brzina i mobilnost u kombinaciji sa super topom u endgame daje strasnu prednost nad bilo cim u tom tieru osim 50 100. cleanup ftw
Jagdpanther2 i Ferdinand imaju isti top, pretpostavljam da to valjda svi znaju.
Mozete vi govoriti sto god hocete, ali da ce te me uvjeriti kako ce te vi u Jagdp2 1 na 1 nabubati IS3 sa svojih 100mm oklopa i velikom brzinom, ocete ali samo pod uvjetom da je taj u IS3 totalno retardiran. Imam dosta partija u Ferdinandu i sa njegovim oklopom i topom, a boga mi i brzinom i okretnosti, koja meni nije malena, nego i vise nego dobra i prihvatljiva, u njemu mogu rijesiti svaki tier 8 tenk, sa nekim ce biti gusto, ali bez obzira Ferdinad je jedan od najboljih tier 8 tenkova.
Jedina prednost koju Jagdp 2 ima nad Ferdinandom je brzina, dok Ferdinand u usporedbi sa Jagdp2 ima tocno dvostruko veci i bolji oklop, vise zdravlja i veci luk topa. Imam takoder dosta iskustva igranja sa medium tenkovima i reci cu da je brzina vrlina, ali mape su velikom vecinom takve da je oklop taj koji donosi prednost, pogotovo u usporedbi sa brzinom, a brzi TD je odlican u tieru 5/6, ali u 8 brzina TD-a je skoro pa ne vazna. Kratko i jasno Ferdinand je bolji tenk od Jagdp2, mislim da tu dileme nema!
Jagdpanther2 i Ferdinand imaju isti top, pretpostavljam da to valjda svi znaju.
Mozete vi govoriti sto god hocete, ali da ce te me uvjeriti kako ce te vi u Jagdp2 1 na 1 nabubati IS3 sa svojih 100mm oklopa i velikom brzinom, ocete ali samo pod uvjetom da je taj u IS3 totalno retardiran. Imam dosta partija u Ferdinandu i sa njegovim oklopom i topom, a boga mi i brzinom i okretnosti, koja meni nije malena, nego i vise nego dobra i prihvatljiva, u njemu mogu rijesiti svaki tier 8 tenk, sa nekim ce biti gusto, ali bez obzira Ferdinad je jedan od najboljih tier 8 tenkova.
Jedina prednost koju Jagdp 2 ima nad Ferdinandom je brzina, dok Ferdinand u usporedbi sa Jagdp2 ima tocno dvostruko veci i bolji oklop, vise zdravlja i veci luk topa. Imam takoder dosta iskustva igranja sa medium tenkovima i reci cu da je brzina vrlina, ali mape su velikom vecinom takve da je oklop taj koji donosi prednost, pogotovo u usporedbi sa brzinom, a brzi TD je odlican u tieru 5/6, ali u 8 brzina TD-a je skoro pa ne vazna. Kratko i jasno Ferdinand je bolji tenk od Jagdp2, mislim da tu dileme nema!
Ma daj,o cemu pricas,nemože bit bolji nikako,prvo brzina je puno utjecajniji faktor od oklopa,svi op tenkovi su mobilniji,oklop ferdiju ništa ne znači kad ga mogu skoro svi probit osim tier 6 i nekih 7,jagpanter 2 brže puni,i ima 50 hp manje od ferdija što ne znači puno.
is3 ako nije totalno retardiran kak sam kazes bude izbusio ferdinanda istom brzinom ko sto bi izbusio jp2. a ako ti s jp2 nemres dobit is3 1 na 1 onda ga krivo igras jebiga :D
prije buffa krova ga je bilo jos dosta lakse busiti. a ak cemo o armoru, ovisno o situaciji jp2 ima bolji armor nego ferdinand. ferdinand je noob basher i malo vise noob friendly. jp2 se igra kompletno drugacije.
i jos jednom, ako nisi u stanju s t8 td-om ubiti t8 heavy tenk onda nemamo o cemu pricat :D
edit: a da ne spominjemo po 200-ti put da je s pojavom skillroundsa za creditse brzina i mobilnost dobila ogroman buff pred armorom ( u vecini slucajeva)
Ima li jos neki savjet za pocetnika koje tenkove bi bilo najbolje razvijati dal ruske,britanske itd ja kako koji model razvijem onaj drugi odmah prodam i trenutno stedim za tenk marke Matilda ostale sam vise manje nacije zapostavio
A jesi potrefio, baš Britance najgore
Ja ti preporučam ruske teškaše, njemačke teškaše i lovce, a za amere iskreno ne znam jer ih nisam igrao osim lovaca koji su odlični, a za francuze, japance i kineze nemam pojma.
Moji prvi tenkovi kad sam počinjao igrat su bili britanski tenkovi. Užasno su zabavni za igrati, obožavam ih. Pogotovo srednju liniju (cromwell, comet, centurion, FV) ali mislim da definitivno nisu tenkovi za početnika.
Dobro lega gore kaže, možda da počneš sa ruskim i njemačkim teškim tenkovima koji nisu toliko zahtjevni za igrat.
kao prvo nije stvar u smirivanju,tablete za smirenje i sve ostalo koristim premda sam ptsp. ostale tblete da negovorim,cajeve pijem samo kod prehlada.meditacija mi nije potrebna, kao i tecaj, bjes mi njie slaba strana,i nista od toga. i sve ostalo mi je jasno i razumjem,igra je ok grafa bih mogla bit i bolja,a tenkovi za pocetak bih trebali bit malo jaci,da ih nemoram kupovat dog nestignem do cijlja,pa do jos jaceg i boljeg tenka,recimo necu da vrijedam ili da nekoga povrijedim kao neki sto cine. postavi sam samo pitanje,premda u postavkama igre nigdje nevidim recimo gdije se ide za tecaj.itd,ono sto me zanima kako sto bolje namjestit nisani onaj snajper,recimo koja je najbolja postava i na kojoj da ciljnik ostane,os cu valj skuzitjer je nemogucekoliko sam ih pogodio a kad odem u postavke nisam niti jedan tenk ni unistio niti ga locirao,mislim nemoguce a ja vidim da sam ga direktno ja pogodio a na kraju bitke ispadne da nisam i ako moj tim pobjedi recimo,toliko zasad o vasim krokodilima barama,tabletama meditacijo i os.....
Moji prvi tenkovi kad sam počinjao igrat su bili britanski tenkovi. Užasno su zabavni za igrati, obožavam ih. Pogotovo srednju liniju (cromwell, comet, centurion, FV) ali mislim da definitivno nisu tenkovi za početnika.
Dobro lega gore kaže, možda da počneš sa ruskim i njemačkim teškim tenkovima koji nisu toliko zahtjevni za igrat.
da je legos dobro kaze gore malo je zabavan s izjavom sve sam te tenkove probao od ruskih japanskih engleskih, ali nije to to svi su neki spori u pocetku em po kretanju punjenu itd a do njemackok jos nisam stigao ono na samom pocetku
sto je tu je bezveze,sve su dobro uradili jedino su s tenkovima malo zbrljali......
Oni sve to rade (loši tenkovi, puno grindanja itd.) zato da natjeraju ljude da kupuju premium, premium tenkove i gold municiju.
Ok znaci Rusi i Njemci bi trebali biti primarni a dalje za pocetnika da li laki ili gurati srednji pa teski rang tenka i sta su uopce lovci na tenkove,samohodni topovi itd nije mi najjasnija njihova funkcija i znacaj ?
Ok znaci Rusi i Njemci bi trebali biti primarni a dalje za pocetnika da li laki ili gurati srednji pa teski rang tenka i sta su uopce lovci na tenkove,samohodni topovi itd nije mi najjasnija njihova funkcija i znacaj ?
Bolje teški jer je sa srednjim bitno da se znaš pozicionirat jer ne smiješ primiti puno hitaca, laki su izviđači, znači tražiš i otkrivaš neprijateljske tenkove. U oba slučaja treba dobro poznavati mape.
Lovci na tenkove su uglavnom bez kupole, imaju top jači od svog levela (najjednostavnije rečeno) i ovisi koju naciju igraš, dobri su za snajpere (njemci) ili za jurišanje (ameri). Uglavnom imaju malo healtha pa se isto treba znat postavit i više strateški kretat, što mi opet nije nekako za početnike.
Samohodni topovi/artiljerija, kraće arty, imaju vrlo jake topove, ali su jako spori (osim FV304) i njihova je uloga ostati pozadi, sakriti se i tući po neprijateljima sa distance.
Zaključak, teraj teške tenkove kao glavne, a sa ostalima malo eksperimentiraj pa vidi šta ti paše.
aktivirajte bonus kod WGLGRANDF1NAL iako nemam pojma šta daje. ako netko skuži neka javi.
aktivirajte bonus kod WGLGRANDF1NAL iako nemam pojma šta daje. ako netko skuži neka javi.
Sa wot.eu:
We at Wargaming know that pretty bouquets and shiny little trophies are not your thing. With this in mind, we have prepared something very special for the ultimate heroes of the Grand Finals, something that any true die-hard World of Tanks fan would be proud to call their own. We are not yet ready to let you in on the secret, but think hard and think heavily about what the ultimate reward for a real World of Tanks champion would be!
Možda neki premium heavy, iako tu pise za championa tak da nije bas jasno.
100 golda.
to je i meni palo napamet, ali budući da će taj kod vjerovatno aktivirati velika većina igrača nekako sumnjam u toliko darežljivost WG-a :D
jedino ako je u pitanju neki low tier tenkić.
edit: evo kolega iznad dao neki info. ja sam na poslu tako da nemrem provjerit.
100 golda.
Jeste, upravo mi sjelo 100 golda
Meni isto, hvala za kod.
Jedino što se meni promjenilo u 8.11 je to da mi je eff narasto na 2032 a win rate pao na 62.5% sa 63%
Svi se vi ljutite na debile u vašem timu ,a niko se ne buni na one u neprijateljskom osim toga sami ste krivi sto vam w/r pada ako želite da ne pada prestanite igrat igru ,a ako ono imate par partija gdje vas ubiju jer vas je tim noobova napustio niste trebali ni očekivat da će vas noobovi supportat ,a nađe se i partija gdje ubijete 8 ili više noobova u neprijateljskom timu pa ste zadovoljni zar ne?
izgleda da je 100 golda. ali, po disclaimeru bi trebalo tokom ovih dana biti još tih QR kodova sa bonus kodovima, tako da budite na oprezu. također, ovaj kod ima limit od 100,000 globalnih aktivacija tako da požurite.
izgleda da je 100 golda. ali, po disclaimeru bi trebalo tokom ovih dana biti još tih QR kodova sa bonus kodovima, tako da budite na oprezu. također, ovaj kod ima limit od 100,000 globalnih aktivacija tako da požurite.
limit reached :(
bome su bili brzi.