I tako je konačno došla pretprodaja ove nove i dobre igrice barem se tako čini http://ghostrecon.us.ubi.com/ kakva su vaša početna mišljenja o igrici?
baš sam prošli tjedan završio "Sniper Ghost- Warrior" (vidi temu "najbolji screenshotovi") te se veselim ovom nastavku...samo da što manje bude teamskih zadataka - sve volim obaviti sam - brzo, čito i neprimjetno!
Cloack engaged
Imam problem sa tom igricom. Instalirao sam ju bez grešaka, ali kad sam ušao u igricu, nisam vidio pušku i ljudi so stojali kao lutke. Šta trebam radit?
Imam problem sa tom igricom. Instalirao sam ju bez grešaka, ali kad sam ušao u igricu, nisam vidio pušku i ljudi so stojali kao lutke. Šta trebam radit?
definiraj se malo koje racunalo imas tj komponente??probaj promjenit drivere od grafe
traži na netu, možda ima rješenje na eng. forumima, oni su ti svi redom programeri
di je ima najeftinije za nabaviti ?
Evo da ja napišem moj mali osvrt na igru.
GRAFIKA: Izvrsna, efekti sjaja i tome slicno nisu pretjerani kao i svim igrama u zadnje vrijeme, polihgona ima dovoljno, jedino ima zamuljanih tekstura malo, sve u svemu jako dobro.
IGRIVOST: Igrivost je po meni odlicna, okruženje (mene bar) podsjeca malo ma MGS4 u početku. Pa čak i stealth camo. Napucavanje je dobro, ima i stealth dijelova koji dobro dođu da razbiju monotoniju. Posebno me se sojmilo da svako, baš svako oružje možete modificirati OD GLAVE DO PETE, svaku i najmanju stavku mozete podesiti, npr možete okidač promijeniti.
To je to zasad, stižeupdate kad odigram još malo više :)
Pa sta je igra vec izasla?
znaci nije bas nes zahtjevna ? sudeci po tvojoj konfi hmm ...
sve max, dx10 25-30 fps-a...nategnuto ali naviko sam
sve max, dx10 25-30 fps-a...nategnuto ali naviko sam
Meni na low sve laga.
onda imas ozbiljnih problema s kompjuterom
onda imas ozbiljnih problema s kompjuterom
Sve je savrseno. I citam po netu da je igra uzasno neoptimizirana.
ajde kad je odigram malo javim kak se ponasa
Ja imam čudan problem s igrom, naime kad započnem igru kamera mi se vrti, nemam kontrolu nad njom, jedino mogu aim-ati i pucati. Isti sam problem i imao u Batman: AC. Miš je nekakvo Labtec-ovo govno (Optical Mouse 800, mislim) koje ne treba drivere. Zna li možda tko kako ovo rješiti?
a da igras na gamepadu kao ceo svet
a da igras na gamepadu kao ceo svet
Probao u više navrata, i shvatio da to nije za mene, a sad i da hoću nemogu.
Ja imam čudan problem s igrom, naime kad započnem igru kamera mi se vrti, nemam kontrolu nad njom, jedino mogu aim-ati i pucati. Isti sam problem i imao u Batman: AC. Miš je nekakvo Labtec-ovo govno (Optical Mouse 800, mislim) koje ne treba drivere. Zna li možda tko kako ovo rješiti?
Ako ti je ukljucen koji drugi kontroler iskljuci ga.
To mi se događalo u Batmanu i još nekoj igri kada mi je volan bio uključen....
Instalirao,prvo nakon pokretanja pokušao prebaciti reload funkciju sa tipke R na mouse button 5. To je jedna od bočnih tipki na mišu. I vidim već ovdje bug. Čim prebacim reload na tu tipku,tipka A,koja služi za kretanje,postane unnassigned. Sve grafičke opcije postavio na max i DX11. I rezoluciju na 1680 X 1050. To je nativna reza mog monitora. 16:10 format. Pokrenuo igru i već u prvoj sceni vidim lik nosi maramu sličnu onoj koju je ghost iz MW igara nosio. Krene gameplay i vidim da igra nema podršku za 16:10 formate. Imam crne linije gore i dolje na monitoru. Teksture su vrlo niske rezolucije. DX11 praktički ništa ne radi. Radnja igre je standardno Američko preseravanje. Nivoi su smiješno mali u usporedbi sa originalnim ghost reconom. Optimizacija igre za PC je užas. Teški konzolaški port. ocjena 4/10.
Probao na Ps3, zasad nemam riječi, odlična je igra.
Fermi Ne podržava ni 16:10 a koliko znam ni 4:3 formate.
koji kreteni , dobro da je nisam kupio
Ako ti je ukljucen koji drugi kontroler iskljuci ga.
Hvala care. Bio mi je uključen volan...
kad rijese 16:10 issue sa patchem onda cu je zaigrat