- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ma da si negdje blize dao bih ti ja jedan ;) ostalo mi od kompova sto sam sklapao i prodavao..
Ma da si negdje blize dao bih ti ja jedan ;) ostalo mi od kompova sto sam sklapao i prodavao..
Ma moram nabaviti neki 1 tb i ssd bar 90 gb jer ovo je previše hehehe a valjda hoću nešto rišiti još mi tipkovnica krepala j.... razer.
Je da ali smart kaže da je sve ok iako sam bootao sa vanjskog ssd-a i sve šljaka ko sat...nego da counter je totalno nerealan

Prodali SOE?Kome?Nisam bio u igri davno malo pauziram.
Ah well, ako ne propadnu mozemo ocekivati pay2win biznis plan :D

Ah well, ako ne propadnu mozemo ocekivati pay2win biznis plan :D
Hahah vjerovatno bye bye f2p igrama :D,vjerovatno će uvesti neki pay model n planetside imam takav feeling,što bi ga značilo krah planetside kakvog poznajemo i gubitak igrača.
E danas malo igrao vidim HD je još problem,a sve mi se čini da oni to neće nikad ama baš nikad riješiti haha,a pogotovo sad kad su zaokupjeni H1Z1

Nije dao otkaz nego su ih pootpuštali masu sve me strah da je gotovo sa planetsideom kakvog poznajemo.
Ne Higby je bas dao otkaz, a ove ostale su otpustili..
Ma nemoze biti gore od onoga kakvim je SOE drzao PS2 mjesecima, moze samo biti bolje cemu se i nadam..
A je da sori moj bed :D ,ma kakvi stari sve mi ovo srdi na preprodaju i gašenje servera ili uvođenje pretplate.Pa to je investicijska firma kakve oni imaju veze sa igrama?
A je da sori moj bed :D ,ma kakvi stari sve mi ovo srdi na preprodaju i gašenje servera ili uvođenje pretplate.Pa to je investicijska firma kakve oni imaju veze sa igrama?
Ma sumnjam :D ajde realno da si ti investitor bi li kupio studio kao SOE i onda pogasio servere :D mozda se sada nesto i pokrene :D ko zna :D racunaj da je SOE otpisao 60 mil $ duga sto im je gayming dio napravio :D
A dobro ajde jedim djelom se slažem ali opet...Puno je bilo takvih prodaja di su nakraju sve pogasili.
Ja na to gledam ovako, oni su naravno kupili SOE i sada trebaju ulozeno da povrate i da pri tome jos i zarade. Tako da nema smisla da su kupili SOE i da su u stratu u minusu i jos da preprodaju dalje..
Sto se tice uvodjenja pretplate ni to im se ne isplati jer bi velika vecina igraca odustala od igre a nove bi tesko dobili, tako da mogu samo raditi na poboljsanju igre i marketingu iste.
Vec su najavili poboljsavanje servera i gamepleya, tako da ako ugase igru samo su jos vise na gubitku sto ne vjerujem da bi uradili.
Mislim da je mogu samo poboljsati, ali ostaje sve jos da vidimo sto ce da bude :)
Nisam davno tu bija, a PS sam zadnji put igrao kratko nakon izlaska nove mape. Ima li kakvih promjena?
Čekamo,neki dan sam se spojio i još ima velkih problema sa latencijom,iako mi je fps oko 90 sada ali malo veće bitke grozno ping skače sa 80 na 5k.

Kako? Iako bilo je cheatera i prije.
Sad kako je H1Z1 izasao i na istom je engineu doslo j na PS2 novih exploitova isto :D

Brdo killova, al mi nije jasno kako uvijek od iza i nikad ne skuže.
Brdo killova, al mi nije jasno kako uvijek od iza i nikad ne skuže.
Bas zato sto je uvijek sa ledja ili sa strane, dobar flank i pozicioniranje je 50% gamepleya :)
Da li nekome puca veza dok igra PS2? U zdanje vrijeme uvijek u prime timeu mi puca veza. Na T-comu sam.
Da li nekome puca veza dok igra PS2? U zdanje vrijeme uvijek u prime timeu mi puca veza. Na T-comu sam.
To je stara bolja PS2,izgleda da se vratila meni se jučer to dogodilo jednom.Iako ne igram više toliko ali vidim da se nisu baš trgnuli što se tiče pinga.
To je stara bolja PS2,izgleda da se vratila meni se jučer to dogodilo jednom.Iako ne igram više toliko ali vidim da se nisu baš trgnuli što se tiče pinga.
Trgnuli se jesu :D u manjim fajtovima je ok :D prelazi 150 pa nadalje kada su bas 96/96+ :D
i T com isto, ali ne puca mi veza uopce :)
Evo sad sam išao malo viditi kako je,nije loše mogu reći lipi fight smo imali na esamiru ,e i vidim da se sprema Koltyr i blcak Hand /Commisionar sa većo cevkom ,blaženo za moj snajping setup hehehe.
A pistolje necu ni uzimat xD ni jedan mi nije auraxium xD