jel se isplati tek sada krenuti igrati NFS world oniline, pošto vidim da svi vec imate dobre pile, a ja bi tek imo onaj pocetni autic :) kako se igra, jel se ide po levelima ili kako, jeli igra dobra?
EDIT: sta nije world za dzabe?
jel se isplati tek sada krenuti igrati NFS world oniline, pošto vidim da svi vec imate dobre pile, a ja bi tek imo onaj pocetni autic :) kako se igra, jel se ide po levelima ili kako, jeli igra dobra?
Isplati se, ali mislim da je BETA bila puno bolja.
Igra se po levelima, znači nemožeš kupit neki autek ako nisi dovoljno velik level dobio.
Je, za đabe je ali imaju neki posebni tuningovi ili auteki i koštaju skoro ko pravi :)
Dobra je.
dodajte me svi: markofree100
I mi smo imali male i početne aute... Uh, zaboravih kako je to davno bilo...
Zanimljiva je 2-3 mjeseca ili dok ne dođeš do levela 50. Onda si izfrustriran kako je more drugih ljudi ubilo po par stotina, a neki i tisuća, € da bi nabrijali aute. Onda i tebe to povede, pa baciš€, nabriješ auto i onda sav sretan misliđ da imađ "pilu". Kreneš u multi i onda te razvali ili cheater ili netko sa 3x slabijim autom, jer poznaje stazu i vozi je, još malo, žmirećki.
Dakle, iz moje prspektive od 1-5 igrici dajem 3.
Kažu iz EA: play 4 free. a igrači pay 2 win, pa ti sad zaključi...
prije ce biti pay to win, ja sam gledao 12 lvl a ima Lexusa LFA sa ultra dijelovima i odnese me... sta ces kada neki imaju para na bacanje...
Nekad se cudne stvari desavaju. Pobjedim utrku i kad izbaci rezultate budem treci ili DNF. Jel ima neko da bi se potrkao??
Cuj nekad, u mene je svaka utrka DNF, osim onih s policijom, TE i Outrun
Valjda je do konekcije?
Nije 100%, testirao sam ga na sve nacine, pa kud ces dalje kada mi Counter Strike 1.6 ne koci i kada rade torrenti a kamo li kada ne rade, a auto-utrke jos manji ping zahtijevaju od pucacina, imam 4Mbit/478Kbit, to je puno vise nego dovoljno
mozda je do win-sa
mozda je do win-sa
Mozda.. Kod mene sve funkcionira u najboljem redu. Windows 7 radi kao urica. Nesto je do njih.
Nije 100%, testirao sam ga na sve nacine, pa kud ces dalje kada mi Counter Strike 1.6 ne koci i kada rade torrenti a kamo li kada ne rade, a auto-utrke jos manji ping zahtijevaju od pucacina, imam 4Mbit/478Kbit, to je puno vise nego dovoljno
Bilo bi dobro kad bi kontaktirao support i vidio s njima o čemu se radi
Kao da ce mi pomoci... pa ne donosim im ja zaradu pa da mi pomognu
Kao da ce mi pomoci... pa ne donosim im ja zaradu pa da mi pomognu
Meni su pomogli nekoliko puta i prije no što sam kupio prve booste, tako da vrijedi pokušati...
koji auto za 1 200 000, iam corolu, skyline r34, bmw m3 e46, el camino, camaro ss??
ja bih stedio za GTR 35 Spec-V ali to sam samo ja
Poceo dns 4lvl
WW sirocco Sa par dodataka koje sam dobijo u onome silver card packu..
Dobio sam 600 onih njihovih pa sam kupio ta dva
Poceo dns 4lvl
WW sirocco Sa par dodataka koje sam dobijo u onome silver card packu..
Dobio sam 600 onih njihovih pa sam kupio ta dva
Inače, silver packovi su bacanje boosta. Ubuduće štedi, jer ti dijelovi iz silver packa neće puno pomoći. Kupuješ samo Platinum ili Pro (zlatne karte) dijelove.
Pretpostavlja sam da sam faila al eto..
Dobio neki motor 2 zvijezdice i jos par stvari sa dvi zvijezdice
Šteta da zaradiš samo tih 600.
Ovaj vikend, točnije od subote navečer do nedjelje ujutro, davali su promocijski kod za Origin starter pack sa 8000 boosta, ali samo za stanovnike Amerike. Iako je službeno objavljeno da kod vrijedi do 21.10, brzo su ga maknuli, jer su vidjeli da sa svih strana svijeta ljudi mijenjaju IP.
Vrijedi biti malo aktivniji na službenom forumu, kao i na WG i rG
U mene je sada problem, jucer mi nestalo konekcije oko 16h, a jutros dosla oko 9:30 i sada ce mi propasti 70+ dana TH-a :S
Zna li iko ima li koja ponuda da dobijem oko 300 boosta jer imam oko 200 vec da mi ne propadne
Toga nemam nikako
U mene je sada problem, jucer mi nestalo konekcije oko 16h, a jutros dosla oko 9:30 i sada ce mi propasti 70+ dana TH-a :S
Zna li iko ima li koja ponuda da dobijem oko 300 boosta jer imam oko 200 vec da mi ne propadne
Misliš, već ti je propao TH?
Boosti ne mogu propasti...
Zna li iko ima li koja ponuda da dobijem oko 300 boosta jer imam oko 200 vec da mi ne propadne (TH)
Misliš, već ti je propao TH?
Boosti ne mogu propasti...
Skontao si sta sam htio reci, zaboravio sam napisati na kraju "TH"
Nego ima li? Je li iko u posljednje vrijeme radio kakve ponude?
Drag Mode je napokon dosao u NFS World. Probao sam i cini se odlicno. Sta vi mislite ?
Drag Mode je napokon dosao u NFS World. Probao sam i cini se odlicno. Sta vi mislite ?
Prekratko...
Moja Silvia čeka drift utrke.