Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 169.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Minecraft server [BUG Craft]
power_user kaže...
djdomi kaže...
gjurki kaže...
djdomi kaže...
gjurki kaže...

Ostajemo na bukkitu:)

Pluginovi će bit isto kao i do sada, samo ćemo maknut give komandu, i možda dodat još koji:)

give komandu ćemo za popravke po potrebi.

šta mislite o nekim mini igrama da se stave?

gjurki, oće novi hosting imat onakav panel il ćemo morat nekak drugačije?

Neznam, mislim da neće. Apaz je uzeo onaj od 100 kn zbog Cpanela ovi jeftiniji nemaju to :/

uh..

šteta, bit će teško radit.

ak nađem nešto da nam pojednostavi posao, reći ću ti.

Tko je rekao da ćeš ti biti admin?

Naravno da hoćeš, JK

jesi ti malo proučavao CP? ovaj prošli je bio jednostavan, sad će nam trebat malo skilla više :D

al osnove znamo tak da neće biti problem.

btw, vidio sam neki McMyAdmin i zanima me jel se može koristit uz neki već postojeći server(ko npr. ovaj kad budemo imali) ili on samo stvara novi server? gjurki, njofra pogledajte to, ako se može koristit uz bugcraft, jako će nam olakšat posao. ima jednostavni permission, samo upisuješ permissions, grupe su već postavljenje kao i neke komande za admine, modove...također ono što vi volite-mijenjanje boje imena je jednostavno :D

http://phonicuk.com/McMyAdmin-Demo/

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 12:46 (djdomi).
17 godina
gjurki kaže...

Evo sve mape koje smo imali do sada!

Prvi svijet kojeg smo imali

Drugi svijet kojeg smo imali

Treći svijet kojeg smo imali/trenutno imamo

To je to, hvala Apazinjanu šta je uploado mape!

je li tko uspio skinuti treći svijet? meni neće. Dok treba krenuti download ispiše mi grešku: connection reset ili tako nešto. Već 3 dana probavam i nejde :(

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
neaktivan
Minecraft server [BUG Craft]

e još bi nešto novo mogli:

više neće biti samo jedne ulice koju širimo po potrebi, sad ćemo malo organizirat grad. bit će puno ulica, trg..

i mogli bi napravit numeriranje kuća.

na prvoj slici je prikaz trga s glavnom zgradom lijevo. ravno ide glavna ulica(prije se zvala peckham street :D ) a desno ide put prema još dvije ulice.

druga slika je primjer numeriranja.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
djdomi kaže...

više neće biti samo jedne ulice koju širimo po potrebi, sad ćemo malo organizirat grad. bit će puno ulica, trg..

na prvoj slici je prikaz trga s glavnom zgradom lijevo. ravno ide glavna ulica(prije se zvala peckham street :D ) a desno ide put prema još dvije ulice.

To sam i ja mislio, napravit cemo u početku ulice i trg prije nego objavimo IP i popunimo WL, pa ćemo sve lijepo označiti i urediti

P.S. Neka svatko smisli par naziva za ulice pa da odaberemo najbolje i tako ih nazovemo. Što mislite?

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 13:12 (power_user).
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
djdomi kaže...

To sam i ja mislio, napravit cemo u početku ulice i trg prije nego objavimo IP i popunimo WL, pa ćemo sve lijepo označiti i urediti

P.S. Neka svatko smisli par naziva za ulice pa da odaberemo najbolje i tako ih nazovemo. Što mislite?

peckham street :D

14 godina
djdomi kaže...

na kojem se serveru sad igra

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
djdomi kaže...

nikojem. igraj sad cod il neš..

15 godina
djdomi kaže...
win4crazzy kaže...
djdomi kaže...

ja poceo LoL pa javi se ako oces probat xD

Gamers Don't Die, They Respawn¤¤xf:carlibas¤¤pocetnik u LoL
16 godina
neaktivan

Evoza sve kojima se neče skinuti sa fileservea

http://dl.dropbox.com/u/4213001/Glacier-2011-06-22-11-07-23%281%29.tar.gz

Ekstraktajte arhivu, pa onda extraktani file extraktajte i dobit će te folder s mapom

Trollin on the river

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Bilo bi okej kad pocnemo igrat i kad napravite ove ulice da radimo od stonea mslm od ljepsih matrijala a ne da bude usred centra kuca od wood-a :/

i da ubacimo neki patch plugin šta već da ljepše izgleda matrijal. poboljsan stone poboljsano staklo itd..

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 13:53 (Pwner M.).

0 0 hvala 1
16 godina
Pwner M. kaže...

Bilo bi okej kad pocnemo igrat i kad napravite ove ulice da radimo od stonea mslm od ljepsih matrijala a ne da bude usred centra kuca od wood-a :/

i da ubacimo neki patch plugin šta već da ljepše izgleda matrijal. poboljsan stone poboljsano staklo itd..

1. Wood nije ruzan. Ali ga treba kombinirati sa ostalim materijalima.

2. Text packovi nisu potrebni ako znate napraviti lijepu i jednostavnu kucu. Ako je kuca ruzna i monotona na originalnom text packu,bit ce takva i na nekom drugom.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
FiCoO kaže...
djdomi kaže...
win4crazzy kaže...
djdomi kaže...

hahah pa komp mi je toliko los da mi i minecraft steka :DDD

Pwner M. kaže...

dali takve plugine mogu ubacit na single playeru

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
protjeran

E zar je vec poćeo novi svijet?!

daj te mi ip

Gjurki kada treba uplatit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...
FiCoO kaže...
djdomi kaže...
win4crazzy kaže...
djdomi kaže...

hahah pa komp mi je toliko los da mi i minecraft steka :DDD

Pwner M. kaže...

dali takve plugine mogu ubacit na single playeru

minecraft je zahtjevan xD

15 godina
borna666 kaže...

E zar je vec poćeo novi svijet?!

daj te mi ip

Gjurki kada treba uplatit?

Nije jos server poceo, nadam se da ce biti gotov za tjedan dana. Gjurki je suspendiran, imas par postova gore. Za placanje jos ne znam, danas je rekao da ce ici u banku.
15 godina

Ako kaj trebate gjurkija recite meni a ja cu mu prenjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jeste li za paintball plugin?

14 da
2 ne
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Krešo91 preporučuje Canary za početak pa ću uzeti njega, ako se pokaže lošim ćemo se lako prebaciti na bukkit. Glupo mi je ići na kompliciranije rješenje ako još ne znam ni jednostavnije.

Bolje da ne stavimo odmah hrpu plugina zbog RAMa, a i veće mogućnosti da sve zeznemo, prvo ću staviti osnovno onda ćemo dodavati PBall i slično. Ipak je to prvi server i meni i gjurkiju pa idemo polako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:16 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Recite mi koji je server sad jer sam izgubljen koji je IP di je white lista i sve informacije.

Hvala

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Krešo91 preporučuje Canary za početak pa ću uzeti njega, ako se pokaže lošim ćemo se lako prebaciti na bukkit. Glupo mi je ići na kompliciranije rješenje ako još ne znam ni jednostavnije.

Bolje da ne stavimo odmah hrpu plugina zbog RAMa, a i veće mogućnosti da sve zeznemo, prvo ću staviti osnovno onda ćemo dodavati PBall i slično. Ipak je to prvi server i meni i gjurkiju pa idemo polako.

meni je bukkit prvi. nije ga teško naučit, uopće nije tolko kompliciran ko što se priča. imali smo na serveru hrpu plugina i nije štekao..tako da moj glas ide bukkitu(btw, mogu vam pokazat šta treba).

još s canaryem nismo imali lijepo iskustvo. hell3 nam upao u login, nemogućnost korištenja svega u WE..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 15:30 (djdomi).
14 godina

Da li će trebat org za ulazak na server? I ima li netko IP nekog crackanog servera,samo da vidim kako je to,ako mi se svidi mozda se ukljucim u donacije ;D

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
15 godina
KKristijan kaže...

Da li će trebat org za ulazak na server? I ima li netko IP nekog crackanog servera,samo da vidim kako je to,ako mi se svidi mozda se ukljucim u donacije ;D

netreba org, a donacije su uvijek potrebne :)

14 godina
protjeran

Danas nisam stigao na banku jer je banka radila ujutro, sutra je praznik a u nedjelju ne radi :/ tako da ću ić u ponedjeljak.

Dodajte me na skype: hrvoje.gjurkinjak

Pod nickom gjurki sam suspendiran, zaslužio sam je*iga. Molio bih admine da mi ne brišu ovaj acc jer mi služi samo za ovu temu, onaj CroHrki možete izbrisat.

Nemojte još ništa donirat, kad napravim račun i sve ću vam javit nemojte se brinut da nećete uspjet donirat. Oni koji doniraju najviše biti će modovi na serveru.

Njofra, Fermi i gjurki su glavni admini. Za sva ostala pitanja dodajte me na skype, stalno sam na njemu.

0 0 hvala 0
15 godina
ReVoltZ kaže...

Oni koji doniraju najviše biti će modovi na serveru.

Ovaj dio mi se ne sviđa, jer neki n00b koji ne zna napraviti pick može dati 500kn i postati mod, a ni prije nije bilo tako.

14 godina
protjeran
power_user kaže...
ReVoltZ kaže...

Oni koji doniraju najviše biti će modovi na serveru.

Ovaj dio mi se ne sviđa, jer neki n00b koji ne zna napraviti pick može dati 500kn i postati mod, a ni prije nije bilo tako.

Vjerojatnost da se to dogodi je 1: 100000.

17 godina
neaktivan

ugl. zalaganje+ulaganje=mod

krešo, kad će win scp stream?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
djdomi kaže...

ugl. zalaganje+ulaganje=mod

krešo, kad će win scp stream?

sutra, taman kad nema nikog da smeta {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
17 godina
neaktivan

aj kad bude server u pogonu, ja ću se malo pozabavit pluginima. već imam neke na piku :D

najbolje da bude server na početku za nas da sredimo plugine, uređenje grada, pravila...

to bi trebalo bit posla nekoliko dana.

do tad ću napravit listu plugina, ako koji izostavim, naknadno ću dodat.

vidio sam neki plugin mob arena, da stavim?

7 da
2 ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Domi Zagreb kaže...

Otovren novi Hrvatski minecraft server ip je : toxxic.pro:25566 

Jeli iiko uopce igra na ovom serveru?

Ja sam danas pola dana na njemu bio i samo jednog lika susreo {#}

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
15 godina
djdomi kaže...

aj kad bude server u pogonu, ja ću se malo pozabavit pluginima. već imam neke na piku :D

najbolje da bude server na početku za nas da sredimo plugine, uređenje grada, pravila...

to bi trebalo bit posla nekoliko dana.

do tad ću napravit listu plugina, ako koji izostavim, naknadno ću dodat.

vidio sam neki plugin mob arena, da stavim?

Uspori malo s pluginima, imamo samo 512mb, a i za početak će biti samo osnovno(BB, WE, LWC, Authme)

EDIT: možda ipak stavim bukkit, nema iConomya za Canary, a to mi je jedan od najboljih plugina. Vidjet ću kad dobijem server, probat ću se pozabaviti bukkitom, ako ne uspijem idemo na Canary.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 21:32 (power_user).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice