Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Planetside 2
Ma taj score counter je smece xD nema veze s pameti :D i btw ja imam ssd i ucitava mi sasvim oke tako da vjerovatno do hdd-A
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Ma da si negdje blize dao bih ti ja jedan ;) ostalo mi od kompova sto sam sklapao i prodavao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

Ma da si negdje blize dao bih ti ja jedan ;) ostalo mi od kompova sto sam sklapao i prodavao..

Ma moram nabaviti neki 1 tb i ssd bar 90 gb jer ovo je previše hehehe a valjda hoću nešto rišiti još mi tipkovnica krepala j.... razer.

So say We All
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Ma taj score counter je smece xD nema veze s pameti :D i btw ja imam ssd i ucitava mi sasvim oke tako da vjerovatno do hdd-A

Je da ali smart kaže da je sve ok iako sam bootao sa vanjskog ssd-a i sve šljaka ko sat...nego da counter je totalno nerealan

So say We All
17 godina
neaktivan
Goodbye SOE :D ne znam ste vidili, ali prodali su ih :D
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Goodbye SOE :D ne znam ste vidili, ali prodali su ih :D

Prodali SOE?Kome?Nisam bio u igri davno malo pauziram.

So say We All
17 godina
neaktivan
Daybreaking Game Company - https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/sony-online-entertainment-becomes-daybreak-game-company.213868/#post-3094759

Ah well, ako ne propadnu mozemo ocekivati pay2win biznis plan :D
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Daybreaking Game Company - https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/sony-online-entertainment-becomes-daybreak-game-company.213868/#post-3094759

Ah well, ako ne propadnu mozemo ocekivati pay2win biznis plan :D

Hahah vjerovatno bye bye f2p igrama :D,vjerovatno će uvesti neki pay model n planetside imam takav feeling,što bi ga značilo krah planetside kakvog poznajemo i gubitak igrača.

So say We All
16 godina
neaktivan
Planetside 2

E danas malo igrao vidim HD je još problem,a sve mi se čini da oni to neće nikad ama baš nikad riješiti haha,a pogotovo sad kad su zaokupjeni H1Z1 

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danas je dobilo otkaz vecina relevantnih ljudi za novi sadrzaj :D stoga ne ocekuj previse :D reddit vec prica da je igra umrla :D

Also i lol'd hard :D
17 godina
neaktivan
Aaaaaaaaand Mott Hogby je dao otkaz :D
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Aaaaaaaaand Mott Hogby je dao otkaz :D

Nije dao otkaz nego su ih pootpuštali masu sve me strah da je gotovo sa planetsideom kakvog poznajemo.

So say We All
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Ne Higby je bas dao otkaz, a ove ostale su otpustili..

Ma nemoze biti gore od onoga kakvim je SOE drzao PS2 mjesecima, moze samo biti bolje cemu se i nadam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

A je da sori moj bed :D ,ma kakvi stari sve mi ovo srdi na preprodaju i gašenje servera ili uvođenje pretplate.Pa to je investicijska firma kakve oni imaju veze sa igrama?

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

A je da sori moj bed :D ,ma kakvi stari sve mi ovo srdi na preprodaju i gašenje servera ili uvođenje pretplate.Pa to je investicijska firma kakve oni imaju veze sa igrama?

Ma sumnjam :D ajde realno da si ti investitor bi li kupio studio kao SOE i onda pogasio servere :D mozda se sada nesto i pokrene :D ko zna :D racunaj da je SOE otpisao 60 mil $ duga sto im je gayming dio napravio :D

16 godina
neaktivan
Planetside 2

A dobro ajde jedim djelom se slažem ali opet...Puno je bilo takvih prodaja di su nakraju sve pogasili.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Ja na to gledam ovako, oni su naravno kupili SOE i sada trebaju ulozeno da povrate i da pri tome jos i zarade. Tako da nema smisla da su kupili SOE i da su u stratu u minusu i jos da preprodaju dalje..

Sto se tice uvodjenja pretplate ni to im se ne isplati jer bi velika vecina igraca odustala od igre a nove bi tesko dobili, tako da mogu samo raditi na poboljsanju igre i marketingu iste.

Vec su najavili poboljsavanje servera i gamepleya, tako da ako ugase igru samo su jos vise na gubitku sto ne vjerujem da bi uradili.

Mislim da je mogu samo poboljsati, ali ostaje sve jos da vidimo sto ce da bude :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Nisam davno tu bija, a PS sam zadnji put igrao kratko nakon izlaska nove mape. Ima li kakvih promjena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Čekamo,neki dan sam se spojio i još ima velkih problema sa latencijom,iako mi je fps oko 90 sada ali malo veće bitke grozno ping skače sa 80 na 5k.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima promjena ajme :D zbog H1Z1 ima novih cheatera :D lil s Beamerom(VS pistolj) pobio 2000 ljudi u roku 1h xD
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Ima promjena ajme :D zbog H1Z1 ima novih cheatera :D lil s Beamerom(VS pistolj) pobio 2000 ljudi u roku 1h xD

Kako? Iako bilo je cheatera i prije.

17 godina
neaktivan
Pa bilo je, ali je SOE udario relativno brzo banhammer :) i exploitovi su se jako brzo otkrivali :D

Sad kako je H1Z1 izasao i na istom je engineu doslo j na PS2 novih exploitova isto :D
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Evo ga jos jedan od mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Brdo killova, al mi nije jasno kako uvijek od iza i nikad ne skuže.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
axos kaže...

Brdo killova, al mi nije jasno kako uvijek od iza i nikad ne skuže.

Bas zato sto je uvijek sa ledja ili sa strane, dobar flank i pozicioniranje je 50% gamepleya :)

17 godina
neaktivan
Planetside 2

Da li nekome puca veza dok igra PS2? U zdanje vrijeme uvijek u prime timeu mi puca veza. Na T-comu sam.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li nekome puca veza dok igra PS2? U zdanje vrijeme uvijek u prime timeu mi puca veza. Na T-comu sam.

To je stara bolja PS2,izgleda da se vratila meni se jučer to dogodilo jednom.Iako ne igram više toliko ali vidim da se nisu baš trgnuli što se tiče pinga.

So say We All
17 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
MegaMass 2000 kaže...

To je stara bolja PS2,izgleda da se vratila meni se jučer to dogodilo jednom.Iako ne igram više toliko ali vidim da se nisu baš trgnuli što se tiče pinga.

Trgnuli se jesu :D u manjim fajtovima je ok :D prelazi 150 pa nadalje kada su bas 96/96+ :D

i T com isto, ali ne puca mi veza uopce :)

16 godina
neaktivan
Planetside 2

Evo sad sam išao malo viditi kako je,nije loše mogu reći lipi fight smo imali na esamiru ,e i vidim da se sprema Koltyr i blcak Hand /Commisionar sa većo cevkom ,blaženo za moj snajping setup hehehe.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sad hevija stalno furam :D hocu armor :) a i dojerati tmg 50 i carv s na auraxium :D inace napokon je igra stabilna :) dogod se server lag tipa da me ubije infiltrator koji meni pred ocima izgleda cloakan,ali,nis strasno :D

A pistolje necu ni uzimat xD ni jedan mi nije auraxium xD
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice