The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.456.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Kora kaže...
The Unforgiven kaže...
hoćeš, barem pretpostavljam, potšto si mogao u windhelm nakon što si ga osvojio sa imperijom

Lol, pa nemogu oboje, iako sam zažalio što sam stao na stranu ovih kretena

Btw, svaki grad ima kao svoj main quest jelda? Whiterun ima ovo sa Companionima, Riften sa Thieves Guildom, Winterhold sa Collegeom, Windhelm sa Stormcloaksima..........koji još grad ima tako "svoj" main quest? I kod kojeg lika se uzima

Znam da sam bio u Solitude.I sada sam postao neki BARD.

Pojma nemam xD

16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nešto najgore što ti se može desiti u Skyrimu je to, kada hodaš noću, naletiš na skupinu bandita, nedaj bože neke tamo ratnike s par mageova u grupi, koji te pretuku do neprepoznatljivosti, i onda začuješ: GRAOAAAAAOOOHRAAAAHHHHH!!!!1 Dođe zmaj, i budeš ubijen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Igram sa khajiit i napadaju me svako malo.

Mislim ubijem ih ja brzo ali su me u poćetku tjerali da bježim{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
brhgzugfewu kaže...

Jbg,imam metar shoutova koje sam otvorio,a nemam

dragon souls.xD

Ne kužim kako, ja sam već 12-13 shoutova otključao (svaki još podshout minimalno 2 puta) i još imam u rezervi 10 duša neznam šta ću s njima, men stalno dolaze zmajevi i stalno ih rokam. Sad sam si unaprijedio ebony mace u fine i enchantao ga da absorbira health od mete sad ima 48 damage, roka blood dragone ko blesav

Dinamo živi vječno
13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

Svaka čast službenim HD tekturama ali 5,3GB modova ipak izgleda puno bolje :)

U originalu me posebno živcira što nema pravog mraka. S modovima mi torchevi i spellovi napokon imaju smisla.

Pozdrav za Skyrimase, nije me bilo dugo na forum pa sam malo offtopic... Nego evo prva stvar koja mi jede oci. Jesu ovo slike tekstura od modova ili onog dlc-a od bethesde?

16 godina
neaktivan

Pozdrav za Skyrimase, nije me bilo dugo na forum pa sam malo offtopic... Nego evo prva stvar koja mi jede oci. Jesu ovo slike tekstura od modova ili onog dlc-a od bethesde?

Drugih modova, točnije, 5,3 GB modova. {#}

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

Zapravo tu konkretno su kombinacija jednog i drugog. :)

No makar su teksture iz DLCa instalirane mnoge od njih (čak bi rekao velika večina) su zamjenjene teksturama iz modova. Tako da za sve one koji imaju volje, modovi su way to go.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
protjeran

Evo ovako,bio sam u Riverwood i obavio sam quest oko onog dragon claw.

I dao ga onom traderu.Ali nema zmajeva.Svima nakon tog questa pokazu da trebaju

kod onog jarla ici ma meni nista ne pokaze {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Dal ti je taj quest dao trgovac ili jarl Whiteruna? Jer taj trgovac te samo pošalje po claw i to nema veze s zmajevima. Na toj istoj lokaciji trebaš odraditi i nešto za jarla Whiteruna. Al tehnički trgovac i jarl ti daju dva različita questa samo što se oni odvijaju na istoj lokaciji pa ih obaviš u isto vrijeme.

Da bi došao do zmajeva trebaš razgovarati s kovačem iz Rivenwooda, on te pošalje k jarlu u Whiterun, pa te jarl pošalje na isto mjesto na koje te poslao i trgovac da nađeš nešto. Kad se vratiš do jarla on te pošalje da s vojnicima ideš provjeriti navodni napad zmaja i tek onda dolazi prvi zmaj i poslije njega random zmajevi.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 20:38 (ZC_Someone).
14 godina
brhgzugfewu kaže...

To si obavio side quest, mislim kako moraš pospikati s smithom u Riverwoodu i onda malo prošetati dalje.

Aktiviraj si quest u jurnalu i onda dobiješ na kompasu zvijezdu vodilju {#}

15 godina
protjeran

Jel izašao kakav story dlc za Skyrim?

Btw evo sad imam misiju gdje mi Delfina i Esbern naređuju da ubijem Paranthaxa, a on cijelo vrijeme na mojoj strani i dobričina, žao mi ga nekako ubiti, dali se može kako to zaobići?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 2:14 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E ljudi ovo pomalo pocinje da ide na zivce.Rijesio sam quest sa zmajem,znaci UBIO GA!

Onda sam otisao do onog smeca na planini cirka pola sata do gore!!!Udjem unutra kaze

shoutaj to SMECE!!Ja stiscem Z ono me ne je*e ni 5%.KOJI JE SADA RACKUUUU.

A sto je najjace,kada odem u magic pod shoutove pise 0 soul dragons!WTFFFFFFF

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 2:17 (brhgzugfewu).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
brhgzugfewu kaže...

E ljudi ovo pomalo pocinje da ide na zivce.Rijesio sam quest sa zmajem,znaci UBIO GA!

Onda sam otisao do onog smeca na planini cirka pola sata do gore!!!Udjem unutra kaze

Ti si skrenio ko Dinamo u Ligi Prvaka............

Edit, kak mi cijela ovaj priča i atmosfera u Skyrimu vuče na svijet Game Of Thronesa

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 2:49 (Kora).
17 godina
Kora kaže...

Btw evo sad imam misiju gdje mi Delfina i Esbern naređuju da ubijem Paranthaxa, a on cijelo vrijeme na mojoj strani i dobričina, žao mi ga nekako ubiti, dali se može kako to zaobići?

Ubij ga, niškoristi...

Do NOT feed the troll!!
17 godina
brhgzugfewu kaže...

Alo rođo, pomalo! A da probaš stisnut Y?

Do NOT feed the troll!!
16 godina
protjeran

LOL,ali kada sam ubio tog seronju i oni guardovi

me pitaju kao da im pokaztem shout.I pise mi gore

press Z for shout ja stiscem ma kakvi.Onda skuzim da ajde moram

ici kod onih seljaka na Velebitu.Dodjem gore i lik mi kaze please shout.

Ja stiscem sve zivo,nista.I odem pod magije i trebalo bi pisati barem jedan dragon souls.

Meni pise 0.Kako ako sam seronju ubio?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

LOL,ali kada sam ubio tog seronju i oni guardovi

me pitaju kao da im pokaztem shout.I pise mi gore

press Z for shout ja stiscem ma kakvi.Onda skuzim da ajde moram

ici kod onih seljaka na Velebitu.Dodjem gore i lik mi kaze please shout.

Ja stiscem sve zivo,nista.I odem pod magije i trebalo bi pisati barem jedan dragon souls.

Meni pise 0.Kako ako sam seronju ubio?

Piše press Z for shout zato jer je na američkoj tipkovnici Z na mjestu "našeg" Y.

Ne bi trebalo pisat barem jedan dragon soul zato jer ti se taj automatski potroši na jedan jedini shout koji imaš otključan (Fus), kasnije sam biraš koje ćeš otključat i kad ćeš ih otključat.

13 godina
odjavljen

E ljudi slusajte. Ako je neko instalirao taj sluzbeni bethesdin DLC za bolje teksture (Ne ukljucujuci bilo kakve druge modove) Moze li mi reci kolika je razlika u fps-u. Igram na 1280x1024 rezi sve na MAX. Fps mi varira 25-30-35, nije to meni lose, zadovoljan sam. A pri tom imam i jako starije graficke drajvere, (8.56.1.15 to je verzija drajvera). Znaci da li bi mogao igrati i dalje na MAX sa tim novim teksturama?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sve 5 ljudi sljakaju mi sada shoutovi.HVALA SVIMA

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Meni su shoutovi na pritisku na srednji gumb na mišu, nekako mi najviše odgovara tamo
Pričam i serem bezveze
16 godina
protjeran

Istina,ja cu si isto nastimati tako.Jer ovako se izpresavijam za stisnuti shout

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Istina,ja cu si isto nastimati tako.Jer ovako se izpresavijam za stisnuti shout

Nije mi baš jasno kako ti je teško pritisnut Y, možeš je sa svakim prstom pritisnut vrlo brzo.

15 godina
protjeran
Kora kaže...

Nažalost ne.

Ugl riješava ga se "lagano"

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan
borna666 kaže...
Kora kaže...

Nažalost ne.

Kakve su to gluposti? Može se zaobići, jednostavno ga nemoj ubiti... Nećeš ništa izgubiti, a ne znam koliko ti znači to "moralno", što ga ostaviš živoga. Ja sam gledao na to da je on zaslužio ostati živ, jer ipak se iskupio za ono što je činio, te još dodatno pomaže ljudima.

A bude nice reward kad ga ubiješ. :)

15 godina
protjeran
4ucker kaže...
borna666 kaže...
Kora kaže...

Nažalost ne.

Kakve su to gluposti? Može se zaobići, jednostavno ga nemoj ubiti... Nećeš ništa izgubiti, a ne znam koliko ti znači to "moralno", što ga ostaviš živoga. Ja sam gledao na to da je on zaslužio ostati živ, jer ipak se iskupio za ono što je činio, te još dodatno pomaže ljudima.

Koliko "nice"? :)

Dinamo živi vječno
13 godina
odjavljen

DLC detalji

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Comi123 kaže...

DLC detalji

Sam malo, dali je to isti dlc koji sadrži HD teksture i koji je velik nekoliko GB?

Dinamo živi vječno
15 godina

hm.... To nije dlc i nemoze se se skinuti. To je jedan dio modova koji su oni napravili za sebe, te postoji mogucnost da kasnije budu u dlc-u, ali i da ne bude.

For everything you gain, You lose something else.
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
4ucker kaže...
borna666 kaže...
Kora kaže...

Nažalost ne.

Koliko "nice"? :)

Pa, s obzirom da se ja naveliko bavim kupoprodajom, hehe, meni znače zmajeve kosti, ja sam dobio i neki mač i rukavice, plus čak 1298 gold-a, neki su mi rekli po forumima da je nemoguće, ali ja sam dobio.

A ako ga ne ubiješ, nećeš imati više "dobre odnose" s Blades-ima, ali će ti zato Gray Beards-i pomagati oko novih Thu'Um-ova.

Čak se može iskoristiti bug da slažeš Delphine da si ga ubio, proguglaj malo.

15 godina
delphine je mućka provokatorica
Pričam i serem bezveze
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice