Slabo je to, samo 2 igrača na tjedan dana? Pa ja prijavljujem po 2 igrača po meču, a ne na tjedan dana wtf...
Mei i Reaper buffovi izgledaju dobro, možda ih uskoro vidimo u meti. Dva zasluženo mali nerf. Nerf Zenya za nas ispod mastersa i tako ništa ne mijenja jer mi desni klik ni ne koristimo, a još manje s njime nekoga uspijemo snajpati. Čak je još i bolje jer će se kao najslabiji support heroj manje i koristiti.
Gledao sam jučer playoofs druge faze, odlični mečevi, kako i priliči završnici. Fusion je nevjerojatnom igrom izbacio Spitfirea i skoro steamrollao Excelsior, ali umor nakon 7 zaredom odigranih mapa ih je sustigao. U kombinaciji sa prilagodljivim protivnikom i nekoliko neshvatljivih taktičkih odluka kao inzistiranje Flete na widowici kad je bio u potpunosti beskoristan i raspad Boomboxa na Zenyatti su doveli do velikog preokreta.
No, svaka čast Fusionu, odigrali su fenomenalno. Boombox je carryao protiv Spitfirea, no kasnije se je njegova igra raspala. Fragi je nekoliko puta preduboko dajvao što je bilo kažnjeno. Fleta je na momente razočarao. Najveće iznenađenje je Snillo koji je kao zamjena na Tracerici odigrao FENOMENALNU partiju. Mislim da oni trebaju početi razmišljati da ga presele u prvi napadački par zajedno s Fletom.
Fleta uopce ne igra u Philadelphiji...