Najbolji call of Duty

poruka: 38
|
čitano: 13.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Vidim da nema još te teme ovdje, pa bi bilo dobro tek toliko koji je po vama najbolji cod i zbog čega, iako je svaki dobar kad izađe.

COD 1

COD 2

COD 3 (ps)

COD 4

COD 5

COD 6

COD 7

Moj PC  
0 18 hvala 1
15 godina
Najbolji call of Duty

COD-United Offensive.    Zbog onih prvih par misija u onim sumama u zimskom okruzenju,meni prehebeno.

And Justice For All....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Cod 2 najbolji MP.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
16 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

COD 4 Modern Warfare

zbog atmosfere price i svega ostaloga.

misija: one shoot one kill ostaje u sjecanju..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 21:23 (mario1990).

9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Najbolji call of Duty
Haf932 kaže...

COD-United Offensive.    Zbog onih prvih par misija u onim sumama u zimskom okruzenju,meni prehebeno.

Ima toga i na Call of duty 1.

Pravo je znanje znati širinu nečijeg neznanja.
17 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

COD 1, bog i batina.

PSN id - ManTheRamparts01

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

U SP-u CoD6, a MP CoD2 i 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najbolji call of Duty

Zar itko igra taj CoD 2?

Modern Warfare je jednostavno super dio, single sam presao iz dosade 3 puta. Multy je brz, lijep i ne zahtjevan za igraca (mozes rushati, ne misliti i biti dobar).

Modern Warfare 2 je jako slican (single nisam igrao, multy jesam), samo steta sto je moj na ruskom... I glupost je sto nema naginjanja.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 21:34 (Mentalist).
Moj PC  
2 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Zar itko igra taj CoD 2?

Modern Warfare je jednostavno super dio, single sam presao iz dosade 3 puta. Multy je brz, lijep i ne zahtjevan za igraca (mozes rushati, ne misliti i biti dobar).

Modern Warfare 2 je jako slican (single nisam igrao, multy jesam), samo steta sto je moj na ruskom... I glupost je sto nema naginjanja.

Naravno da igra

by Cerina
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Evo da ne morate postat koji vam je najbolji cod.

KOJI VAM JE NAJBOLJI COD

5 COD1
32 COD2
0 COD3
51 COD4
0 COD5
visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

NASTAVAK ANKETE

8 COD6
15 COD7
9 NIJEDAN, COD JE SMEĆE
visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni je ono cod4 za ozbiljno igranje,warove, cb najbolji , ali mw2 mi je bolji onako 4fun jer je petput zanimljiviji od cod4 za zabavu
15 godina
neaktivan
samo se jedamput napravi igrica poput cod 2.......
16 godina
protjeran
AngusCro kaže...

Dosadna, bez mogucnosti trcanja...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
Mentalist kaže...
AngusCro kaže...

na većini servera možeš trčati... drži F

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
AngusCro kaže...

Dosadna ti je jer ne možeš trčati? Pa uzmeš pištolj {#}

ontopic: Najbolji mi je CoD 2 MP warovi itd i MW2 MP 4fun {#}

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 22:32 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
dis4st3r kaže...
Mentalist kaže...
AngusCro kaže...

na većini servera možeš trčati... drži F

Trčanje na CoD-u 2 je mod, držanje slova F, i na 90% SD servera se to nemože

by Cerina
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Kakvo trčanje? Sa puškom i 10 rezervnih šaržera, pištoljem i 3 granate svaka po kilu? Po mogučnosti još zolja. Na +40 ili -20. Ajd da vidim tebe kako bi trčao.

COD2 najjači multiplayer ikad. Nemože svaki njub bit dobar kao u COD4. Moraš se fakat potrudit i vježbat. Ja se još sječam dok je COD2 bio nočna mora svim grafičkim karticama.

A sad se neki žale na grafiku -_-.

O COD1 da ne govorim :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Cod 2 bio noćna mora za grafičke kartice (i općenito)?Ne baš.Izaša je u deseti misec 2005. godine a moga se igrat na 1.6GHz procesoru i nekoj low end kartici od 64 mb a tada je većina ljudi imalo 256 i 512.Ne kažm da jačina ovisi o memoriji ali reći da je cod 2 bio zahtjevan. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 14:01 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
Najbolji call of Duty

U anketi nema COD UO, to je ekspanzija, ali je u biti cijela igra.

COD UO je isto ok .

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Mogao se preč singleplayer na easy i na low settings, na 640x480. Za sve ostalo ti je trebao jači komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Cod 4 mi je najbolji, 2 nisam ni igrao bas, ma meni su svi dobri, alll 4 posebno,  on mi je najdraza igra :D

dzix
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Cod 2 bio noćna mora za grafičke kartice (i općenito)?Ne baš.Izaša je u deseti misec 2005. godine a moga se igrat na 1.6GHz procesoru i nekoj low end kartici od 64 mb a tada je većina ljudi imalo 256 i 512.Ne kažm da jačina ovisi o memoriji ali reći da je cod 2 bio zahtjevan. {#}

Pa zato je bila dx7 opcija di je na čak i smeću od kartica, npr. mojoj fx5500, išao glatko.

I da, CoD2 je najbolji CoD ikada, i MP i SP, baš zbog toga jer je jednostavan, sve puške odmah na početku, svi ravnopravni, a ne nikakvi usrani killstreakovi i perkovi. Eh, šteta što CoD MP više nije takav. A SP je također najbolji jer je najduži i najteži, ne trudi se biti nikakav hollywoodski blockbuster kao ovi zadnji.

aka ReaverTVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 14:21 (dedaa).
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Mw2- priča ajd ok je i može proći, mp zabavan je ima puno oružja, perkova itd. ali mi se ne sviđa što u njemu nema timske radnje, nego ono boris se da imas veci score ne boris se za tim

Cod4-  u  kampanja preeeedobra posebno ona u černobilu, mp hit-samo to imam za reći i u mp treba timske taktike za pobjedu igre a ne kao u mw2, run, kill, hide,activate killstreak

Cod2- to vrijeme najaca igrica s najboljim izgledom, danas nije zastarjela i mnogi ju igraju, i grafika je standardna i nije jos zastarjela,legendarno, legenda nad legendama,sp je predobar i presao sam ga negjde oko desetak puta i nije mi jos dosadio da bih ga i sad prešao, mp da i ne pričam, biserni sjaj, kao što je kolega spomenuo svi su isti svi imaju iste mogućnosti, svi imaju ista oružja(ovisi tko šta odabere) ali je važan SKill.

Cod1- sp sam presao, kampanje je duga i super je, supeeer, ali mp nisam probao online nego sam igrao s ekipom u lan partyu i super je.

Carentan rulz

Cod black ops-sp nisam igrao ali kažu da je EPIC, mp sam igrao i cista kopija mw2 samo druga oružja i ostala sranj*, mw2 u hladnom ratu ništa više

Cod untited offensive- priča je sjajna i svima preporučam koji nisu nega ga odigraju, mp mi je isto super i posebno su mi se svidjele one strojnice kaj možeš imat i tenkovi.

Zaključak- najbolji cod

Cod4 i Cod2

Dva su Coda jer su oni jedini bili dobri, ostali su isto bili dobri ali su ih debil* zasral*.

Toliko od mene {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Najbolji call of Duty

Meni su super svi CoD-ovi. Prvu igru koju sam prešao je bio CoD 1. Sjećam se bio sam toliko uživljem da sam igrao u 2 3 sata u noci. Poslije CoD 2 je isto bio odličan. Cod4 kad je izašao igrao sam SP nekih 10 puta cijeli, a misije poput One shot One kill i war pig i Bog i nekih 50 puta. Multi je super. Onda CoD5 samo sam SP igrao i onako nije bio loš mogao je i bolji biti. MW2 je super i na kraju Black Ops je isto super samo malo na PC je zaheban.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

I da zaključimo Cod 2 je najbolji Cod, može lock.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

nein cod2, black ops ili ti ga bo je najbolji dosada samo šta neki nostalgičari nemogu to  priznat...hehe{#}

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

cod2 = najbolji.... cod1 grafika ufff muka mi je....   sve ostalo pucanje kroz zidove ma sranje

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 17:23 (BlaBlaLaLa).
14 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

Ma COD 1 je bio revolucija ali COD 2 je bio samo evolucija ali jako zarazna(i jos puno igraca je igra),COD 3 je smece jer nema za piceka a i ps verzija nije nesto, COD 4 je najgenijalnija igra ikad i da je sad izasla opet bi bila najbolja igra ikad (naravno da nema MW2) COD 5 je nelosa ali nije dobra ko COD4 i MW2, a Modern Warfare 2 bi bila najbolja igra ikad da ima dedi servere...

Usput da Black Ops nema zombije na kojima sad visim bila bi teze smece!

14 Bolji je Black Ops
5 Bolji je Modern Warfare 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbolji call of Duty

COD 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: