evo ovako danas sam poceo igrat sezonu, i vidim da mi kobe bryant nije u prvoj nego je u zamjeni. neki ga je slabi lik zaminia koji mu je overvall 68. i kada pocnem igrat ja tog slabog lika zaminim i kobe i igra samo nekih 1 min onda mi ga zamini ( automatske zamjene ) i vise nikako do kraja utakmice neigra. tako isto u exbition nije u prvoj. Kako mogu stavit da mi uvik igra u prvoj postavi neda mi se cilo vrime minjat. fala.
evo ovako danas sam poceo igrat sezonu, i vidim da mi kobe bryant nije u prvoj nego je u zamjeni. neki ga je slabi lik zaminia koji mu je overvall 68. i kada pocnem igrat ja tog slabog lika zaminim i kobe i igra samo nekih 1 min onda mi ga zamini ( automatske zamjene ) i vise nikako do kraja utakmice neigra. tako isto u exbition nije u prvoj. Kako mogu stavit da mi uvik igra u prvoj postavi neda mi se cilo vrime minjat. fala.
kobe bryant ti je u zamjenama jer je u stvarnosti ozlijeđen,a tko je ozlijeđen u stvarnosti ozlijeđen je i u igrici
to dobiješ sa svakim novim roster updateom
a ako to želiš promijeniti u sezoni ideš na coaching-rotations i namjestiš da igra npr.40 minuta
na exibition moraš staviti auto-subs off i sam raditi izmjene,druge opcije koliko ja znam nema
fala puno =) . i kad cu dobit taj roster update?
fala puno =) . i kad cu dobit taj roster update?
kad ti ga napravi 2k10 insider
pravi update otprilike svako tjedan dana
najnoviji roster update je bio prije 2-3 dana,ako imaš online account onda ti je automatski skinut
ako ne,napravi online acc(free) i idući put kad upališ igricu roster će ti se sam update
fala =)
Ja kad pokrenem instalaciju igre zatraži mi da instaliram NET Framework 1,1 kad pokrenem instalaciju stvori mi se
FALED TO LOAD RESOURCES FROM RESOURCE FILE
PLEASE CHECK YOUR SETUP
molim vas pomoć jer već dugo čekam igru.
Ja kad pokrenem instalaciju igre zatraži mi da instaliram NET Framework 1,1 kad pokrenem instalaciju stvori mi se
FALED TO LOAD RESOURCES FROM RESOURCE FILE
PLEASE CHECK YOUR SETUP
molim vas pomoć jer već dugo čekam igru.
http://download.cnet.com/Microsoft-NET-Framework-1-1-Service-Pack-1/3000-10250_4-10725942.html
download ovo
ja imam problem...da mi prije utakmice u sezoni sam od sebe izade van...odigrao sam jedno 30 tekmi! nejavlja nikakav eror! jeli zna netko u cemu je problem---hvala unaprijed
ja imam problem...da mi prije utakmice u sezoni sam od sebe izade van...odigrao sam jedno 30 tekmi! nejavlja nikakav eror! jeli zna netko u cemu je problem---hvala unaprijed
meni se to desilo, rješio sam tako što sam odsimulirao tu utakmicu prije koje mi se rušila igra i igrao iduću (simulate game, ali nemoj odmah na kalendaru kliknut na iduću tekmu, nego odsimuliraj do dana poslije te utakmice, pa onda uključi iduću)
nije baš neko rješenje ali meni je upalilo eto
klikni na play game,franchise ili šta već piše
odmah nakon pto to klikneš stisni start da ti se pojavi ono da izabereš lineup
ne diraj lineup nego samo opet stisni start i neće ti se crashat
i meni je upalilo---- :-) tnx
klikni na play game,franchise ili šta već piše
odmah nakon pto to klikneš stisni start da ti se pojavi ono da izabereš lineup
ne diraj lineup nego samo opet stisni start i neće ti se crashat
e vidiš ovo nisam probao, a praktičnije je od mog savjeta, ništa, ostaje mi čekat da se crasha opet igra pa da probam, tnx
znali ko kako se zakuca u igri kad napravis svog igraca otkljuco sam drugi level za dunk al neznam opet...
i znali ko mozda kako se brzo trci jer kad trcim u kontru uvijek me stignu HVALA
znali ko kako se zakuca u igri kad napravis svog igraca otkljuco sam drugi level za dunk al neznam opet...
i znali ko mozda kako se brzo trci jer kad trcim u kontru uvijek me stignu HVALA
ako igraš na joysticku brzo trčiš sa R1
ako igraš na tipkovnici,idi na controls i naštimaj si
brzo trčanje ti je pod "turbo"
a zakucat ne možeš jer se zakucaje turbo+shot
ako ne znaš kako se sprinta ne možeš ni zakucati
Pozdrav ekipa...
Imam konfiguraciju koja je navedena pod moj PC, a FPS u igrici mi se vrti oko 30 i to sa najnovijim drajverima za graficku...
Da li je to normalno ili me neke zahebava....Ak neko zna u čem je problem nek napiše bio bi mu jako zahvalan...=)))
Pozdrav ekipa...
Imam konfiguraciju koja je navedena pod moj PC, a FPS u igrici mi se vrti oko 30 i to sa najnovijim drajverima za graficku...
Da li je to normalno ili me neke zahebava....Ak neko zna u čem je problem nek napiše bio bi mu jako zahvalan...=)))
ja imam sličnu konfu,samo 32-bitni OS i vrti mi isto 35-40 fps
uglavnom,ne brini se ništa
komp ti savršeno radi,nisu ti uvalili lošu grafu ili proc ili šta već
NBA 2K10 pati od niskog frameratea
imaju 2 rješenja za popravak toga
1.rješenje
For those with a dual core or better, if you go into the config, you’ll see an option for the cloth. The config file should be somewhere in your Documents and Settings. On Windows XP, I found my Config.cfg in this directory:
C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves
Open the Config.cfg, and scroll to the bottom. You should see:
CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1
Change CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 from “-1″ to “5″.
Try running the game again to see if that helps.
2.rješenje
I replaced 2k9’s config file with 2k10’s. And then in the game settings options i set player detail to medium (don’t be fooled it’s the equivalent of 2k10’s high). The graphics are crisp and very clear (better than orig 2k10 IMHO) and i gained 20 fps at the same time. I kid you not. Now it’s as smooth as it can be. I hope it works for those who like me can’t understand why 2k10 runs so poorly on fairly decent systems.
If there are doubts about the improvement, just try it, anyway what have you got to lose all you do is copy and paste back the original 2k10 config file if you don’t like it.
nadam se da sam pomogao
ja rješenja nisam ni probavao,meni je bitno da mi igra ne blokira,nekad se dogodi da se malo smanji framerate pa da se osjeti ali sa 40 fps igra ide relativno glatko na 1600x900
E hvala na trudu probo sam ovo prvo rjesenje...i nista....FPS jos uvijek na oko 30.....ma oke...dosad sam tak igro pa cu i dalje...=))...svejedno fala...=))
imam veliki problem =(. ovako igra je skinuta s internetom i ja danas upalin igru i kaze mi nes ka da moran imat novi patch da bi moga igrat online ..izadem ja iz igre i skinem ja taj patch i instaliram ga ... dobijem ikonu nba2k10 i iden da upalim igru i kaze mi : No dics inserted Please insert the original NBA2K10_EU CD/DVD. Please have a look at http://www.securom.com/message.asp/m=nodics for further, more detailed information. Prije ovoga patcha moga sam igrat bez greske... sad nekuzim zasto nece. plz pomozite sta da napravim
imam veliki problem =(. ovako igra je skinuta s internetom i ja danas upalin igru i kaze mi nes ka da moran imat novi patch da bi moga igrat online ..izadem ja iz igre i skinem ja taj patch i instaliram ga ... dobijem ikonu nba2k10 i iden da upalim igru i kaze mi : No dics inserted Please insert the original NBA2K10_EU CD/DVD. Please have a look at http://www.securom.com/message.asp/m=nodics for further, more detailed information. Prije ovoga patcha moga sam igrat bez greske... sad nekuzim zasto nece. plz pomozite sta da napravim
moraš skinuti crack za taj patch
ili reinstaliraj igricu
nema trećeg rješenja (ustvari ima,system restore na dan prije nego si skinuo patch)
ma ja bi tia taj novi patch 1.1 jer na starom nemogu igrat online. a novi patch zahtjeva original...
ma ja bi tia taj novi patch 1.1 jer na starom nemogu igrat online. a novi patch zahtjeva original...
Pričekaj jos koji dan i izaći će ti crack....to skines i bit ce ti sve oke.....
do tad igraj ko do sad....
aj fala puno =)
moraš skinuti crack za taj patch
ili reinstaliraj igricu
nema trećeg rješenja (ustvari ima,system restore na dan prije nego si skinuo patch)
Ima rješenje:stavi stari cr**k koji si imao i radit će ti.
Ima rješenje:stavi stari cr**k koji si imao i radit će ti.
ne vjerujem da ga još ima ^^
kako se napravi alley op ( kada baci igrac loptu u zrak pa ovaj zakuca ) neznan koja je tipka... inace igram na tipkovnici jel neko zna kako se to radi na tipkovnici?
kako se napravi alley op ( kada baci igrac loptu u zrak pa ovaj zakuca ) neznan koja je tipka... inace igram na tipkovnici jel neko zna kako se to radi na tipkovnici?
vidi si kontrole
alley oop se radi ovako
clutch + shoot
fala asu =D
ja uprem te tipke ( s- shot, w- clutch ) i fisher mi baci loptu u zrak al niko neskace XD. al igraci neskacu automatski? ili moran uprit tipku za skok?
ja uprem te tipke ( s- shot, w- clutch ) i fisher mi baci loptu u zrak al niko neskace XD. al igraci neskacu automatski? ili moran uprit tipku za skok?
automatski skaču ali moraš pogoditi trenutak kad igrač ide prema košu,jer bilo bi nerealno da svaki put uspije alley oop