The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.455.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
gamer 2138 kaže...
doktor1 kaže...

Sretneš ih više diljem Skyrima... Ako se ne varam u Riverwoodu možeš nabavit jednog.....

Ma nabavit ih i ja znam ali nakon nekog vremena samo odu.

Jel mogu nabavit ovakvog bodyguarda da ne odlazi?

Evo, pa biraj. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
Kora kaže...

Jao, pa baš scenaristima problem smisliti  uvjerljivu priču, pa to oni rade za život, posao im je izmišljati takve stvari. Bemti pa gledaj kako samo uzdižu likove u filmovima i videoigrama iz mrtvih kad si vidio da im je npr okinuta glava (sad kombiniram)? Ljudskoj mašti nema kraja

Ma ne sumnjam ja da bi oni smislili neku pricu, ali to vise ne bi bio tes nego bi to bila igrica koja dizajnom slici tes-u, a onda je jednostavnije napraviti mod za wow u koji bi se ubacili modeli i teksture iz skyrima :)

17 godina
gamer 2138 kaže...
doktor1 kaže...

Sretneš ih više diljem Skyrima... Ako se ne varam u Riverwoodu možeš nabavit jednog.....

Pa ne mogu ti sami od sebe otići bez da ih ne pustiš! Dakle ako im kažeš nešto tipa ''It is time to part ways'' i slično - otići će i vratiti se gdje si ih i unajmio.

Ako im kažeš ''Wait Here'' čekat će neko vrijeme i vratiti se opet gdje si ih unajmio. Osim Lydije, ona te čeka u Breezehomeu.

Do NOT feed the troll!!
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
gamer 2138 kaže...
doktor1 kaže...

Pa ne mogu ti sami od sebe otići bez da ih ne pustiš! Dakle ako im kažeš nešto tipa ''It is time to part ways'' i slično - otići će i vratiti se gdje si ih i unajmio.

Ako im kažeš ''Wait Here'' čekat će neko vrijeme i vratiti se opet gdje si ih unajmio. Osim Lydije, ona te čeka u Breezehomeu.

Inače, Lydia nije jedini Housecarl, u kojem god gradu kupiš kuću - dobiješ i Housecarla (followera koji žvi u tvojoj kući).

Bitna stvar je i da ako se dosta oslanjaš na followera u svom stilu igranja, pripaziš kad ćeš kojeg "dobit" na korištenje.  Jer se njihov level izjednači s tvojim u tom trenutku kad se spawnaju i tamo ostane zauvijek. Tako da je Lydia većini na 1-10lvl i ostaje tako slaba i dalje, a ako npr. kupiš kuću u Riftenu na 40lvl, dobiješ nord, two-handed 40lvl Bijač koja pwna cijeli dungeon sama. {#}

LoL EU: Ferinus
14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja imam jedan problem s ovom igrom, odnosno neznam jeli hardverske prirode ili šta već pa se nadam da mi netko od vas može pomoći oko toga. Naime imam problem s lošim fps-om, nekakvih 30 fps-a na 1080p rezoluciji i ultra grafičkim postavkama a konfiguraciju možete pogledati pod MOJ PC. GTX 580 je sposobna za puno bolje od tih 30 fps-a ali ja ih jednostavno ne mogu izvući jer u msi afterburneru vidim da mi grafičku igra iskorištava svega nekih 60-70%. Stvarno mi nije jasno zašto jer u svim ostalim novim igrama tipa battlefield 3 i sl. grafička je full iskorištena.

Ima li tko od vas sličan problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ljudi bolestan sam i vec 2 dana igram skyrim bez prestanka, i sve je ok dok jucer nije opet poceo izbacivat na desktop. Sve sam probao:onaj mod za 4 GB, promjenit u sound options... Al nista? Sad me boli glava i zbog skyrim-a

{#} ako neko zna rijesenje hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kora kaže...

Šteta, igra je stvorena, perfektna da bude MMO, bio bi daleko najbolji MMO ikada, pa čak i da samo MP uvedu, evo već imam 3-4 prijatelja koji bi htjeli da zajedno igramo Syrim, uh šta bih dao da mogu

Zasto tako odlicnu igru pretvoriti u gnijezdo hackera i sta ti ja znam?

Merni nebi bilo dobro

13 godina
protjeran

Meni se iz nelog razloga u zadnjih par dana pojavila sjena na ekranu. Igram jedno sat vremena normalno i sve radi, onda odjednom se to cudo pojavi i ima oblik svih predmeta koji su se nalazili na ekranu u trenutku njenog pojavljivanja.

Dakle vidim kao ocrtane ruke sa oruzjem u njima, i neke predmete koji su tamo stajali, lonci, klupe i slicno.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel zna netko da li gdje u Skyrimu postoji gigantski toranj valjkastog oblika? Danas sam vidio jako slabe obrise jednoga koji bi bio veličine 3X jednog tornja blizanca

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Jel zna netko da li gdje u Skyrimu postoji gigantski toranj valjkastog oblika? Danas sam vidio jako slabe obrise jednoga koji bi bio veličine 3X jednog tornja blizanca

Ja ne znam gdje je tocno al znam koje mu je ime.

Dijeli ime sa jednim poznatim informatickim casopisom iz Hrvatske. 

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Meni se iz nelog razloga u zadnjih par dana pojavila sjena na ekranu

save profile, uninstall and ilstall

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 14:07 (micho0305).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Kora kaže...

Ja ne znam gdje je tocno al znam koje mu je ime.

Dijeli ime sa jednim poznatim informatickim casopisom iz Hrvatske. 

hahaha s BUG-om.maybe?

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
17 godina
Kora kaže...

a di su toranjevi blizanci?

15 godina
protjeran

Jel zna netko zašto mi je na prelasku na lvl 28 stao XP? Uopće se ne puni više do kraja je napunio 27 lvl i ja ubijam i stalno bih trebao dobivati xp i levelati ali nikako da pređe na 28 lvl. Ne, nije to da je već možda prešao ali da nisam odabrao što ću povećati (health, stamina ili magicka), jer sam išao gledati na skill i sve je u redu, trebao bih prijeći na sljedeći lvl svakog trena ali nikako da pređe

Edit, evo napokon je prešao

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 16:06 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Što će biti sa Whiterunom ako ga napadnem sa Stormcloaksima? Hoću reći, nisam još završio glavni quest pa me zanima hoću li moći poslije toga u Whiterun?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
hoćeš, barem pretpostavljam, potšto si mogao u windhelm nakon što si ga osvojio sa imperijom
Pričam i serem bezveze
16 godina

kak da rijesim bug?

kad se nađem s impreijom i pobunjenicima kod onih 4 obozavaljtelja zmajevana najvisoj mitskoj planini .....

i odgovaramo primirje da bi, jel ja mogao zarobiti zmaja.

nakon par min njihovog raspravljanja, svi zasute i nista se ne događa a ja se  nemogu dignut i glave im sasjec u 300 kom.

molio bi za pomoc

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

E ljudi desio mi se čudan bug, nijedn skill  trainer za pickpocket me neće trenirati, a pickpocket mi je lvl 37? Idem do one prosjakinje u windhelmu koja je expert (čini mi se) trainer i piše mi you must lvl up to train more, a 61 lvl sam a to sam probao i na 58 i 59 lvl :/ 
 Čini mi se da je to tako i za par skilleva ali ovo mi je baš primjetno  :/

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
16 godina
neaktivan
Bash kaže...

E ljudi desio mi se čudan bug, nijedn skill  trainer za pickpocket me neće trenirati, a pickpocket mi je lvl 37? Idem do one prosjakinje u windhelmu koja je expert (čini mi se) trainer i piše mi you must lvl up to train more, a 61 lvl sam a to sam probao i na 58 i 59 lvl :/ 

mozes na svakom lvl-u trenirat odredjeni skill za +5..ali..da bi mogao opet platiti da te treniraju moras dic lvl..npr. sa 56 na 57..itd..

16 godina
neaktivan
Bash kaže...

tak je i meni bilo prvi put kad sam prolazio igru..mislim da do te tisine dodje ako ne izaberes prave odgovore oko podjele pokrajina..probaj sejvat prije te skupstine pa probas razlicite varijante..mislim da moras izbaciti onu zensku iz Thalmora odmah na pocetku..

kad sam prolazio drugi put, toga mi nije bilo..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 21:13 (Vesperian).
13 godina
neaktivan
Vesperian kaže...
Bash kaže...

mozes na svakom lvl-u trenirat odredjeni skill za +5..ali..da bi mogao opet platiti da te treniraju moras dic lvl..npr. sa 56 na 57..itd..

Da znam za to, ali problem je da ja tu sildu nisam nikad pitao za treniranje, niti sam na ovom lvlu trenirao pickpocket, stvar je u tome da sam do sada bio čisti tenk (daedric armor, greatsword) pa mi je malo dosadilo (čitaj: maxao sam sve šta se maxat dalo) te sam otišao u thieves guild i DB, a za to mi dobro dođe pickpocket (dobro, za DB ne, ali za thievs guild da) tako da ga do nekog 53-58 lvla nisam niti dirao što se trainera tiče :/ ovih 37 je od đeparenja čuvara i raznih meta DB-a

16 godina
protjeran

Mi moze netko reci gdje pod questove mogu naci main questove.

Jer lvl 30 sam i nema mi zmajeva nigdje,a rekli su mi neki ljudi da moram

par main questove rijesit,da bi se oni poceli pojavljivat.Dal su main questovi

micellous ili kako vec se zovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Ne, to su ti oni imenovani, probaj ići do onog jarla u whiterunu te malo popričati sa njim i onim čarobnjakom njegovim :)

16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

to su sporedni questovi..zmajeve dobijes kad pratis prvi quest (prvo odes u riverwood pa u whiterun kod jarla)..i od tad ti se pocinju pojavljivati zmajevi..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 21:26 (Vesperian).
15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
hoćeš, barem pretpostavljam, potšto si mogao u windhelm nakon što si ga osvojio sa imperijom

Lol, pa nemogu oboje, iako sam zažalio što sam stao na stranu ovih kretena

Btw, svaki grad ima kao svoj main quest jelda? Whiterun ima ovo sa Companionima, Riften sa Thieves Guildom, Winterhold sa Collegeom, Windhelm sa Stormcloaksima..........koji još grad ima tako "svoj" main quest? I kod kojeg lika se uzima

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 22:01 (Kora).
14 godina
neaktivan

Moze meni netko pomoc? Smrzne mi se igra kad se load-a oni tekstovi i slike, i kad udem u task manager pise Not Respoding, probam loadat prijasnji save i onda me izbaci na desktop il opet pise not respoding?!?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stavi igru u windowed mode i vidi jel ti radi pa ak ti radi skini borderless fullscreen mod i tako igraj igru u fullscrenu. meni je pomoglo.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jbg,imam metar shoutova koje sam otvorio,a nemam

dragon souls.xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

Jbg,imam metar shoutova koje sam otvorio,a nemam

dragon souls.xD

Otkad je to bio problem dobiti, điraj okolo i eventualno češ naletjeti na kojega.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
protjeran

Ma znam,nego ja imam pod questovima mali milijon

njih koije rijesavam.Znas vec kako to ide.Hodas hodas

i naletis na novo nesto udjes i pokupim kakav quest.

Mozda i bolje ovako.Slucajno da idem rijesavat quest sa zmajem

da me malo iznenade  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice