Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Hexfire kaže...

FIFA će možda štekati ljudima koji 5+ godina nisu upgradeali komp i ekipi sa laptopima iz Konzuma. Smiješno mi je to izdrkavanje da cijeli svijet ima slabe PC konfiguracije da se ne usuđuju napraviti igru kako spada. Pa hardver se prodaje baš zbog sve više naprednih i grafički impresivnijih igara, ne zbog onih koje imaju 10 godina iste zahtjeve. Svaki normalan PC igrač je svjestan toga da nakon izlaska novih konzola, zahtjevi idu gore. Uopće ne vidim problem tu i korištenje toga kao izgovor je žalosno.

Pa kaj ti misliš da je dvadesetak milijuna prodanih pes i fifa igri u rukama pravih igrača koji mijenjaju komponenete svake dvije godine?  Masa toga je bila neadekvatna i za prošlu generaciju igri. Sjeti se koliko je bilo pritužbi na forumu kako ne radi ovo ili ono pri izlasku igri prošle godine. Steam je radio anketu kaj ljudi imaju doma i rezultati su bili iznenađujuće loši... Kaj misliš da ameri po onim zabitima mijenjaju konfe kao mi?

Kad sam bio u americi riknuo sam kad sam vidio da je kod nas ponuda deset puta bolja nego kod njih a da ne pričam da 90% stanovništa živi u kamp prikolicama ili kućama od šperploče? Možeš misliti kakve su konfe u takvim kućama..Uopće se ne čudim kad steam ili origin kažu kako većina igrača ima konfe stare i slabe za sadašnju generaciju igri..

13 godina

Pro Evolution Soccer  ·PES 2015 won the Best of gamescom award in the category "Best Sports Game". "Like" for the comeback of the season!

sa fejsa

https://www.youtube.com/user/007strmi

2 2 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Pa kaj ti misliš da je dvadesetak milijuna prodanih pes i fifa igri u rukama pravih igrača koji mijenjaju komponenete svake dvije godine?  Masa toga je bila neadekvatna i za prošlu generaciju igri. Sjeti se koliko je bilo pritužbi na forumu kako ne radi ovo ili ono pri izlasku igri prošle godine. Steam je radio anketu kaj ljudi imaju doma i rezultati su bili iznenađujuće loši... Kaj misliš da ameri po onim zabitima mijenjaju konfe kao mi?

Kad sam bio u americi riknuo sam kad sam vidio da je kod nas ponuda deset puta bolja nego kod njih a da ne pričam da 90% stanovništa živi u kamp prikolicama ili kućama od šperploče? Možeš misliti kakve su konfe u takvim kućama..Uopće se ne čudim kad steam ili origin kažu kako većina igrača ima konfe stare i slabe za sadašnju generaciju igri..

Ne pričaj gluposti. Kakve vražje 2 godine, o čemu ti? Opet si počeo sa stavljanjem riječi drugima u usta i onda od toga radiš neki svoj argument.

Šta me briga za amere u prikolicama? Sigurno neka trailer park crack whore igra FIFU u pauzama od drogiranja. Jbt movie kakva ti sranja pišeš to je nevjerojatno.

Imam dovoljno jak komp da vidim PES/FIFU u puno boljem izdanju i to očekujem. A i moj komp je star već 3 godine. Kako je tek onima sa najmodernijim hardverom. 

Gaming je luksuz. Ako imaš 300 kuna za igru onda valjda možeš skupiti još 300 za RAM i 800 za grafičku. Po nekima ispada da komp koji može tjerati današnje igre u medium detaljima košta ko novi auto.

Evo ti friške steam podatke prosječnog kompa.  Tu bome nema ništa toliko loše kao što sugeriraš. 4 jezgre proc je standard, 4+GB RAM isto, jedna giga VRAM. Što od toga je nedovoljno za jedan PES ili FIFU? Pa to tjera Witcher 3 jbt. Samo zato jer netko ima 2 jezgre Athlona iz 2008 i 512 RAM-a, ne znači da ostatak svijeta ne smije dobiti igru koja izgleda u skladu sa vremenom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Ne pričaj gluposti. Kakve vražje 2 godine, o čemu ti? Opet si počeo sa stavljanjem riječi drugima u usta i onda od toga radiš neki svoj argument.

Šta me briga za amere u prikolicama? Sigurno neka trailer park crack whore igra FIFU u pauzama od drogiranja. Jbt movie kakva ti sranja pišeš to je nevjerojatno.

Imam dovoljno jak komp da vidim PES/FIFU u puno boljem izdanju i to očekujem. A i moj komp je star već 3 godine. Kako je tek onima sa najmodernijim hardverom. 

Gaming je luksuz. Ako imaš 300 kuna za igru onda valjda možeš skupiti još 300 za RAM i 800 za grafičku. Po nekima ispada da komp koji može tjerati današnje igre u medium detaljima košta ko novi auto.

Evo ti friške steam podatke prosječnog kompa.  Tu bome nema ništa toliko loše kao što sugeriraš. 4 jezgre proc je standard, 4+GB RAM isto, jedna giga VRAM. Što od toga je nedovoljno za jedan PES ili FIFU? Pa to tjera Witcher 3 jbt. Samo zato jer netko ima 2 jezgre Athlona iz 2008 i 512 RAM-a, ne znači da ostatak svijeta ne smije dobiti igru koja izgleda u skladu sa vremenom.

Ništa ti ja ne stavljam u usta. Samo sam rekao da po anketama steama i origina ljudi nemaju doma ono kaj većina nas ovdje ima. To sam pročitao na jednom našem portalu, nisam vršio analizu niti provjeraovao istinitost članka.  Meni ne treba nikakav argument niti me on interesira. Samo sam dao svoje viđenje s kojem se ti možeš i ne moraš složiti. Ja sam oduvijek gledao da komponente mijenjam proljeće jesen. Zato kaj mi je to bio gušt i zato kaj sam si to mogao priuštiti.

Zadnjih par godina mi je to postalo nebitno jer sam počeo manje igrati a i ono kaj sam igrao igrao sam preko konzola. Možeš vidjeti kakvu konfu imam i na njoj imam instaliranu samo fifu.

Gledaj, nemaju svi mogućnosti niti žele mijenjati komponente svakih par godina. Dosta radim s ljudima pa vidim kaj sve imaju doma. To je debelo ispod svakog prosjeka. Ljudi djeci doma kupe računalo koje u startu ne može puno toga a nemaju namjeru dodatno trošiti. Nažalost mnogima  su režije važnije od fife i pesa. Ništa nije bolje niti u ostatku svijeta. Ovo kaj sam rekao o podacima to ti je bilo negdje prošle godine u 9 mjesecu...

I da ja ti ne pišem sranja već ti govorim kako ljudi žive u americi bez obzira kaj te to nije briga. Što ljudi teže žive imaju manje novca za zabavu a amerika je ipak značajnije i veće tržište od našeg.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 22:02 (movie).
15 godina
neaktivan

Recimo u jednu ruku je dobro, što će svi manje više moći pokrenuti pes, možda netko nema para pa mu je ovo odlična vijest, a možda večina želi bolju grafiku pošto an pcu bi i trebalo bolje izgledati a neće a to je ono lošije. Ebiga, nemreš svima ugoditi, meni je uvijek gameplay ispred grafike, kud sreće da je gameplay dobar, zarazan a grafika nešto ispod prosjeka. Svi znamo da je ovo next gen ali jbga, Konami kao Konami...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Odlična vijest bar za mene :P..., jer nebum mogel igrat Fifu, a nemam baš sad novca za novi PC..., inače sam igra FIFU 14, jer mi je PES 14 očajan, tj. nije mi pasao kao 13-ska..., valjda će ova 15ka bit približno ko i 13, onda hebeš i grafiku i te ostale stvari, ako gameplay bude odličan :)

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Recimo u jednu ruku je dobro, što će svi manje više moći pokrenuti pes, možda netko nema para pa mu je ovo odlična vijest, a možda večina želi bolju grafiku pošto an pcu bi i trebalo bolje izgledati a neće a to je ono lošije. Ebiga, nemreš svima ugoditi, meni je uvijek gameplay ispred grafike, kud sreće da je gameplay dobar, zarazan a grafika nešto ispod prosjeka. Svi znamo da je ovo next gen ali jbga, Konami kao Konami...

Kaj se ne može staviti u opcije količina detalja te razno razni grafički elementi koji se mogu iskopčati pa ovisno o konfi to si posložiš kako bi ti igra radila bez problema?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Kaj se ne može staviti u opcije količina detalja te razno razni grafički elementi koji se mogu iskopčati pa ovisno o konfi to si posložiš kako bi ti igra radila bez problema?

Pa naravno da bi, nisam aj to nigdje rekao ali evo pogledaj slučaj fife15 koja dolazi na pc, zahtjevi su dosta veliki, pola ih neće moći igrati ili će moći igrati ali ne kako spada...

17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa naravno da bi, nisam aj to nigdje rekao ali evo pogledaj slučaj fife15 koja dolazi na pc, zahtjevi su dosta veliki, pola ih neće moći igrati ili će moći igrati ali ne kako spada...

Pa to ja hoću reći, neka stave u opcije tko će s kojom količinom detalja i kojom razinom grafike pokretati igru i gotovo Ako može biti u ocijama nekih igri biranje dx 10, 11 ili već kojeg i drugim čudesa, znači ne bi trebao niti ovo biti problem..

15 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa to ja hoću reći, neka stave u opcije tko će s kojom količinom detalja i kojom razinom grafike pokretati igru i gotovo Ako može biti u ocijama nekih igri biranje dx 10, 11 ili već kojeg i drugim čudesa, znači ne bi trebao niti ovo biti problem..

kako ce onda proizvodaci hardverskih komponenti opstat?

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
maxy0 kaže...

kako ce onda proizvodaci hardverskih komponenti opstat?

Pa valjda ti je cilj igru vidjeti u punom sjaju a za to ti treba novi hardver... no tko nema može i u nižoj rezi i na min količini detalja itd... ja ne vidim u tome problem..

13 godina
neaktivan

Dobra vijest barem za modere. Nebi trebao biti nikakav problem napraviti kitserver, jer nije neka razlika. Možda će se i iste face moći koristiti.

Al dobro, ja ipak mislim da neće biti neke razlike. PES 2014 je bio grafički dobar, a ovaj će biti koliko toliko bolji.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bit ce ovako-Oni koji nisu nadogradjivali komp ili imaju kom star vise od 4 godine ce igrati pes,oni koji imaju dobar novi komp ce igrati fifu logicno..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Bit ce ovako-Oni koji nisu nadogradjivali komp ili imaju kom star vise od 4 godine ce igrati pes,oni koji imaju dobar novi komp ce igrati fifu logicno..

jake logike

https://www.youtube.com/user/007strmi
13 godina
neaktivan

Čombetova logika {#}

6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa vidit ce te,bas me zanima hocu li moci poktenuti demo fifu 15..

Ako ne,ili ps4 ili novi pc..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Pa sad si rekao da će takvi igrati pes. Kaj to za tebe ne vrijedi? Postaviš teoriju i onda je sam srušiš?

11 godina
drakula789 kaže...

ak imas komp star 4 godine ili više nećeš ni pes moć pokrenut

16 godina
The_K kaže...
drakula789 kaže...

ak imas komp star 4 godine ili više nećeš ni pes moć pokrenut

Gluposti. Imam komp star 5 godina (opis u Moj PC) i bez problema vrtim PES 2014 na medium na HD TV-u. Ide i na high, al tad malo zapinje kod složenijih animacija. (može potvrditi Hexfire)

Pa PES 2013 sam igrao na laptopu starom 3 godine (sada 4)  koji jedva da ima grafičku karticu (dobro, za to je trebalo malo kreativnosti, al je moguće).

Jedni problem sa nogometnim igrama sam imao dok sam pokušavao instalirati FIFU 13. No ne zbog konfiguracije, nego drivera koji se nisu voljeli. Tj. FIFA + ATI kartica tada su bili smrt.

Sad ako odu na novi engine, postoji mogućnost da neću moći pokrenuti PES 2015. No kako sada stvari stoje ići će opet na medium bez brige. Ako će ga imati smisla igrati {#}

17 godina
neaktivan

Kakav je to "Ultimate Team" u PES 15?

0 0 hvala 0
17 godina
desarun kaže...

Kakav je to "Ultimate Team" u PES 15?

copy, paste....

12 godina
plavi08 kaže...
The_K kaže...
drakula789 kaže...

Jedni problem sa nogometnim igrama sam imao dok sam pokušavao instalirati FIFU 13. No ne zbog konfiguracije, nego drivera koji se nisu voljeli. Tj. FIFA + ATI kartica tada su bili smrt.

Ja igrao FIFU 13 na ATI-evoj kartici bez problema sa bilo kojim driverima.

15 godina
neaktivan

Izgleda dobro ali muče me još neke stvari. Dodavanje mi je labavo, kao da ne ispruži nogu, skroz čudno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 22:13 (Tommy_123).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene muči što PC neće dobit PS4 verziju igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Gameplay će biti potpuno sti kao na ps4 i xbone ali grafika ne.

15 godina

sviđa mi se.. ove bi se godine i pes mogao igrati.. mreze su stvarno uzasno animirane, nemam uopće osjecaj da je gol

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Izgleda dobro ali muče me još neke stvari. Dodavanje mi je labavo, kao da ne ispruži nogu, skroz čudno. 

puno je to sve bolje odrađeno u ovom novom pesu,nije savršeno ali punoo bolje pa čak i udarci sad izgledaju puno bolje

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Gameplay će biti potpuno sti kao na ps4 i xbone ali grafika ne.

Tommy kako znaš?mislim.. dal će bit svih ovih animacija i to ili..???

15 godina
neaktivan

Da, sve potpuno isto, sve što sada vidiš će biti prisutno na PCu osim grafike. Tako su barem rekli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Da, sve potpuno isto, sve što sada vidiš će biti prisutno na PCu osim grafike. Tako su barem rekli.

pa onda će to bit sasvim ok {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice