napokon TWD :D
jel itko igrao ovdje Leisure Suit Larry,znam da je bilo dobrih avantura ali i onih koje su bile krš,pa koje igre u serijalu su dobre?
U principu samo izbjegavaj one koje nisu od Sierre. To su ti :
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
Leisure Suit Larry: Box Office Bust
Najnoviji ti je remake Leisure Suit Larry: Reloaded (2013). Na njemu je radio Al Lowe tvorac originalne serije i po menu su napravili odličan posao. Imjenjene su neke zagonetke i dodane nove lokacije i likovi.
Savjetujem ti da prvo odigraš originalni Lary 1 - 7 ( Larry 4 ne postoji), pa onda odigraj ovaj remake. Samo da napomenem da se u prva 3 djela komande unose pisanjem teksta čisto da ne budeš iznenađen.
- Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards (original: 1987 - remake: 1991)
- Leisure Suit Larry Goes Looking for Love (in Several Wrong Places) or Leisure Suit Larry 2 (1988)
- Leisure Suit Larry III: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals (1989)
- Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work (1991)
- Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! (1993, CD version in 1994)
- Leisure Suit Larry: Love for Sail! or Leisure Suit Larry 7 (1996)
Ovo izgleda kao avantura sa elementima RPG-a i turn based squad tactics strategije u cyber svijetu. Rađeno je po paper and pen RPG-u. Ma fantastično !!!
Ovo izgleda kao avantura sa elementima RPG-a i turn based squad tactics strategije u cyber svijetu. Rađeno je po paper and pen RPG-u. Ma fantastično !!!
Pa igra nije nova, a i imaš temu ( koja ja umrla :)) o njoj. Meni osobno igra je bilo dosta dobra, ali ništa što nisam već vidio ( igrao).
Pa igra nije nova, a i imaš temu ( koja ja umrla :)) o njoj. Meni osobno igra je bilo dosta dobra, ali ništa što nisam već vidio ( igrao).
Igrao sam je neko vrijeme, ali onda odlucio snimiti stari dobri JA2: Wildfire.
Jagged Alliance 2 je zakon !!! Ja ga imam instaliranog prije nego što sam napravio image u ghostu. Kadgot pljusnem sliku JA2 je tu. Odnedavno dobri stari JA2 ima podršku za visoke rezolucije i widescreen.
Steta sto nije avantura ;)
trebao bi sutra izac wolf umongas ep2 :D napokon
Kaj nitko ne igra Broken Age? Ja sam ju započeo neki dan i za sada mi je super.
presao vuka ep2 i super je, nadam se da ce izaci ep3 za mj dana
prosao sam prvi dio novog Broken Sworda 5 i mogu reci da je jako jako dobar. Buduci da part2 izlazi ocito negdje kroz mj. dana ne mogu reci konacnu ocjenu ali vjerujem da ce biti u najmanju ruku na razini ovog prvog dijela. inace, zagonetke nisu preteske, svaka je logicna i nema puno lutanja na otvorenim prostorima (primjer syberia). prica je bas prava za ovakav tip igra, intrigantna, puna obrata u prici i sumnjivih likova.
eto, iskrena preporuka.
probajte Face Noir. Dobra je igra.
Igra mi se neka avantura atmosfere kao u X-filesima (baš ih gledam, pa me uhvatilo). Znači NLO, paranormalno, zavjere, napetost, možda malo straha. Imate neke preporuke?
Igra mi se neka avantura atmosfere kao u X-filesima (baš ih gledam, pa me uhvatilo). Znači NLO, paranormalno, zavjere, napetost, možda malo straha. Imate neke preporuke?
Možda bi ti se novi Tex Murphy mogao dopasti. Uskoro bi trebao izaći.
probajte Face Noir. Dobra je igra.
Mislim da je vecina ekipe vec to rijesilo, ali hvala na preporuci.
Tesla Effect najavljen i na Steamu
Na sluzbenom forumu BigFinisha se (unofficially) spominje 22.4., iako kao backer jos nisam dobio sluzbeni info.
Tesla Effect najavljen i na Steamu
Na sluzbenom forumu BigFinisha se (unofficially) spominje 22.4., iako kao backer jos nisam dobio sluzbeni info.
Na GOG-u piše 22.04. kao release date. Preorder se može napraviti. 15.04 dolazi Moebius, ako još i ovo dođe 22. to bu ludnica. 2 odlične igre u tjedan dana.
Tesla Effect demo je na Steamu
Izašao je Moebius. 30$ je na GOG-u.
Broken Sword 5 epizoda 2 će biti dostupna danas u 19h.
igram i moebius i BS5 ep2. broken sword mi je nekako bolje legao posebno zato sto sam odigrao sve prethodne nastavke i nekako je klasicna pnc avantura sa (meni) vrhunskom pricom dok u meobius tek ulazim. u meobiusu nazalost ddo izrazaja dolaze stravicno lose (likovne) animacije karaktera koji kao da su izasli iz 1993.god dok je pozadina sasvim korektna. nisam je jos mnogo prosao (dok ne zavrsim broken sword) ali je u najmanju ruku interesantna.
Što se tiče Moebiusa u pravu si. Katastrofalne animacije i dizajn likova, te prelagane zagonetke. Sa pozitivne strane je priča i muzika. Nažalost u usporedbi sa Broken swordom Moebius se ne može staviti u istu rečenicu. Moja ocjena Moebiusa bi bila 5/10 i to samo zato kaj je Jane Jensen u pitanju. Realno bi bilo 4/10. Nadam se samo da u remakeu GKa neće napraviti istu grešku.
danas bi trebala EP3 izaci TWD
Nisam vidio je li ntko vec postao na forumu, ali interesantno je cak i ako je repost
Nastavak P'n'C avanture Kaptain Brawe na kickstarteru:
https://www.kickstarter.com/projects/674951857/kaptain-brawe-2-a-space-travesty-a-steve-ince-stor
a prvi dio je free za vrijeme trajanja kampanje:
Gameplay iz novog Sherlocka...
Isprobao sam Juliu i ugodno sam iznenađen. Ne znam da li je to zato jer već dugu nisam odigrao neku dobru avanturu, ali igra mi je super. Igra ima bug, može se vidjeti na slici, a to je da se tabovi u meniju pomiču ako ih se ne koristi zajedno s Mindo'Matic. Ako ugasiš Mindo'Matic dok je na tabu Mision Data ili History, tabovi se ne vračaju na svoje mjesto, pa oni koji će igrati neka paze na to.
PS: ovaj Sherlock Holmes izgleda predobro
Da i kod mene su tabovi malo reatrdirani, ali ne smeta...
Totalno me nakon šta sam bio na Phaidrosu zanima koji k se događa! Još sam bio na Ambrosiji te sam sada na Zenobiiji pošto se dosta spominje na Phaidrosu...Neznam dali da sumljam da je i sama JULIA povezana sa svim time ili šta...
Igra nije teška, logična je i totalno napeta... Uzevši u obzir da je tekstualna avantura, zbilja vrhunski!