E da btw. kako otključam ono za tuning na kraju Full race Conversion ili kak se već voze ? (ugl uvijek je oko 70 000$.)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E da btw. kako otključam ono za tuning na kraju Full race Conversion ili kak se već voze ? (ugl uvijek je oko 70 000$.)
moraš kupit sva moguča ugrađivanja za auto da bi mogao stavit taj Works upgrade, koji ti je u stvari pretvaranje automobila u baš punu trkaču inačicu, te naravno još ti ga i pojača
Jel to ide na sve aute, jer ja na nekima sve pokupujem i još je zaključano ?
Jel to ide na sve aute, jer ja na nekima sve pokupujem i još je zaključano ?
mislim da bi trebalo ić na sve, pogledaj si u ugrađivanjima dal imaš sve, scrollaj desno ili lijevo kad odabereš kategoriju (ako možeš, vidi se žuti mali krug), nisam ni ja to prvi put skužio
Haha, ja sma mislio da ima samo ono engine, turbo a pod tome još 10 kategorija lol.
Ne treba sve, samo 75 posto, i možeš ga works convertat.
Ne treba sve, samo 75 posto, i možeš ga works convertat.
kod nekih da, al kod nekih moraš sve kupit da možeš stavit
koje aute koristite za drift, koji je najbolji setup i tako to?
Najbolji mi je onaj nissan kojeg dobiješ prvog, najlakši za kontrolirat, ali poslje sam si uzeo Hačija i maaalčice ga nabrijao, inače nema snage.
Iako, odustao sam od drifta, preloš sam za kasnija natjecanja, jedva u prva 3 uđem.
Moze li netko stavit screenshot od postavki kontolera? ja igram sa logitechovim jostikom ali ne uspjevam namjestit.
Probo sam par puta podesavat ali nikako na zelenu granu.
Ma volio bi malo golfa "keca" nabrijat do full works
e pa sine, zaradi, nemožeš i ovce i novce
:D
nemoj ti meni govorit sine ;)
Najbolji mi je onaj nissan kojeg dobiješ prvog, najlakši za kontrolirat, ali poslje sam si uzeo Hačija i maaalčice ga nabrijao, inače nema snage.
Iako, odustao sam od drifta, preloš sam za kasnija natjecanja, jedva u prva 3 uđem.
slažem se, jedino mi je malo problem što lako gume puknu :D
od ostalih mi nije loš onaj mustang terlingua, može se sa njim isto jako dobro vozit drift
ja još imam jednu utrku protiv onog Vaughna da dobijem njegov mustang
Moze li netko stavit screenshot od postavki kontolera? ja igram sa logitechovim jostikom ali ne uspjevam namjestit.
si probao stavit emulator za kontroler od xboxa??
ma kakve slusalice , ima da se prozori tresu od basa kada svaki put promini brzinu , a o turbu necu ni govorit
steta je jedina sta moran cekat da buden sam doma
slažem se, jedino mi je malo problem što lako gume puknu :D
od ostalih mi nije loš onaj mustang terlingua, može se sa njim isto jako dobro vozit drift
ja još imam jednu utrku protiv onog Vaughna da dobijem njegov mustang
si probao stavit emulator za kontroler od xboxa??
Da. Jesam i radi. Ali jednostavno treba nekako promjenit postavke posto je nemoguce vozit. Svaki drugi zavoj
plesem po cesti ko neka pijana ciganka.
Evo ja sam sada na 19% i prelazim malo retro ligu makar bi već mogao i time attack, ali fora mi je ovo pa vozim, nego do kud ste vi došli ?
Jeli itko bacio oko na podešenja?
Prebrutalno su detaljna, od tlaka u gumama do raznih tih piz*arija. Vjerovatno za drift treba promijeniti podešenja ali s tim ću se igrati idući tjedan kad uzmem volan.
i meni je jos samo taj zadnji miami ostao, nikako uc u prva 3, prve 3 utrke bez ikakvog problema 1. sa Terlinguom, a Miami nikako, ni sa Mazdom, ni S13 ni nista
Jeste li vidjeli Laušovu recenziju ? Ja umirem od smijeha, pa nisu mogli jedan zavoj proć bez zida. LOL
i meni je jos samo taj zadnji miami ostao, nikako uc u prva 3, prve 3 utrke bez ikakvog problema 1. sa Terlinguom, a Miami nikako, ni sa Mazdom, ni S13 ni nista
tako i meni danas, vozio jedo 8 puta utrku, što sa 200sx, što sa terlinguom i nikako ni u prva tri da dođem
morat ću se potrudit ko nikad
:D
Kakav idiot, vozač pomiče glavu ako uđe u opasni zavoj. Mogao je barem pročitati na netu feature helmet-cama pa onda govorit.
bome, nakon mase bezuspjesnog pokusavanja, odustajem. igra je tolko losa da si covjek mora oprat zube nakon nje.
Meni je recenzija čist solidna moram priznati, i drago mi je da su skrenuli pozornost na jednu važnu stvar:
Večina ovih "znalaca" koji forsiraju tu GTR fiziku i slično, nikada nisu niti sjedili u pravom, a kamoli trkačem automobilu. Čisti "bruteforce" matematički pristup možda u teoriji jest simulacijski, ali dali on pruža pravi osjećaj vožnje? E pa tu SHIFT po meni ulazi u igru, i baš mi je drago da su se osvrnuli upravo na to jer me jako smeta što se u svakom drugom review-u (kao što sam i ranije rekao) ovo spominje kao minus...
Iskreno ne želim takvu fiziku u NFS-u jer ga upravo to čini uzbudljivim i drugačijim.
bome, nakon mase bezuspjesnog pokusavanja, odustajem. igra je tolko losa da si covjek mora oprat zube nakon nje.
Joj daj, ovo je možda moglo proći na prvih desetak stranica ovog topika... Ajde argumentiraj lijepo... Uzmi u obzir da je sada više nas zaigralo, i da već postoje i neki modovi za igru...
Također, nitko se nije sjetio da je SHIFT prva igra takvog tipa koja simulira sitne neravnine na cesti koje utječu na vožnju naspram ovih "simulacija" koje imaju savršeno ravnu cestu.
Igra je skoro pa savršena s pravilnim postavkama volana (onakve kakve je stavio doktor1). Ono što nedostaje jesu različitiji vremenski uvjeti (da su kišu stavili bila bi prava milina), i neka vrsta razvoja priče, karijera i sl. I ono što bi trebali maknuti jesu ljudovi oko auta prije početka utrke. Smetaju pogledaju na sam auto i produžuju čekanje..
Igra je skoro pa savršena s pravilnim postavkama volana (onakve kakve je stavio doktor1). Ono što nedostaje jesu različitiji vremenski uvjeti (da su kišu stavili bila bi prava milina), i neka vrsta razvoja priče, karijera i sl. I ono što bi trebali maknuti jesu ljudovi oko auta prije početka utrke. Smetaju pogledaju na sam auto i produžuju čekanje..
ah kakva bi to igra bila da se svima sviđa.Mislim da takve nema, uvjek je jedna ovakva druga onakva...izgleda da tako mora biti :D
Nemam pojma kako i di i sta i kuda, ali sad sam nakon skoro zavrsenog drifta krenuo u osvajanje. I citam ovdje protivnici se guraju, pa se izvrtim, pa ovo pa ono. Ja igram Retro Japan (Corolla AE86) i vise sam ja njih uspio istući nego oni mene. Stvarno zacudujuce nakon sto sam procitao dosta negativnih kritika na racun toga. Imam i SS-ove, koje cu malo kasnije staviti na forum
evo jedno šaljivo pitanje za ljude s volanom, jer sam primjetio da kad vozim u tenisicama imam najbolje rezultate ... a u papučama najgore...
S čim najbolje vozite:
4 | tenisicama |
---|---|
0 | papučama |
22 | u čarapama |
2 | bosi |
Pitanje za vlasnike Logitech G25/G27 : na koliko stupnjeva vam je namjesten volan?
evo jedno šaljivo pitanje za ljude s volanom, jer sam primjetio da kad vozim u tenisicama imam najbolje rezultate ... a u papučama najgore...
S čim najbolje vozite:
U klompama....
Pitanje za vlasnike Logitech G25/G27 : na koliko stupnjeva vam je namjesten volan?
Uvijek kad vidim G25 ili G27 ide TU jer bih i ja htio postat vlasnik jednog od tih dvaju volana.
Ja također, vjerojatno bi mogao i uštediti za njega, ali bez posebnog sjedala mi se ne isplati kupovati. Plus, to najbolje funkcionira u boravku, a ti mogućnosti nemam, nažalost.
Zasad ću se zadovoljiti sa xbox joystickom.