Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo moj review poslije 2 dana voznje Nissana Snowzille:

Krenut cu od draga, jer je auto za to i namjenjen. Pored dodatnog skilla koji bi mu trebao pruziti jace performanse u drag trkama, opet nije nista posebno, stavise, los je. Mjerio sam mu vrijeme na Breaking Point-u, dragu kojeg najvise vozim, i ima marginalno brze vrijeme od stock Bossa. Initial grip mu je preslab (slabiji od stock Bossovog gripa) uzimajuci u obzir da ima 2 skilla koja mu ga poboljsavaju cini mi za 40% ili 60%, sa tom kolicinom Boss i Murcielago bi skakali po 20m iz mjesta. Ima jos 2 skilla za povecanje ranga perfect i good shiftova, za dobrog vozaca nepotrebna stvar, no nema veze. Drugim rijecima, svaki bilo kako tuniran Boss i Murcielago ce ga ostaviti iza sebe, o SB autima da ne govorim. Pokusao sam mu promjeniti dijelove ali vrlo brzo sam shvatio da se ne isplati. Handling mu je slab i zbog toga nije ni za TE ni za obicni racing.

Sve u svemu, kako jedna narodna kaze: Ocima radost, guzici zalost. Tuzno je to sto pored svega ostalog ovo auto nije ni blizu medju najboljim ni u onome za sto je namjenjeno, cak ni za IGC. I sa druge strane, neizbjezno zauzima car slot a prodati se moze za svega 0 casha. Za nesto sto smo dobili besplatno se ni ne moze ocekivati bolje.

Samo imam osjecaj da je EA htio da nam zamaze oci, svi smo se obradovali, wow vidi free drag auto, EA je zakon, hvala vam, a na kraju mi fakticki smo dobili nesto skoro beskorisno a oni zahvale i glas da brinu o svojim igracima.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
the. Shelby kaže...

Evo moj review poslije 2 dana voznje Nissana Snowzille:

Krenut cu od draga, jer je auto za to i namjenjen. Pored dodatnog skilla koji bi mu trebao pruziti jace performanse u drag trkama, opet nije nista posebno, stavise, los je. Mjerio sam mu vrijeme na Breaking Point-u, dragu kojeg najvise vozim, i ima marginalno brze vrijeme od stock Bossa. Initial grip mu je preslab (slabiji od stock Bossovog gripa) uzimajuci u obzir da ima 2 skilla koja mu ga poboljsavaju cini mi za 40% ili 60%, sa tom kolicinom Boss i Murcielago bi skakali po 20m iz mjesta. Ima jos 2 skilla za povecanje ranga perfect i good shiftova, za dobrog vozaca nepotrebna stvar, no nema veze. Drugim rijecima, svaki bilo kako tuniran Boss i Murcielago ce ga ostaviti iza sebe, o SB autima da ne govorim. Pokusao sam mu promjeniti dijelove ali vrlo brzo sam shvatio da se ne isplati. Handling mu je slab i zbog toga nije ni za TE ni za obicni racing.

Sve u svemu, kako jedna narodna kaze: Ocima radost, guzici zalost. Tuzno je to sto pored svega ostalog ovo auto nije ni blizu medju najboljim ni u onome za sto je namjenjeno, cak ni za IGC. I sa druge strane, neizbjezno zauzima car slot a prodati se moze za svega 0 casha. Za nesto sto smo dobili besplatno se ni ne moze ocekivati bolje.

Samo imam osjecaj da je EA htio da nam zamaze oci, svi smo se obradovali, wow vidi free drag auto, EA je zakon, hvala vam, a na kraju mi fakticki smo dobili nesto skoro beskorisno a oni zahvale i glas da brinu o svojim igracima.

ja ne znam šta si ti očekivao, ali bolje od ovoga NE MOŽE (barem ne FREE)

ne možeš ovaj auto uspoređivati sa BOSS-om ili Murcielagom tj. vrhom IGC ponude

meni auto zasad još uvijek stoji u Car Dealeru tj. zapravo ga još nisam ni isprobao jer mi je potreban car slot

CKBB-5HQM-JVUC-VNL3   Santarina Vinyl

P.S. Sretan Božić =D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 18:02 (TheMrCro123).
14 godina
neaktivan

Baš to...ne može se ništa ni očekaviti kada smo ga dobili besplatno. 

By the way...kada će se znati koji će auti postati igc a koji odu u mirovinu? Kako inače ide vremenska razlika između svake izmjene?

0 0 hvala 0
12 godina
kako ste dobili besplatni auto? nov sam u NFS World pa ne znam xD
14 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

ja ne znam šta si ti očekivao, ali bolje od ovoga NE MOŽE (barem ne FREE)

ne možeš ovaj auto uspoređivati sa BOSS-om ili Murcielagom tj. vrhom IGC ponude

meni auto zasad još uvijek stoji u Car Dealeru tj. zapravo ga još nisam ni isprobao jer mi je potreban car slot

Ocekivao sam drag auto koje se u dragovima moze nositi sa najboljim IGC non drag autima. Sa obzirom da to nije ni blizu postignuto, zapitaj se koja je onda korist od njega kad u dragovima ne postoje class restrikcije, i osim toga svakako uzima car slot i vrijedi 0 casha kad se prodaje.

Ok, mozda se ne moze bolje ocekivati za nesto besplatno, kao ni ona Lancia sto smo je dobili za 500k likeova na fb pageu, oboje su pokloni upitne vrijednosti, no eto.

15 godina
neaktivan

Znas onu poslovicu "Poklonjenom konju se ne gleda u zube" normalno da nam nece dati najbolje auto besplatno, pa gdje je njima tu zarada...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Baš to...ne može se ništa ni očekaviti kada smo ga dobili besplatno. 

By the way...kada će se znati koji će auti postati igc a koji odu u mirovinu? Kako inače ide vremenska razlika između svake izmjene?

rotacija se odvija patchiranjem, a patchevi nemaju neko određeno vrijeme kad ce ga izbaciti

ibme74 kaže...
kako ste dobili besplatni auto? nov sam u NFS World pa ne znam xD

sve novosti možeš saznati na njihovoj FB stranici, a tamo možeš i nači kodove za besplatne itemse (vinyl, auto...) koje aktiviraš na ovoj stranici (na desnoj strani se nalazi plavi okvir "Redeem a game code") ako je u pitanju auto, nakon aktivacije koda, u igri auto besplatno kupiš u Car Dealeru

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 10:16 (TheMrCro123).
12 godina
Hvala na odgovoru, ja sam novi u igri igram tek dan ipo i evo 3 slikice moje prve kante

14 godina
neaktivan

Baš sam kupio Bossa 12 i jako sam se razočarao...to je auto samo za drag...u sprintu nikako ne preporučujem ovaj auto...oversteer je smiješan zajedno sa handlingom...

Žao mi je 1.9 milja što sam dao na ovaj auto...bolje da je otišlo u aston martina ili bossa 69

0 0 hvala 0
12 godina
Hej a kako se mogu kupovati auti? Meni kraj svakog stoji da moram kupovati sa onim bodovima ne sa lovom...
14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Hej a kako se mogu kupovati auti? Meni kraj svakog stoji da moram kupovati sa onim bodovima ne sa lovom...

Imaš IGC aute ( in game cash ) koje možeš kupovati s određenom svotom novca koju osvajaš utrkama. 

12 godina
iAvenger kaže...
ibme74 kaže...

Imaš IGC aute ( in game cash ) koje možeš kupovati s određenom svotom novca koju osvajaš utrkama. 

Predpostavljam da su to uglavnom krševi?

14 godina

Eto da se i ja priključim,ponovno sam počeo igrati,15-16lvl sam,ko hoće nek doda CroMato,vozim S15 i Lanciu(reedem code sam imao).Dijamante u 2 i 30 ujutro svaki dan tako skupljam.

EDIT

Na APEX-EU igram.

EDIT2

Davati ću vam reedem codove kako koji dobijem.

GTR r35 V spec snow Drag edition / Unlimite
F7P9-SWL2-GTA6-8QNZ

Ovaj je za stalno auto,provjereno radi upisao code i sve 5.

Dosta kasnim,sad sam pročitao da ste postavili code i sve to,neznam ja kako vi no meni se super taj auto ponaša na cesti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 4:43 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

to je ono što većinu nas mući, broj automobila dostupnih za virtualan novac je veoma mali

koliko si love skupio?

preporučam ti

LEXUS IS300 -- 300000 IGC naj auto u D klasi

AUDI RS 4 -- 600000 IGC naj auto u C klasi

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 9:08 (TheMrCro123).
14 godina
neaktivan

evo par fotki nekih mojih autiju

Murci Roadster Murci Roadster
BOSS BOSS
Lexus LFA Lexus LFA
ZL1 ZL1
Dodge Charger SRT8 Dodge Charger SRT8

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
iAvenger kaže...
ibme74 kaže...

Predpostavljam da su to uglavnom krševi?

Nisu svi krševi. Roadster je zasad po meni top igc car koji možeš kupiti u A klasi. Imam ga i s njime trgam ove u aventadorima i zondama...ruku na srce ima hrpa klinaca tamo koji nemaju pojma voziti a voze boost aute koje uopće ne zaslužuju...evo par screenova iz jučerašnje utrke.

15 godina
neaktivan

Evo s kime mene ubaci u utrku, i kako pobijediti... u startu perfect launch(start) uhvatim dvije utrke zaredom, u prvom se gurao sa crnim Lambom za prvo mjesto, usao u cilj, zakoci igrica na sekundu, i onda prikaza da sam 4. zavrsio, bas glupo, a u drugoj me ostavili bez obzira sto sam imao ps

Tatin sin Tatin sin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koji auto uopce kupiti za sprinteve? Imam dva Boss-a i ni jedan nije za to. 

Boss 12 je brz, cak se i moze nositi na boljima al pobjediti je bas tesko, mozda mu fali jos malo brzine.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
12 godina
neaktivan

Propalo mi 237 dana TH-a, jbg, juce nisam imao net i nisam mogao da pokupim dijamante, a nisam imao SB da nastavim na 238. dan tako da sam resetovao i krenuo iz pocetka.

Mada, nije mi bilo krivo kad sam video da sam dobio i na prvom danu 35k reputacije i 22k novca {#}

237. dan 237. dan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Evo s kime mene ubaci u utrku, i kako pobijediti... u startu perfect launch(start) uhvatim dvije utrke zaredom, u prvom se gurao sa crnim Lambom za prvo mjesto, usao u cilj, zakoci igrica na sekundu, i onda prikaza da sam 4. zavrsio, bas glupo, a u drugoj me ostavili bez obzira sto sam imao ps

S obirom na konkurenciju, dobro je da si završio i na 4. mjestu.{#}

13 godina

eh to su bili dani kad smo skupljali free boost, sad sam stao na 87 i nejde dalje, ali je zato th na 140 i nekom danu

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Boss 12 je brz, cak se i moze nositi na boljima al pobjediti je bas tesko, mozda mu fali jos malo brzine.

Probaj uzeti Roadstera, jer ti ništa drugo ne preostaje za A i S klasu.

12 godina
neaktivan
Remzi kaže...

eh to su bili dani kad smo skupljali free boost, sad sam stao na 87 i nejde dalje, ali je zato th na 140 i nekom danu

Na cega 87?

13 godina
neaktivan
Viper95 kaže...
Remzi kaže...

Na cega 87?

vjerojatno boosta

13 godina

Bumbilek ti je dao odgovor, sad jedna anketa

Prodati Audi Quatro koji ima overall 599?

2 Da
6 Ne
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

NIck>BENELLI49X

LVL 25

apex-eu

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 23:09 (benelli49x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Bumbilek ti je dao odgovor, sad jedna anketa

Prodati Audi Quatro koji ima overall 599?

Ja bi još malo isprobavao, pa tek onda razmišljao o prodaji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 2:34 (Bumbilek).
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Haker_x kaže...

S obirom na konkurenciju, dobro je da si završio i na 4. mjestu.{#}

U potpunosti se slazem, da nisao imao ps ostao bi ja daleeeko iza.... :D

12 godina
neaktivan

Dodajte me

Nick : Stjepan17

Level : 37

Auta : BMW M6 Coupe, Audi RS 4, Lancia Delta Hf Integrale Evoluzione, Nissan GT-R SpecV (R35), Ford Mustang Boss 302, Ford Mustang Boss 69

0 0 hvala 0
15 godina
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Probaj uzeti Roadstera, jer ti ništa drugo ne preostaje za A i S klasu.

Uzeo sam ga. Puno lakse se sada nositi sa S klasom. Hvala Bumbi!

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice