Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
Haker_x kaže...

Isto tako(na taj nacin) se moze napraviti da sa bilo kojim autom vozis bilo koju stazu u multiplayer-u, bez obzira sto je ta staza class restricted :)

Istina, ali samo ako te netko pozovo u utrku sa restricted clas autom, ali to je već odavno poznato... Ako će netko i koristiti ovaj glitch, neka obavezno koristi auto klase koja je i staza.

Ja danas natuk'o 50 pobjeda u B klasi{#}

I malo sam računao... Čak i ako se naprave sve restricted utrke, pokupe svi achivmentsi po pitanju pursuita i TEa, te ono sa vinilima, bojama i dijelovima, 500 dana u TH i pokupuju apsolutno svi IGC auti, nema šanse da se dođe do 5000 bodova {#}...

13 godina
Bumbilek kaže...
Haker_x kaže...

Isto tako(na taj nacin) se moze napraviti da sa bilo kojim autom vozis bilo koju stazu u multiplayer-u, bez obzira sto je ta staza class restricted :)

Istina, ali samo ako te netko pozovo u utrku sa restricted clas autom, ali to je već odavno poznato... Ako će netko i koristiti ovaj glitch, neka obavezno koristi auto klase koja je i staza.

Ja danas natuk'o 50 pobjeda u B klasi{#}

I malo sam računao... Čak i ako se naprave sve restricted utrke, pokupe svi achivmentsi po pitanju pursuita i TEa, te ono sa vinilima, bojama i dijelovima, 500 dana u TH i pokupuju apsolutno svi IGC auti, nema šanse da se dođe do 5000 bodova {#}...

Baš tako zanima me koji će to biti biser koji će kupiti po 10 mclarena, 10 paganija,10 jeepova, 10 caterhama itd itd...

13 godina
Remzi kaže...

FMBN-GGD3-WKF6-MRLY Catheram R500

Provjerite emajlove na drugim accauntima, ja sam ga dobio na drugom accauntu i na prvome mi radi...

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Baš tako zanima me koji će to biti biser koji će kupiti po 10 mclarena, 10 paganija,10 jeepova, 10 caterhama itd itd...

Začudio bi se, ali ima ljudi koji imaju toliko bodova i voze Veyrone{#}

13 godina
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...

Začudio bi se, ali ima ljudi koji imaju toliko bodova i voze Veyrone{#}

Još nisam naišao na ni jednog takvog...{#}

btw možda su to admini, čuo sam da ih za sada voze samo admini i da nemaju pojma vozit...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 18:00 (Božoo).
12 godina
neaktivan

Dobro bi mi dosao neki dobar auto, sad kad uzmem Audi R8 5.2, sta mislite da je najbolje posle toga za IGC? {#}

0 0 hvala 0
13 godina

igrač imenom MAKSUTA28 posjeduje Veyron

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

igrač imenom MAKSUTA28 posjeduje Veyron

I ja bi ga imao da koristim cheatove{#}

14 godina

@Bumbilek: Jesi cuo da je EA ugasio Quicklime ? A Drew dobio otkaz.

Sta ti mislis o svemu ?

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:15 (Puls3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

@Bumbilek: Jesi cuo da je EA ugasio Quicklime ? A Drew dobio otkaz.

Sta ti mislis o svemu ?

ovo...

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9470107.page;jsessionid=F25A2959BB3754D134AEBE912C85BF72

12 godina
neaktivan

Evo da vidite sto sam uzeo Audi R8 5.2 i ovog lika sa cheat-om .

16 godina
neaktivan

pozdrav ljudi.

da li može netko umjesto mene na moj acc nabacit preko one metode za free SB kojih 1000SB-a? problem je u tome što gdje god da postavim VPN (TunnelBear) nigdje ne nađe ništa za free :( ... trenutno sam u banani sa novcima na paypalu, ali  da imam pare sigurno bih platio najmanji SB paket i bio miran...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

pozdrav ljudi.

da li može netko umjesto mene na moj acc nabacit preko one metode za free SB kojih 1000SB-a? problem je u tome što gdje god da postavim VPN (TunnelBear) nigdje ne nađe ništa za free :( ... trenutno sam u banani sa novcima na paypalu, ali  da imam pare sigurno bih platio najmanji SB paket i bio miran...

Ako ne možeš ti, ne može nitko. Probaj sa drugim accountom, iako ako nemaš ništa za free mislim da si ih sve ispucao i sad trebaš čekati jedno vrijeme dok ne dođu nove

15 godina
neaktivan

Neka auta dolaze za IGC, neka odlaze...

https://world.needforspeed.com/news/article/12664

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

eto i moje garaže (morat će ići u dvije poruke)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i drugi dio.. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel se isplati kupovati tog bosa?

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Jel se isplati kupovati tog bosa?

Itekako se isplati... Dobra akceleracija, handlig solidan i brzina solidna... Može se nagurati do S klase bez pol frke uz dosta 3 - star dijelova ;)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
15 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru. Mislio sam pošto je to muscle car da ima problema sa skretanjem i da je trom ali ako ti tako kažeš onda ču si ga definitivno uzeti!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:50 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Veseli me ova IGC rotacija... Mislim da bo mogao dobiti achivements za Lanciu i Lotusa {#}

Da li ima netko zaineresiran za Mosta Wanted ili Late Departure TE? Treba trojicu (ustvari dvojicu, jer bi se Remzi trebao priključiti) za farmanje IGCa. Na APEXu. Ako ima, sutra navečer oko 9 bi bilo ok?

2 0 hvala 0
12 godina

Koje pizz moras raditi da bis mogao voziti ferplay.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...

Veseli me ova IGC rotacija... Mislim da bo mogao dobiti achivements za Lanciu i Lotusa {#}

Da li ima netko zaineresiran za Mosta Wanted ili Late Departure TE? Treba trojicu (ustvari dvojicu, jer bi se Remzi trebao priključiti) za farmanje IGCa. Na APEXu. Ako ima, sutra navečer oko 9 bi bilo ok?

ja sam za

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
15 godina
protjeran
Bumbilek kaže...

I ja sam za.

B-A-R-C-A
14 godina
Bumbilek kaže...

Mogu ja, dodat cu te kad udem u igru.

EDIT: Dodao

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:31 (Puls3).
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Steta, ja ne mogu sa integrisanom, premal mi fps za staze :D

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina

Vidim da ce rijesit TE bug s novim patch-om.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:43 (Puls3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

po meni je muricielago roadster onaj za 1.800.000 puno bolji od bossa koji pocetni zalet ima strava ko da te netko katapultiro,i bolji je za drag a i skretanje dosta fluidno,dok je lfa zivi uzas,u mjesec dana uzas tesko bit prvi bilo gdje barem meni.a sad,ak nema chitera dosta lagano u 2 dana nakupio 60 drag pobjeda :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 22:13 (Ryder007).
15 godina
neaktivan

Ja neki dan pokupio od frenda jednu suspenziju i jednu neonku... i nije se meni samo dogodilo... baš čudan  bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Bumbilek kaže...

ja sam za

iNo_bhf kaže...
Bumbilek kaže...

I ja sam za.

Puls3 kaže...
Bumbilek kaže...

Mogu ja, dodat cu te kad udem u igru.

EDIT: Dodao

Super... S obzirom da nisam u HR, nadam se da ću imati internet.... I doći na vrijeme{#}

iNo_bhf dodaj me. NIck je isti kao i ovdje

12 godina
neaktivan

nick mi je pinelyn, pa tko hoće nek me doda {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice