Ekipa, naci trku Home for the Holidays i voziti do besvijesti, ceka nas nagrada
http://world.needforspeed.com/news/article/6484?utm_campaign=socom-nfsworld-a
Dosadne utrke, skoro me uspavala ona mjuza.
Samo 50.000 s tim da se privatne ne broje Bilo je prije nekoliko mjeseci slična stvar, ali TE. Za 4 dana je trebalo skupiti 500.000 utrka. Nismo uspjeli. Skupili smo samo oko 280.000. Mislim da će ovo biti puno lakše. Krenite voziti...
EDIT: Drew je rekao da se računaju i privatne utkre, iako poziva u multije.
na http://nfs-s.com/nfsw/ i sa lijeve strane ti je znak # iza kojeg je broj. To ti je mjesto
Ja 31 412, dobar sam, s obzirom koliko cesto igram ovo je odlicno mjesto, dobro pa sam ikako medju top 50 000 :D
Boss je IGC boss u S klasi, Roadster u A, Audi TT u B, Audi RS 4 u C, Lexus I300 u D, Scirocco u E. Molim da me netko ispravi, ako griješim.
Audi- TT- imam i Scirocco-a, u mene je TT u C klasi, ja ga degradirao do C klase i stavljao mu dijelove koji mu daju vise ubrzanja a skretanje i top speed nisam gledao, i dosta je dobar pobjede na utrkama 80-90%, osim kada nekada ubaci igraca sa A ili S klasom u utrku
Op op, ako se računaju i privatne, I'm IN! Ako ste za da se dogovorimo pa odvozimo koji puta moj ingame je JURICA385
Kupio sam i Mustang Boss 69, kakva mrcina. Sada je jos u B klasi al uredno pobjedujem one iz A klase u sprintovima.
Kupio sam i Mustang Boss 69, kakva mrcina. Sada je jos u B klasi al uredno pobjedujem one iz A klase u sprintovima.
Svi vi pričate o nekakvom pobjeđivanju ovoga ili onoga, ali bi molio da postate vrijeme koje ste napravili na pojedinoj stazi, sa skilovima i dijelovima.
mjenjam acc nfs world ...50 lvl ,5-6 auta i nekih 5-6 mil na njemu ...opsirnije na pm :D
Post na strani 29 updejtan. Još mi fali S klasa
nemam dovoljno jak Boss da mogu dragat u S klasi, tek je na 770
nemam dovoljno jak Boss da mogu dragat u S klasi, tek je na 770
Ako gledaš u odnosu na boost aute, na žalost, nema nitko. Konkurentan je sa LFA i Bentleyem. Ostale možeš zaboraviti i samo im gledati u auspuh. Možda doživi re-tune uskoro...
Zanima me kako mogu podesit kontrolu na nfs. JA sam sebi uzeo volan i nemogu niako naci da mi kocnica bude gdje treba gas i sve ostalo valja mjenjac i sve al kocnica mi bezveze sa strane mozel se kako to postavit da je na popucici.
Hvala unaprijed.
Zanima me kako mogu podesit kontrolu na nfs. JA sam sebi uzeo volan i nemogu niako naci da mi kocnica bude gdje treba gas i sve ostalo valja mjenjac i sve al kocnica mi bezveze sa strane mozel se kako to postavit da je na popucici.
Hvala unaprijed.
Nije ti baš dobra ideja igrati to preko volana, čisto zato jer nfsworld nema mogućnost reguliranja jačine skretanja kao u Gran Turismo recimo. Ja sam si složio da igram preko PS2 joysticka i nema veze koliko jako gurnem analog prema lijevo ili desno isto skreće, isto vrijedi i za gas, uvijek će ti skretati najviše što ide.
Ma definitivno bi trebali ubaciti više IGC auta. I da bude bar dva u S klasi za IGC.
Mene fascinira od svih automobila u toj igri da nisu ubacili ovu zvijer ( moj najdraži supercar )
Saleen S7 Twin Turbo
Nisu oni puno toga ubacili: Ferrari, Bugati, Masserati...
Svi vi pričate o nekakvom pobjeđivanju ovoga ili onoga, ali bi molio da postate vrijeme koje ste napravili na pojedinoj stazi, sa skilovima i dijelovima.
Drugi put budem slikao.
Moj najbolji renking ikad. #13 520
Drugi put budem slikao.
Moj najbolji renking ikad. #13 520
Pogledaj ga dansa... Vjerjatno si pao za par stotina mjesta
I dobili Nissan GT-R (R35) SpecV "Snowzilla" drag edition
Hmmmm, baš me zanima ima li kakve razlike u odnosu na normalu verziju...
Remzi gdje je slikano to?
Remzi gdje je slikano to?
Na stadionu, na mapi gdje je tamo dolje, Bumbilek, ovaj Nissan sa overalom 702 ide na Loop-u 353km/h, a obični s overalom 706 ne ide brže od 337km/h na Loop-u
Ne znam koliko vas je već uzelo novog SpecV-a, ali na službenom forumu se pojavila rasprava oko toga da li uz auto ide slot ili ne. Navodno, oni koji nemaju slobodan slot, dobijaju ga uz auto, a oni koji imaju slobodan slot "besplatni" SpecV će ga zauzeti.
Mislio sam da je najbolje kupiti najjeftinije aute čime će se popuniti slotovi, uzeti drag SpecV i onda prodati te iste aute. Ali nije tako, čim prodate jedan auto, drag SpecV će ga zauzeti. Ali ima još jedna stvar. Ako ste imali 6/6 (auto/slot), i uzmete SpecV pisat će 7/6 i kad dođete do lvl 60 dobit ćete slot, kojeg će opet "pojesti" SpecV, pa ćete imati 7/7.
Kako god okrenuli, ne gine nam gubitak slota
Igra je besplatna.
Igra je besplatna.
Hvala na odg, nego čitao sam da je prije bilo besplatno samo do lvl 10 a sada je potpuno besplatna i moze se igrati skroz do lvl 50 jel to istina ili?
Igra je besplatna.
Hvala na odg, nego čitao sam da je prije bilo besplatno samo do lvl 10 a sada je potpuno besplatna i moze se igrati skroz do lvl 50 jel to istina ili?