Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 568.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

Dlc u sebi sadrži 1.2 update, mislim da moraš instalirati 1.1 prije toga, ali ako nemaš orginal igru morat ćeš se malo posvetiti guglanju.

I'm very large!
16 godina
neaktivan

Jel ima tko kakav tutorial kako instalirati unofficial community patch?Nigdje ne piše kako se instalira...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...

Jel ima tko kakav tutorial kako instalirati unofficial community patch?Nigdje ne piše kako se instalira...

Pogledaj ovdje i ovdje !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

mozes mi reci gdje se nalaze sacuvane slike sa nfs shift 2   na visti  {#}

16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
big_guy kaže...

Pogledaj ovdje i ovdje !

Znaš možda kakav dobar setup za gamepad?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:01 (big_guy).
15 godina

Bas za gamepad ne ,jer ja igram s G25 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj je meni najbolje radio i nakon isprobavanja svega vratio sam se opet na taj isti.

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=196236

https://www.youtube.com/user/Flamenawer svrati na stranicu najbolji setupi potpuno druga igra.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 14:23 (Nos).

1 0 hvala 1
15 godina

Pogledaj i ovdje ak nisi, mozda ti pomogne !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ma nijedan setup mi nije dobar,previše leti zadnji kraj i skretanje je čudno,auto ko da pliva a ne da skreće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da igra je dobila dosta negativne kritike oko "plivanja auta" ali nakon što sam instalirao dlc kao da je prestalo ili sam se navikao. Meni je osobno samo "klizanje" bilo dobro. imaš na stranici nogripa ptmu mod koji to smanjuje.

I'm very large!
13 godina
neaktivan

Poslusaj Nos-a.

PTMu mod=druga igra.

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=34552

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 17:42 (sepa).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sepa kaže...

Poslusaj Nos-a.

PTMu mod=druga igra.

Piše u descriptionu ovako:Drag and Drift modes might be problematic / unplayable.Zašto to?

I znaš možda kako da otvorim dlc?U folderu od shifta su mi 2 foldera(dlc1 i dlc2),ali ja ne vidim nikaku promjenu u igri...
I zašto nema Ferrarija u igri?{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 19:09 (big_guy).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
sepa kaže...

Poslusaj Nos-a.

PTMu mod=druga igra.

Piše u descriptionu ovako:Drag and Drift modes might be problematic / unplayable.Zašto to?

I znaš možda kako da otvorim dlc?U folderu od shifta su mi 2 foldera(dlc1 i dlc2),ali ja ne vidim nikaku promjenu u igri...
I zašto nema Ferrarija u igri?{#}

Nisi dobro instalirao dlc. Kad instaliraš dlc trebali bi se pojaviti dodatni eventi (legends i drag). Drag je problematičan jer igra nasumično razbaca kontrole na gamepadu i dosta je teško za voziti. Igru je EA totalno razbucao jer očito 7 milijuna prodanih primjeraka nije bilo dovoljno da igra dobije više od dva patcha. Kad se poslože setupi od auta namjesti gamepad onda je to vrhunska igra, ali ljudi izgube volju. Pošalji na pm mail pa ću ti poslati neke fajlove.

I'm very large!
13 godina
neaktivan

kako ste to napravili?želja mi je imati svoje naljepnice,pomoču kojeg programa?

15 godina

imam problem sa rušenjem igre, na svježe windowse sma instalirao, zaigrao prvi put, sve bilo ok, 2. put odma pri paljenju igre mi se crasha, vec sam i reinstalira ali problem je tu opet.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo samo da vas pitam,da li bi mi preporucili da kupim shift 2 za xbox 360?

ivek

0 0 hvala 0
15 godina

ako imaš volan, da mene pitaš, sigurno

sa kontrolerom se da isto vozit (imam xbox 360 controller), samo treba dobro podesit osjetljivost i priviknut se na igru

ali nakon što sam probao vozit race injection i slične, razlika u kontrolama je abnormalna, i shift je čudno vozit naspram njih, jer u ovima je skretanje gljivama savršeno napravljeno, jedno od najboljih koje sam iskusio u vožnjama

u shiftu treba još šarafanja po tome

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

sa kontrolerom se da isto vozit (imam xbox 360 controller), samo treba dobro podesit osjetljivost i priviknut se na igru

ali nakon što sam probao vozit race injection i slične, razlika u kontrolama je abnormalna, i shift je čudno vozit naspram njih, jer u ovima je skretanje gljivama savršeno napravljeno, jedno od najboljih koje sam iskusio u vožnjama

Nemam volan, ali ga mislim nabaviti u skoroj buducnosti :)

Vidio sam na YT da se ljudi žale na input lag(treba 0.5 sec da se kontrola izvrši u igri), je li to patchano ?

Igrao sam prošli shift na pc sa gamepadom i odlicno je.A skinio sam i demo od shifta 1(nema shift 2 demo) na xbox360, isto mi se cini odlican. :)

ivek
15 godina
neaktivan
IVOX kaže...
matija656 kaže...

Vidio sam na YT da se ljudi žale na input lag(treba 0.5 sec da se kontrola izvrši u igri), je li to patchano ?

Igrao sam prošli shift na pc sa gamepadom i odlicno je.A skinio sam i demo od shifta 1(nema shift 2 demo) na xbox360, isto mi se cini odlican. :)

Input lag je smanjen, ali zbog nekog lčudnog razloga broj FPS-a i input lag su povezani tako da bi se samnjio lag potreban je visok broj FPS_a. Što više to bolje, 60 je granica kad igra ide lijepo i lag je nezamjetan.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
IVOX kaže...
matija656 kaže...

Input lag je smanjen, ali zbog nekog lčudnog razloga broj FPS-a i input lag su povezani tako da bi se samnjio lag potreban je visok broj FPS_a. Što više to bolje, 60 je granica kad igra ide lijepo i lag je nezamjetan.

Mislim igrati na Xbox360 tako da 60 FPS je lock vjerovatno.

ivek
15 godina

Igram Shift 2 s G25 i imao sam taj lag kod skretanja , no nakon patcha je sve normalno kak bi i trebalo biti !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

opet vi sa 60 fps...sta fali 20-25? boze moj sta ste razmazeni, obavezno morate imat komp sa grafickom od 3000kn...ma molim te...

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

opet vi sa 60 fps...sta fali 20-25? boze moj sta ste razmazeni, obavezno morate imat komp sa grafickom od 3000kn...ma molim te...

Nista ne fali, ali se primjeti velika razlika.Ja govorim o Xbox360 na kojem je lock 60 FPS.

Narucio sam igru u infomark.hr sutra dolazi.

ivek
17 godina
neaktivan

Na konzolama je igra lockana na 30fps-a, 60 nije 100%.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Čitanje s razumijevanjem je dosta bitno prilikom čitanja i odogovarnja na taj post. Znači... Igra ima MANJI input lag što je veći broj FPS-a tako je igra programirana, vjerovatno greškom.

Osobno igram na 30-35 FPS-a i briga me za lag koji ja osobno baš ne zamjećujem. Osjetilo se prije 1.2 patcha nakon toga je nestao.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...

Ovisi od igre do igre.Neke su 60FPS lock,a neke 30FPS lock.

ivek
17 godina
neaktivan
IVOX kaže...
Shai Hulud kaže...

Ovisi od igre do igre.Neke su 60FPS lock,a neke 30FPS lock.

Haha pa znam, velim za Shift 2, on je na 30 frameova, dok su recimo Forza i GT na 60.

14 godina
neaktivan

Igra je predobra, odlicna je s xbox 360 kontrolerom.Samo me drift muci {#}

ivek

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Shift2 je na Originu 5E danas, pa razmisljam o kupnji - no ne zanima me ovaj njihov cuveni career mode. Jel' ima opcija da se odabere auto i staza i casual vozika ili se sve mora postupno otkljucavati? Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina

Imas Quick i tamo odaberes stazu koju hoces jer su sve otkljucane , a aute moras kupovat no mislim i da imas par komada na pocetku za vozikat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice