World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
World of Tanks

necu reci da je dns samo lose, ajmo reci prosjek

jutros mauchbrehera gadam s e100, imam gold napunjen, izleti on, ciljam, gadam ga kao i mausa i kupolu pored topa, onaj torkutic - ding

druga partija gadam s wz t10 istog tenka u guzicu - ding

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
SeaCucumber2 kaže...

necu reci da je dns samo lose, ajmo reci prosjek

jutros mauchbrehera gadam s e100, imam gold napunjen, izleti on, ciljam, gadam ga kao i mausa i kupolu pored topa, onaj torkutic - ding

druga partija gadam s wz t10 istog tenka u guzicu - ding

Ja ne bih vise gadjao tog tenka 

6 godina
neaktivan
World of Tanks

ma daj ono t10 gadam t10 u guzicu tocno, drito da ravnije ne moze biti i ono bounce.....

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

9 zaredom zgubioal sa smjeskom ,u 6 od tih 9 bio 1 po steti,hrpa debila igra+ retardirana igrica te debile stavlja samo u moj tim pa se ovo desava

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2019 23:13 (Žiga82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
World of Tanks

nije problem izgubiti problem je izgubiti u 3min gdje nemas sansu nista napraviti

ili je rjesenje da kempam i ko ckapi uzmem shoot dva, ali ja nemam zivaca tako igrati

i jos ljudi u t9 it10 igraju totalno krivo, mediumi idu na stranu teskasa, spoter krivo itd itd

1 0 hvala 0
7 godina
Žiga82 kaže...

9 zaredom zgubioal sa smjeskom ,u 6 od tih 9 bio 1 po steti,hrpa debila igra+ retardirana igrica te debile stavlja samo u moj tim pa se ovo desava

Grindam 8. tier velikobritanske haubice pa , naravno igram sa 7. ...10 poraza za redom u kojima sam 5 ili 6 puta bio najbolji po zarađenom iskustvu...pa yebemti igru di haubica bude naj....jedva čekam frontline....sve ostalo je izgubilo smisao. I nešto sam zamijetio ovih dana ( možda prije nisam toliko to gledao)...Igram sa tom haubicom...znači 7. tier, imam premijum, uništim 2 vozila...budem najbolji ili među prva tri...I budem u minusu ? Koristim samo standardno streljivo. Ne kužim..kao da prije nije bilo tako. Nije da kukam....imam mion miliona srebrnjaka i 60 vozila u igri, i rijetko uopće nešto više grindam ( i tako sam si odavno pripremio 20 vozila za frontline ) ali me baš zanima. Kao da nije bilo tako. Inače....meni igra i dalje zanimljiva !

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
7 godina
SeaCucumber2 kaže...

ma daj ono t10 gadam t10 u guzicu tocno, drito da ravnije ne moze biti i ono bounce.....

Guzica je samo za odabrane...hahahaaa....

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
8 godina
protjeran
dawor kaže...
Žiga82 kaže...

Grindam 8. tier velikobritanske haubice pa , naravno igram sa 7. ...10 poraza za redom u kojima sam 5 ili 6 puta bio najbolji po zarađenom iskustvu...pa yebemti igru di haubica bude naj....jedva čekam frontline....sve ostalo je izgubilo smisao. I nešto sam zamijetio ovih dana ( možda prije nisam toliko to gledao)...Igram sa tom haubicom...znači 7. tier, imam premijum, uništim 2 vozila...budem najbolji ili među prva tri...I budem u minusu ? Koristim samo standardno streljivo. Ne kužim..kao da prije nije bilo tako. Nije da kukam....imam mion miliona srebrnjaka i 60 vozila u igri, i rijetko uopće nešto više grindam ( i tako sam si odavno pripremio 20 vozila za frontline ) ali me baš zanima. Kao da nije bilo tako. Inače....meni igra i dalje zanimljiva !

Zaradu su malo po malo srezali do bola. Sjecam se da sam prije za ace sa jg88 mogao da Zaradim cistih 150 000 sa premium acc, bez ikakvih dodatnih boostera. Danas mi se zna desti da dobijem ace u prem tenku tier 8, ne opucam niti jedan gold i zaradim po 60 000. Opcenito je igranje bez prema postalo pain, zato je frontline zakon, zaradis za 7 dana i onda trosis to ostatak vremena .

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
13 godina
World of Tanks

sugava igrica,danas sa t30 9 partija 1 pobijeda???

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer

27bitaka

9pobjeda

18poraza

1609,44 avg dmg

prosjek tier 9,63

dakle katastrofa. jel postoji nacin da ja kao bot upadam u timove koji pobjeđuju pa da situacija bude obrnuta. ovo nema smisla, jedan dan super za igrati, opusteno, ljudi igraju normalno, nema zivciranja, pa ako i imam vise izhubljenih nesto napravim barem. dakle stignem napraviti dmg jer partija ne zavrsava za 3-4min.

onda ide tko zna koliko dana da ako imas t10 tenk koji puni +7 sek molis boga da napravis 1k dmg

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
World of Tanks

uzmem leo, gadam progetta65 nagutog jer je zapeo, pogodim ga u gornji dio kupole - odbije grantau. ok moze se dogoditi

10 sek kasnije grile15 gadam u oplatu kod topa s bocne strane, dakle kut pod 90stupnjeva, oklop debilje cak 14,5mm - odbije granatu

do kad oni misle hebati ljude s ovakvim glupostima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SeaCucumber2 kaže...

uzmem leo, gadam progetta65 nagutog jer je zapeo, pogodim ga u gornji dio kupole - odbije grantau. ok moze se dogoditi

10 sek kasnije grile15 gadam u oplatu kod topa s bocne strane, dakle kut pod 90stupnjeva, oklop debilje cak 14,5mm - odbije granatu

do kad oni misle hebati ljude s ovakvim glupostima

Imao sam bezbroj pitanja ovog tipa sve dok nisam na preporuku frenda instalirao BattleHits mod. Prikazuje odmah nakon bitke kad se vratiš u garažu točno u 3d modelu gdje si pogađao protivnike i gdje su oni tebe.

Pa ispada da u najvećem broju slučajeva granat uopće nije pogodila tamo gdje sam ja vidio. Zbog pinga, laga, servera, čega već. Recimo, gađam lika u donju ploču sa 30 metara, vidim da je pogodila tamo i bounce. A mod poslije pokaže da sam pogodio vrh lijeve gusjenice. Ono, za poludit...

Ali bar objašnjava neke stvari.

6 godina
neaktivan
World of Tanks

ako imam komp i vezu koji mogu normalno penetrirati tenk, da ja vidim gdje inace leti granata one ne trebam nikakav mod. jer u mnogim slucajevima vidim na tenku gdje sam ga pogodio a on bauncao. isto ko kad napravim nekom rupu siru od cijevi tenka a ne probijem tenk

u ovom slucaju grile ni pod razno mi ne moze bauncati, jer mu viri samo oplata topa i to meni pod 90stupnjeva. kazem progetto moze ako sam ga malo krivo pogodio u vrh kupole ili je bio nakosen, ali 14,5mm oklop da baunca 250mm probojnost...... no way jose

dakako jasno mi je i rng gives rng takes

najbolja stvar je sto imam na premium tenkovima najbolji postotak pobjeda, sve ostalo ajme majko. na pattronu jendo vrijeme 56% sad zalosnih 49%

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

...mda...

uglavnom igram rusku liniju, i sj---n je sustav odbijanaca, jer svako malo iz blizine imam "nemoguće" odbijance, a ping mi je uglavnom ispod 40...

dakle ne gađam duhove, ni zbog brzine veze, ni zbog udaljenosti u igri...

da ne govorim da si dam truda i čekam da mi pokazivač prikaže zeleno, ne žuto na meti... isto i s eksplozivnim granatama, koje mi se prečesto odbiju, što je smiješmo jer dobar dio granata ima inercijske upaljače koji su straga u granati...

naravno da je moguće, ali u principu puno manje od probojnih da rikošetiraju...

tako da sam porilično siguran da je nešto opet ošlo k vragu s zadnjim updateom...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
World of Tanks

Mah, kad ja sa GWE100 HE granatom dingam Mausa, to ti sve kaze.

Po pravilu, HE ne moze "dingat", mora uvijek eksplodirat i napraviti bar

nekakvu stetu - ali eto ocito nije tako. A kako Mausa dingat sa HE bocno, meni je misterija,

ali u jednoj partiji mi se desilo dvaput. Poslao replay WG-u, naravno nikakav odgovor koji bi

dao smisla - njihov odgovor je da je to RNG. Al kako moze RNG biti ako HE uvijek mora eksplodirati?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U stvarnosti HE itekako može dingat ako pogodi pod jako oštrim kutom. U igri ne može, ali zato može dat čistih 0 dmg. Kako je to moguće za GWE100 granate, koje bi trebale UVIJEK davat bar neki dmg s obzirom na kalibar, to samo WG zna :D

8 godina
protjeran
World of Tanks

Pa da kaze bar "crit hit" pa da znam da su pojele gusjenice, al ne, nista, nula, samo "ding".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SeaCucumber2 kaže...

ako imam komp i vezu koji mogu normalno penetrirati tenk, da ja vidim gdje inace leti granata one ne trebam nikakav mod. jer u mnogim slucajevima vidim na tenku gdje sam ga pogodio a on bauncao

Aha, i ja često vidim točno gdje sam pogodio ali igra je nažalost ipak registrirala nešto drugo prema izvješću BattleHits-a. Tako da joj uopće nije za vjerovati. Samo ti stavi mod, vrlo je koristan za te WTF situacije i čuvanje živaca.

16 godina
neaktivan
Čitatelj kaže...

Pa da kaze bar "crit hit" pa da znam da su pojele gusjenice, al ne, nista, nula, samo "ding".

Da, jako loše izvedeno. Zavarava čovjeka kao i stotine drugih stvari u samoj mehanici igre ;)

8 godina
protjeran
Čitatelj kaže...

Mah, kad ja sa GWE100 HE granatom dingam Mausa, to ti sve kaze.

Po pravilu, HE ne moze "dingat", mora uvijek eksplodirat i napraviti bar

nekakvu stetu - ali eto ocito nije tako. A kako Mausa dingat sa HE bocno, meni je misterija,

ali u jednoj partiji mi se desilo dvaput. Poslao replay WG-u, naravno nikakav odgovor koji bi

dao smisla - njihov odgovor je da je to RNG. Al kako moze RNG biti ako HE uvijek mora eksplodirati?

Nadji negdje kako se racuna he dmg u igri i kako armor radi vs he.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
6 godina
neaktivan
World of Tanks

ja i dalje ne kuzim sto ce mi ili ikom mod da gledam gdje je granata udriila. ako na 50m vidim grilu i on mi dinga granatu sa oplatom oko topa nisam lud jer sam ga jedino tu mogao pogoditi. nez mozda sam pogodio cijev dotoka hidraulike:D

nije problem statiostika problem je sto je totalno neigrava igra postala, svaka partija po 3 artija, to nije normalno vise. koje je jedino oruzje protiv artya - kempati? pa da imam kao jucer prohorovku gdje se ja povlacim na red line jer mi svi stoje na redlineu, gdje me franc teskas gada s mida i ne mogu ga spotati iako nije u bushu, gdje me arty samo ceka da me pogodi. gdje igram airfield i s pattonom na midu me 3 arty fokusaju dok me nestko ne spota jer sam najmeksi i najlakse me pogoditi (teskasi su u onom klanu) i sad da s patonom stojim ko TD i cekam 15m da zadam par shooteva i glumim baju

o rng  necu ni pricati. mislim vidi se sve po aktivnosti teme koliko ljudi igra i koliko se acc prodavalo poslije zadnje kampanje. igra ide u shit i to pravocrtno. niti 200k na 2eu servera je malo da ne kazem jadno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

I will find you, and I will spot you!
8787 spot dmg

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

I will find you, and I will spot you!
8787 spot dmg

REPLAY

http://wotreplays.eu/site/4660620#studzianki-lorthiras-t-100_lt eto ti 13 k i opet malo 

AMD AntiBoy
6 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
8 godina
protjeran
World of Tanks

Uglavnom je navlakusa da se plati jos vise.

Jedina pozitivna stvar je ta, sto igraci koji nemaju premium, mogu bar jednu mapu flagati kao "do not want to see ever again".

Kod mene ce to biti Himmelsdorf! Auf Wiedersehen!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

od kad je novi mm u pogonu jos vise neg prije razvaljotki 15-3 u manje od 4 min

himmelsdorf je dobra mapa kakvih ima

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2019 16:49 (Žiga82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim ovakvu vijest bolje i da nisu objavili

ok igra je free to play i oni zive od igraca na ovaj nacin

ali nemoj onda kenjaviti da slusas feedback igraca i radis ovakva sranja da ne kazem

0 0 hvala 0
13 godina
Čitatelj kaže...

Jedina pozitivna stvar je ta, sto igraci koji nemaju premium, mogu bar jednu mapu flagati kao "do not want to see ever again".

Kod mene ce to biti Himmelsdorf! Auf Wiedersehen!

Nisam pogledao link ali ako ću moći izbaciti jednu mapu, bit će to Minsk. To mi je crna mačka...

Nisam ja ništa prčko.
12 godina
Žiga82 kaže...

od kad je novi mm u pogonu jos vise neg prije razvaljotki 15-3 u manje od 4 min

himmelsdorf je dobra mapa kakvih ima

Upravo tako, i sad posle ko zna koliko vremena jedna dobrra koja je zavrsila sa 15:14 za nas

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2019 23:11 (marionezi82).
15 godina
Čitatelj kaže...

a uz inicijativu da igraci sa premiumom izbace DVIJE, ovo je pay to win navlakusa, uz "samostalno" aplicirajuce bonuse x3 exp 5 puta na dan i dobivanje bondsa kroz dnevne misije

SeaCucumber2 kaže...

mislim ovakvu vijest bolje i da nisu objavili

ok igra je free to play i oni zive od igraca na ovaj nacin

ali nemoj onda kenjaviti da slusas feedback igraca i radis ovakva sranja da ne kazem

kad su radili wowp onda je to bio fićr, da se dijeli premium, gold i free exp

onda je wows uveo "svoj gold za potrebe testiranja" i "svoj free exp" uz razlog "da igraci koji imaju puno free expa u drugoj igri da ne napreduju prebrzo u ovoj", uz ogromno skaliranje po tirovima i expa potrebnih, i silver cijene po tiru, i gold cijena premiuma po tiru, npr. u wows je  tir 3 bio skuplji nego wot t5 premium

al je ostala klasika 10€ mjesec ili 2500 zlata po naslovu

pa se wows odvojio sa svojim premiumom, ima vec neko vrijeme

i sad ovo u wotu

izdvajam recenicu iz q&a

However, once WoT Premium Account launches, regular Premium Account will not be available for Gold within the game. Instead, regular Premium Account will be purchasable in the launcher and in the main menu for real money

ovo jasno govori da se vise nece moc sa goldom jedne igre kupit premium a koristit u drugoj. isto tako, svako premium vrijeme "dobiveno" u igri kroz misije, neakve loot crates ili kodove, bonove, akcije (tvič - kon) nece se vise moc koristit u druge dvije igre

znaci da se iduci event sa kutijama koji ce davat hrpu golda, nece moc kupovat premium acc i koristit i druge dvije igre

a i prva misao mi je bila: pripremaju teren da ubiju avione, prvo ce sve izdvojiti pa onda samo ugasit wowp

sa wg-om nas nista nesmije iznenaditi

kad smo vec kod wowp-a, ak neko slucajno to igra, kroz nove trening misije koje su aktivne za ponovno prolazenje, i za nove i stare igrace, kroz xy misija se dijeli ukupno soma golda, ali su dvije navlakusa da se kupi prem acc i avion, ALI ako se slucajno dobije iz neke druge misije acc ili avion, to se broji kao "postignuto", ali ce trebati vremena

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice