Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Za sve one koji su vozili Home for Holidays utrku u SP, postoji velika sansa da vam je pobjeda uracunata kao poraz zavrsen na zadnjem mjestu. Meni je to pokvarilo statistiku, sad moram vozit 10 puta vise da vratim kako je bilo.

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran

iam par pitanja, samo da prije kazem da im nedam ni lipe, znaci levelanje bez ijedne kune ulozene,  eto tolko :),

1. Jel jedini free način skupljanja boosta preko skupljanja daily gemova 1/15?

2. Kako najbrze levelat ?

3. Jel se mogu auti kupit za cash? iam 900 ,000 sta da radim stom lovom, nabrijo sam auto max i neide vise

4. Jel levelom up ide i level up auta? mislim jel se upgrade'a auto sitno malo po malo, brzina, skretanje i brzina starta?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
Cryogenic kaže...

iam par pitanja, samo da prije kazem da im nedam ni lipe, znaci levelanje bez ijedne kune ulozene,  eto tolko :),

3. Jel se mogu auti kupit za cash? iam 900 ,000 sta da radim stom lovom, nabrijo sam auto max i neide vise

4. Jel levelom up ide i level up auta? mislim jel se upgrade'a auto sitno malo po malo, brzina, skretanje i brzina starta?

hvala

Mislim da boost ne mozes dobiti sakupljanjem gemova(bar ja nisam nikada dobio)

Najbrze ces levelat tako sto vozis dragove

Neki auti se mogu kupiti za cash

Auto licno nadogradjujes, auto se nece samo nadograditi, bez obzira sto si se dignuo nekoliko levela

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 20:06 (Haker_x).
15 godina
Cryogenic kaže...

hvala

iam??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Koji auto uopce kupiti za sprinteve? Imam dva Boss-a i ni jedan nije za to. 

Boss 12 je brz, cak se i moze nositi na boljima al pobjediti je bas tesko, mozda mu fali jos malo brzine.

Probaj uzeti Roadstera, jer ti ništa drugo ne preostaje za A i S klasu.

Uzeo sam ga. Puno lakse se sada nositi sa S klasom. Hvala Bumbi!

Nema na čemu. Dodaj me da bacimo koju. NIck ti je isti kao i ovdje, ako si APEXu.

14 godina
suspendiran

uezo sam imprezu hatchback, zanima me za sta dalje stedit pare, za koji auto, se isplati onaj bmw coupe za 1.400.000?

ili da idem na lamborginija?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:20 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Za sve one koji su vozili Home for Holidays utrku u SP, postoji velika sansa da vam je pobjeda uracunata kao poraz zavrsen na zadnjem mjestu. Meni je to pokvarilo statistiku, sad moram vozit 10 puta vise da vratim kako je bilo.

Srećom, nisam trošio vrijeme na to, jer nam i nisu dali nešto prefamozno.

Haker_x kaže...
Cryogenic kaže...

hvala

Mislim da boost ne mozes dobiti sakupljanjem gemova(bar ja nisam nikada dobio)

Najbrze ces levelat tako sto vozis dragove

Neki auti se mogu kupiti za cash

Auto licno nadogradjujes, auto se nece samo nadograditi, bez obzira sto si se dignuo nekoliko levela

Može li nam onaj koji se ne slaže s ovim što je Haker napisao, dati bolje odgovore?

Cryogenic kaže...

uezo sam imprezu hatchback, zanima me za sta dalje stedit pare, za koji auto, se isplati onaj bmw coupe za 1.400.000?

ili da idem na lamborginija?

Iskreno, ako nisi neki preveliki fan Impreze, onda je to bačen novac. Idi na Lamborghinija, Bossa ili LFA, ovisno za što ti treba auto.

Osim toga, sretna vam Nova godina{#}

15 godina
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Koji auto uopce kupiti za sprinteve? Imam dva Boss-a i ni jedan nije za to. 

Boss 12 je brz, cak se i moze nositi na boljima al pobjediti je bas tesko, mozda mu fali jos malo brzine.

Probaj uzeti Roadstera, jer ti ništa drugo ne preostaje za A i S klasu.

Uzeo sam ga. Puno lakse se sada nositi sa S klasom. Hvala Bumbi!

Nema na čemu. Dodaj me da bacimo koju. NIck ti je isti kao i ovdje, ako si APEXu.

RenzorGT, Apex

15 godina
neaktivan

Jos jedan od mnogobrojnih bugova koje mi izbacuje, isto tako ja izasao iz staze i usao u drugu, pa trecu, promijenio nekoliko staza i jos uvijek mi izbacuje pod "event" chat koji je za prvi drag koji sam odvozio, znam po igracima, isti igraci pisu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Haker_x kaže...

Jos jedan od mnogobrojnih bugova koje mi izbacuje, isto tako ja izasao iz staze i usao u drugu, pa trecu, promijenio nekoliko staza i jos uvijek mi izbacuje pod "event" chat koji je za prvi drag koji sam odvozio, znam po igracima, isti igraci pisu...

Meni se to isto desava al kad je reza 1920x1080 onda je tako reci malo pa ne smeta u igranju. Covjek se navikne.

15 godina
neaktivan

U mene je 800x600 i to itekako smeta, a sto se tice biranja protivnika tu skroz lose odabire protivnike, ja kada uzmem auto A klase on me ubaci u utrku gdje ima bar jedno auto S klase koje me moze oderat kad hoce, isto tako kada uzmem B ili C klasu da vozim drag, ubaci mi A klasu u utrku, i on normalno mora pobijediti sa duplo jacim autom, sto mene ne ubaci sa B ili C klasom dok sam ja sa A.... ali nece... Jucer 5 dragova sve protiv S klase, a ja sa Nisannom... uvijek ja budem "donji" a danas sve i jedan drag sam dobijao po 3 traffic magnet-a... a nekada zna samo "Ready" da daje...nece u mene da bude kako treba i gotovo... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kupljen Aventador, za drag i nije nesto. Sta reci za slijedecu sliku??

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 22:04 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

U mene je 800x600 i to itekako smeta, a sto se tice biranja protivnika tu skroz lose odabire protivnike, ja kada uzmem auto A klase on me ubaci u utrku gdje ima bar jedno auto S klase koje me moze oderat kad hoce, isto tako kada uzmem B ili C klasu da vozim drag, ubaci mi A klasu u utrku, i on normalno mora pobijediti sa duplo jacim autom, sto mene ne ubaci sa B ili C klasom dok sam ja sa A.... ali nece... Jucer 5 dragova sve protiv S klase, a ja sa Nisannom... uvijek ja budem "donji" a danas sve i jedan drag sam dobijao po 3 traffic magnet-a... a nekada zna samo "Ready" da daje...nece u mene da bude kako treba i gotovo... :(

Nisi jedini, taj idiotski algoritam za dodjelu protivnika je naklonjen SB igracima, kad imas A class auto sanse da ne dobijes S class protivnika sa SB autom su smijesne, ista prica je sa B i A, C i B itd... nece namjerno da uvedu dodjelu po jednakoj klasi.

A sto se bugova tice, budite sretni dok vam se ti sitni javljaju, sta biste da vam se ne uracunava cash ili expirience, da vam speedboost ne legne na acc kad ga kupite i slicni katastrofalni bugovi gdje se mozete samo slikat na kraju sa svojim cijelim racunom. Bruka raje jadi o tome po forumu a oni prst u uho, ajmo mi conteste organizirat...

13 godina

nova kola

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran

e da, jos jedno pitanje, kako vam radi nfs world, meni na i5 i gtx 660, 1600x1200, windows 8, maximum details, povremeno jako zaštekava, kao da nesto ne stima sa igrom, probal sam smanjit detalje na high, onda manje zaštekava, odnosno desava se fps drop, e sad mislim da sam na svojoj starijoj konfi to puno bolje igrao prije godine, godine i pol,..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...

e da, jos jedno pitanje, kako vam radi nfs world, meni na i5 i gtx 660, 1600x1200, windows 8, maximum details, povremeno jako zaštekava, kao da nesto ne stima sa igrom, probal sam smanjit detalje na high, onda manje zaštekava, odnosno desava se fps drop, e sad mislim da sam na svojoj starijoj konfi to puno bolje igrao prije godine, godine i pol,..

Ovo je online igrica, pa je moguće da zašteka i zbog servera. Ostavi tu rezoluciju, a detalje stavi na low i trebalo bi raditi bez problema.

Koliki ti je max FPS? Mena na custom rezoluciji i low detaljima ne može preći 60 (I7, gt650m)

14 godina
suspendiran
Bumbilek kaže...

Ovo je online igrica, pa je moguće da zašteka i zbog servera. Ostavi tu rezoluciju, a detalje stavi na low i trebalo bi raditi bez problema.

Koliki ti je max FPS? Mena na custom rezoluciji i low detaljima ne može preći 60 (I7, gt650m)

85 fps'a max , padne na 20-25, al kao da ih je 10-15 u sekundi, nekad je zivi slideshow... citam na netu da popravljaju bugove pa da ce navodno ubrzo rijesiti i taj fps drop,..

13 godina

ovo su slike od akaunta kojeg igram za jednog forumasa

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Remzi kaže...

nova kola

I kakva su nova kola??

14 godina

Ekipa evo ovako,zanima me kako da napišem nečije ime na auto? Cura isto vozi NFS World pa želim njezino ime napisati na auto,no ja nemam niti slova ponuđena niti išta tako,samo brojevi i ostala gamad,slova nigdje.Pa ako netko zna da mi kaže na koji način,jedan lega je uspio napisati od svoje cure ime no nikako mi se nemože javit.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
x18x05x kaže...
Remzi kaže...

nova kola

I kakva su nova kola??

nisu loša, fali mi nitro 4s na početku i nekoliko ultra dijelova, sad je overall 728

13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa evo ovako,zanima me kako da napišem nečije ime na auto? Cura isto vozi NFS World pa želim njezino ime napisati na auto,no ja nemam niti slova ponuđena niti išta tako,samo brojevi i ostala gamad,slova nigdje.Pa ako netko zna da mi kaže na koji način,jedan lega je uspio napisati od svoje cure ime no nikako mi se nemože javit.

Imaš dvije varijante:

TEŽU - da se igraš i slažeš slova sa dijelovima ponuđenih vinila

LAKŠU - da kupiš (za prave novce) vinil sa slovima, kad se pojave ponovno

12 godina
neaktivan

Kolike performanse kompjutera trazi ova igrica? Ajmo reci da bude grafika na midium...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xperiax1 kaže...

Kolike performanse kompjutera trazi ova igrica? Ajmo reci da bude grafika na midium...

pogledaj moj pc, reza 1680x1050, na medium i trza mi

12 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru,ja ostajem na nfsu 2 :D Igricu presao ni sam neznam koliko puta,al mi je najdraza :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
koji je najbolji auto koji se moze kupiti za 1.5 - 2 mil?

0 0 hvala 0
14 godina
Bumbilek kaže...
kruskar kaže...

Imaš dvije varijante:

Zanima me teža,samo je problem što slova nemogu naći.

14 godina
Remzi kaže...
Xperiax1 kaže...

pogledaj moj pc, reza 1680x1050, na medium i trza mi

Nemoguče,ja s svojim Q9550 i 2 GTX275 imam oko 60FPSa sve na max i rezolucija 1080p,probao čak i s jednom 275 i sve uredno radilo oko 35-40FPSa imao iste postavke.

14 godina
suspendiran
kruskar kaže...

Nemoguče,ja s svojim Q9550 i 2 GTX275 imam oko 60FPSa sve na max i rezolucija 1080p,probao čak i s jednom 275 i sve uredno radilo oko 35-40FPSa imao iste postavke.

i ne pada ti fps? meni padne na slideshow.

13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Bumbilek kaže...
kruskar kaže...

Imaš dvije varijante:

Zanima me teža,samo je problem što slova nemogu naći.

U tome i je stvar. Da ih možeš pronaći, značilo bi da si ih kupio. Ovako, moraš slagati slova od više postojećih vinila.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice