Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2
Probal sam ali cigo ima tenkove tak da nisam ušel u range sa templarima ;(
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Onda ti je problem do micra, ne saljes ih same, gurni 2 immortala ispred nek ih tenkovi tuku, njihov stit upija dobro dmg. od tenkova. A iza njih onda templare i palis medivece i marince.

Ovo bi trebalo lako upaliti ako fight na otovrenom , ako je on na clifu, onda je u prednosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 11:04 (Gadzilla).

0 0 hvala 0
17 godina
E ovo je već nešto iskoristivo, ali se bojim da trebam poslat deset imortala a ne dva jer ih pješadija one shoota.
Malo sam igral SC2 ovaj vikend i Terrani me tlačili ko malog majmuna. Svi bi naštancali miljardu pješadije sa medicima i tenkovima.
Jednostavno nikak da ih pobijem.
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pa sa 10 immortala ces pobiti cijelu terranovu vojsku :)  Žilavi su oni, a ne mozes imati i novce i ovce. 2-3 immortala i za marince bi ti bila dovoljna 2 storma, a ti za svaki slucaj opali 4 :)

0 0 hvala 0
17 godina

Btw zna ko koji portovi moraju biti otvoreni da bi se igral SC2 iza firewalla?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 12:42 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
E ovo je već nešto iskoristivo, ali se bojim da trebam poslat deset imortala a ne dva jer ih pješadija one shoota.
Malo sam igral SC2 ovaj vikend i Terrani me tlačili ko malog majmuna. Svi bi naštancali miljardu pješadije sa medicima i tenkovima.
Jednostavno nikak da ih pobijem.

Ako su u pitanju mass marinci onda nemoj koristit immortale jer se tope pod marincima. Ako ćeš ići na Colossuse onda im prvo istraži range (bez range-a su beskorisni). Mislim da bi u takvoj situaciji mass zealoti (sa istraženom brzinom)+ sentry+stromeri bili idealna kombinacija. Ova kombinacija traži dobar micro i timing. Napadaš u trenutku kada on ide prema tebi, znači tenkovi nisu u siege modu. Force Fieldom razdvoji marince na manje grupe (ako opali stim i pokuša pobjeći baci Force Field iza marinaca da nemogu pobjeći) i poderi ga zealotima i stormom.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

i kada je finale i borba za trece mjesto?

u finalu su whiteRa i idra zar ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stim packovi su odlični i u napadu. Jučer mi je upotreba stim packova napravila razliku između pobjede i poraza.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo link za one koji  ne znaju da vide kako nas vec drugi po redu turnir u sc2 napreduj.

https://www.youtube.com/user/scgamerhr#p/u/2/JDFYwKKcZko

0 0 hvala 1
15 godina
Starcraft 2

Ovako ja bi lijepo molio bilo koga ako ikako može da mi pošalje beta key za SC2 je ja sam već ludo od traženja i surfanja za njim!!!! Dajem krv ako treba 0+, samo pošalji key!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Starcraft 2
rokonja kaže...

Ovako ja bi lijepo molio bilo koga ako ikako može da mi pošalje beta key za SC2 je ja sam već ludo od traženja i surfanja za njim!!!! Dajem krv ako treba 0+, samo pošalji key!!!!!

Skuliraj covjece, pa to je samo video igra, jos jedna... worst case scenario, igrat ces kad izadje vani.... majko mila....

Working nine to five, half a life made you sick, upi might as well suck d***s, shake the hand of the man who forced you in split.... think about the choices you pick....
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

We’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.

We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.

Znači 31.05. nastupa pauza od bete i trajat će dva ili više tjedana, tako da iduća nepuna 2 tjedna maksimalno iskoristite :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 1
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

joj, pa dobro to ovako i onako bi dao!!!! A zanš nekako imam baš želju zaigrat SC2!!!! I pratim sve živo i i neživo i tražim samo da nađem a ono 0 bodova, auuuuuuuu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rokonja kaže...

joj, pa dobro to ovako i onako bi dao!!!! A zanš nekako imam baš želju zaigrat SC2!!!! I pratim sve živo i i neživo i tražim samo da nađem a ono 0 bodova, auuuuuuuu.

...

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ljudi ja imam battle net i original wow, ali nisam upao u izvlacenje za betu, jel mogu ja instalirati frendovu betu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Koja su objašnjenja za ove divisione 200, 354 itd. na ladderu? I zašto ponekad prikazuje 195, ponekad, 94 itd random broj igrača na ladderu?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koja su objašnjenja za ove divisione 200, 354 itd. na ladderu? I zašto ponekad prikazuje 195, ponekad, 94 itd random broj igrača na ladderu?

Divisioni su čisto organizacijske grupe unutar lige, nemaju neko više značenje. A to što drugačije prikazuje nisam obraćao pažnju, ali moguće da neke igrače prebacuje u druge lige, filtrira ih po statusu ili nešto tako.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

J**ate, već sad se dosta ekipe masno uvježbalo na beti - dok izađe gotova igra bit će jako jako teško postiči nekakav solidniji rank (dobro, ovisi i na koliko servera će stvar pičit..) Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

a, koliko vremena treba provesti na vrhu divizije da bi me prebacili u višu ligu...  ?  zna li tko

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

J**ate, već sad se dosta ekipe masno uvježbalo na beti - dok izađe gotova igra bit će jako jako teško postiči nekakav solidniji rank (dobro, ovisi i na koliko servera će stvar pičit..) Neodlučan

Za nas je bitan samo jedan server, i to Europski :)

l)oolvl kaže...

a, koliko vremena treba provesti na vrhu divizije da bi me prebacili u višu ligu...  ?  zna li tko

Nije stvar u vremenu, nego u tvojim igrama. Sve je u bodovima. Koliko bodova toliko muzike. Ukoliko šibaš i skupljaš dobre bodove sustav će sam odlučiti da te baci u višu ligu. Pri tome treba uzeti u obzir da će ti sustav i davati teže protivnike da to testira :)

btw. iritira li još koga ovo blesavo cenzuriranje? Ne mogu freaking "bi" napisati normalno :/

EDIT: Options -> Social -> Mature language filter (OFF)

Fala qrcu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 2:44 (Adisuki).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Bodovi su samo bitni sve dok ne dođeš na prvo mjesto u diviziji. Poslije toga  igraju ti ulogu samo pobjede, s bodovima mozes rasti i ako ti omjer izgubljenih i pobjeda isti. To se meni dešavalo u gold division, pa sam jako dugo bio u top gold, a nikako nisam mogao preći u platinum, a s bodovima sam bio preko 1400 i bio sam dosta dugo  prvi u gold ligi.

Tek kad sam  zaredao 5-6 pobjeda kao prvi u gold division prebacio me u platinum i to nakon što sam zadnju partiju izgubio. :) Nakon nekog vremena sam opet ispao iz platinum, jer sam vecinom gubio, a trazi se da omjer izgubljenih i pobjeda bude 50%.

I opet sam sad uspio doci u platinum, na potpuno isti nacin kao i prvi put.

Ne smijes gubiti nadu, zna biti dana kad igras traljavo pa vecinom gubis, a onda drugi dan sve pobjeđuješ, sve zavisi  koliko si motiviran, ali meni je teško odigrati nekoliko partija zaredom na visokoj razini, padne koncentracija, faster brzina ne oprašta greške i kako bi rekao moj bivši trener nogometa, malo fali, puno škodi. Tako isto i u Sc2, malo je falilo do pobjede, ali nula bodova. Ali u tome je i car ove igre, da pobjediš, moraš se dobro namuciti i na  kraju ti to predstavlja veliko zadovoljstvo, pogotovo kad pogledas koje su sitnice odlučile o ishodu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što su bonus points i koliko ukupno ima igrača u pojedinim ligama? Ako je netko 65. u divisionu 385, a netko 35. u divisionu 205, u kakvom su odnosu?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Što su bonus points i koliko ukupno ima igrača u pojedinim ligama? Ako je netko 65. u divisionu 385, a netko 35. u divisionu 205, u kakvom su odnosu?

Bonus points su dodatni bodovi ako pobjediš igrača višeg skill levela. Imaš i onaj bonus pool koji predstavlja akumulaciju dodatnih bodova koji ti znaju uduplati bodove u pobjedama. To se radi kako bi brže dostigao neći viši status. Koliko igrača ima nemam pojma kako provjeriti, a mislim da nije ni bitno za betu.

Ako si 65. u divisionu 385 i igraš protiv 35. u divisionu 205 ne mora značiti da si slabiji igrač. To samo znači da si u svojoj grupi 65. po bodovima.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Koliko sam ja skuzio bonus pool ti se povecava, srazmjerno koliko si dugo offline, znaci ako ne igras dugo, bonus pool ti je veci, upravo zbog toga da stignes brzo ove koji redovito igraju.

Ali sam isto tako primjetio kad pređeš u višu diviziju da ti se bonus pool isto poveca.

Tko hoce da igramo zajedno ili da vježbamo 1v1 može me staviti na f listu moj id je Gadzilla.gad

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 12:43 (Gadzilla).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Divisioni su kao mini lige? Međusobno nema natjecanja? Nema "ukupne ljestvice"? Ili redni broj divisiona označava status?

Npr. kako se ti divisioni ponašaju na slici? - (Po ovome što kaže Adisuki, izgleda da je prva solucija točna - tj. da su divisioni paralelno vrijedni.)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 13:03 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zaboli me djon koji sam u ligi i u diviziji... Glavno da igra rocka! (Ajd bas zadnji nebi bilo fora... )

Najvise volim ove klipane na Bnetu u jedinici koji pate na score...

15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Dal ima neko da mi da beta key??? Molim vas ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dala kaže...

Zaboli me djon koji sam u ligi i u diviziji... Glavno da igra rocka! (Ajd bas zadnji nebi bilo fora... )

Najvise volim ove klipane na Bnetu u jedinici koji pate na score...

Ma slažem se s tobom, ali kada recimo popušiš 2,3 partije za redom malo te isfrustrira, ne.. Neodlučan

(a to da je igra kvalitetna apsolutno stoji)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

ako ćemo iskreno, ne znam baš koliko je kvalitetna.

priznat ću da sam je igrao jedan dan sigurno 4-5 sati i uživao, ali onda sam već drugi dan gotovo potpuno ohladio.   Kad malo sve bolje pogledam, a naredao sam hvala bogu već skoro 100-njak partija, u suštini igra je zapravo izuzetno plitka i ajmo reći priglupa.     sofisticirana je kao krapinski pračovjek.

u njenoj (pre)jednostavnsti joj leži i njena čar ali i frustracija.       

upravo sam bio svjedok kako mi se zerg u 2. minuti partije sa 10ak  zerglingova doslovce za milimetar na ekranu provukao pored baraka i 2 supply depota na ulazu i poklao mi cijelu bazu, ofc.  

Lijepo je pobijedit, ali kad izgubim imam dojam kao da je igra rađena za autiste.

što reći, nadam se da će neke stvari biti bolje napravljene za 2 mjeseca.

(btw,  2v2  gejmovi znaju izgledati posebno tragikomično)

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 3:53 (l)oolvl).

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

upravo sam bio svjedok kako mi se zerg u 2. minuti partije sa 10ak  zerglingova doslovce za milimetar na ekranu provukao pored baraka i 2 supply depota na ulazu i poklao mi cijelu bazu, ofc.  

Lijepo je pobijedit, ali kad izgubim imam dojam kao da je igra rađena za autiste.

A nije ti igra kriva što se nisi dobro zagradio, uvijek mozes provjeriti, ako nisi siguran,pošaljes jednu svoju jedinicu i gledas da li ce  proci. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice