Meni je zenyatta super heroj. Obicno nikad nisam switchao sa DPS-a, ni kad sam throwao, ali sad se sve promijenilo. Desnim klikom napravim damage protivnickom healeru i moj DPS ga lako dovrsi, a sve sto je potrebno je line of sight! Mogu lako healat genjija kad ode u protivnicki tim (klasicni genji igrac) bez da se izlozim opasnosti ili se zajebavam sa ciljanjem kad mi radi saltoje doble triple jumpove u zraku i ne znam kaj. Ulta je lagani deny bilo kakvog gravitona, blejda ili slicno i mogu se spasit iz situacija kad umirem ili kad mi tim mora contestat payload. Obicno se drzim na laganoj distanci od tima i bezveze punim desni klik ako mi naleti tracer ili genji da mu ga odmah spakujem u usta. Trudim se bit pokraj drugog healera da kad mi se to dogodi da mi i pomogne. Ako winston skoci na mene predvidjam gdje ce skocit prije nego sleti pa se odmah pocnem micat od njega, dajem mu discord, i punim right click i call-outam timu da mi pomogne i obicno crkne.
Sve u svemu predobar heroj i u potpunosti shvacam zasto ga stalno igraju u ow leagueaeu. Gdje je bio mojih proslih 5-6 sezona kolko igram da ga nisam igrao? Najbolje mi je igrati u kombinaciji s anom jer nanoboost i transecentdece su najmocnije ulte.