lvl 20 sam.Ja mislim da je to sasvim dovoljan lvl za njega.Ugl mi mozes malo
pojasniti one ingot stvari.Znaci zlato,bronca i zeljezo.Kako je najbolje kraftati
stvari?
Za kvalitetno kraftanje treba ti i razvijen Smithing perk... Dakle ako želiš što prije doći do visokog smithing levela kojim ćeš otključavati opcije postoji nekoliko načina: jedan od najbržih (ali ne i ''najetičniji'') je exploit kojim radiš iron daggere. Skupiš puuuuno iron ingota i leather stripesa i štancaš bodeže. Za dva sata štancanja možeš Smithing podići na 100! Potrošit ćeš oko 10000 golda, ali bodeže možeš nakon toga prodati. Još jednom da ti napomenem - neki to smatraju i varanjem, stoga oprezno..
Drugi način je da sve ingote koje napraviš upotrijebiš za izradu oružja i opreme, zatim tu opremu poboljšavaš (oklope na Blacksmith bench, oružje na Grinding stone), svaki put ćeš dobiti exp pointe koji će ti u konačnici podići level i moći ćeš otključati još jedan feature u smithing perku.
Pa ne bi bas rekao debilno,to je samo snalazenje u igri.
Nitko to ne smatra varanjem, nego exploitanjem, nema što bit oprezan,ako želi tako igrati neka igra, mada je debilno, igra ionako kasnije psotane prelagana, a s ovim je dodano olakšaš dobijajući najbolju mogući armor na 15-20 lvlu.