Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Osim što utrke prekratko traju, bez veze je što se ne mora upravljti autom. Izaberi neki auto sa ultra NOS-om stisni gas i to je to. Igrica se brine za ostalo.... Totalno bez veze!

0 0 hvala 0
15 godina

a koliko bi ti vozio drag? 2 minute? jel ti znas da auti za dragove su posebno napravljeni da daju najvise od sebe u tih 10tak sekundi...eventualno 1 milja, sto je 20tak sekundi ili tako nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

zato skyline rastura na drag za svoju B klasu

R3MZ1
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
RuskeGTT kaže...

a koliko bi ti vozio drag? 2 minute? jel ti znas da auti za dragove su posebno napravljeni da daju najvise od sebe u tih 10tak sekundi...eventualno 1 milja, sto je 20tak sekundi ili tako nesto...

Onda bi po tvojoj izjavi novi Snake i Supra trebali rasturati (jer su napravljeni "posebno" za drag) što baš i ne drži vodu. Ako si igrao bilo koji nastavak iz NFS serijala u kojem je drag sjetit ćeš se da je bilo dragova i po 30-45sec. Tko zna, možda će ih dodati i ovdje kasnije

13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

zato skyline rastura na drag za svoju B klasu

B klasa je dosta široka... Probao si možda voziti protiv MR2 ili Mitsubishi GT-S?

13 godina

vozio sam samo protiv IGC aute i skylineu ide dobro, 2-3 puta bio prvi

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam tek sada odvozio jednu stazu, svidja mi se, ali mi se ne svidja sto na pocetku prije nego se krenes trkati ima da odaberes Automatic/manual... Normalno Manual, sprzio sam ga u startu ostavio ih.... ali jbg kada mi je DNF fu**

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ja sam tek sada odvozio jednu stazu, svidja mi se, ali mi se ne svidja sto na pocetku prije nego se krenes trkati ima da odaberes Automatic/manual... Normalno Manual, sprzio sam ga u startu ostavio ih.... ali jbg kada mi je DNF fu**

Još uvijek nisi riješio problem? 

Automatic je za 1-1,5sec od manualnog, tako da se zna što koristiti

15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Nisam, ne mogu formatirati komo nemam gdje slike sto sam slikao s aparatom, ima preko 5GB slika a o videu da ne govorim, svi su 720p HD, oni jos vise zauzimaju, a nesigurni su mi DVD-ovi, unisti se iako ga spremis na jedno mjesto... Igrice manje-vise moze se opet skinuti, samo save gameove snimim i gotovo

Mislis sporiji za 1-1,5 sec, a jos uvijek stoji ona prica da ako auto saltas manual vecu ces brzinu nabiti nego na automatic, bar je takva prica bila u NFS UG2

Sa svakim saltanjem dobijem malo nitra :D

13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Bumbilek kaže...

Nisam, ne mogu formatirati komo nemam gdje slike sto sam slikao s aparatom, ima preko 5GB slika a o videu da ne govorim, svi su 720p HD, oni jos vise zauzimaju, a nesigurni su mi DVD-ovi, unisti se iako ga spremis na jedno mjesto... Igrice manje-vise moze se opet skinuti, samo save gameove snimim i gotovo

Mislis sporiji za 1-1,5 sec, a jos uvijek stoji ona prica da ako auto saltas manual vecu ces brzinu nabiti nego na automatic, bar je takva prica bila u NFS UG2

Sa svakim saltanjem dobijem malo nitra :D

Da, mislim 1,5sec sporiji.

Znači, nije to pomoglo deinstaliranje antivirusa? Ne vjerum da će se DVD uništiti za 1-2 sata, koliko ti treba da formatiraš disk i instaliraš windowse.

15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Znači, nije to pomoglo deinstaliranje antivirusa? Ne vjerum da će se DVD uništiti za 1-2 sata, koliko ti treba da formatiraš disk i instaliraš windowse.

Nece za 1-2 sata ali ja hocu kada ih sprzim da ih tu i ostavim jer mi stvarno dosta prostora zauzimaju, a ja ga nemam... Razumi da na C: particiji imam manje od 1GB, nekad bude i po 500MB slobodno :S

Da mi je naci da kupim 2-3 kvalitetna DVD-a, ovi Traxdata sto sam kupio "Made in China" sto znaci da nece dugo izdrzati, imam orginalne CD-ove ali bi ih bas previse potrosio da poprzim ovo sve...

Steta, a dugo sam cekao vise da ubace Drag utrke, jos samo Drift treba i da NFS bude perfect :)

13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Bumbilek kaže...

Nece za 1-2 sata ali ja hocu kada ih sprzim da ih tu i ostavim jer mi stvarno dosta prostora zauzimaju, a ja ga nemam... Razumi da na C: particiji imam manje od 1GB, nekad bude i po 500MB slobodno :S

Da mi je naci da kupim 2-3 kvalitetna DVD-a, ovi Traxdata sto sam kupio "Made in China" sto znaci da nece dugo izdrzati, imam orginalne CD-ove ali bi ih bas previse potrosio da poprzim ovo sve...

Steta, a dugo sam cekao vise da ubace Drag utrke, jos samo Drift treba i da NFS bude perfect :)

Onda uzmi externi hard disk i miran si. Imaš ih već od 400kn 320GB

15 godina
neaktivan

Evo vidis Bumbilek

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 12:33 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Evo vidis Bumbilek

Probao si stisnuti NEXT prije no što sam završio?

15 godina
neaktivan

Nisam, probat cemo i to kasnije

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 12:47 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji auto sa dobrim ubrzanjem mi preporucujete, znaci ne treba mi ni skretanje , ni top speed, samo ubrzanje zbog Drag trka?

I da, jel postoji mogucnost da se prodaju oni poweri tipa nitro, ready itd?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da ne moze to, ali mogu skillovi se prodat, samo ga povuces dole pravo u onu kocku da ga prodas, ja sam na tim zaradio najmanje 300k, imao sam dosta bezveze skillova

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 21:58 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Mislim da ne moze to, ali mogu skillovi se prodat, samo ga povuces dole pravo u onu kocku da ga prodas, ja sam na tim zaradio najmanje 300k, imao sam dosta bezveze skillova

ZA skillove znam, i ja sam tako dosta zaradio, nego dobijam posle svake skoro trke na onim kartama te gluposti tipa one more lap x10 , ready x5 itd {#}

Izludjuje me to...

Koji mi auto preporucujes?

15 godina
neaktivan

Ne bih ti znao, ne gledam auta jer imam samo oko pola miliona IGC-a a posljednjeg sam BMW-a kupio, pa ti sada ne bih znao reci koje da uzmes, ali mislim da je Lexus LFA extra auto za drag-ove

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

PA da, ali on je bas dosta skup...

Uzgred, neka mi svako ko moze preporuci dobar auto za drag? Medjutim, da cena bude u IGC...

0 0 hvala 0
13 godina
Viper95 kaže...

Uzgred, neka mi svako ko moze preporuci dobar auto za drag? Medjutim, da cena bude u IGC...

evo ja sad kupio nissan gt-r v-spec i kazem ti auto je bomba, sa mojim ne tako dobrim dijelovima ide 338 km/h, a za drag odlican ali vozi cim dulji drag s njime zbog ubrzanja

R3MZ1
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Viper95 kaže...

evo ja sad kupio nissan gt-r v-spec i kazem ti auto je bomba, sa mojim ne tako dobrim dijelovima ide 338 km/h, a za drag odlican ali vozi cim dulji drag s njime zbog ubrzanja

HVala, nego sta ti znaci ovaj drugi deo recenice?

15 godina
Mene ova igrica izludi. Pogotovo ovi chiteri.
Barcelona FC
13 godina
Viper95 kaže...
Remzi kaže...
Viper95 kaže...

odi vozit onaj 1,25km drag jer tam će ti ići najbolje

R3MZ1
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Viper95 kaže...
Remzi kaže...
Viper95 kaže...

odi vozit onaj 1,25km drag jer tam će ti ići najbolje

Hvala ...

13 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Viper95 kaže...

Super, morat ćemo ga isprobati...

x18x05x kaže...
Mene ova igrica izludi. Pogotovo ovi chiteri.

Zato većina ljudi više niti ne igra u multiplayeru.

15 godina
neaktivan

Ja ne mogu nikako ni igrat :S Sve DNF i u Multiplayeru a i u Singleplayeru, poslao sam jucer poruku supportu u 9:30, i jos uvijek nisu odgovorili, a mislim da i nece jer nisam kupovao boost, nisu imali nikakve koristi od mene, samo stete :D

Sada cu skinuti W7 da ga i ja probam :D Dozivotno sam na XP-u :) Format, to je posljednja opcija sto mi je ostala...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 8:14 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakve su ovo neke drag utrke?

Nisam dugo igrao pa pitam?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 9:25 (AxeAwesome).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobre, ne znam koliko se zaradjuje ali bas se brzo zavrse, vrlo su kratke, za cca pola minute gotova utrka...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Jel ima neki novi redeem code?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice