Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jedan glazbeni video sa mojim "umjetničkim" SHIFT 2 slikama...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
matija656 kaže...

dal zna netko od vas kako novce resetirati??

jer stavio sam trainer za novce i htio bi ih poništit, a neznam kako, gledao sam po netu ali nisam uspio pronać

dal netko od vas zna kako da to napravim??

to i mene zanima!

Granny kaže...

Meni je dobro dok god nije u stilu najveceg FAILA: Undercovera.

najveci fail je MW!

vrinho kaže...
Granny kaže...

Jeli se jos nekom dogodi bug da se volan okrece, a ruke ostaju u istoj poziciji?

I meni ponekad, češće se događa ak je stavljen neki mod za kameru

tako i meni, zivcira me malo!

.: R32LowRider kaže...

Meni je npr. NFSUG2 pre*eben, da naprave novu verziju UG-a 2 ili jedinice, sa tuningom iz dvojke i jedinice, i voznim modelom iz Shifta 2...Meni bi to bio kandidat za igru godine, ne znam za druge.  {#}

yes, ofskroz! -.-"

matija656 kaže...

ljudi jeste primjetili da na racedepartmentu i na nogrip forumu nema više minimoda za skinut????

par puta sam već danas gledao dal ima, (mislio sam da je greška kod njih na serveru) ali za skinut nema cijeli dan...

pa bih zamolio nekoga ako je moguće da uploada negdje mod pa da mi da link da si skinem, jer ja sam imao to na laptopu ali sam valjda obrisao, a za skinut nema...

tako da ako ima neka dobra duša koja bi uploadala mod i dala link ovdje bio bi jako zahvalan...

sutra ga dignem, sad sam tek dosao iz zg, dosta mi vise autoceste, drugi put idem sjeci zavoje kroz g.kotar! umorila me autocesta, a mozda ti ga kasnije dignem hahah

15 godina

ajde matija da te se rijesim hehe

julsov minimod: http://www14.zippyshare.com/v/83163232/file.html

i btw. posto me masu ljudi pita za limited edition dodatak i slicno na PM, pa da stavim ovdje jer mi se neda 10 x u 2 dana odgovarat isto :)

http://thepiratebay.org/torrent/6324624/SHIFT_2_Unleashed_-_Limited_Edition_Unlocker_%5BADHDerby%5D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

pitanje za one koji imaju ATI grafičke

dali imate problema sa 11.4 driverima za njih

ja kad ih stavim, pogled iz cockpita skupa sa helmet camom je previše taman, previše kontrasta i smanjena svjetlost, izgleda kao da vozim po teškom sumarku nego u pola bijela dana

postavke u igri i u CC-u su defaultne, ništa nije mijenjano, sa kamerom izvana je slika dobra, kako bi trebala biti, a čim prebacim unutra u auto slika ode u rodni kraj, zatamni se previše

probao sam i mod sa kojim se posvijetli cockpit ali ni to nije pomoglo...

jedino što je pomoglo je bilo to da sam vratio stare 11.3 drivere, sa kojima mi je cockpit normalan, nema nikakvih zatamljenja i razlika u svjetlosti sa kamerom izvana i iznutra

sad me zanima dal netko tko ima ATI kartice ima tako problem ili je problem u nečem drugom, moja je grafička 5650 1GB

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

brat ima 5570hd 1gb i opcenito bolji komp od mene pa mu sve steka...a komp je novi, da ne mislite da je zatrpan itd...redovno ga cisti i drivere nove ima...

neznam stvarno cini mi se da je igra uzasno neoptimizirana za atijeve kartice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

brat ima 5570hd 1gb i opcenito bolji komp od mene pa mu sve steka...a komp je novi, da ne mislite da je zatrpan itd...redovno ga cisti i drivere nove ima...

neznam stvarno cini mi se da je igra uzasno neoptimizirana za atijeve kartice...

Alo o kakvoj optimizaciji sa 5570 grafičkom!?!? Pa ta grafička nije uopće za igranje. Jedino na nekim low/medium postavkama i 1280 rezoluciji. Već prastare nvidia 9600 i 9800 pometu pod sa njom....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 13:41 (doktor1).
15 godina

zanimljivoooooooooo...sad mi sve jasnije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon patcha trava mi je skroz retardirana, kao da je tekstura promjenila kut pod kojim stoji o.O moze li se kako izgasiti? xD

0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...

Nakon patcha trava mi je skroz retardirana, kao da je tekstura promjenila kut pod kojim stoji o.O moze li se kako izgasiti? xD

Dali imaš piratsku? To se događa kada shift2u.exe ostane na 1.0.0.0 umjesto na shift2u.exe 1.0.1.0

P.S. preteče me kotač...... {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mitsuoka kaže...

Dali imaš piratsku? To se događa kada shift2u.exe ostane na 1.0.0.0 umjesto na shift2u.exe 1.0.1.0

a radi onoga LE mi je drugi *.exe, jer mi u suprotnome nema dodatnih eventova :/

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mitsuoka kaže...

Hahahahahaha kako sam prasnuo od smjeha kad sam vidio sliku kako te kotač pretekao XD

Inače molim te odgovori mi na PM,imam problem s pepper modom i da,yogurt je,odvozim jednu stazu ok je,kad idem sljedeću (utrka) shift is not responding...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
17 godina

Jedna slika šta mi je ispala samo tako.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mitsuoka kaže...

ja imam original pa mi shift2u.exe ne prebacuje nakon patcha na 1.0.1.0 nego mi je opet na 1.0.0.0, a zašto još nisam skužio... listao sam malo juče. a danas idem van, pa će morat sutra čekat...

17 godina
ranko091 kaže...
doktor1 kaže...
Mitsuoka kaže...

ja imam original pa mi shift2u.exe ne prebacuje nakon patcha na 1.0.1.0 nego mi je opet na 1.0.0.0, a zašto još nisam skužio... listao sam malo juče. a danas idem van, pa će morat sutra čekat...

Skini OVO i onda bi trebalo frcerat.... (1.0.1.0 exe file) - nije crack nego original .exe file koji se dobije sa patchom....

Aston.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 22:34 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Skini OVO i onda bi trebalo frcerat.... (1.0.1.0 exe file)

Aston.....

Jel to 1.0.1.0 od limited editiona ili regularnog?

3D dizajner
15 godina
neaktivan

Nije nesto igra, Hot Pursuit je meni dosta bolji

Pretesko je uprvljat u nekim situacijama, a inace ne igram ovakih igara, pa zbog toga

ocjena 6.9/10 

dzix
Moj PC  
0 4 hvala 1
15 godina

fair and square...

netko bi samo pljuvao i nebi napisao da ne igra inace simulacije, ti si eto iznimka!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dzelo kaže...

Nije nesto igra, Hot Pursuit je meni dosta bolji

Pretesko je uprvljat u nekim situacijama, a inace ne igram ovakih igara, pa zbog toga

ocjena 6.9/10 

po meni te 2 igre se nemogu uspoređivat 

http://protocol4.animehr.com/
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

fair and square...

netko bi samo pljuvao i nebi napisao da ne igra inace simulacije, ti si eto iznimka!

Isto ti činiš kad kažeš da su U2 i MW najveći fail-ovi, reci ljepo da neigraš i kraj.

15 godina
Zekat kaže...
RuskeGTT kaže...

fair and square...

Isto ti činiš kad kažeš da su U2 i MW najveći fail-ovi, reci ljepo da neigraš i kraj.

istina, SAD ne igram, ali sam igrao svaki nfs jako jako dugo, a ne povrsno i onda mogu rec da su failovi...jer jesu...

igram bilo kakav nfs da izade...da mi bude utrkivanje sa barbijevim mercedesom roze boje isto bi igrao, jer je nfs...igra uz koju sam uzrastao :)

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Zekat kaže...
RuskeGTT kaže...

fair and square...

istina, SAD ne igram, ali sam igrao svaki nfs jako jako dugo, a ne povrsno i onda mogu rec da su failovi...jer jesu...

igram bilo kakav nfs da izade...da mi bude utrkivanje sa barbijevim mercedesom roze boje isto bi igrao, jer je nfs...igra uz koju sam uzrastao :)

A kako onda komentiraš da su upravo te dvije igre najbolje ocjenjeni NFS-ovi?

15 godina

u doba kad su izasli su mozda bili najbolji...ali danas definitivno nisu...

btw. mislim da su ipak nfs 3 i 4 dobili jos vece ocjene (barem ako se dobro sjecam recenzija u hackeru - oko 95%)

ug je izasao u trenutku kad je fnf manija bila na jako prosirena, pa zato se svidjela mnogim igracima i MENI...ali kako takve stvari brzo prolaze i kako odrastes, shvacas da one kicaste neonke, felge sa spinnerima i razne takve stvari su sad van mode i pregazene vremenom...

iskreno neznam sta ocekivati od the run-a, strah me da ne bude nesto sa previse price i premalo akcije, tj voznje...po meni dok ne vidim vise o toj igri, ne zasluzuje titulu nfs-a...al otom potom, ima jos pol godine...

jesi ti kad igrao nfs3 i 4? ili i one prije toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U UG2 se dalo dobro sredit auto al se lako moglo napravit i selo. Svaki nastavak je prića svog vremena to je, igrao sam sve NFS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Malo slika ^^

3 0 hvala 0
15 godina

^

a jesi ih natrijebio {#}

dobrih slika ima, samo u nekima previše kontrasta, svjetlosti ili noisa dodanog u PS-u ili nekom drugom programu

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam da ima na nekima previse noisea, na PCu kad gledam ne izgleda tako puno, ali na forumu se bas vidi, a kontrast i svjetlo sam namjerno na nekima stavio, fora mi izgleda.

Takoder ona prva s Lanciom i neke s Jaguarom su mi fascinantne jer su predobro ispale kad sam ih u igri slikao, a onu s Lanciom nisam nista dirao, takva je iz igre, na drugoj slici je malo noisea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:15 (Mitsuoka).
17 godina
Mitsuoka kaže...

Znam da ima na nekima previse noisea, na PCu kad gledam ne izgleda tako puno, ali na forumu se bas vidi, a kontrast i svjetlo sam namjerno na nekima stavio, fora mi izgleda.

Takoder ona prva s Lanciom i neke s Jaguarom su mi fascinantne jer su predobro ispale kad sam ih u igri slikao, a onu s Lanciom nisam nista dirao, takva je iz igre, na drugoj slici je malo noisea.

Prve dvije - > original slike (bez čaranja po šopu), treća slika samo igra sa svjetlom i sjenom....

1 1
2 2
3 3
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 0:01 (doktor1).
17 godina

Evo jednog mog osvrta na igru....

P.S. u crvenom imate sve napomenuto tako da me ne napadate {#}

PDF DOWNLOAD

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Vidim da je peč izašao.Jel popravlja onaj bug  kad izađete sa staze na ravnom ili na izlasku iz zavoja i dobijete opomenu?Kada dobijete opomenu a nema nikakve logike.Jesu to popravili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

brijem da ne...

nisu nista vaznog popravili...pise da jesu popravili lag volana, ali prema rijecima forumasa nisu nista napravili, a odavno i postoji minimod za to...tako da kao da nisu nista napravili

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice