World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.102.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
del4nec kaže...

1na1 nijedan te nema osim ako te t49 ne one shota.

Baš si mu naveo ono u čemu je loš po mom mišljenju...T49 te uništi sa HE granatom (ako te i ne ubije, imaš toliko criticala da ti se ni ne igra više), 13 90 te clippa, a T-54 LW ima dovoljno oklopa da bounca tu i tamo, pa si svejedno izgubio...jedino protiv WZ-a ima šanse...

Meni su najveća fora tog tenka (uz top speed, naravno) HE granate...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
del4nec kaže...

Da li si ti igrao druge T8 lighteve? Sve što si naveo je u neku ruku točno, ali baci usporedbu s ostalima. Jedino WZ 132 ima malo bolje ubrzanje radi malog ground resistenca, ali top speed 15km/h manji. Top ima najmanji aim time i najprecizniji je od svih(probaj s francuzom snapshotati, arty ima veće šanse da nekaj pogodi) Ima daleko najbolji gun depression i abnormalan dpm pogotovo ako nadrukaš nekoga s totalno op HE granatama. Kad sve stavke staviš na hrpu daleko je najbolji light s normalnim topom. T49 nisam stavljao u usporedbu jer ga nisam igrao i ima specijalan gun. 1na1 nijedan te nema osim ako te t49 ne one shota.

Probao na test serveru nove, kineza i francuza nisam. Francuze inače ne volim, baš zbog aim timea i spreada u vožnji (mada mi je ELC u garaži kao keeper, ali tu sam stao).

T49 ću mislim probati, ali prvenstveno ću grindati liniju zbog Bulldoga i njega planiram ostaviti umjesto T71.

Stvar je u tome što mi je loš (govorim o RU), to što su drugi još lošiji nije neki argument. Mislim da ovi novi t8 lajtovi ustvari glume mediume i tako se igraju, ali sa ovim mapama veličine kartonske kutije radije sam u nekom mediumu onda, bar se na top mogu osloniti (ponekad i mantlet), kad već ne mogu na brzinu i stealth. Imam full camo na RU i opet 6th sense svijetli kao da sam u mediumu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 17:35 (DrNasty).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

oce bit test servera uskoro?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram prestat igrat s ovim tenkom,počinjem se osjećat prljavo...{#}

http://wotreplays.com/site/1387179#ruinberg-smellsliketeenspirit-t37

http://wotreplays.com/site/1388058#siegfried_line-smellsliketeenspirit-t37

Pogledajte koji damage su napravili retardi iz mog tima{#}

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 21:31 (Thoroughbred).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

U zadnjih par dana kupljeni Chi-Nu i Type T-34. Type mi se sviđa, isto kao i T-34 ali mi jedino smeta što top ima jako malo depresije. Uzeo sam zadnju kupolu i top i uzet ću još motor, i onda grind do T6 da se ima za misiju.

Chi-Nu; krvarenje, eto toliko.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

it’s decided that Panther 88 will not have limited MM

- Storm on the future of WoT: “We also want progress. We are trying. Maybe it’s worse than it has to be, but we are trying.”
- Storm cannot say (is not allowed to) which nations will get their own branches in 2015, but it will be two EU branches (SS: Czech and Italian or Swedish IIRC) and one non-EU branch

- when it comes to fixing perks, Storm wants to do it all at once (not per partest), so that WG doesn’t have to do skill reset several times

- motion physics test will not come this year
- Havok is being developed for 1,5 years now (from the first experiments)

- HD maps will come after new render system, new landscape render and new vegetation and water render
- the new iteration of Big World engine will not bring any outer changes, most changes are internal. It’s possible there might be some FPS increase, but no guarantees.
- WG is developing new render – with Dx11 support and multicore support
- WG is planning some changes to matchmaking system, but no details for now, as “the question is difficult for a direct answer”. Storm however states that for now, they will do some fixes for the current MM and after that, they will start developing a completely new matchmaker

- WG doesn’t consider really fast losses to be a problem
- alternative hulls will come after all tanks are reworked to HD

- new (reworked) crew perks will not come very soon, perhaps next year

- Storm on Havok: “We are working on it and we will for a long time yet, unfortunately.”
- the worst issue with Havok is the performance. “Small amount of destruction or the destruction of small objects works normally, but everything’s difficult with buildings”
- new French tanks will definitely not come in 2015 (SS: he means HT and new TD branches, AMX-30 minibranch still planned)
- there will be new regular branches in 2015

- new tree, grass and bush render, circular render range and camo system rework are all planned for 2015

- Storm states that following things are currently developed and it’s possible to start expecting them: “Havok, new physics, new sound, most (all) vehicles reworked to HD and camo/viewrange system”

- Storm states that RNG factor in the game will not be reduced, rather actually increased, but only by a little -> 65 wat???

Klik za više i još više 

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 19:27 (Stolnik).
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nešt se poremetilo u garaži i dobio sam novi POV.

Što se tiče ovih izjava od WG, samo odgađaju... HAVOK je obećan za početak 2015. kolko se sjećam, a na kraju će bit do polovine 2016.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

U zadnjih par dana kupljeni Chi-Nu i Type T-34. Type mi se sviđa, isto kao i T-34 ali mi jedino smeta što top ima jako malo depresije. Uzeo sam zadnju kupolu i top i uzet ću još motor, i onda grind do T6 da se ima za misiju.

Chi-Nu; krvarenje, eto toliko.

chi - nu koristi depresiju vise, crestaj i snipaj, nikako na prvu liniju jer si od kartona, koristi rof i depresiju topa inace te zbuse ko sir na sajmu

a sa type 58 ces se preporodit u odnosu na type 34, meni je za onu is-6 misiju se pokazo bolji od t-34-85, a i comander vise nije i guner, a cesto ga roknu u type 34

a za kineze se navikni da su jako sretni jer "skoro pa da ni nemaju depresije" {#}

rapture686 kaže...

Nešt se poremetilo u garaži i dobio sam novi POV.

Što se tiče ovih izjava od WG, samo odgađaju... HAVOK je obećan za početak 2015. kolko se sjećam, a na kraju će bit do polovine 2016.

a to je ono sa ftr-a:

storm states that he is aware of the super-duper zoom out in a garage bug {#}

probaj malo okretat pa ju slikaj izvana da vidim jel imas istu fasadu ko i ja {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, kao snajper i igram ali trenutačno imam drugi top sa kratkom cijevi, granata jako sporo leti i pen je loš. Grind je preloš al nadam se da će bit lakše, treba samo izdržat do Chi-To.

Nije mi tolika frka koliko je dobar ni Chi-To ni Type 58 jer ih grindam i kupujem čisto zbog misije.  Svejedno, što je bolji tenk lakše će bit misiju završit, Type 58 mora da je super ako ću se preporodit u odnosu na Type T-34 {#}

Ma čim sam počeo micati kameru u garaži vratilo se nazad... prvi bug da je fora {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Da, kao snajper i igram ali trenutačno imam drugi top sa kratkom cijevi, granata jako sporo leti i pen je loš. Grind je preloš al nadam se da će bit lakše, treba samo izdržat do Chi-To.

Nije mi tolika frka koliko je dobar ni Chi-To ni Type 58 jer ih grindam i kupujem čisto zbog misije.  Svejedno, što je bolji tenk lakše će bit misiju završit, Type 58 mora da je super ako ću se preporodit u odnosu na Type T-34 {#}

Ma čim sam počeo micati kameru u garaži vratilo se nazad... prvi bug da je fora {#}

Chi Nu je meni predobar tenk, prva partija u njemu i Ace Tanker sam dobio, predobar mali tenkić. Ja uvijek pustim ostale da idu malo ispred a ja krenem sa strane da kljucam ako sam mid tir a ako sam top tier onda bez problema pika bu + depresija topa i pičiš.

14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
rapture686 kaže...

Chi Nu je meni predobar tenk, prva partija u njemu i Ace Tanker sam dobio, predobar mali tenkić. Ja uvijek pustim ostale da idu malo ispred a ja krenem sa strane da kljucam ako sam mid tir a ako sam top tier onda bez problema pika bu + depresija topa i pičiš.

potpisujem

Chi Nu je jedina svjetla točka u cijeloj toj grani do STA I...

BTW Jel vidio ovo tko za invite novih igrača? http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/refer-friend-program-live-eu/

Ako sam dobro razumio,treba otvorit 5 novih accountova i s njima igrat do 500 000 expa da bi dobili T95E2 {#}

Budem to detaljno proučio malo kasnije...izgleda da nije bas tako jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 8:32 (Thoroughbred).
12 godina
World of Tanks

valja li crusader, hoće mi bit muka do cromwella

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Neće... Barem meni je ta eng. linija bila zabavna od t1 do t10... spot> hit> run {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
World of Tanks

zasada mi se covenanter cini dobrim, depresivan je i rapid fire top a nije ni spor, navikao sam na nikavu depresiju kod rusa pa mi ovo ko nebo i zemlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
quickr kaže...
Del_Boy97 kaže...

Neće... Barem meni je ta eng. linija bila zabavna od t1 do t10... spot> hit> run {#}

Do cometa je istina, al pobjeci sa centurionima i fv...pa nije to batchat...onih 40km top brzine jednostavno nije dovoljno za neku bjezaniju.

14 godina
malina22 kaže...
quickr kaže...
Del_Boy97 kaže...

Do cometa je istina, al pobjeci sa centurionima i fv...pa nije to batchat...onih 40km top brzine jednostavno nije dovoljno za neku bjezaniju.

od cent. pa nadalje taktika ide:   peek-a-boo around corner > hit > retreat 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan

@ Thoroughbred

Po onome što sam čitao moglo bi biti ovako:

pozovi igrača s novim accountom - ne trebate igrati platun, ali on treba uzeti jedan tier 10 i dobijete tenk

pozovi igrača koji ima account ali nije igrao 60 dana - igrajte i skupite u platunu 1 mil. expa i dobijete tenk

Brynd: WG staff: "If your friend was inactive for 60 days prior to November 29 then they can be "resurrected." Then the bonuses apply as per the article, when you play together in a platoon. "

I have a few questions:
Q 1. Is there a time limit on filling the XP pool? (for example if my recruit plays with me for a week, then buggers off for a month or six, comes back again, plays for a week etc)
A No time limit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 13:44 (Barquero).
13 godina
Thoroughbred kaže...

BTW Jel vidio ovo tko za invite novih igrača? http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/refer-friend-program-live-eu/

Ako sam dobro razumio,treba otvorit 5 novih accountova i s njima igrat do 500 000 expa da bi dobili T95E2 {#}

Budem to detaljno proučio malo kasnije...izgleda da nije bas tako jednostavno.

Pa to se čak ni meni ne da... Boli me uvce za T95E2. {#}

Nisam ja ništa prčko.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

znači po tome ako sam dobro shvatil,mogel bi poslati sam sebi invite na drugi mail i da otvorim novi račun na WOT-u i s tim novim računom trebam doći do tiera X i kupiti ga i onda dobivam onaj premium tenk?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

morate platunirat zajedno ako sam dobro shvatio.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ima dvije opcije,jedna da platunirate zajedno,a druga da novi igrač dođe do tiera X i kupi ga.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kriminalno teška misija,uopće mi se neda grindat tier 10 s acc koji nikad neću koristit.

E sad,bilo bi idealno nać nekoga tko bi mogao počet igrat tenkove pa da si sam grinda šta oće a ja da uberem plod njegovog truda...kako je to zapravo i zamisljeno da funkcionira{#}

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Lik nije normalan{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Kriminalno teška misija,uopće mi se neda grindat tier 10 s acc koji nikad neću koristit.

E sad,bilo bi idealno nać nekoga tko bi mogao počet igrat tenkove pa da si sam grinda šta oće a ja da uberem plod njegovog truda...kako je to zapravo i zamisljeno da funkcionira{#}

budući da nema vremensko ograničenje i nije zabranjeno imat više accounta mislim da ću krenut to grindat, samo dok uspijem pronaći invite kod {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
jura kaže...

ima dvije opcije,jedna da platunirate zajedno,a druga da novi igrač dođe do tiera X i kupi ga.

bas me to zanima, koja linija je po vama najlaksa i najbolja da se dodje do tir x?

i tata bi sine {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
jura kaže...

bas me to zanima, koja linija je po vama najlaksa i najbolja da se dodje do tir x?

i tata bi sine {#}

a neznam odgovor na to pitanje ali imaš li ti neke desetke koje te zanimaju ovako neznam što bi ti rekao heh

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kontam ruska heavy do IS-7 ili medium do T-62A.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Prema http://www.wotdb.info/#country=ussr najmanje treba do Mausa, 667k  s minimalnim istraživanjem po tenku

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, ta linija je po brojkama kraća ali rekao bih da je s rusima lakše igrat.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Decki malo bolje citajte nigdje ne pise da je to premium tenk nego reward tank i daje samo 50% za posadu ne za kredite {#} pogledajte rus sta je sa njim uradio i koliko je samo dobio kredita tako da nazalost opet su nas zajebali {#}

https://www.youtube.com/watch?v=rpwaw58lSIA&t=9m12s 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice