The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.455.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thuglife kaže...
borna666 kaže...

Imam neki bug i...

Ugl znate onaj zadatak da pronađete ubojcu u windhelmu, e ja nisam patrolirao tu noć i asda mi je lik kojeg

sam trebao riješiti u kući?!

Kupio sam hjerim i on je unutra

Ali ga nemogu ubiti niti prijaviti.

Evo slika

S tim da nema slike.

Nema veze, pretpostavljam što je to, krivo si odradio tok stvari što je uvjetovalo preskok jednog dijela questa, ako sam dobro razumio, quest je nakon toga nemoguće završiti, ništa nemožeš, ali sam iščeprkao jednu naredbu za konzolu koja ga automatski čini završenim,

"setstage ms11 150"

Sry nemogu uploadat ali oće to njega maknuti iz kuće ili?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
thuglife kaže...
RePlaY kaže...

Ma znam ali nebi još kraj main questa iako sam lvl 58, ima još nerješenog posla. 

Pred njega bi u najjačoj mogućoj snazi.

Istražuj dijelove na kojima još nisi bio, guildove si vjerojatn oveć rješio, nabasat češ na još dosta toga.

Nisam rješio još skroz dark brotherhood a građanski rat nisam ni počea. Iman oko 170etak sati.

Polako ja to, fast travel nekoristim jer na putu se zna dogodit svašta. Veliku većinu side questova sam već rješio.

Aludina bi kao šlag na kraju.

Only the brave
16 godina
neaktivan

S tim da nema slike.

Nema veze, pretpostavljam što je to, krivo si odradio tok stvari što je uvjetovalo preskok jednog dijela questa, ako sam dobro razumio, quest je nakon toga nemoguće završiti, ništa nemožeš, ali sam iščeprkao jednu naredbu za konzolu koja ga automatski čini završenim,

"setstage ms11 150"

Sry nemogu uploadat ali oće to njega maknuti iz kuće ili?

Da, ukucaš to, popričaš s onim likom kojem si to obećao istražiti i lika ti više nema u kući.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Where are the GIANTS?

#!

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tunder kaže...

Jel ima već koji mod da je napravljen s ovim novim creation enginom, ako neko zna?

Imaš ih koliko hoćeš.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/browse/?appid=72850&browsesort=toprated

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
neaktivan

Skyrim timelapse {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

toTheCore

Fantastican video {#}

0 0 hvala 0
16 godina
mp93 kaže...

Šta će ti Lidija? Ubij je!! {#}

Lydia mi je jako korisna recimo sluzi mi ko inventory 

15 godina
GRDI-146 kaže...
mp93 kaže...

Šta će ti Lidija? Ubij je!! {#}

Lydia mi je jako korisna recimo sluzi mi ko inventory 

I ko pokretna meta s kojom se neprijatelji zabavljaju dok ih ja skidam strijelama.

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan

Ja sam Lydiu davnih dana otpustio (ili mi je zaginula, ne sjecam se). Glupo mi se ogranicit na jednog pratitelja. Najvise zato jer postane dosadan s jednom te istom pricom. Koristio sam bar 10 razlicitih pratitelja.

0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam se preporodio otkad me prati Shadowmere - kobila tanka, ne može poginuti, a ja papke zasipavam strijelama :)
Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 13:13 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Pomagajte, imam problem!

Nakon što kliknem na New game, pojavi se skyrim logo obavijen dimom/maglom, uz muziku. I ništa drugo se ne dešava.

Probao sam učitati skinuti save, ali igra se ili smrzne ili beskonačno učitava save.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
17 godina

Taj blur na podu ovisi do Anisotropic filtera. Ovo je sa 8xAF i 2xAA jer GTX460 768MB sa višim to vuče na kakvih 30 FPSa, a ipak je ugodnije igrat na kakvih 40/45 bego 30/35. Naravno tu su i HD teksture i svi koji imaju kartice u rangu GTX560Ti na više mogu koristiti AF na 16x i skinut maksimalne rezolucije tekstura, (šta je objašnjeno u tutorijalu - podcrtano na slici)

Išao sam na sigurno i preporučio manju rezoluciju zbog konfiguracije koju imam, a svi koji imaju kartice u rangu i iznad gore spomenute mogu ići na više rezolucije, (naravno ne pretjerivat pa stavljat 8xxx rezoluciju za koju treba kakav GTX580).

Unutrašnji prostori rade savršeno bez obzira na rezoluciju tekstura

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 14:38 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A to i nije bio "blur" već original teksture veličine 256x256 i 512x512 dok su ove 1024x1024, neke i 2048x2048...

---nije mi dao editirat prethodnu poruku: "stranice nedostupne", zato je dupli..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 14:45 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Sovngarde awaits you friend

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
protjeran

RIP

Evo moj lik je potpuno spreman za ekspanzije i DLCe. Stavio zadnji patch (v1.4), skupio sam sve shoutove, prešao sve questove koje sam našao da postoje na UESPWikiju, uklonio pomoću konzole ona 4 zbuggana questa iz journala, backupao save gamese i sad čekam.

Mala napomena, kad sakupite dovoljno zmajskih duša za otključati sve shoutove, zaklani zmajevi više neće ostavljati duše.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:21 (Prince-Artas).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzmes Ebony Blade i lijepo pobijes sve 'prijatelje' i vise ne razmisljas o njima..... Ne vrijede 'skoro' nicemu iz razloga zato sto znam iz svog primjera. Je...u Lidiju sam napucao sa svim mogucim oklopima,enchantovanim macevima,potrosio sam na nju ni sam ne znam koliko para,vremena,zivaca,damage svega ukupno joj je bio skoro kao i kod mene mozda i veci i ona opet kobila pogine...tako da...  kill 'em all !!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 13:46 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Uzmes Ebony Blade i lijepo pobijes sve 'prijatelje' i vise ne razmisljas o njima..... Ne vrijede 'skoro' nicemu iz razloga zato sto znam iz svog primjera. Je...u Lidiju sam napucao sa svim mogucim oklopima,enchantovanim macevima,potrosio sam na nju ni sam ne znam koliko para,vremena,zivaca,damage svega ukupno joj je bio skoro kao i kod mene mozda i veci i ona opet kobila pogine...tako da...  kill 'em all !!!!

I ja imam ''super'' iskustva s njom! Napravim joj legendary dragonplate, dva enchanta na njemu, rukavice, čizme, kacigu, napravim joj legendary daedric greatsword, opremim ju ap-cap... i onda joj dam da tegli neki jeftini steelplate armor i ancient greatsword, i krava s time zamijeni moj set! Ja se okrenem a pačaglu hoda okolo ko izbjeglica iz varšavskog geta!

Opet je opremim, uzmem sve gluposti koje bi mogla stavit na sebe a ona izabere neki jeftini imperial bow i iz njega ispaljuje moje skupe ebony strijele...! Na kraju sam je ostavio da mi u Breezehomeu grije krevet...

Do NOT feed the troll!!
15 godina
Jedan od glavnih nedostataka kod followera je taj što nemožeš ti birati koju opremu će nositi.
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan

The Unforgiven

Nisi u pravu... Sve sto sam dao Lidiji je automatski preuzela(nosi)  i sva oruzja koristi u bitkama...Ukoliko ne vjerujes napravicu kratak video pa vidi...Jedino ako si mislio da joj das kupaci kostim i stap za pecanje, e vidis u tom slucaju ne bih ni ja uzeo i krenuo u borbu...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 17:21 (SPY).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kako da se rastanem;)?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ubi zenu/ muza. {#}

Ali ozbiljno valjda kod onog svecenika u riftenu, ako se uopce moze.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SPY kaže...

The Unforgiven

Nisi u pravu... Sve sto sam dao Lidiji je automatski preuzela(nosi)  i sva oruzja koristi u bitkama...Ukoliko ne vjerujes napravicu kratak video pa vidi...Jedino ako si mislio da joj das kupaci kostim i stap za pecanje, e vidis u tom slucaju ne bih ni ja uzeo i krenuo u borbu...{#}

Moja je kraj enchantanog dwarwen sworda nosila woodcutter axe. Poludit sam htio.

I u pravu sam, osim ako mi kažeš na način kako mogu baš odabrati što će nositi, a ne da ona/on sami biraju po ko zna kojoj logici šta će koristiti.

Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
SPY kaže...

The Unforgiven

Moja je kraj enchantanog dwarwen sworda nosila woodcutter axe. Poludit sam htio.

I u pravu sam, osim ako mi kažeš na način kako mogu baš odabrati što će nositi, a ne da ona/on sami biraju po ko zna kojoj logici šta će koristiti.

Trebao si joj uzeti sjekiru i ostaviti samo mač, osim ako ti ta sjekira nema neko posebno značenje, pa je ne želiš ostaviti doma.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lusty Argonian Maid teaches one and two handed
“Lusty Argonian Maid vol.1 teaches one handed, vol.2 teaches two handed.” Bethesda wish they’d thought of this.

Spiders turned into Spidermen
Or more specifically, ‘pidermen. Spider removal mods are generally for arachnophobics, but it’s hard to imagine anyone finding this replacement less terrifying. Copyright infringement is the least of this mod’s worries, this infringes the human body.

Argonian Skin Shoes
Does it bother you when there are creatures in the world whose skin you can’t use as footwear? This mod is apparently for you.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 19:32 (NightShadow).
16 godina
protjeran

E ljudi,posto sam veliki lockpic char xD

zanima me da li u alkemiji postoji da se moze napraviti

taj potion?Ako netko zna sastojke,molio bih da mi

napise koji sastojci su potrebni.Private message ;)

da ne spojlamo xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice