Problem sa call of duty 5

poruka: 4
|
čitano: 1.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

IMAM VELIKI PROBLEM SA COD 5 INSTALIRAM IGRU SVE PET UĐEM U IGRU I KADA ODEM NA NEW GAME NIŠTA UOPČE MI NEČE UČI U IRGU KAKV TI MOGAO BITI PROBLEM

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Probaj s 1.1 patchem. I uredi tu malo poruku, sredi velika slova.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

prvo po tome ako pises i da si nepismen sigurno nisi probao crack igru? jer da je igra original, to ti se ne bi desavalo

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ko prvo postoji tema o cod5 i TAMO na nekoj 22,23 strani imaš baš rješenje tog problema!=>kako ja znam na kojoj je stranici?ZATO JER SAM TRAŽIO,a ne otvarao nove teme!

Ko drugo jel imaš ti oči za pronać temu debilč***?Što otvaraš novu temu?I ja imam problema pa ne otvaram nove teme kako mi dođe!

Izgleda da ovi novaci što dođu na forum ne mogu pronaći postojeću temu(oh oprostite postojećE teme),jer svaki novi debi* koji se registrira otvara teme po volji!

I ja sam bio novi član i preko njih nekoliko tisuća je postalo(bilo jednom)novi član pa nisu otvarali nove teme,već su svoje probleme iznosili u postojeće!

I bo** me qu***ako ću dobiti žuti ili ako ću biti suspendiran!

A neki će reći,joj pa čovjek je lijepo pitao,što si tako bahat?

Ko i obično ja ću dobiti žuti i biti kažnjen jer ja budala moram reći nekome ono što i traži,i što je!

Protiv moderatora nemam ništa,ali umjesto da mene kažnjavaju mogli bi ove što bezveze otvaraju nove teme,ali da bitno je nabijat postove i pretrpati forum bespotrebnim temama!

Onda kažu"što se igraš moderatora?"očito zbog toga jer ovakve spamere ne kažnjavaju!

HVALA!Šutim

CENZURA!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 17:23 (tandara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice