NBA 2K10 - problem

poruka: 64
|
čitano: 23.095
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NBA 2K10 - problem
patch123 kaže...
big_guy kaže...

Ima rješenje:stavi stari cr**k koji si imao i radit će ti.Namigiva

ne vjerujem da ga još ima ^^

Ima,ja skinuo jučer....

patch123 kaže...
jukiii kaže...

kako se napravi alley op ( kada baci igrac loptu u zrak pa ovaj zakuca ) neznan koja je tipka... inace igram na tipkovnici jel neko zna kako se to radi na tipkovnici?

vidi si kontrole

alley oop se radi ovako

clutch + shoot

Ne nego-clutch+pass.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 23:21 (big_guy).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ne nego-clutch+pass.

u pravu si,jedino je tako logično

ja inače igram na joysticku,nikakve kontrole ne znam napamet,sve instiktivno radim ^^

neki dan sam isto prijatelju koji igra na tipkovnici objašnjavao kako zakucati,pa zato ovaj shoot se uvukao ^^

u pravu si,clutch + pass

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 22:11 (patch123).
16 godina

pls ako mi pomognes kralj si najveci :D . ovako nasa sam novi crack i updatea.. i radi sve dobro sad. ja bi tio igrat s frendom utakmicu jedan na jedan . kako se to narpravi da mozemo igrat?

15 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

iman problem.. instaliram sve i crackam i idem upalit i nece nezz zasto??

aaaa kako sam glup lol moja greska sve valja bar zasad :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 16:14 (peroo).

0 0 hvala 0
16 godina

lol

15 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

dobar dan. imam problem skinuo 2k10 s neta i sve instaliro kreko i sve i pokrenem i uopce se nece pokrenuti niti javlja neki error niti nista, to mi se vec dogadjalo al sam mislio da je softwersi problem i nisam rjesavao al mi vec to na jetra ide .. komp nije nista posebno (konf je u moj pc) al mi 2k9 radilo savrseno i nikada s nijednom igricom nisam imao probleme tako da neznam u cemu je caka .. molio bih za pomoc.. hvala unaprijed

Tomo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Punekovich kaže...

dobar dan. imam problem skinuo 2k10 s neta i sve instaliro kreko i sve i pokrenem i uopce se nece pokrenuti niti javlja neki error niti nista, to mi se vec dogadjalo al sam mislio da je softwersi problem i nisam rjesavao al mi vec to na jetra ide .. komp nije nista posebno (konf je u moj pc) al mi 2k9 radilo savrseno i nikada s nijednom igricom nisam imao probleme tako da neznam u cemu je caka .. molio bih za pomoc.. hvala unaprijed

koji OS imaš, instaliraj najnovije drivere grafičke...

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

imam jedan problem ! instaliram ga i sve krekiram i kada pokrenem niš ! pomoć bih molio

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bodo kaže...

imam jedan problem ! instaliram ga i sve krekiram i kada pokrenem niš ! pomoć bih molio

niko niš ha ?

15 godina
protjeran
bodo kaže...
bodo kaže...

niko niš ha ?

pa niko niš kad je piratstvo zabranjeno na forumu..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
bodo kaže...
bodo kaže...

niko niš ha ?

pa niko niš kad je piratstvo zabranjeno na forumu..

a svi tu prićate o originalima ! kako da ne

15 godina
protjeran
bodo kaže...

pa gledaj, ja ti samo kažem šta kažu pravila...

EDIT: Vidara zašto TD?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 17:24 (I Am Alive).
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
bodo kaže...

ok..... 

17 godina
bodo kaže...
I Am Alive kaže...
bodo kaže...

ok..... 

možda nije do kreka, koji procesor, grafičku i rame imaš, koji windowsi sa kojim service packom, objasni malo, koja verzija igre, nitko ti ne može pomoći bez tih informacija

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
bodo kaže...
I Am Alive kaže...
bodo kaže...

ok..... 

možda nije do kreka, koji procesor, grafičku i rame imaš, koji windowsi sa kojim service packom, objasni malo, koja verzija igre, nitko ti ne može pomoći bez tih informacija

procesor: intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @2.13ghz 213 ghz, 4 gige rama , windows vista ultimate, koristio sam onaj service pack koji sam dobio uz 2k10, grafićka radeon x1950 pro

15 godina
neaktivan
bodo kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
bodo kaže...
I Am Alive kaže...
bodo kaže...

ok..... 

procesor: intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @2.13ghz 213 ghz, 4 gige rama , windows vista ultimate, koristio sam onaj service pack koji sam dobio uz 2k10, grafićka radeon x1950 pro

ma skonto sma sve radi

15 godina
neaktivan

momentalno imam sedmicu ultimate al sam potpuno isti problem imo kad sam instaliro i na xpu .. 

Tomo
15 godina
neaktivan
caky kaže...
Punekovich kaže...

koji OS imaš, instaliraj najnovije drivere grafičke...

instaliro sam upravo najnovije drivere i nema ucinka isto nista ne javlja neki error niti nista .. apsolutno nista .... 

Tomo
15 godina
NBA 2K10 - problem

dok sam instaliro nba stavili su mi rezoluciju 1920x1080,a to mi je prevelika rezolucija pa mi igrica šteka,a dok promijenim nece mi se spremit(nece se potvdit)

jel zna netko to rijesit??

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Jer mi moze neko reci kako da promjenim u myplayer da ne igram 5 min nego vise?

0 0 hvala 0
15 godina

piše u temi "NBA 2K10"

NBA - I love this game !!
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Ako mi moze netko pomoc,skinuo sam igru jucer i ne zeli mi nista sejvat,kaze da je eror kad sejva i isto tako kad zavrsi prva cetvrtina dalje se nis ne dogada igraci samo stoje na terenu i trener nekaj prica svira muzika i tak stalno stoji kako da igram dalje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

e ovako imam problem...poco sam online igrati pre neka 2 dana...reklo mi je da trebam neki patch i ja sam ga skinio...vidio sam i neki crack pa sam i njega skinio(posto nemam orginal)...no kad udjem u igru odem u online/team up/pick up game..dodjem u neki lobby di gore odbrojava vrijeme tj 2 min...i cekam ja tako nekih 20 min al svejedno nikog...probo sam ic i u ono my player/play now/pick up al svejedno je bilo isto...dal neko ima neki prijedlog...mozda sam i krivi crack skino...molim vas da me kontaktirate ... hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Imam skunutu 2K10,i mora se install NET framework 1.1,a meni nece da ga install,htio je na XP sad nece.Zasto?

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Ja sam imao takav problem i nakon sto sam maountao image otvorio sam DVD drive E i prebacio kompletan dvd na disk i otvorio folder u koji sam ga prebacio i otvorio .ini file i obrisao prve 2 stavke koje sluze za automatsko pokretanje instaliranja net frameworka i sejvao i instalacija se pokrenula normalno i ne zaboravi kliknut da se pokrene pod administratorom jer ti nece htjet sejvat nista

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Hajde pojasni ako moze,nista nisam razumio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Napravi folder na desktopu i nakon sto deamon toolsom mountas igru,otvori computer i klikni desnim gumbom misa na virtaul drive e na kojem ce ti bit igra i otvori,sve iznutra prebaci u folder na desktopu,trajat ce neko vrjeme.Nakon sto se prebaci otvori folder i u folderu nadi ini. file igre i obrisi stavke o instalaciji net frameworka i sejvaj file,tako ce igra prec preko te instalacije i pokrenut instalaciju igre

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Evo slika kakav je sastav igre,bio je fajl setup.ini i delete sam ga,i u folderu packages je bilo instalacija net frameworka 1.1 i 2.0 i jos jedan fajl i sve sam to delete,i kad hocu da instaliram kaze da fali fajl setup.ini

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

Jao nisam ti rekao da obrises setup ini. vec da izmjenis tekst u njemu,otvori ga i promjeni tekst u njemu,izbrisi sav tekst o instalaciji net frameworka i samo ostavi instalaciju direct X-a,nemoras nista drugo brisat,samo izmjeni teskt u setup.ini,ne brisi nista iz packagesa.Taj tekst u setup.ini sluzi za automatsko pokretanje net frameworka prije instalacije igre,kad obrises taj tekst u filu setup.ini i sejvas ga instalacija nece imat komandu da pokrene pred instalaciju net frameworka vec ce odmah nastavit prema instalaciji igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 10:40 (Arnold Šrafncinger).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
NBA 2K10 - problem

I to sam pokusavo,ali onda kaze da setup.ini je loseg formata.Kada sam umjesto frameworka 1.1 stavio 4.0 onda nije mogao da pokrene instalaciju frameworka.Hvala na pomoci skinuo sam drugu verziju igrice i instalira se

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice