Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ekipa, naci trku Home for the Holidays i voziti do besvijesti, ceka nas nagrada{#}

http://world.needforspeed.com/news/article/6484?utm_campaign=socom-nfsworld-a

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed World Online

Dosadne utrke, skoro me uspavala ona mjuza.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Ekipa, naci trku Home for the Holidays i voziti do besvijesti, ceka nas nagrada{#}

http://world.needforspeed.com/news/article/6484?utm_campaign=socom-nfsworld-a

Samo 50.000 s tim da se privatne ne broje Bilo je prije nekoliko mjeseci slična stvar, ali TE. Za 4 dana je trebalo skupiti 500.000 utrka. Nismo uspjeli. Skupili smo samo oko 280.000. Mislim da će ovo biti puno lakše. Krenite voziti...

13 godina
neaktivan

EDIT: Drew je rekao da se računaju i privatne utkre, iako poziva u multije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

na http://nfs-s.com/nfsw/ i sa lijeve strane ti je znak # iza kojeg je broj. To ti je mjesto

Ja 31 412, dobar sam, s obzirom koliko cesto igram ovo je odlicno mjesto, dobro pa sam ikako medju top 50 000 :D

Bumbilek kaže...

Boss je IGC boss u S klasi, Roadster u A, Audi TT u B, Audi RS 4 u C, Lexus I300 u D, Scirocco u E. Molim da me netko ispravi, ako griješim.

Audi- TT- imam i Scirocco-a, u mene je TT u C klasi, ja ga degradirao do C klase i stavljao mu dijelove koji mu daju vise ubrzanja a skretanje i top speed nisam gledao, i dosta je dobar pobjede na utrkama 80-90%, osim kada nekada ubaci igraca sa A ili S klasom u utrku

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
15 godina

Op op, ako se računaju i privatne, I'm IN! Ako ste za da se dogovorimo pa odvozimo koji puta moj ingame je JURICA385

15 godina

Kupio sam i Mustang Boss 69, kakva mrcina. Sada je jos u B klasi al uredno pobjedujem one iz A klase u sprintovima.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Kupio sam i Mustang Boss 69, kakva mrcina. Sada je jos u B klasi al uredno pobjedujem one iz A klase u sprintovima.

Svi vi pričate o nekakvom pobjeđivanju ovoga ili onoga, ali bi molio da postate vrijeme koje ste napravili na pojedinoj stazi, sa skilovima i dijelovima.

14 godina

mjenjam acc nfs world ...50 lvl ,5-6 auta i nekih 5-6 mil na njemu ...opsirnije na pm :D

13 godina
neaktivan

Post na strani 29 updejtan. Još mi fali S klasa

0 0 hvala 0
13 godina

nemam dovoljno jak Boss da mogu dragat u S klasi, tek je na 770

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

nemam dovoljno jak Boss da mogu dragat u S klasi, tek je na 770

Ako gledaš u odnosu na boost aute, na žalost, nema nitko. Konkurentan je sa LFA i Bentleyem. Ostale možeš zaboraviti i samo im gledati u auspuh. Možda doživi re-tune uskoro...

13 godina
neaktivan

Zanima me kako mogu podesit kontrolu na nfs. JA sam sebi uzeo volan i nemogu niako naci da mi kocnica bude gdje treba gas i sve ostalo valja mjenjac i sve al kocnica mi bezveze sa strane mozel se kako to postavit da je na popucici. 

Hvala unaprijed. 

MZ

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma definitivno bi trebali ubaciti više IGC auta. I da bude bar dva u S klasi za IGC.

Mene fascinira od svih automobila u toj igri da nisu ubacili ovu zvijer ( moj najdraži supercar )

Saleen S7 Twin Turbo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Zanima me kako mogu podesit kontrolu na nfs. JA sam sebi uzeo volan i nemogu niako naci da mi kocnica bude gdje treba gas i sve ostalo valja mjenjac i sve al kocnica mi bezveze sa strane mozel se kako to postavit da je na popucici. 

Hvala unaprijed. 

Nije ti baš dobra ideja igrati to preko volana, čisto zato jer nfsworld nema mogućnost reguliranja jačine skretanja kao u Gran Turismo recimo. Ja sam si složio da igram preko PS2 joysticka i nema veze koliko jako gurnem analog prema lijevo ili desno isto skreće, isto vrijedi i za gas, uvijek će ti skretati najviše što ide.

13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Ma definitivno bi trebali ubaciti više IGC auta. I da bude bar dva u S klasi za IGC.

Mene fascinira od svih automobila u toj igri da nisu ubacili ovu zvijer ( moj najdraži supercar )

Saleen S7 Twin Turbo

Nisu oni puno toga ubacili: Ferrari, Bugati, Masserati...

13 godina

Moja garaža

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Svi vi pričate o nekakvom pobjeđivanju ovoga ili onoga, ali bi molio da postate vrijeme koje ste napravili na pojedinoj stazi, sa skilovima i dijelovima.

Drugi put budem slikao.

Moj najbolji renking ikad. #13 520

#13 520 #13 520
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 23:43 (x18x05x).
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Drugi put budem slikao.

Moj najbolji renking ikad. #13 520

Pogledaj ga dansa... Vjerjatno si pao za par stotina mjesta

15 godina
Tu sam vec par dana oko 14000 mjesta.
14 godina

Uspjeli smo {#}

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I dobili Nissan GT-R (R35) SpecV "Snowzilla" drag edition {#}

Hmmmm, baš me zanima ima li kakve razlike u odnosu na normalu verziju...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Remzi gdje je slikano to?

13 godina
the. Shelby kaže...

Remzi gdje je slikano to?

Na stadionu, na mapi gdje je tamo dolje, Bumbilek, ovaj Nissan sa overalom 702 ide na Loop-u 353km/h, a obični s overalom 706 ne ide brže od 337km/h na Loop-u

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
13 godina

evo i slika

353km/h 353km/h
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam koliko vas je već uzelo novog SpecV-a, ali na službenom forumu se pojavila rasprava oko toga da li uz auto ide slot ili ne. Navodno, oni koji nemaju slobodan slot, dobijaju ga uz auto, a oni koji imaju slobodan slot "besplatni" SpecV će ga zauzeti.

Mislio sam da je najbolje kupiti najjeftinije aute čime će se popuniti slotovi, uzeti drag SpecV i onda prodati te iste aute. Ali nije tako, čim prodate jedan auto, drag SpecV će ga zauzeti. Ali ima još jedna stvar. Ako ste imali 6/6 (auto/slot), i uzmete SpecV pisat će 7/6 i kad dođete do lvl 60 dobit ćete slot, kojeg će opet "pojesti" SpecV, pa ćete imati 7/7.

Kako god okrenuli, ne gine nam gubitak slota{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 21:00 (Bumbilek).

0 0 hvala 0
12 godina
ček jel ovaj NFS besplatan ili se plaća?

0 0 hvala 0
15 godina
ibme74 kaže...

Igra je besplatna.

12 godina
x18x05x kaže...
ibme74 kaže...

Igra je besplatna.

Hvala na odg, nego čitao sam da je prije bilo besplatno samo do lvl 10 a sada je potpuno besplatna i moze se igrati skroz do lvl 50 jel to istina ili?

15 godina
ibme74 kaže...
x18x05x kaže...
ibme74 kaže...

Igra je besplatna.

Hvala na odg, nego čitao sam da je prije bilo besplatno samo do lvl 10 a sada je potpuno besplatna i moze se igrati skroz do lvl 50 jel to istina ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice