Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 569.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

bolji prijašnji shift...ovoga su zurili izbacit na prodaju pa su zaj***li sve...tek pokoje sitnice su bolje kao utrke po mraku i neki stariji izbor auta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
hitmanr kaže...

baš igram ovaj shift 2 i primjetio sam glupost neviđenu sto jos nisam dozivio niti u jedne igre auta....NEMA SVITLA KAD JE SUMRAK...eej ljudi diste jos vidili taj promasaj pa nevidis cestu isprid sebe u hladu...

Koju graficku imas i koje drivere.

Meni se nikad nije dogodilo tako nesto, a poznato je da su noviji ATIevi driveri potamnili masu igru..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

bolji prijašnji shift...ovoga su zurili izbacit na prodaju pa su zaj***li sve...tek pokoje sitnice su bolje kao utrke po mraku i neki stariji izbor auta

E s ovim se ne mogu složiti. Jesi ti uopće igrao igru? Pa SHIFT 2 je daleko bolja igra i racer od SHIFT-a...

3D dizajner
15 godina
neaktivan

nekako mi je teze auto vozit nego na onom prijasnjem a stavio sam sve na najlakse i kakve veze ima grafička sa upaljenim ili izgašenim svitlom to je stvar igre

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

nekako mi je teze auto vozit nego na onom prijasnjem a stavio sam sve na najlakse i kakve veze ima grafička sa upaljenim ili izgašenim svitlom to je stvar igre

U duji se moraš dosta igrati sa podešenjima auta, zaista, nebo i zemlja kako se auti drugačije ponašaju nakon malo podešenja. Također, ne znam jel igraš na tipkovnici, padu ili volanu? Na tipkovnici je svakako najnezgodnije.

Što se tiče svjetla, baš ću sada provjeriti ali naravno da može imati veze sa driverima od grafe.

3D dizajner
15 godina
neaktivan

je moguce jer su rekli da se malo vise treba posvetiti autima u duji da bi lakse vozila, da je nekako realnija utrka, igram na tipkovnici, al svakako sumlan da je to do drivera u vezi svitla, jer ne svitle uopce ne da se labo vide ili nes drugo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kakve veze ima grafička sa upaljenim ili izgašenim svitlom to je stvar igre

Zato jer je do graficke puno tamnija okolina i teze je vidljivo, sa tim driverima u unutrasnjosti nisam nista vidio, sve crno, a sa drajverima od mjeseca prije je sve bilo odlicno. Najlakse je za sve krivit igru.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
15 godina
Mitsuoka kaže...

Zato jer je do graficke puno tamnija okolina i teze je vidljivo, sa tim driverima u unutrasnjosti nisam nista vidio, sve crno, a sa drajverima od mjeseca prije je sve bilo odlicno.

za to ti postoji jako jednostavno riješenje

i ja sam imao problema sa tamnim cockpitom kod instaliranja drivera 11.4 i više za ati kartice, svaki driver više od 11.3 je imao tamni cockpit

ali problem se jako lako riješi, guglao sam i probao sam to i upalilo je

sve što je potrebno napravit je u CCC-u od ATI-a ugasit pod gaming, 3D aplication settings i opciju Catalyst A.I. stavit kvačicu na disable Catalyst A.I.

sa tim što se je stavila kvačica na to i to ugasilo cockpit se vraća u normalno stanje, tj nije više onako jako taman, već se vraća u stanje kako je i sa 11.3 driverima

trenutno imam 11.6 drivere i cockpit sa isključenom tom opcijom je normalan

sam sam to probao i uvjerio sam se da radi, probajte vi koji imate ATI kartice pa ćete vidit dal će vam pomoć, meni je pomoglo te više nemam taman cockpit

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
...

sam sam to probao i uvjerio sam se da radi, probajte vi koji imate ATI kartice pa ćete vidit dal će vam pomoć, meni je pomoglo te više nemam taman cockpit

Misliš na "Enable surface format optimization"?

Btw. provjerio sam sad, na dusk settingu svjetla jesu ugašena ali meni je slika normalna, odnosno sve vidim, nije mi tamno.

3D dizajner
15 godina
neaktivan

al u mene je grafička iz 2008 pa nije ona među novima...u mene je ati radeon hd 3870 512mb koje bi za nju treba drajvere stavit i jel mi ih ko moze dat link neki di ih mogu skinit

0 0 hvala 0
15 godina

Jedno pitanje za one koji voze s Logijem G25/27 : kad saltam s H mjenjacem mogu promijenit brzinu bez da stisnem kuplung sto znaci da je nepotreban u ovoj igri,al ja ga svejedno koristim jer sam tak naucen.Jel je i kod vas tak ili samo kod mene?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Jedno pitanje za one koji voze s Logijem G25/27 : kad saltam s H mjenjacem mogu promijenit brzinu bez da stisnem kuplung sto znaci da je nepotreban u ovoj igri,al ja ga svejedno koristim jer sam tak naucen.Jel je i kod vas tak ili samo kod mene?

I kod mene je tak... na žalost...

3D dizajner
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

al u mene je grafička iz 2008 pa nije ona među novima...u mene je ati radeon hd 3870 512mb koje bi za nju treba drajvere stavit i jel mi ih ko moze dat link neki di ih mogu skinit

Staviš zadnje službene sa ATI/AMD stranice... u ovom slučaju 11.6

edit - sorry za double

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 12:22 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...

Misliš na "Enable surface format optimization"?

Btw. provjerio sam sad, na dusk settingu svjetla jesu ugašena ali meni je slika normalna, odnosno sve vidim, nije mi tamno.

probaj malo googlat i naći ćeš sigurno

kod mene je ovako jer imam laptop pa je grafička za njega i driveri kad skidam su mi mobility

jer ja sam znao imat u igri taman cockpit i kad sam vozio po danu, cijela slika mi je bila prigušena, a gašenjem ove opcije sve se vratilo u normalu

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 13:05 (matija656).
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

probaj malo googlat i naći ćeš sigurno

kod mene je ovako jer imam laptop pa je grafička za njega i driveri kad skidam su mi mobility

jer ja sam znao imat u igri taman cockpit i kad sam vozio po danu, cijela slika mi je bila prigušena, a gašenjem ove opcije sve se vratilo u normalu

Ma po sjećanju me nekako služi da je to ta opcija kod mene (već sam bio čitao o tome ranije)... vidi kak to kod mene izgleda:

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 13:48 (Minoza).
14 godina
neaktivan

Joj si ga meni nisam igrao 2 mjeseca otkako sam ostao bez kartice i sad me povuklo opet kad sam si uzeo 9600GT, mrcina ga vrti na 1280X1024 sve na high bez AA i 8X AF na ugodnim FPS-ovima, ali nemožeš se priviknut na vožnju nemogu A kategoriju vozit da sam još ovoliki, ima li ko kakve preporuke? ><

Inače tipkovnicom vozam...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Joj si ga meni nisam igrao 2 mjeseca otkako sam ostao bez kartice i sad me povuklo opet kad sam si uzeo 9600GT, mrcina ga vrti na 1280X1024 sve na high bez AA i 8X AF na ugodnim FPS-ovima, ali nemožeš se priviknut na vožnju nemogu A kategoriju vozit da sam još ovoliki, ima li ko kakve preporuke? ><

Upali ove osnovne assiste (sve osim braking i steering). Čim igraš na tipkovnici znači da ti treba agresivniji setup. Podešavaj auto dok ne nađeš zlatnu sredinu. Makar, GT1 moram priznati je poprilično teško voziti na tipkovnici.

3D dizajner
15 godina

Poceo sam i ja danas malo to vozit,nis posebno,samo ovako dok mi je dosadno da je imam.Vozim na gamepadu i kada zelim zaokrenut u lijevo ili desno,dobivam odgovor tek nakon cca. 0.5 sekunde,malo sam se uspio priviknut,jel trebam nes namjestit?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
ivanoile kaže...

Poceo sam i ja danas malo to vozit,nis posebno,samo ovako dok mi je dosadno da je imam.Vozim na gamepadu i kada zelim zaokrenut u lijevo ili desno,dobivam odgovor tek nakon cca. 0.5 sekunde,malo sam se uspio priviknut,jel trebam nes namjestit?

Skini i instaliraj patch.

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
AbeDomeNuS kaže...

Upali ove osnovne assiste (sve osim braking i steering). Čim igraš na tipkovnici znači da ti treba agresivniji setup. Podešavaj auto dok ne nađeš zlatnu sredinu. Makar, GT1 moram priznati je poprilično teško voziti na tipkovnici.

Ali smjiješna stvar je ta da sam prije vozio BEZ IKAKVIH assistova....

Stvarno mi nije jasno, ništa, upri brate dok se ne navikneš :(

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
15 godina
Minoza kaže...

Ma po sjećanju me nekako služi da je to ta opcija kod mene (već sam bio čitao o tome ranije)... vidi kak to kod mene izgleda:

probaj ovaj slider pomaknut skroz lijevo, možda bude pokazalo da je na off, a ako ti je ovako kako je uredu i nemaš taman cockpit onda nemaš potrebe da mijenjaš

AbeDomeNuS kaže...

samo jednu rieč imam za tebe - PTMu mod

sa ovim modom igram od nedavno, prije sam ga probavao ali je uvijek nešto bilo smrdano u njemu

sada je mod napokon izbalansiran i voziti sa njim je jednostavno uživancija, i igra dobiva velik korak prema simulaciji

vozim sa kontrolerom od xboxa 360 i jednostavno uživam u vožnji sa ovim modom

previše gasa u zavoju ili kod kretanja, radi se pirueta po cesti, "plivanje" automobila po cesti je uklonjeno skorz i auti se odlično ponašaju

mod traži privikavanje, ali jednom kada se privikne za vozit nema boljeg moda, a probao sam sve modove za fiziku koji su dostupni na nogripu i ovaj je definitivno najbolji

svima koji su željni biti što bilže simulaciji sa ovom igrom ovo je njihov mod

i naravno punu korist i učinak moda na automobile tek se dobije sa njihovim podešavanjem, mogu se oni vozit i bez podešavanja, ali nakon malo podešavanja automobila i otvrđivanja ovjesa, jer svi automobili u igri su nekako "mekani", čak i GT klasa, a sa malim prčkanjem po podešenjima auti se mogu puno bolje vozit i kontrolirat na cesti

15 godina
neaktivan

BUG na stazi!

Wallpaper 

Nadam se da vam se sviđa! {#}

Ako želite mogu i vama složiti nešto (za bilo koji auto)...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 20:22 (Minoza).
Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

u mene je piratska al volio bih kupiti orginal da vidim mp kakav je...sta vi kazete za mp isplatili se to zaigrat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

u mene je piratska al volio bih kupiti orginal da vidim mp kakav je...sta vi kazete za mp isplatili se to zaigrat

Za sada ne, čekamo idući patch gdje je navodno popravljen netcode... Ovih dana bi trebao pa javim dojmove. Mislim, meni je i sada MP ok ali uz loš netcode fale i neke ključne stvari: chat, nije mi jasno kako su mogli zaboraviti chat... neke restrikcije, filtri da se lakše okupe ljude sa kojima se želiš utrkivati... i tako neke mušice ali više manje je ok...

3D dizajner
15 godina
neaktivan

http://www.needforspeed.com/post/shift-2-unleashed-legends-speedhunters-dlc-packs-coming-pc%E2%80%A6-free?source=shift2

U četvrtak dolazi patch + free DLC!

Here are official instructions:

Already owns Shift 2 Unleashed:
1. Find/Navigate to DLC product details page on store.origin.com
2. From Overlay, select version of base game to add to cart:
a. Packaged (purchased on disc from a retailer)
b. EA Store/Origin Download (purchased as a digital download)
c. Other Digital Download (purchased as a digital download from third party retailers)
3. Checkout (create an account or sign-in if already have an account)
4. Upon successful purchase, will receive confirmation page and email which will include the following redemption instructions:
a. Download and install Origin (for new Origin users).
b. Open Origin and navigate to your “My Games” tab to download and install your DLC. You must have Shift 2 Unleashed currently installed on your machine.
c. Run game to play.

We can’t wait to see you guys on the new tracks, in your new cars, battling in the new Drag and Standing Mile modes!

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 18:11 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 7
15 godina

NAPOKON ! ! ! ! ! ! !

vratili su si moje povjerenje što se tiće igre i samog studia, nakon dva dlc-a za koja smo ostali zakinuti, na kraju ih dobijemo potpuno besplatno

{#}

EA je napokon udošlo iz pete u glavu da i na pc-u su izdali tu igru

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

TOOOOOO , ajme ovaj dlc ce bit awsome , btw sta je s onim dlc-om kojim ubacuju drag racing u igru , to sam vidio u treileru , i da , ajde neka nego potegne više xd :

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

btw sta je s onim dlc-om kojim ubacuju drag racing u igru , to sam vidio u treileru

pa piše na linku da su oba dlc-a koja su već izašla za konzole sa ovim patchom nama za pc potpuno besplatna

15 godina
matija656 kaže...
athlon64 kaže...

btw sta je s onim dlc-om kojim ubacuju drag racing u igru , to sam vidio u treileru

pa piše na linku da su oba dlc-a koja su već izašla za konzole sa ovim patchom nama za pc potpuno besplatna

awsome , jedva cekamm drag racing!

15 godina
neaktivan

DLC je već vani i spreman za DL.

I'm very large!

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice