World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Do sada nisam koristio MODove... brzina do 118FPSa..

stavio ProMod.. pa to je užas ...10-40fpsa... neigrivo..

obrisao sve i probao "stock" igru...opet sve leti...

ima tko za preporuku nekog MODa..uvjet je da ima samo naprednu statistiku u garaži u summary screenu..

0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks

ja ne razumijem ljude s tim modovima, te promijeni ciljnik te ikone vozila, te mapu te statistiku, sve bude sareno, meni to samo unisti igru...stvarno nisam znao da rusi toliko fps-a, ja koristim samo QB-jev XVM i meni dosta

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 17:49 (scipion).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Što vi ljudi mislite da potrošim 200k free XP na T-54 i koji top da istražim, mislio sam onaj precizniji ali me zanima što vi mislite

15 T-54
3 Centurion 7/1
1 Type 61
0 Object 430 v II
1 E-50
Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, onaj top koji vodi prema Obj140

pripremi se za korištenje premium municije češće nego do sad, ali tenk je zvijer i definitivno keeper pa se isplati i užitak je igrati s njim

i nemoj trošiti free xp na istraživanje tenkova, T-44 je čito pristojan T8 medium

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 16:11 (The Unforgiven).
15 godina
Ziga kaže...

ima tko za preporuku nekog MODa..uvjet je da ima samo naprednu statistiku u garaži u summary screenu..

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/41-mods-addons/

Jesi imao minimap koja ti govori koji tenkovi su spotani, gdje su zadnji put viđeni? Čini mi se da to ruši FPS.

13 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

Jesi imao minima

Ja imam locastanovu minimapu sa prikazom zadnjih pozicija i čini mi se da mi ne ruši ništa. Uz to imam još dva Artasanova i jedan ciljnik koji sam našao na Cursu i stvarno ne mogu reći da mi se FPS srušio.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
sve se meni čini da si ti neš zay... s modovima, jer niti jedan ne ruši tako drastično fps

pogotovo ne xvm
11 godina
World of Tanks

Majkemi ponekad imam osjećaj kao da igram s hrpom čimpanza.

Igramo erlenberg i svi majmuni odu na brdo i kažu camp. Mi branimo bazu. I ostave lijevi flank prazan. Toliko nisam dugo vrijeđao ljude kao danas. Naravno, protivnici su nas pojeli ko seljačina napolitanke.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Majkemi ponekad imam osjećaj kao da igram s hrpom čimpanza.

Igramo erlenberg i svi majmuni odu na brdo i kažu camp. Mi branimo bazu. I ostave lijevi flank prazan. Toliko nisam dugo vrijeđao ljude kao danas. Naravno, protivnici su nas pojeli ko seljačina napolitanke.

Bravo 2; Interrogative: WTF 

koja metafora {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Napokon "Mastery Badge: Ace Tanker" s Jagdpanther II.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Upravo mi se privodi kraju skidanje igre i onda slijedi instalacija jer sam ponovno instalirao OS zbog toga što je postalo zagušeno računalo i baš me zanima hoće li mi igra biti nešto brža. Svaki fps mi je bitan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

http://www.modxvm.com/en/

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo je jednostavno sramota pa sto je sa mm? zasto stalno sa debilima?bio blizzu 50% wr u dva dana otislo na 49,60 -- omjer : porazi pobijede 10 /1 

nakotilo se debila strasno nesto.

xfact
Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ovo je jednostavno sramota pa sto je sa mm? zasto stalno sa debilima?bio blizzu 50% wr u dva dana otislo na 49,60 -- omjer : porazi pobijede 10 /1 

Igra se strašno promjenila od dolaska 8.11,jednostavno neigriva,svaki dan win rate 41-42%,jednostavno nezz šta bi rekao,ljudi nemaju smisla za igrat,kad treba defat svi naprid,kad treba napast svi kampaju,na engelbergu svaki put failaju stranu,hrpa toga....nezz što napravit,uninstaltat ili razbit komp..iskreno pišem ovo skoro mi suze ne poteku{#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

ja od novog patcha ne igram više, ovo postaje napor i nerviranje, a smisao igre bi trebo bit opuštanje...

u tolikoj mjeri mi idu živci da sam počeo farming simulator igrat, nema više arkade i pucačine, pogotovo sa krebilima (kreten+debil)...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

rekao bi deda da ste svi nubovi

i definitivno bi se složio, ja nikakvu razliku nisam primjetio od novog patcha (za FOV nit nemam dosta veliki monitor da primjetim), poljaka idiota ima u istim količinama ko i prije, pozicioniranje timova je jednako debilno ko i prije, a uspjevam dobit >55% WR svaki dan (oko 20-ak borbi, nit sam nešto posebno dobar, nit platoonam)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 20:56 (The Unforgiven).
Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

i definitivno bi se složio, ja nikakvu razliku nisam primjetio od novog patcha (za FOV nit nemam dosta veliki monitor da primjetim), poljaka idiota ima u istim količinama ko i prije, pozicioniranje timova je jednako debilno ko i prije, a uspjevam dobit >55% WR svaki dan (oko 20-ak borbi, nit sam nešto posebno dobar, nit platoonam)

onda imas jeb.cke srece  kako da stavim replay ovdje?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 21:01 (=xfact=).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

upload na wotreplay.com i samo zakelji link tu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...

+1

Postotak debila u igračkoj populaciji je uvijek isti. "Problem" je što većina debila ne kuži da su debili, pa onda kukaju da su apsolutno svi ostali debili :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 21:59 (smola3005).
16 godina
World of Tanks

Odigrao sam par partija i igra je nešto brža. Ovisno o mapi i situaciji brže je i to možda za 3-5 fps-a više nego prije. Manji je i tzv. fps drop.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 22:43 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Mislim da sam te danas vidio, na protivnickoj strani? {#} tu sam dobio ace na lor. konacno

http://wotreplays.com/site/659145#self

@izzy

-ako imas problema sa fps, jesi probao wot tweaker? mozda pomogne

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 22:54 (fanaticni gejmer).
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
=xfact= kaže...

Mislim da sam te danas vidio, na protivnickoj strani? {#} tu sam dobio ace na lor. konacno

@izzy

ali si vidio i kolegu iz mojega klana [USKOK]

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam po kojoj logici oni sastavljaju timove ali mi na zivce ide kad ima po dva tri tier levela razlike (ne mislim na scoute).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Victory!
Battle: Airfield 4.3.2014. 22:56:00
Vehicle: Panther II
Experience received: 2.685
Credits received: 149.544
Battle achievements: High Caliber, Top Gun, Defender, Master Gunner, Reaper, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

pobio ih 9, dvaput se vraco u bazu decappat,sve u svemu stronk {#}

p.s. 75k mi je dao svizac koji je onda zamoto cokoladu....

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

@izzy

U redu je fps (barem meni). WoT Tweaker sam odmah stavio.

16 godina
Davor31 kaže...

neznam po kojoj logici oni sastavljaju timove ali mi na zivce ide kad ima po dva tri tier levela razlike (ne mislim na scoute).

MM je napravljen trenutno da radi -2+, znači da možeš maksimalno susresti 2 tiera više od svog tenka, scouti imaju -4+. A to što idioti rade debilne platoone pa mi dovede tier 6 u tier 10 e to je druga stvar.

13 godina
neaktivan

po meni i tih +-2 je puno jer ako stalno ima oko 1500 ljudi u čekanju mogli bi složiti barem +-1, pa tenkovi se i razlikuju po mobilnosti, oklopu, pucaljkama... čemu onda radit i razliku u tierovima.

16 godina
Davor31 kaže...

po meni i tih +-2 je puno jer ako stalno ima oko 1500 ljudi u čekanju mogli bi složiti barem +-1, pa tenkovi se i razlikuju po mobilnosti, oklopu, pucaljkama... čemu onda radit i razliku u tierovima.

Jedan od razloga je taj što -1+ bi značilo da npr. Tiger ne može sresti T-34, što bi bilo povijesno netočno, to je rekao upravo SerB. A i da stave -1+ vjerojatno bi se čekanje još više produžilo jer bi MM imao još više problema u sastavljanju timova nego što ima sad. A budi i sretan što je tako, nekada ni nije bilo -2+, tako da je jedan Sherman znao završiti u bitci protiv T95 ili KV tenkovi protiv jednog Mausa, zamisli na šta je to ličilo.

16 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Davor31 kaže...

Jedan od razloga je taj što -1+ bi značilo da npr. Tiger ne može sresti T-34, što bi bilo povijesno netočno, to je rekao upravo SerB. A i da stave -1+ vjerojatno bi se čekanje još više produžilo jer bi MM imao još više problema u sastavljanju timova nego što ima sad. A budi i sretan što je tako, nekada ni nije bilo -2+, tako da je jedan Sherman znao završiti u bitci protiv T95 ili KV tenkovi protiv jednog Mausa, zamisli na šta je to ličilo.

Sry ali KV je mogao demolirati drugi tim.

WoT: GuntherPrien
14 godina
neaktivan
World of Tanks

IS3 ACE

N-A-P-O-K-O-N

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice