Shift delete
Ozbiljno ili?
Shift delete
Ozbiljno ili?
Piratstvo ima cijenu, razorov installer nema uninstaller
LOL ovo nebo sa galaksijama je presmiješno.
Neznam jeli bilo ako je ispricavam se ali evo izasa je novi ui koji je jos uvik wip (Skyui)
Zasad radi samo u item inventory... kasnije ce dodat menu za magije i prodavanje itema
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3863
Eh, level 45 i igra postaje dosadno prelagana .... Legendary dragonscale na meni, sad vučem Jordi sword maiden u full legendarsy enchanted eboniju, ne da mi treba nego čisto radi društva. Mač imam legendary glass +50 magica damage, katanu sa 4 sec. paralyze i scimitar sa soultrapom. Radim sa mačem 150 štete (+ magičnu). Najviše volim paralyze na oružju, prvo zato jer se jako sporo troši (troši se samo kad se efekt aktivira, jednom možda u 10 udaraca). Uglavnom više me ništa ne može zaustavit, hrpa zdravlja, 50% MR, regeneracija stamine takva da je skoro ne mogu potošit, div pada u part sekundi, dragon priestevi nemaju šanse, nije više zanimljivo. Morat ću se primit glavnog questa i igrat drugog lika.
Izgleda da kod mene ipak vrijedi sva priča o prvom dojmu. Nisam se uspio ufurati i sad, nakon 15-ak sati konačno odustajem od igre.
Ne znam što, ali uvijek je postojalo nešto kod Bethesdinih igara što je negativno utjecalo na mene. Fallout 3 sam pokušavao odigrati doslovce 5 puta, svaki puta odigrao par sati i odustao. Skyrim jednostavno ne budi u meni želju za igrom, iako me mega interesira setting i sve što kroz Skyrim možemo vidjeti.
Sličnih sam problema imao sa The Witcherom 2, međutim vrlo kratko, na koncu sam se ipak ufurao i maksimalno uživao u igri. Fallout 3 i Skyrim jednostavno nikako da me prime.
Tako da eto, na žalost odustajem do daljnjega. Možda jednom... tko zna. :(
Mene je igra poprilično zarazila ,ali mi se je bogme neda paliti za 20 minuta igre :D Problem je što mi BF3 poždere brzo vrijeme.
jedino me Fallout 3 nikako nije privukao,više me je odbio,nnije to bilo to ša sam očekivao.
Eh, level 45 i igra postaje dosadno prelagana .... Legendary dragonscale na meni, sad vučem Jordi sword maiden u full legendarsy enchanted eboniju, ne da mi treba nego čisto radi društva. Mač imam legendary glass +50 magica damage, katanu sa 4 sec. paralyze i scimitar sa soultrapom. Radim sa mačem 150 štete (+ magičnu). Najviše volim paralyze na oružju, prvo zato jer se jako sporo troši (troši se samo kad se efekt aktivira, jednom možda u 10 udaraca). Uglavnom više me ništa ne može zaustavit, hrpa zdravlja, 50% MR, regeneracija stamine takva da je skoro ne mogu potošit, div pada u part sekundi, dragon priestevi nemaju šanse, nije više zanimljivo. Morat ću se primit glavnog questa i igrat drugog lika.
Po meni dosta velik problem s likom je što se skoro nijedna tamnica, nijedan neprijatelj ne skaliraju sa tvojim levelom. Zato kasnije postaje lakše, iako uvijek možeš početi dizati sasvim nove skilove i opet ti neće biti previše lagano.
Ovo mi je valjda najbolja igra ikada.Ikada !
Odigrao sam nekih 95 sati i sada idem koknuti Alduina.Pa onda nakon toga riješiti civilni rat.Pa onda eventualno počistiti dark brotherhood i companions questove.Računam još nekih 15-20 sati pa bi to bilo to.
Uglavnom.Kompanjone nisam koristio nikako.Warrior stone blesing sam več na nekom 20 levelu zamjenio sa Steed stoneom (anulira negativnosti heavy armoura i možeš nositi dodatnih 100 kila).Od 30 levela morao sam dići težinu na expert jer mi je sve bilo prelagano, a ni sada na masteru mi nije teško.
Najbolji perk je smithing.Sve što nosim sam sam napravio, nisam već od 30 levela našao ništa bolje od onoga što sam već onda mogao napraviti.Tip - kod biranja perkova na smithing sazviježđu nemojte odabrati lijevu stranu (Steel i advanced te glass armours su sranje).Tip 3 - Deadric aromur izgleda najbolje, tako da Dragon armor se ne isplati kovati jer nije ništa jači od deadric armora, jedino što gluplje izgleda.
I za kraj preporučam sljedeće modove.
http://skyrimnexus.com/downloads/top/
Rich merchants - (jer je idiotski da su trgovci sirotinja koja često nema više od 750 zlatnika)
Skyrim 4GB - (jer je kretenski da u današnje vrijeme igra koristi samo 2 GB)
QD Inventory -(jer mi dosta skrolanja do boli, i jer je orginalni inventar nepregledan i nema grupiranja)
Vals Crafting Meltdown - (sada možete kovati što vam se hoće, UPOZORENJE ! ima stvari koje možete kovati a koja mogu u nekim slučajevima biti tkz game breaker, stoga ako nemate karaktera
da izbjegnete takva iskušenja, nemojte downloadati ovaj mod)
Script dragon - ESENCIJALNO za neke modove http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1292671-rel-script-dragon
Get arrows back - vračanje svih strelica iz tijela ubijenoga.
Treba mi mali spoiler.
Dakle, da li netko daje quest za dragon priest maske i noževe? Naletio sam tri dvije maske i jedan nož.
nisam ni znao da ima noževa. Kakvi noževi? :)
Spoiler:
Kad radiš završni quest za kompanjone u dotičnoj tamnici možeš nađi dragon priest dagger.
Kad je moj Nord oko 40lvla postao Arnold Šarafciger onda san se pribacija iz daedric armora i toljage (100 heavy armor skil) u kombinaciju light armora i luka (thiefs guild i dark brotherhood armori). I bogme su me gazili.
Kako da dođem do Sky Heaven Temple-a? Obišao sam ono brdo na kojem se nalazi i ne prikaže mi na onom kazalu smjera nikakvu ikonicu, a vidio sam na Skyrim wiki da je t
Kako da dođem do Sky Heaven Temple-a? Obišao sam ono brdo na kojem se nalazi i ne prikaže mi na onom kazalu smjera nikakvu ikonicu, a vidio sam na Skyrim wiki da je t
uzmes spell clairvoyance, stavis marker na sky temple i pomalo...
Spoiler:
Kad radiš završni quest za kompanjone u dotičnoj tamnici možeš nađi dragon priest dagger.
Noževi za sebe ne vežu nikakav quest, maske jesu.
Moglo bi funkcionisati, ali nema mi ga na mapi (nisam povezan s njim nekim quest-om, tek sam level 16, vec hocu samostalno da odem tamo).
Koliko vidim, on se nalazi na onoj adi istočno od Markath-a.
noz, ili dagger, u ovom slucaju je najbolji ako igras kao assassins, pa ulozis perkove i sneak, tu je perk koji ti povecave sneak attack sa daggerom x15... ostalo je sve osobni pristup...
Moglo bi funkcionisati, ali nema mi ga na mapi (nisam povezan s njim nekim quest-om, tek sam level 16, vec hocu samostalno da odem tamo).
Koliko vidim, on se nalazi na onoj adi istočno od Markath-a.
a ako ti ga nema na mapi, onda ili stavi marker na misto di bi priblizno moga biti pa se dovuci do gori sa clairvoyance, ili se upusti u istrazivanje...
Tip - kod biranja perkova na smithing sazviježđu nemojte odabrati lijevu stranu (Steel i advanced te glass armours su sranje).Tip 3 - Deadric aromur izgleda najbolje, tako da Dragon armor se ne isplati kovati jer nije ništa jači od deadric armora, jedino što gluplje izgleda.
Zapravo da si malo bolje gledao skužio bi da je desna strana za teške oklope a lijeva za lagane ; ) Dakle nije "sranje", recimo ja u dragonscale oklopu imam armor rating 680 a stamina mi se obnavlja duplo brže od tvoje ; )
Treba mi mali spoiler.
Dakle, da li netko daje quest za dragon priest maske i noževe? Naletio sam tri dvije maske i jedan nož.
Vjerujem da maske nalazišu posebnim tipovima dungeona u koje te upućuju graybierdsi, gdje kupiš dragon shoutove.
Kolko se sjećam moraš prvo proć kroz neku špilju da bi došao do hrama,jer ne ulaziš direktno u hram.
Treba mi mali spoiler.
Vjerujem da maske nalazišu posebnim tipovima dungeona u koje te upućuju graybierdsi, gdje kupiš dragon shoutove.
Netocno. Ja sam nasao 2 zasad, jednu na questu za Mage college u Labyrinthianu a jednu na questu da ubijem zmaja (dobio quest u Whiterunu ja mislim).
College of winterhold FTW!! Sad malo radim questove za njih, nekako me vuce magija!
efekt spella maga početnika u college of winterholdu
To je još dobro, mene je u kravu pretvorila.