Evo pošto sad iz povijest učim o stroj Grčkoj i Rimu zanimaju me povjesne igrice.
Znači sve igre nr samo tog razdoblja nego i srdnjeg vijeka ili možda neke igre gdje se razvijam po dobima.
Hvala
Evo pošto sad iz povijest učim o stroj Grčkoj i Rimu zanimaju me povjesne igrice.
Znači sve igre nr samo tog razdoblja nego i srdnjeg vijeka ili možda neke igre gdje se razvijam po dobima.
Hvala
Hvala
Lol tema je glupasta ali dobro,,
ima tetris......super mario na nitednu :D
Empire Earth 1 i 2. Počinješ u kamenom dobu, a ideš prema budućnosti, Civilization 4, Rise of nations.
Kakav tetris zanimaju me ovakve igre kao sto je netko post poslije objavio ajmo jos.Mozda nesto kao medieval.
Sve se ostalo može oprostiti, i spam i loš humor, ali barem nauči kako se piše 'nitedno', toliko je barem zaslužio.
Autor teme:
Age Of Empires 2 i 3, a ako ti je zanimljiva egipatska, grčka i nordijska mitologija (a kome nije ;) ) onda definitivno Age of Mythology.
Hvala
LOL pa nije htjeo igre napravljene u srednjem vjeku, već igre u kojima je radnja u srednjem vjeku ili prošlosti.
Kakav tetris zanimaju me ovakve igre kao sto je netko post poslije objavio ajmo jos.Mozda nesto kao medieval.
lol joj ja sam te razumio igre iz srednjeg vjeka(tada nije jos postojalo tona to sam pomislio) e sorry :D
LOL pa nije htjeo igre napravljene u srednjem vjeku, već igre u kojima je radnja u srednjem vjeku ili prošlosti.
Sorry nitendo poletilo mi je ;D(zamjenio sam n i d)
Sorry nitendo poletilo mi je ;D(zamjenio sam n i d)
opet krivo. niNtendo 
Lol krivo ste me shvatili ne igre koje su napravljene s srednjem vijeku nego sa tematikom srednjeg vijeka.
Ali ne samo te mogu i igre tipa razvijnja iz povijesti u moderno doba itd. da ne nabrajam.
sve iz total war serije... shogun(ova je starija), mediewal(meni osobno najdraza), rome, mediewal2, empire... igranja ko u priči :)
Grand Ages: Rome
Stronghold
Rome: Total War
CivCity Rome
i naravno Civilization serijal s kojim nemreš fulati.
EDIT: Dodan CivCity
XIII Century Gold
Caesar IV (ako te zanima city-building)
SPORE, nije baš direktno povezano sa srednjim vijekom, ali ima tematiku evolucije, i ima dio sa nekakvim plemenima i strategijeske borbe.
Rise of Nations serijal, Ceasar.
Assassins Creed
Rome:Total War definitivno!!!!! Jedna od najboljih strategija ikad igra.
Cossacks
Ovaj sto je rekao Assassin's Creed nisam bas siguran da cilja na to :D iako je AC sama po sebi fantasticna igra
Pa AC je srednji vijek. To je isto trazio.
Stari Rim - Rome Total War
Srednji vijek - Medieval 2 Total War
razvijanje po dobama - Civilization 4
Da, AC je u 14-15. st. BTW the name is RazerDinoMan 
Ma evo igram rise of nations gold edition pa ne kuzim kako napraviti cudo ako netko zna molim nek javi.
Kliknem na slobodnog gradjana ali tamo nema izbornika za svjetsko cudo dok kad igram tut onda ima.
Sve se ostalo može oprostiti, i spam i loš humor, ali barem nauči kako se piše 'nitedno', toliko je barem zaslužio.
I ja to mrzim, kad netko pogrešno kaže Nintendo. Pa mislim, koliko je Nintendo u gamingu pa bar da se ime pravilno napiše.
Anyway, Age of Empires serijal, Empire Earth serijal, a od besplatnih Rise and Fall: Civilizations at War.
Da, AC je u 14-15. st. BTW the name is RazerDinoMan 
AC 1 je u 1191. godini n.e.
AC 2 koji je jos u proizvodnji ce bit ce krajem 15.st(1486. cini mi se).
ON TOPIC:
- Sve iz Total War serijala
Imam jedno pitanje.
Dali postoji igra Assassins Creed za PS2 i ako postoji di je mogu skinuti?
A ako ne postoji, je mi tko može preporučiti neku sličnu igru?
Assassins creed nema za ps2 ali ima neka slicna assassins creedu :) assassins creed 2 :) samo sto jos nije izasao i nece bit za ps2 :)
koji bed igra prej...no izgleda ali neda mi se kupovat PS3 ili nadograđivat komp radi igre. sačekat ću neko vrijeme da padne cijena.
e da, šta se na PS3 se još ne mogu igrati piratske igrice? zar ne misle oni napravit neki čip kojime bi se mogli igrati piratske?
Ne mogu se igrati na njemu još piratske igre. Al' pročitaj ti pravila foruma 
Darkest Of Days ? :) shala, ali po meni ok igra, samo bi mogla biti i bolja...