Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
Haker_x kaže...

Nisam, kakav je?

čitajući po drugim forumima i FB, auto ima brže ubrzanje nego RTR-X (ali ipak sporije nego GTR 35 SpecV), za skretanju mu daju 3 (od 5, jer je dosta krut), a top brzina stock verzije je 324km/h  

EDIT:čini se da pro/ultra dijelovi na ovom autu ipak djeluju. Upravljanje mu se znatno poboljšava, kao i top brzina

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 12:26 (Bumbilek).
15 godina
neaktivan

NAPOKON nesto normalno da dobijem na TH, sve nesta glupo...

Bulbilek pobrisao sam sve sto je vezano za NFS bilo u app data kao i sve iz registry-a, pretrazivao sam "World" i sto je god izbacilo da ima veze sa NFS Worldom, samo sam screenshootove ostavio u My Documents, oni nemaju nikakve veze s ovim kvarom, sada cu opet staviti da se instalira, valjda ce se ovo popraviti :)

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja jos nevjerujem da su tog Spydera dali za nista :)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ja jos nevjerujem da su tog Spydera dali za nista :)

Mislis Porshea?

Ko je ugrabio kod ugrabio je, ali auto je zvijer, a i ovog Camara ZL1 su djaba davali, samo odes i kupis ga za 0 IGC-a... ali nije ni on los, ipak se ne moze mjeriti sa Boxter Spyder-om...

13 godina
neaktivan

znam,oba su kod mene,samo je ZL1 na Driveru gdje se Chevyi skupljaju ;) IGN:MRXLEADER,XLEADER01,MRXLEADER15 ;) APEX ofc

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja imam oba, samo sto ja imam samo jednog drivera :)

Ajde ko me nije dodao IGN:MEHEMED, samo mi posaljite pp sa svojim nickom da vas mogu prihvatiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ajde ko me nije dodao IGN:MEHEMED, samo mi posaljite pp sa svojim nickom da vas mogu prihvatiti

Pa, uvijek ćemo te pobijediti, jer ne možeš završiti utrku, hahahaha. Uspio si složiti igricu?

Do ovdje možeš dogurati krafnu i onda jednostavno nestane.

15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Haker_x kaže...

Pa, uvijek ćemo te pobijediti, jer ne možeš završiti utrku, hahahaha. Uspio si složiti igricu?

Ja sam je jos malo dalje, pa je lik naletio i vratio mi je skoro na pocetak i onda je nestala

A igricu cu sada da probam

EDIT:

Nista, nije urodilo plodom... vodio sam vise od pola staze protiv skoro duplo jacih auta, ali me pred kraj jedan prestigao i "zavrsio" sam drugi, ali nista od toga :(((

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 22:37 (Haker_x).
15 godina

Frajer ima duplo slabiji auto od mene i ostavi me na startu uopce ga ne vidim. On vozi krug 1.10 a ja 1.19. Kako to objasnit?? Prevaranti, chiteri??

Barcelona FC
13 godina
Ljudi jos igraju ovu smijuriju od MMO-a?

0 1 hvala 0
13 godina

eh da mi je 5500 boosta za novog skylinea {#}

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Frajer ima duplo slabiji auto od mene i ostavi me na startu uopce ga ne vidim. On vozi krug 1.10 a ja 1.19. Kako to objasnit?? Prevaranti, chiteri??

Nije to nista, danas je lik krenuo prije nego sto je odbrojilo 3 sekunde da se krene i ostavio me odmah 1km

15 godina
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...

Nije to nista, danas je lik krenuo prije nego sto je odbrojilo 3 sekunde da se krene i ostavio me odmah 1km

haha.. sta to boli.. kako se onda utrkivat protiv takvi debila?!

Barcelona FC
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Bumbilek kaže...
Haker_x kaže...

Ja sam je jos malo dalje, pa je lik naletio i vratio mi je skoro na pocetak i onda je nestala

A igricu cu sada da probam

EDIT:

Nista, nije urodilo plodom... vodio sam vise od pola staze protiv skoro duplo jacih auta, ali me pred kraj jedan prestigao i "zavrsio" sam drugi, ali nista od toga :(((

Onda imaš još jednu opciju, reinstaliraj windowse.

x18x05x kaže...
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...

haha.. sta to boli.. kako se onda utrkivat protiv takvi debila?!

Za ostavljanjena startu je najčešće kriva sinkronizacija (Mehemed je danas krenuo dok je meni odbrojavala 1 sec). Osim toga, moguće da je taj imao 5sec trajanje perfect starta, raniji powerups, pa da te je ostavio. A onda se zabio u zid... I eto razlike u vremenu.

A postoje i chiteri... Na žalost! Protiv kojih, ako ne želiš izgubiti, skupljaš DNF

EDIT: Ispravljeno{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 10:50 (Bumbilek).
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Onda imaš još jednu opciju, reinstaliraj windowse.

Za ostavljanjena startu je najčešće kriva sinkronizacija (Mehamed je danas krenuo dok je meni odbrojavala 1 sec). Osim toga, moguće da je taj imao 5sec trajanje perfect starta, raniji powerups, pa da te je ostavio. A onda se zabio u zid... I eto razlike u vremenu.

A postoje i chiteri... Na žalost! Protiv kojih, ako ne želiš izgubiti, skupljaš DNF

To znam da ce 100% pomoci, i onda cu napraviti backup pocetnog registry-a pa cu tako moci ako bude Nielsen ili nesto slicno opet, zaradjivati boost po nekoliko puta ;)

Ovaj je lik krenuo cim me izbacilo, i ispalio se lik odmah 1km ispred mene a u mene jos uvijek odbrojavalo 3 2 1 da krenem, nije ni vrijeme krenulo, nista a on vec 1km ispred mene...PS, malo si pogrijesio u jedno slovo, "Mehemed" :) "Bumbilak" hahahahahaha

13 godina

probao camaro ss, ide dobro, handling zadovoljavajuć, samo mi fali još dijelova za njega

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo danas sam saznao za ovu igru i registrirao sam se i upravo se skida.

Jeli mi možete pobliže opisati što nudi ova igra naspram prijašnjih NFS-ova?

Ima li kakva grupa ili nešto slično da se mi sa područja Balkana/Hrvatske/Bug.hr foruma možemo dogovarati, trkati zajedno...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tsar kaže...

Evo danas sam saznao za ovu igru i registrirao sam se i upravo se skida.

Jeli mi možete pobliže opisati što nudi ova igra naspram prijašnjih NFS-ova?

Ima li kakva grupa ili nešto slično da se mi sa područja Balkana/Hrvatske/Bug.hr foruma možemo dogovarati, trkati zajedno...?

mješavina most wanteda, carbona i još nekih dijelova u jednu mapu, auta ima pun k, ali imaju oni koji se kupuje za ingame cash i boost(real $)

R3MZ1
15 godina
neaktivan

Ne biste vjerovali sta mi se sinoc desilo... usao ja oko 1h 10 minuta i vec se suocio sa cinjenicom da mi je propao TH jer nisam pokupio, kad nije... pokupim ja to sve, udjem u "house", izadjem i ponovo mi se pojavio TH (onaj za danas) i pokupio sam dva TH-a u roku od 20-30 minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jel se mogu svi auti kupiti za kes ili?? Do sada sam samo tri auta vidio koja se mogu za kes kupiti.
Barcelona FC
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ne biste vjerovali sta mi se sinoc desilo... usao ja oko 1h 10 minuta i vec se suocio sa cinjenicom da mi je propao TH jer nisam pokupio, kad nije... pokupim ja to sve, udjem u "house", izadjem i ponovo mi se pojavio TH (onaj za danas) i pokupio sam dva TH-a u roku od 20-30 minuta

mislim da se oko 2h ujutro restartuje TH isto kao i recimo daily cap u STO,jer su ameri to radili

Xc
13 godina
Haker_x kaže...

nakon 02:00 ti se TH "regenerira" , isprobao ja nekoliko puta, eh da su mi boosti za nissana

R3MZ1
15 godina
neaktivan

Ja sam prije jednom usao 00:01h i zakasnio sam...Mozda je ovo zbog toga sto sam se prebacio na US server...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Haker_x kaže...

nakon 02:00 ti se TH "regenerira" , isprobao ja nekoliko puta, eh da su mi boosti za nissana

ja pokusavam sto vise Nissana skupit :),ali 240sx mi je najbolji {#}

Xc
14 godina

E da ljudi, ja sam probo igrat na HIGH postavkama na svom PC-u, išlo mi je na 10fps-a.

Da mi je malo više rama rasturio bi vas. ;)

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Krunoo7 kaže...

E da ljudi, ja sam probo igrat na HIGH postavkama na svom PC-u, išlo mi je na 10fps-a.

Da mi je malo više rama rasturio bi vas. ;)

pogledaj moj pc, na high i maximum downloadu lagga

R3MZ1
15 godina
neaktivan

Ja igram na Medium na 800x600 rezoluciji, sa 40-50 fps-a, moglo bi i vise da mi graficka podrzaje, ali opet mi nece niti jednu stazu da upika...

A Napokon sam dobio "Ultra" dio Transmission-a i sada imam sve Ultra dijelove na BMW-u (nisu nesto pretjerano jaki, ali Ultra je Ultra) 342km/h max bez nitra u free roam, nemam nigdje vise pravca da ga zakucam...

Chupa u startu, u utrkama kada uhvatim onaj pocetni boost na obrtajima, dostigne 250km/h za 8-9 sekundi

Motor Motor
Forced induction Forced induction
Transmission(ugradjen danas Ultra paket) Transmission(ugradjen danas Ultra paket)
Suspenzion Suspenzion
Brakes Brakes
Tires Tires
Skillovi Skillovi
Ostavljen na startu Ostavljen na startu
Na startu je mashina Na startu je mashina
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 2:55 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mislim da ima i boljih ultra transmissiona jedino i da je to to

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo jedne ideje: mogli bi napravit svoj crew.

Šta mislite?

Say hello to my little friend
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

mislim da ima i boljih ultra transmissiona jedino i da je to to

Ovaj mi je sada ugradjen, onaj je bio na autu kada sam ga kupio, a ovaj sam dobio kasnije i odmah ga ugradio, nije pretjerano jak ali je ipak "ultra" a u startu sam sve derao, od Pagani-a do Lamborghini-a

Transmission Transmission
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice