FIFA će možda štekati ljudima koji 5+ godina nisu upgradeali komp i ekipi sa laptopima iz Konzuma. Smiješno mi je to izdrkavanje da cijeli svijet ima slabe PC konfiguracije da se ne usuđuju napraviti igru kako spada. Pa hardver se prodaje baš zbog sve više naprednih i grafički impresivnijih igara, ne zbog onih koje imaju 10 godina iste zahtjeve. Svaki normalan PC igrač je svjestan toga da nakon izlaska novih konzola, zahtjevi idu gore. Uopće ne vidim problem tu i korištenje toga kao izgovor je žalosno.
Pa kaj ti misliš da je dvadesetak milijuna prodanih pes i fifa igri u rukama pravih igrača koji mijenjaju komponenete svake dvije godine? Masa toga je bila neadekvatna i za prošlu generaciju igri. Sjeti se koliko je bilo pritužbi na forumu kako ne radi ovo ili ono pri izlasku igri prošle godine. Steam je radio anketu kaj ljudi imaju doma i rezultati su bili iznenađujuće loši... Kaj misliš da ameri po onim zabitima mijenjaju konfe kao mi?
Kad sam bio u americi riknuo sam kad sam vidio da je kod nas ponuda deset puta bolja nego kod njih a da ne pričam da 90% stanovništa živi u kamp prikolicama ili kućama od šperploče? Možeš misliti kakve su konfe u takvim kućama..Uopće se ne čudim kad steam ili origin kažu kako većina igrača ima konfe stare i slabe za sadašnju generaciju igri..