Vidim da nema još te teme ovdje, pa bi bilo dobro tek toliko koji je po vama najbolji cod i zbog čega, iako je svaki dobar kad izađe.
COD 1
COD 2
COD 3 (ps)
COD 4
COD 5
COD 6
COD 7
Vidim da nema još te teme ovdje, pa bi bilo dobro tek toliko koji je po vama najbolji cod i zbog čega, iako je svaki dobar kad izađe.
COD 1
COD 2
COD 3 (ps)
COD 4
COD 5
COD 6
COD 7
COD-United Offensive. Zbog onih prvih par misija u onim sumama u zimskom okruzenju,meni prehebeno.
Cod 2 najbolji MP.
COD 4 Modern Warfare
zbog atmosfere price i svega ostaloga.
misija: one shoot one kill ostaje u sjecanju..
COD-United Offensive. Zbog onih prvih par misija u onim sumama u zimskom okruzenju,meni prehebeno.
Ima toga i na Call of duty 1.
COD 1, bog i batina.
U SP-u CoD6, a MP CoD2 i 4
Zar itko igra taj CoD 2?
Modern Warfare je jednostavno super dio, single sam presao iz dosade 3 puta. Multy je brz, lijep i ne zahtjevan za igraca (mozes rushati, ne misliti i biti dobar).
Modern Warfare 2 je jako slican (single nisam igrao, multy jesam), samo steta sto je moj na ruskom... I glupost je sto nema naginjanja.
Zar itko igra taj CoD 2?
Modern Warfare je jednostavno super dio, single sam presao iz dosade 3 puta. Multy je brz, lijep i ne zahtjevan za igraca (mozes rushati, ne misliti i biti dobar).
Modern Warfare 2 je jako slican (single nisam igrao, multy jesam), samo steta sto je moj na ruskom... I glupost je sto nema naginjanja.
Naravno da igra
Evo da ne morate postat koji vam je najbolji cod.
KOJI VAM JE NAJBOLJI COD
5 | COD1 |
---|---|
32 | COD2 |
0 | COD3 |
51 | COD4 |
0 | COD5 |
NASTAVAK ANKETE
8 | COD6 |
---|---|
15 | COD7 |
9 | NIJEDAN, COD JE SMEĆE |
Dosadna, bez mogucnosti trcanja...
na većini servera možeš trčati... drži F
Dosadna ti je jer ne možeš trčati? Pa uzmeš pištolj
ontopic: Najbolji mi je CoD 2 MP warovi itd i MW2 MP 4fun
na većini servera možeš trčati... drži F
Trčanje na CoD-u 2 je mod, držanje slova F, i na 90% SD servera se to nemože
Kakvo trčanje? Sa puškom i 10 rezervnih šaržera, pištoljem i 3 granate svaka po kilu? Po mogučnosti još zolja. Na +40 ili -20. Ajd da vidim tebe kako bi trčao.
COD2 najjači multiplayer ikad. Nemože svaki njub bit dobar kao u COD4. Moraš se fakat potrudit i vježbat. Ja se još sječam dok je COD2 bio nočna mora svim grafičkim karticama.
A sad se neki žale na grafiku -_-.
O COD1 da ne govorim :)
Cod 2 bio noćna mora za grafičke kartice (i općenito)?Ne baš.Izaša je u deseti misec 2005. godine a moga se igrat na 1.6GHz procesoru i nekoj low end kartici od 64 mb a tada je većina ljudi imalo 256 i 512.Ne kažm da jačina ovisi o memoriji ali reći da je cod 2 bio zahtjevan.
U anketi nema COD UO, to je ekspanzija, ali je u biti cijela igra.
COD UO je isto ok .
Mogao se preč singleplayer na easy i na low settings, na 640x480. Za sve ostalo ti je trebao jači komp.
Cod 4 mi je najbolji, 2 nisam ni igrao bas, ma meni su svi dobri, alll 4 posebno, on mi je najdraza igra :D
Cod 2 bio noćna mora za grafičke kartice (i općenito)?Ne baš.Izaša je u deseti misec 2005. godine a moga se igrat na 1.6GHz procesoru i nekoj low end kartici od 64 mb a tada je većina ljudi imalo 256 i 512.Ne kažm da jačina ovisi o memoriji ali reći da je cod 2 bio zahtjevan.
Pa zato je bila dx7 opcija di je na čak i smeću od kartica, npr. mojoj fx5500, išao glatko.
I da, CoD2 je najbolji CoD ikada, i MP i SP, baš zbog toga jer je jednostavan, sve puške odmah na početku, svi ravnopravni, a ne nikakvi usrani killstreakovi i perkovi. Eh, šteta što CoD MP više nije takav. A SP je također najbolji jer je najduži i najteži, ne trudi se biti nikakav hollywoodski blockbuster kao ovi zadnji.
Mw2- priča ajd ok je i može proći, mp zabavan je ima puno oružja, perkova itd. ali mi se ne sviđa što u njemu nema timske radnje, nego ono boris se da imas veci score ne boris se za tim
Cod4- u kampanja preeeedobra posebno ona u černobilu, mp hit-samo to imam za reći i u mp treba timske taktike za pobjedu igre a ne kao u mw2, run, kill, hide,activate killstreak
Cod2- to vrijeme najaca igrica s najboljim izgledom, danas nije zastarjela i mnogi ju igraju, i grafika je standardna i nije jos zastarjela,legendarno, legenda nad legendama,sp je predobar i presao sam ga negjde oko desetak puta i nije mi jos dosadio da bih ga i sad prešao, mp da i ne pričam, biserni sjaj, kao što je kolega spomenuo svi su isti svi imaju iste mogućnosti, svi imaju ista oružja(ovisi tko šta odabere) ali je važan SKill.
Cod1- sp sam presao, kampanje je duga i super je, supeeer, ali mp nisam probao online nego sam igrao s ekipom u lan partyu i super je.
Carentan rulz
Cod black ops-sp nisam igrao ali kažu da je EPIC, mp sam igrao i cista kopija mw2 samo druga oružja i ostala sranj*, mw2 u hladnom ratu ništa više
Cod untited offensive- priča je sjajna i svima preporučam koji nisu nega ga odigraju, mp mi je isto super i posebno su mi se svidjele one strojnice kaj možeš imat i tenkovi.
Zaključak- najbolji cod
Cod4 i Cod2
Dva su Coda jer su oni jedini bili dobri, ostali su isto bili dobri ali su ih debil* zasral*.
Toliko od mene
Meni su super svi CoD-ovi. Prvu igru koju sam prešao je bio CoD 1. Sjećam se bio sam toliko uživljem da sam igrao u 2 3 sata u noci. Poslije CoD 2 je isto bio odličan. Cod4 kad je izašao igrao sam SP nekih 10 puta cijeli, a misije poput One shot One kill i war pig i Bog i nekih 50 puta. Multi je super. Onda CoD5 samo sam SP igrao i onako nije bio loš mogao je i bolji biti. MW2 je super i na kraju Black Ops je isto super samo malo na PC je zaheban.
I da zaključimo Cod 2 je najbolji Cod, može lock.
nein cod2, black ops ili ti ga bo je najbolji dosada samo šta neki nostalgičari nemogu to priznat...hehe
cod2 = najbolji.... cod1 grafika ufff muka mi je.... sve ostalo pucanje kroz zidove ma sranje
Ma COD 1 je bio revolucija ali COD 2 je bio samo evolucija ali jako zarazna(i jos puno igraca je igra),COD 3 je smece jer nema za piceka a i ps verzija nije nesto, COD 4 je najgenijalnija igra ikad i da je sad izasla opet bi bila najbolja igra ikad (naravno da nema MW2) COD 5 je nelosa ali nije dobra ko COD4 i MW2, a Modern Warfare 2 bi bila najbolja igra ikad da ima dedi servere...
Usput da Black Ops nema zombije na kojima sad visim bila bi teze smece!
14 | Bolji je Black Ops |
---|---|
5 | Bolji je Modern Warfare 2 |
COD 2