Evo moj review poslije 2 dana voznje Nissana Snowzille:
Krenut cu od draga, jer je auto za to i namjenjen. Pored dodatnog skilla koji bi mu trebao pruziti jace performanse u drag trkama, opet nije nista posebno, stavise, los je. Mjerio sam mu vrijeme na Breaking Point-u, dragu kojeg najvise vozim, i ima marginalno brze vrijeme od stock Bossa. Initial grip mu je preslab (slabiji od stock Bossovog gripa) uzimajuci u obzir da ima 2 skilla koja mu ga poboljsavaju cini mi za 40% ili 60%, sa tom kolicinom Boss i Murcielago bi skakali po 20m iz mjesta. Ima jos 2 skilla za povecanje ranga perfect i good shiftova, za dobrog vozaca nepotrebna stvar, no nema veze. Drugim rijecima, svaki bilo kako tuniran Boss i Murcielago ce ga ostaviti iza sebe, o SB autima da ne govorim. Pokusao sam mu promjeniti dijelove ali vrlo brzo sam shvatio da se ne isplati. Handling mu je slab i zbog toga nije ni za TE ni za obicni racing.
Sve u svemu, kako jedna narodna kaze: Ocima radost, guzici zalost. Tuzno je to sto pored svega ostalog ovo auto nije ni blizu medju najboljim ni u onome za sto je namjenjeno, cak ni za IGC. I sa druge strane, neizbjezno zauzima car slot a prodati se moze za svega 0 casha. Za nesto sto smo dobili besplatno se ni ne moze ocekivati bolje.
Samo imam osjecaj da je EA htio da nam zamaze oci, svi smo se obradovali, wow vidi free drag auto, EA je zakon, hvala vam, a na kraju mi fakticki smo dobili nesto skoro beskorisno a oni zahvale i glas da brinu o svojim igracima.