The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
master4games kaže...

Ljudi, napokon se mogu derati :D

I jel stvarno se baš mora pješačiti? Pa ovi questovi me šalju s jednog kraja Skyrima na drugi -.- Želim više questova, tuče i ostalog, a ne se samo šetkarati. Ali igra je preeedobra, a i plus toga, ovo mi je prvi Elder Scrolls da igram i zadivljen sam *__*

Nema većeg gušta nego kad ideš odraditi neki quest, i na putu do tamo raidaš 15 dungeona i novih 10 questova.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

ja mislim da glavni protivnik u ovoj igri nije alduin,već silni bugovi.imam misiju sa imperialsima da osvojim fort sungard,kad ja u ulazim u tu utvrdu,a nijednog stormcloaksa nema.sad ne mogu završiti misiju niti questove sa imperialsima.žalosno

0 0 hvala 0
17 godina

Napokon postao Arch mage  {#}

Ubit ce me Skyrim, ne znam kad sam se zadnji put naspavao.

Reci cu samo da je velika steta koristiti fast travel, ili igrati samo da se rijese glavni questovi. Gust je kad podjes u 11 iz Mage colegue-a za Labyrinthian da rijesis quest, pa dok istrazis sve uz put i rijesis prvotni quest,

vec 4 ujutro {#}

Igram Imperial battlemage, light armour/robes, one handed/magic (destruction, conjuration, restoration)

Napokon poslije DA originsa jedna igra u kojoj bas gustam. I do sada nisam naisao ni na jedan jedini bug (60ak sati igre)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

skontao sam jednostavan način za nalaženje power wordova :-D

prvo našao become ethereal a onda u potragu za ostalima :-D

dođem na lokaciju,klik na shout,pročitam i bjež da me ne ubiju :-D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma bravo onda poslije neces znati gdje si ubio zmaja ili dragon priesta, gdje nisi. Prelose...
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ma bravo onda poslije neces znati gdje si ubio zmaja ili dragon priesta, gdje nisi. Prelose...

Slazem se.

Nego, je li istina kad ubijes sve Dragon prieste, i sakupis sve one njihove "maske" postoji neki quest u Labyrinthianu s njima.

Jer sam ja budala prodao jednu od tih maski, i bezuspjesno je pokusavam pronaci kod tradera.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
N3N0 kaže...

Slazem se.

Nego, je li istina kad ubijes sve Dragon prieste, i sakupis sve one njihove "maske" postoji neki quest u Labyrinthianu s njima.

Jer sam ja budala prodao jednu od tih maski, i bezuspjesno je pokusavam pronaci kod tradera.

Da, postoji quest u Labyrinthianu s njim, na kraju dobiješ 9. masku.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...
thedream kaže...

Momci igra li netko Skyrim na HD4850? Kako to radi? Zbog neplaniranog troška prisiljen sam prodati HD6870, 90% je da će otići ovih dana, a imam 4850 onda na raspolaganju. Da li se igrati? Bar na 1440x900 a da ostanu ultra detalji i moddani .ini, da ne sprčim sve sad.

Ja tjeram na 4850 na toj rezoluciji.

Ide na ultra ali s AAx2 i bez AF-a.

Doduše, ja imam E8500, tako da bi tebi još glađe išlo.

Ja imam HD 4850 PowerColor 1GB, 4 GB rama i AMD Athlon II X4 630. 1280x1024 MAX OUT (sve cekirano, svi efekti ukljuceni, anti aliasing 8x ... ) oko 35-40 FPS.

13 godina
neaktivan

skontao sam jednostavan način za nalaženje power wordova :-D
prvo našao become ethereal a onda u potragu za ostalima :-D
dođem na lokaciju,klik na shout,pročitam i bjež da me ne ubiju :-D

khm...it's a joke!? :-D

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kako u igri da izvedem druge nacine za bacanje magije (na koje komande na tastaturi). Sjecate se da je Tod to pokazivao (postavljao je ledeni trap). ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Kako u igri da izvedem druge nacine za bacanje magije (na koje komande na tastaturi). Sjecate se da je Tod to pokazivao (postavljao je ledeni trap). ???

Misliš na bindanje tipki, prvo staviš favorite na čarolije koje želiš bindati, izađeš iz svega, opali Q i otvori ti se mala quick lista sa svim favoriteima, samo označiš onaj koji hočeš i opališ broj na tastaturi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
N3N0 kaže...

Slazem se.

Moooooolin >.< 

Hebemu ja prvu nisam ni skupia, samo sam njegov staff uzea >.< 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

Misliš na bindanje tipki, prvo staviš favorite na čarolije koje želiš bindati, izađeš iz svega, opali Q i otvori ti se mala quick lista sa svim favoriteima, samo označiš onaj koji hočeš i opališ broj na tastaturi.

Ne to... U svim trajlerima koje je Tod pokazivao postavljao bi neki ledeni krug (trap-zamka) i dva,tri vuka naidju i nagaze na to i to ih razvali. Pa trazim da mi neko kaze kako se magija baca na taj nacin. Ne nikakav favourites ili bindanje, to znam.

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

Ne to... U svim trajlerima koje je Tod pokazivao postavljao bi neki ledeni krug (trap-zamka) i dva,tri vuka naidju i nagaze na to i to ih razvali. Pa trazim da mi neko kaze kako se magija baca na taj nacin. Ne nikakav favourites ili bindanje, to znam.

Naučiš magiju/nađeš scroll

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Te magije se zovu Fire Rune, Frost Rune i Lightning Rune. Kupis Spell Tome od njih i bacis na pod ko svaku drugu magiju.
16 godina

Glass Armor Legendary-Level 50 High Elf archer/mage/asssassin.

Igram na master i rijetko mi tko moze parirati,bow cini 220 damage,jos ako je sneak damage,one handed cini 90 ovisno koje oruzje,a magije sam stavio par modova kao overhaul tako da se jacina magija levela sa destructionom,imam Frostbite Expert koji čini 80 damage,Flames takodjer,firebolt koji čini 90 damage.

Glupo,i moze se ciniti kao varanje,ali realno jer po nekoj logici kako destruction raste trebala bi rasti i jačina spellova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 11:14 (doky01akablava).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ljudi može li mi netko objasniti kako da rješim onaj bug sa Esbernom(neće otvoriti vrata nečuje ga se itd.) bio sam na onoj stranici wkikesbern tamo sa onog linka ne mogu skinuti onaj bsa unpacker. Ima li neki drugi link za to i kako što da s njim napravim? Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
scipion kaže...

Ljudi može li mi netko objasniti kako da rješim onaj bug sa Esbernom(neće otvoriti vrata nečuje ga se itd.) bio sam na onoj stranici wkikesbern tamo sa onog linka ne mogu skinuti onaj bsa unpacker. Ima li neki drugi link za to i kako što da s njim napravim? Hvala!

upises u console tcl i prođes kroz vrata, iskljucis i svi sretni i zadovoljni

ako kojim slucajem esbern nema zvuka, e onda lipo napises u google esbern no sound fix i snađi se druze

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
scipion kaže...

Updateaj igru na 1.3 verziju...

ššššš - možda su u šumi
14 godina

Hvala, uspio sam to nekak rješit!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da kod mene ipak vrijedi sva priča o prvom dojmu. Nisam se uspio ufurati i sad, nakon 15-ak sati konačno odustajem od igre.
Ne znam što, ali uvijek je postojalo nešto kod Bethesdinih igara što je negativno utjecalo na mene. Fallout 3 sam pokušavao odigrati doslovce 5 puta, svaki puta odigrao par sati i odustao. Skyrim jednostavno ne budi u meni želju za igrom, iako me mega interesira setting i sve što kroz Skyrim možemo vidjeti.

Sličnih sam problema imao sa The Witcherom 2, međutim vrlo kratko, na koncu sam se ipak ufurao i maksimalno uživao u igri. Fallout 3 i Skyrim jednostavno nikako da me prime.

Tako da eto, na žalost odustajem do daljnjega. Možda jednom... tko zna. :(

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Izgleda da kod mene ipak vrijedi sva priča o prvom dojmu. Nisam se uspio ufurati i sad, nakon 15-ak sati konačno odustajem od igre.
Ne znam što, ali uvijek je postojalo nešto kod Bethesdinih igara što je negativno utjecalo na mene. Fallout 3 sam pokušavao odigrati doslovce 5 puta, svaki puta odigrao par sati i odustao. Skyrim jednostavno ne budi u meni želju za igrom, iako me mega interesira setting i sve što kroz Skyrim možemo vidjeti.

Sličnih sam problema imao sa The Witcherom 2, međutim vrlo kratko, na koncu sam se ipak ufurao i maksimalno uživao u igri. Fallout 3 i Skyrim jednostavno nikako da me prime.

Apsolutno identično i kod mene, koliko god se trudio da igram ovu igru jednostavno ne ide. Nešto mi nedostaje da bi me baš privukla igranju.

Kao što sam kažeš možda jednom, iako sam vrlo skeptičan u takav ishod.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Danny_HR kaže...

Apsolutno identično i kod mene, koliko god se trudio da igram ovu igru jednostavno ne ide. Nešto mi nedostaje da bi me baš privukla igranju.

da tako je meni bilo kod morrowinda i obliviona te fallouta 3, ali kod skyrima za čudno čudo nije tako. Usporedim li s BioWareom vjerojatno je do toga što recimo mass effectu više možeš mijenjati iskoh situacija i baš se zato više uživiš, kod bethesde jer recimo malo više linearno.

jaffa, kal shree lol username:kojejamiojamio
17 godina
Danny_HR kaže...

Nikakvu stetu neces napravit ako ne odigras igru niti pocinit kakav grijeh :)

Ja sam sad na 90h igre :D sto mi nije uspjelo od Fable-a II TLC i Heroes-a III.

Skyrim i ove dvije vec navedene su meni osobno najzanimljivije igre. Vec dugo nisam sjeo za PC i pokrenuo neku igru, jedno 2,3 godine.

Znao sam prosvrljat na 20 min po Fable-u i Heroesima, al jednostavno nemas vise zelje za taj nacin zabave (bar ja). Skyrim je jedna od igara koja me je zainteresirala, moram priznat da sam se "potrudio" da me zainteresira jer u ove zimske dane i duge noci, nemam nesto pametnije za radit...

Eto tak sam ja sad level 43 light warrior s full archery skillom, a za close combat - dual wielded :)

Sad treniram malo magiju, destruction i restoration.

Iskreno igra je definitivno predobra, naravno da ju treba dosta ispeglat, al ne sjecam se od Heroesa III neke igre koja me je prikovala pred PC na tako dugo vremena.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 18:32 (Batista).
16 godina
neaktivan
jeopardizer kaže...
Linkosaan kaže...
Danny_HR kaže...

da tako je meni bilo kod morrowinda i obliviona te fallouta 3, ali kod skyrima za čudno čudo nije tako. Usporedim li s BioWareom vjerojatno je do toga što recimo mass effectu više možeš mijenjati iskoh situacija i baš se zato više uživiš, kod bethesde jer recimo malo više linearno.

Događa se, ništa čudno. Neke te igra prime odma, neke nikako, nema pravila, može i igra bit dobra, svejedno. Svi su hvalili KOTOR sve u 16, vjerujem da je igra kvalitetna no jednostavno mi nije išla. Igrao sam nekoliko sati no "magija" nikako da se desi.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jbga, nemaju svi mašte za sandbox način. Nekima se mora sve pružiti na pladnju kroz story driven oblik {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
protjeran

Nakon duuuuuuuuuuuuuuuugog ban-a vraćam se u ovu temu.

Narastao sam, sad sam level 16 (stats su na kraju niza slika), moj high elf sada ima sve elven dijelove (osim bow-a, ako to uopste postoji), ali jos uvijek koristim svoju katanu Sora the Samurai. Lidija se nije promijenila, jos uvijek mi smeta kad zapinje na vratima. Nabavio sam nekog maga, ali je nestao, a meni se nije davalo ucitavati save pa sam izgubio jednog pratioca.

Bio sam na fakultetu na sjeveru, naucili su me svasta. Majstor sam prizivanja i atronarsi me uvijek slusaju.

Na putu sam do Sky Heaven Temple da upoznam blades-e (samovoljno) i da nabavim onu super katanu. Ne mogu da nađem put kroz brda, ali sam naletio na neke "indijance" Forsworn-e i zbog Lidije, krvozedne Lidije, koja je odmah odtrcala tamo i pocela se tuci, pobio sam cijelo ovece selo. Nisam to zelio.

Svaki put mi je zao kad ubijem zmaja, ali sto cu, moram.

Sto se main quest-a tice, pojma nemam gdje sam, ali eto, landaram, uvijek nesto radim.

A sada, prica:

Kod ovih forsworn-a, nakon što sam pobio selo, obišao sam brdo na kojem bi trebao biti Sky Heaven Temple i nisam našao put, ali sam ugledao iznad sela kovačnicu. Rekoh sebi, kad sam već pobio selo, zar ne bi bilo dobro ubiti i jadnog kovača, kome će on da kuje (a možda i ima malo materijala za kovanje oko njega)?

Došao sam tamo, neki tip, shout-am disarm, čovjel izvadi drugi mač, ali ja ga spalim. Odem do kovača, kad tamo žena, shout-am disarm, sekundu poslije padam mrtav, spawn-am s druge strane brda. Pomalo ljut, odem do žene, onog tipa sredim na isti način, odem do žene i opet isto. Spawn-am se (potpuno idiotski) s druge strane brda).

Ovaj put sam spreman, kažem sebi, dođem do nje, ubijem pomoćnika, sredim se, napunim si staminu i health, cast-am stoneflesh, otrujem Sora the Samurai i na nju.

Ona conjurizira nekog troll-a i ubije me.

Ovaj put, spawnam par metara od nje, sve spremno, dobro, ovaj put cu je srediti brzo, krenem na nju svim silama, padam mrtav. Dobro.

Odlučim je srediti na najmuškiji, najčasniji i najteži način -izvučem svoj vjerni orcish bow, provirim iz ćošta, ispalim, pogodim i sakrijem se. Ponovim to 25 puta i pala je.

Poziranje na fakultetu Poziranje na fakultetu
Ne koristim dva maca skoro nikad, ali za slikanje su super Ne koristim dva maca skoro nikad, ali za slikanje su super
Tuga mu se u oku vidi, a i meni je žao Tuga mu se u oku vidi, a i meni je žao
Nije išla na fakultet, zato voli da začepljava vrata Nije išla na fakultet, zato voli da začepljava vrata
And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 19:49 (Mentalist).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Nakon duuuuuuuuuuuuuuuugog ban-a vraćam se u ovu temu.

Bilo je lijepo na forumu bez tebe. {#}

FAIL
14 godina

Znaci ovako imam jogurt verziju igre {#}, e sad je pitanje kako da ju uklonim jer mi je nema ponudene za uninstallirati pod Programs and features?

Hey now you're an All Star get your game on, go play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Shift delete {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice