Da li se na 60 levelu dobiva slot?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da
Da
I kada je onda opet slijedeći?
Da
I kada je onda opet slijedeći?
nikad
Kada si počeo pisati u ovu temu dao sam ti link sa svim o ovoj igri. Ti kao da ne čitaš ništa.
Kada si počeo pisati u ovu temu dao sam ti link sa svim o ovoj igri. Ti kao da ne čitaš ništa.
Ajde daj ponovo, nebilo ti teško...
nikad
A jel zna ko do kojeg levela ide ova igrica?
nikad
A jel zna ko do kojeg levela ide ova igrica?
60
Ja sam odlucio doci do 60lvl i prestat igrat. Vec mi je jako dosadila igra. Trenutno sam na 59lvl tako jos koji dan i odmor.
Mislio sam kupiti NFSMW2 pa nju prolaziti.
Ja sam odlucio doci do 60lvl i prestat igrat. Vec mi je jako dosadila igra. Trenutno sam na 59lvl tako jos koji dan i odmor.
Kupi radije nešto starije. MW2 i The Run izbjegavati u širokom luku
Šta to starije?
evo kupio evo X, prvi dojam auto je bomba, ide ko lud, ali overall je samo 572, nemam bolje dijelove
Šta to starije?
Hot Pursuit, Most Wanted, Undercover...
Shift je također dobar, ali osobno ne volim igre u kojima se voze krugovi.
Svaki dan se staze i klase mijenjaju. Osim novca skupljaš i REP i ideš prema lvl 60. Nakon 12.-tog lvl kad dobiješ 2 slota za aute, slotove dobijaš na 20, 30, 40, 50 i 60-tom lvl.
Šta to starije?
Hot Pursuit, Most Wanted, Undercover...
Shift je također dobar, ali osobno ne volim igre u kojima se voze krugovi.
Hot Pursuit 2010 preporucujem, grafika je BETTON, ali i igrica je...
igrao sam taj nfs ali je igra mrtva. sve skupa ako ude u jednu igru od 20ak u kojoj nisi sam, dobro je.
igrao sam taj nfs ali je igra mrtva. sve skupa ako ude u jednu igru od 20ak u kojoj nisi sam, dobro je.
Osim ovoga da je igra mrtva, ništa nisam razumio.

Ljudi ovako - Ja sam igricu poćeo igrati prije 3 dana, lvl 16 sam, kupujem auto ali neznam koji da kupim. Razmišljam da kupit Nissan Skyline od 750.000 ili Dodge Viper od 1.100.000 .Razmišljam dali da uopće nastavim igrati igru jer sam vidio dosta loših komentara o igri. Razmišljao sam da skinem DiRT 3 i igram MP zato što se ovaj glupi NFS World -.- nemože igrati preko volana.
0 | Viper |
---|---|
4 | Skyline |
0 | DiRT 3 |
6 | Prestajanje igranja NFS Worlda |
Ljudi ovako - Ja sam igricu poćeo igrati prije 3 dana, lvl 16 sam, kupujem auto ali neznam koji da kupim. Razmišljam da kupit Nissan Skyline od 750.000 ili Dodge Viper od 1.100.000 .Razmišljam dali da uopće nastavim igrati igru jer sam vidio dosta loših komentara o igri. Razmišljao sam da skinem DiRT 3 i igram MP zato što se ovaj glupi NFS World -.- nemože igrati preko volana.
Skyline i Viper ni za Boga !!!
Zašto ? Koji onda uzeti ? Za 1.000.000
Zašto ? Koji onda uzeti ? Za 1.000.000
Zato jer su Brodovi, ako si vozio brod na moru onda znas o cemu pricam.
Pricekaj dok dode kolega Bumbilek da ti savjetuje auto do 100000, on ti najbolje zna.
Nisam vozio xD. Možeš li mi reći koji onda da uzmem za 1.000.000 ili manje.
Kako se ne može igrati preko volana????
I mene to čudi, ali jednostavno nemogu igrati s volanom. Šta god da stisnem da volanu nereagira, usput i nema nigdje opcija gdje mogu namjestit s ćim ću igrat. Ja sam ćuo da s volanom mogu igrati samo oni koji imaju original igricu na DVD-u
I mene to čudi, ali jednostavno nemogu igrati s volanom. Šta god da stisnem da volanu nereagira, usput i nema nigdje opcija gdje mogu namjestit s ćim ću igrat. Ja sam ćuo da s volanom mogu igrati samo oni koji imaju original igricu na DVD-u
Bude ti se javio neko ko će ti reći kako podesit volan, ja ga nemam pa neznam, ali ima forumaša koji igraju sa volanom, navodno treba nešto ić u registri pa tamo podesit... Šta ti ja znam....
Hvala ti. Nadam se da će mi netko objasniti.
Hvala ti. Nadam se da će mi netko objasniti.
Evo ovdje je neko već priložio tutorijal, pa ako uspiješ javi jer i mene zanima...